Η Κως δηλώνει έτοιμη να φιλοξενήσει τον Οκτώβρη την 35η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

3
4946

Η Κως δηλώνει έτοιμη να φιλοξενήσει τον Οκτώβρη την 35η

Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

 

 

Η Κως, μετά από 18 χρόνια, θα αποτελέσει και πάλι σημείο συνάντησης των Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου. Ο Δήμος Κω σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, διοργανώνει την 35η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που θα λάβει χώρα προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου Στέλιο Μάρκου και τον Κώστα Ματθαίου και την Διονυσία Κασσίου, μέλη της ομοσπονδίας και επισκέφθηκε τους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι Θεατρικές παραστάσεις.

Περισσότεροι από 700 ερασιτέχνες ηθοποιοί θα βρεθούν στο νησί μας και θα ανεβάσουν συνολικά 30 παραστάσεις στο πλαίσιο μιας πολιτιστικής γιορτής που θα περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις όπως εκθέσεις, συναυλίες και σεμινάρια και διαρκέσει δέκα ημέρες.

Η Κως, βάζει ψηλά τον πήχη. Προσδοκούμε η φετινή διοργάνωση να αποτελέσει σταθμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα στο Αιγαίο.

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο δημαρχε χαπαρι δεν εχεις παρει απο πολιτισμο. Πληρωστε τα χρεη σας απο την προηγουμενη διοίκηση στα ξενοδοχεία και μετα να δηλώσεις ετοιμοτητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ