ΒΙΝΤΕΟ Ελ. Πασχάλης Ήλιος: Στους κορυφαίους αναδυόμενους επιστήμονες-ερευνητές στον τομέα της όρασης που βραβεύθηκαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

10
4015
Στους κορυφαίους αναδυόμενους επιστήμονες-ερευνητές στον τομέα της όρασης που βραβεύτηκαν από τον απερχόμενο Πρόεδρο Ντ. Τραμπ και την Αμερικανική Γερουσία ήταν φέτος ο εκλεκτός συντοπίτης μας από το Ασφενδιού της Κω, Ελευθέριος Ι. Πασχάλης Ήλιος, MSc, PhD, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου κερατοπροστασίας της Βοστόνης για τα μάτια και το αυτί και εκπαιδευτής οφθαλμολογίας στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τον covid 19, η τελετή αυτή δεν έγινε, όπως κάθε χρόνο, στο Καπιτώλιο με την παράθεση δείπνου από τον απερχόμενο Πρόεδρο Ντ. Τραμπ και την σύζυγό του Μελάνια, αλλά πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Η πολύ σημαντική επιστημονική έρευνα του εργαστηρίου του, με νέα επιστημονικά δεδομένα  στον τομέα της οφθαλμολογίας που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη νέων θεραπειών για τη νευροπροστασία παρουσιάστηκε από το ίδιο μέσα από το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:
.

Ο αγαπητός συμπολίτης μας ερευνητής Ελευθέριος Ι. Πασχάλης Ήλιος,  μετά την πρόσφατη βράβευσή του από την Ακαδημία Επιστημών ΗΠΑ ως ασχολούμενος με την έρευνα σε θέματα Οφθαλμολογίας και αποκατάστασης των ματιών από τραυματισμό, συνεχίζει να αποσπά διακρίσεις με την επιστημονική συμβολή του σε ότι αφορά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στον τομέα της Οφθαλμολογίας.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερμά συγχαρητήρια!!! Τέτοιοι επιστήμονες αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας.!!!!

  2. Συγχαρητήρια στο νεο επιστήμονα. Μας κάνει ολους υπερήφανους και φυσικά τους γονείς του. Εύγε του.

  3. Μπράβο, πολλά συγχαρητήρια. Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες όλων των παιδιών που διαπρέπουν στο εξωτερικό και σαν Έλληνες μας κάνουν υπερήφανους. 🤗🤗🤗🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ