Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος 32χρονος που σκοτώθηκε χθες το απόγευμα στη Ρόδο

0
907

Θλίψη και οδύνη σε όλο το νησί

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο του νησιού μας, άφησε χθες λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ένας 32χρονος, πατέρας τριών παιδιών, όταν η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου και η είδηση του χαμού του άτυχου Τσαμπίκου Καπιτάνου, παραμονή της ονομαστικής του εορτής, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά επί της οδού Βορείου Ηπείρου στην πόλη της Ρόδου.

Λίγο πριν τις πέντε χθες το απόγευμα ο 32χρονος Τσαμπίκος κινούνταν επί της οδού οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημά του συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο 32χρονος δικυκλιστής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή. Αλλά και νωρίτερα, λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι ένα άλλο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου, αυτή τη φορά, επί της οδού Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και σε αυτή την περίπτωση ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν και τα δύο δυστυχήματα  διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Η κηδεία του άτυχου Τσαμπίκου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ταξιάρχη

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ