Διαμαρτυρία από Ζηπάρι: Έλεος καλοκαίρι να περνάνε τα σκουπίδια 1 φορά την εβδομάδα και αν…

26
1751
Ο χρήστης Eirhnh Skaleri Papapostoloy

Εντάξει δηλ. έλεος καλοκαίρι να περνάνε τα σκουπίδια 1 φορά την εβδομάδα και αν? Περνάνε από κεντρικό μόνο για να φαίνεται καθαρό το Ζηπάρι.

Ντροπή λίγο.

Φωτογραφία της Eirhnh Skaleri Papapostoloy.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κατασταση στο Ζηπαρι ειναι τραγικη φωτα δεν εχουμε στους δρομους σκουπιδια εχουν γεμισει ολοι οι δρομοι και κανεις δεν κανει τιποτα

  2. ΕΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΦΑΝΤΟΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ Ο ΚΥΡΗΤΣΗΣ ΕΡΧΩΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ Longer ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΟΥΝ

    • Το έτημα, του ετειματως, τω αίτοιμα, ο έτιμα. Αααχχχ… θα το πετύχω κάποια στιγμή πως γράφεται.

  3. Ε,ψιτ πατριωτη στο σχόλιο 2……πήγαινε καλύτερα να μαθεις λίγη ορθογραφία,μόνο το ασφενδιανος έγραψες σωστά.Όσο για το…..longer που γράφεις μας κουφανες τελείως όμως!!!!!!!

  4. Ρε παιδια καλη η κριτικη και η διαμαρτυρια αλλα εαν δεν πει το κενρτικο κρατος η δεν προκηρυξη θεσεις πως ακριβως θ βρει τι λυση ο καθε δημαρχος γ να μαζευτουν αυτα θα κατεβει ολο τι δημοτικο συμβουλιο να μαζευει σκουπιδια κ να κοβει χορτα απο τα παρτερια μερικα πραγματα καλο ειναι να τα βλεπουμε οπως ειναι κ οχι ν ριχνουμε ευθυνες εκει π δεν υπαρχουν μονο κ μονο επειδη δεν συμπαθουμε καποιον.

  5. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ…………!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΚΥΠΗΞΗ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΖΗΤΑΕΙ 68 ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

  6. Ζουσα πολλά χρόνια στο Ζηπάρι και μια μέρα συνηδειτοποιήσα ότι δεν μπορώ να το κάνω αλλο αυτό στον εαυτό μου και μετακόμισα στη πολή , μένω 10 μήνες και 20 μέρες μακρία απο το Ζηπάρι και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , η δουλειά πάει καλύτερα απο ποτέ , βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου , εχει μείνει εγγυος και σε λίγο καιρό θα παντρευτουμε, εχω αρχίσει γυμναστήριο και είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση απο ποτέ, μετα απο χρόνια νιώθω ευτυχισμένος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Και εγώ όταν έφυγα από το ζηπάρι και πήγα στην Κω, κέρδισα το τζόκερ, έφτιαξα μία βιομηχανία, γκάστρωσα 8 γυναίκες, έγινα υπουργός, πήρα 2 διδακτορικά και πολλά άλλα.

  7. Σωπα ρε φιλε τι μας λες?Τόσο πολύ ζορι με το Ζηπαρι? Αυτά που γραφεις είναι κατι παραπάνω απο μλκιες και δηλώνει μεγάλο κομπλεξ.Τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφεις με το Ζηπαρι ρε? Το Ζηπαρι φταιει βρε χασκα που τόσα χρόνια δεν εβρισκες γυναίκα η η καυκαλα σου να το πω και Ασφενδιανα.Έλεος,έχουμε καραφλιασει πια!!!!!!!

    • Καλά που μου το θύμισες! Και γω ειχα καραφλιασει και με το που μετακόμισα Κω ξαναβγαλα μαλλιά!!

  8. Απών ο Δήμαρχος. Ερήμην των ψηφοφόρων άδικες αποφάσεις από συνεργάτες του.

    Τον παίρνουν τηλέφωνο τον Δήμαρχο ψηφοφόροι του και αυτός αδιαφορεί. Μήπως τους θεωρεί δεδομένους!!!! Οι ανηφόρες και οι κατηφόρες θα ληφθούν υπόψην στην κάλπη!!!

  9. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ? ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Α ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ. ΤΑ ΤΕΛΗ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ.

    • ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!!!

  10. exoun na mou paroun ta skoupidia ….. ena mina ke milate gia 5 meres pano zipari tha ta pao na ta petaxo exo apo to spiti se afton pou perimeno na erthi na ta mazepsi

  11. Εσύ αδερφακι μου για να τραβας τέτοιο ζορι με το Ζηπαρι πρέπει να έχεις φάει πολλές χυλοπυτες στο παρελθόν,δεν εξηγείται αλλιώς.

    • Αυτή τη νοοτροπία έχετε, για αυτό έκανα καλά και έφυγα! 10 μηνες και 22 μερες μακριά ρε!

    • Καλά του τα πες φίλε μου, μαζί με τις χυλοπίτες ας πάει να φάει και καμμια πιτα μοναχα… Α ξέχασα δεν μπορεί πλεον γιατί έφυγε απο το τοξικό Ζηπαρι…..

  12. Μεγάλωσα στη πολη και απο μικρό μου άρεσε να παίζω μπάσκετ με τους φίλους μου, αλλά μια μέρα ήρθαν στη γειτονιά μια παρέα απο αλήτες, έμπλεξα σε ενα καβγαδακι, η μητέρα μου φοβήθηκε και με έστειλε να μείνω με το θείο και τη θεία στο Ζηπαρι-το μπελ ερ της Κω, ενα ταξί με πήγε στο Ζηπαρι όπου τώρα όλοι με ξέρουν σαν το πρίγκηπα του ασφενδιου

  13. Αγαπητή συνδημότες πολύ φοβάμαι ότι θα γίνουν χειρότερα τα πραματα από ότι είναι στις φωτογραφίες αν δεν έρθουν σύντομα συμβασιούχοι βλέπετε ότι οι δημοτικοί άρχη ενώ μπορούσε να παρει μόνιμους 80 άτομα στην καθαριότητα επέλεξε 10 και αυτοί οι πιο πολύ δεν μπορούν να δουλέψουν ήλθαν μόνο 3! Ο νοών νοείτο

  14. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΕΞΩ, ΠΑΝΤΟΥ ΙΧΟΡΤΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΞΥΛΑ ΚΤΛ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑ ΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΞ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ? ΝΤΡΟΠΟΙ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ