Αναγνώστης: Προσοχή! Ο δρόμος μπροστά στο κλειστό Κω είναι έτοιμος για καθίζηση

4
12619

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και μπροστά στο goodys που έφτιαξαν προχθές, σήμερα είδα να δημιουργείται πάλι τρύπα/καθίζηση….Ποιο μηχανάκι θα την πατήσει και ειδικά την νύχτα;

  2. Θεοδοση γεμίσαμε τρύπες!!! Κλειστες σε παρακαλώ βρε παιδι μου!!! Τοσα χρόνα που εισαο Δήμαρχος φτάνει που εκμεταλευτηκες τις δικές μας και το φχαριστήθηκες!!! Αυτές στους δρόμους κλείστες!!!

  3. Ας το αφήσουμε 2-3 χρόνια ακόμη εκεί, μέχρι να γίνει πηγάδι με βατράχια… άμεσες παρεμβάσεις πότε θα γίνονται απορώ, όχι στην Κω μόνο, γενικότερα στην Ελλάδα..! Θα γίνει το κακό, το θέμα είναι πριν γίνει να αποτρέψουμε τον κίνδυνο. Αδιαφορώ για κάθε Κωακή παράταξη, για κάθε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, εγώ φοβάμαι για τον εαυτό μου, την οικογένεια μου και τους συμπολίτες μου. Παρακαλώ, βασικά ΕΥΧΟΜΑΙ, τι να παρακαλέσω, δεν θα ακουστώ ούτε και αν παρακαλέσω… τέτοια επικίνδυνα σημεία που βγάζουν μάτια, να έχουν προτεραιότητα ώστε να επιδιορθώνονται άμεσα. Πνιγόμαστε από οχήματα, κάθε είδους, όπως και οδηγούς κάθε λογής (ήρεμους, ραλίστες, νευρικούς, μεθυσμένους, ανήλικους, ηλικιωμένους, ξένους, ντόπιους, άπειρους, έμπειρους), και αυτές οι ζέστες μας βαράνε στο κεφάλι, θα γίνει το λάθος, αν δεν γίνει λάθος, δεν έρχεται το κακό. Ας μη παίζουμε με τις πιθανότητες, ας μη ρίχνουμε ευθύνες, ας κάνουμε κάτι άμεσα όμως, καλύτερα κάτι παρά τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ