Γεωργία Παπαγγελή (τοξοβόλος Ιππικού Ομίλου Κω): 3η Πανελλαδικά στην κατηγορία Αναπτυξιακού Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών

1
1064
Πάνε 4 χρόνια από τότε που ο Σύλλογος μας ο Ιππικός Όμιλος Κω ξεκίνησε τα μαθήματα τοξοβολίας στο νησί.
Τέσσερα χρόνια με ακούραστες προσπάθειες όλων των μελών του Συλλόγου και ιδιαίτερα του προπονητή Νικόλαου Φιοράκη, πρωταθλητή στο άθλημα της ιππασίας αλλά παθιασμένο και με την τοξοβολία.
Η αγάπη του αυτή τον έσπρωξε να ασχοληθεί σοβαρά καταφέρνοντας να γίνει επισήμως προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο άθλημα της Τοξοβολίας.
Ο φιλόξενος χώρος του Συλλόγου μας κατάφερε να προσελκύσει αθλητές από ολες τις άκρες του νησιού μας. Οι αθλητές αυτοί, μικροί και μεγάλοι, προπονούνται σχεδόν καθημερινά και βαζουν τον καλύτερο τους εαυτό στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και του εαυτού τους μέσω αυτου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αθλήτρια μας Γεωργία Παπαγγελή, η οποία με ιδιαίτερο ζήλο ασχολήθηκε με την τοξοβολία κάνοντας καθημερινά προπόνηση και μέσα σε περίπου 1 χρόνο, έχοντας σαν στόχο την διάκριση μέσα απο την ευγενή άμιλλα.
Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, η αθλήτρια μας Γεωργία Παπαγγελή, παρά τα κρούσματα στην Αθήνα, έλαβε μέρος στον πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κεντρο. Ο αγώνας αυτός ηταν ο πρώτος της και αντιμετώπισε άλλες αθλητριες με περισσότερη πειρα, τόσο σε αγώνες όσο και σε προπονήσεις. Η συμμετοχή της στέφθηκε με απολυτη επιτυχία και καταφερε να καταταγεί 3η στην κατηγορία Αναπτυξιακού Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών με υψηλή ατομική επίδοση που μας κανει να ονειρευομαστε μεγάλες διακρισεις στο μελλον.
Ο Συλλογος μας εκφραζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια που με την επιτυχία της δίνει κίνητρα στους υπόλοιπους αθλητές μας να βαλουν και να πετύχουν υψηλούς στοχους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στην αθλήτρια αλλά έχω μια απορία. Τι είναι το αναπτυξιακό τόξο; Έχει διαφορά από το κανονικό Ολυμπιακό τόξο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ