Κέφαλος: Ψάχνοντας το δρόμο προς Άγιο Στέφανο

4
17048

Ψάχνοντας τον δρόμο προς Άγιο Στέφανο !!
Η νέα σαπουνόπερα από την κέφαλο είναι κοντά σας!!
Υ.Γ Νέα επεισόδια σε λίγες μέρες, να εύχεστε να μην έχει πρωταγωνιστές δικούς μου ανθρώπους..
Υ.Γ 2 Κουράστηκα να πηγαίνω να έρχομαι από Κω και να μιλάω στο τηλέφωνο με έπαρχο με δήμαρχο με κοινοτάρχη Κεφάλου και με αστυνομία και να με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι ..!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο να κλαιγόμαστε, μέχρι εκεί. Χρόνια τώρα φιλοξενούμε συγγενείς και φίλους στο νησί μας, συνήθως τα καλοκαίρια. Ο Άγιος Στέφανος, στην Κέφαλο μαζί με το Καστρί, το Κάστρο και Μύλο στο χωριά είναι από τα πρώτα για επίσκεψη. Φέτος ξαναπήγαμε δύο φορές. Πρώτα απ΄όλα η είσοδος στο δρομάκι δεξιά του Ικος, το πρώτο «φυλάκιο» χάλια. Τυφλές στροφές. Η διαδρομή μέσα από το δεύτερο «φυλάκιο» του Ίκος το ίδιο. Και τελικά ο χώρος του μνημείου. Ακαθάριστος, το σπασμένο πλαστικό που καλύπτει το μωσαϊκό, δείχνει την αδιαφορία μας. Πιτσιρίκια σκαρφαλώμένα στα αρχαία.

  2. Εκείνο είναι από τα πιο επικίνδυνα σημεία, κατεβαίνουν και κάποιοι με φουλ γκάζι προς Κέφαλο και που να προλάβουν να σταματήσουν όταν ο άλλος έχει σταματήσει στη μέση του δρόμου για να στρίψει αριστερά.

  3. είναι καιρός ποια οι ξένοι να μάθουν να οδηγούν όπως ξέρουν στις χώρες τους και να μην νομίζουν ότι βρίσκονται σε τριτοκοσμική χώρα,όπως τους λένε οι ξεναγοί.Και να πάψουν οι μίζες κτλ.

    • Μα βρίσκονται σε τριτοκοσμική χώρα. Αν πιστεύεις το αντίθετο, τότε είτε ζεις σε μία φούσκα, είτε επιλέγεις συνειδητά να βιώνεις την ψευδαίσθηση που σου έχει μάθει η ρωμιοσύνη. Το αραβοβαλκάνιο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη σε επίπεδο νοοτροπίας, συνηθειών κτλ. Κοιτάξτε μπας και το καταλάβετε μήπως και αλλάξει τίποτα σε αυτόν το γυφτότοπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ