Αναγνώστης: Ασφαλτόστρωση Πυλί- Προσοχή μην πέσετε σε κανένα φρεάτιο…

19
27267

Από την ασφαλτόστρωση που γίνεται αυτές τις μέρες στο Πυλί.

Μεγάλη προσοχή ειδικά οι οδηγοί δικύκλων, μην πέσετε σε κανένα φρεάτιο…

Αναγνώστης

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος είναι υπευθυνος και ποιός επέβλεπε τη συγκεκριμένη ΒΛΑΚΕΙΑ ??? Ειναι επικινδυνο απο κάθε άποψη!!! Οποιο μηχανάκι περάσει απο πάνω θα χτυπησει σίγουρα ο αναβάτης!!! Επεσε πίσσα και πάνω στιε θυρίδες των φρεατίων!!! Καλα ρε φίλε, εσύ που το έστρωσες……??? ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ???? ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ!!!! ………………

  2. Ιδιες κακοτεχνιες απεναντι απο του Γλαντζακη στον κυριο δρομο, λιγο πριν το θεατρακι στη Γρηγοριου Ε’.
    Καθε φορα που στριβεις να μπεις στο δρομο αυτο αναγκαστικά το αυτοκινητο θα πεσει μεσα σε φρεατιο… Ασχετοι

  3. Αυτά είναι έργα, όχι αστεία!!! Όλοι εσεις οι υποψήφιοι, κυρίως οι Πυλιώτες, ειστε ευχαριστημένοι??? Νιωθετε υπερήφανοι για τα έργα του Δημάρχου σας???

  4. Ναι ναι ναι τέτοια έργα θελουμε Νικηταρά και Αβριθη τρέχετε να προλάβετε τα ασυμμάζευτα.. λίγο σας έμεινε…

  5. Έτσι θα τα αφήσουν?? Αν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει κάποιος να υπεύθυνος, γνώστης του αντικειμένου, που να επιβλέπει τις εργασίες?
    0ως τα καταφέρνετε έτσι κάθε μα κάθε φορά? Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω….

  6. Πάτε καλά σας κάνουν έργα γκρινιάζετε δεν σας κάνουν έργα πάλι γκρινιάζετε που θα σας βρούμε

  7. αυτά φτιάχτηκαν κιόλας άλλη μια φορά τραγικοί ειρωνία είστε Κυριτσιανοι απελπισμένοι για ψήφο δεν ξέρετε τι να κάνετε πια πως χτυπιεστε έτσι

  8. εγώ θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποτε έγινε,αν έχει κάποιο φρεάτιο στην άκρη,εξάλλου μέσα σε χωριο δεν πας με 200χλμ, θα πω ότι επιτέλους φτιάχτηκε ο δρόμος γιατί περνούσες μόνο με τρακτέρ. Θα μπουν τα φώτα σε λίγο καιρό και θα γίνουμε μετά από πολλά χρόνια και πάλι χωριό. Απλά και κατανοητά.Τα υπόλοιπα ειναι παιχνίδια ζήλιας, εντυπωσιασμου,κακεντρεχειας και εδώ χωράει το ό,τι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

    • να δω τότε τι θα πείτε. Επικίνδυνο για αυτοκίνητα, μηχανάκια και κάθε λογής οχήματα και εννοείται για τους πεζούς! Ένα έργο όταν γίνεται, ας γίνεται και σωστά! Αυτά δεν τα βλέπεις πουθενά αλλού, μόνο σε εμάς γτ είμαστε ευχαριστημένοι και με τις κακοτεχνίες… Είναι ντροπή να ξοδεύονται τόσα χρήματα για να φτιαχτεί ένας δρόμος και να μην γίνεται σωστά!

    • Ντροπή για τα αυτονοητα και με πορους του κράτους να χααρακτηριζετε αχορταγους τους δημοτες!Και επειδη δεν σας ενδιαφερει ΠΟΤΕ αλλα ΚΑΙ ΠΩΣ εγινε….να σας υπενθυμησουμε οτι γινετε ενα μηνα πριν τις εκλογες αυτο το απαραδεκτο (πως να το χαρακτηρίσουμε δεν ξερουμε) και εχει σταματησει στην μεση!!Απλα αντιμετωπίζετε ως ανοητους τους δημοτες και προσβαλετε την νοημοσυνη τους ….ποιος θα μας αποκαταστησει τις φθορες των οχηματων μας ολα αυτα τα χαμενα χρονια?????

  9. λοιπόν ζώα αφήστε κατά μέρος Νικηταρά και Κυρίτση το πρόβλημα το έχετε εσείς καλο περασακιδες βαλτε την δική σας την κ. Τζοάννα να σας στα φτιάξουν που κατηγορούσε τον κ.και τώρα είναι κολος και βρακί η ο Φραγ…….. οσο ήρθε ψήφους για τον κ.υπουργο τα πάντα έκανε.

    ντροπή και εσχος και στο φινάλε ο Νικηταράς
    1.5 χρόνο τι να προλάβει να μαζέψει είχε και μια πανδημία και προσπαθεί να φτιάξει τα ασυμαζευτα του κ . Γιώργου σας πρόβα εεεεεεεε προβατα

  10. Ρε παιδιά κάθε φορά που διαβάζω τα σχόλια σας ντρέπομαι,όλοι κρύβεστε στην ανωνυμία,αν φοβάστε να πείτε το όνομά σας τότε παιδιά ζούμε σε μία χούντα ,ξεπέρασε τον εαυτό σας και σταματήστε αυτήν την χυδαιότητα που κρίνεται ανώνυμα.είναι ντροπή μεγάλη ντροπή να κρύβεστε😢😢😢😢

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ