Δύσκολες εποχές, όποιος πρόλαβε… και ο σώζων εαυτόν σωθήτω

66
7291

Δύσκολες εποχές, όποιος πρόλαβε… και ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Από τη μια τα αποκαΐδια με την κολοσσιαία φυσική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές που δεν έσβηναν επί δύο εβδομάδες στη Ρόδο και από την άλλη η διαρκής επαγρύπνηση (;) στον αυξημένο κίνδυνο και για την Κω (ειδικά με τα τόσα τρωτά σημεία που έχουμε: πολύβουη από τουρίστες Ζιά-Ορεινός όγκος-ακαθάριστα οικόπεδα βραδυφλεγείς βόμβες κλπ), μόνο για… ήσυχες ημέρες του Αυγούστου δεν μπορεί να μιλάμε.

Η ενότητα, η πολιτική ωριμότητα, η ευθύνη και γενικά η παρουσίαση του καλού μας εαυτού διαρκεί μόλις όσο ένα…  τριήμερο πένθος (βλέπε τον άδικο θάνατο των δύο πιλότων του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο, τους δύο θανάτους από τις φωτιές στη Μαγνησία, την εγκληματική έκρηξη στο στρατόπεδο πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο κ.α.)

Μετά επανέρχεται, ασκαρδαμυκτί (που θα λεγε και ο Γιάννης Τζανετάκος) και αναλαμβάνει δράση, ο γνωστός κακός μας εαυτός.

Έχουμε ασφαλώς και τους «αποδιοπομπαίους τράγους» (διαφορετικά, τι ελληνική τραγωδία θα είμασταν…): Μηταράκης και Πατούλης. Ο  πρώτος, επειδή προτίμησε  διακοπές στην Πάτμο ενώ η Ελλάδα καιγόταν (κι όλα αυτά για δυο-τρεις μέρες διαφορά, αφού μόλις τον έδιωξε ο Πρωθυπουργός πήγε κι αυτός για Σαββατοκύριακο στα Χανιά και μπάνιο στο Μαράθι.  Εδώ θα πείτε επί αλήστου λοκ ντάουν έσπασε την καραντίνα για να πάει ποδηλατάδα στη Πάρνηθα, εκεί θα κολλήσουμε).

Και ο δεύτερος, έχασε τη θέση του Περιφερειάρχη που δεν την έχασε στα χιόνια και το απίστευτο χάος με τη «Μήδεια» τότε, επειδή παρασύρθηκε από θαυμάστριες και σηκώθηκε φεύγοντας για δυο στροφές ζεϊμπέκικο…

Κάπου γράφτηκε ότι από «ένα απέραντο φρενοκομείο» κινδυνεύουμε να γίνουμε «ένα απέραντο αποτεφρωτήριο»…

Γενικό ανησυχητικό συμπέρασμα πάντως είναι ότι οι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής ΔΕΝ λειτουργούν σωστά.

Το υπουργείο Προστασίας του πολίτη για παράδειγμα βασίζεται σε πόρους και ενεργοποίηση δυνάμεων που ανήκουν σε άλλα υπουργεία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συντονισμός, οι προσλήψεις πυροσβεστών (όπως και υγειονομικών) αποφασίστηκαν -όπως πάντα- κατόπιν εορτής (και να δούμε αν και πότε θα προχωρήσουν, πηγαίνοντας γι άλλα…)

Στην Κω, δύο φορές απειλήθηκε προ ημερών να καεί το γειτνιάζον με το Κονιαριό και τον ορεινό όγκο, Αμανιού (είτε εξ αμελείας, είτε εκ προθέσεως ένα και το αυτό, αν δεν είχαμε την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και των εθελοντών με τους φορτωτές κλπ, ίσως τώρα να κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ σαν τη Ρόδο) ελπίζοντας να μην τριτώσει το κακό.

Βέβαια, όλα αυτά είναι τόσο θεωρητικά, όσο και το να ασχοληθούν οι αρμόδιοι παράγοντες που έτσι κι αλλιώς -το βλέπουμε και στη Ρόδο όπως και πανελλαδικά άλλωστε- έχουν μπει σε νέα προεκλογική τροχιά (Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές Οκτωβρίου και αμέσως μετά πάμε για Ευρωεκλογές, μη νομίζετε ότι τελειώσαμε εκεί…)

Ακούγοντας, συνεπώς, αφενός πολίτες να διαμαρτύρονται για ακαθάριστα οικόπεδα με κλαδιά, χόρτα και εύφλεκτα υλικά σκέτο προσάναμμα ακόμα και μέσα στην πόλη, που έτσι κι αρπάξουν θα γίνουν παρανάλωμα του πυρός μέχρι και του δευτέρου ορόφου οι διπλανές πολυκατοικίες, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται και αφετέρου γειτονιές ολόκληρες να συγκαλούν συναντήσεις με δήμαρχο και υποψηφίους για την αναβάθμισή τους, λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου που οι προτεραιότητες σαφώς είναι άλλες, σκέφτεσαι ότι ισχύει το «όποιος προλάβει πρώτος…)

Από αυτή την άποψη στην τοπική επικαιρότητα κυριαρχεί η παρουσίαση καθημερινά νέων (περισσότερο παλιών για να λέμε την αλήθεια) υποψηφίων και ανακοινώσεις που φαίνεται ότι είναι απλά «για να συμπληρώσουμε».

Πολλοί νέοι (αλλά και πρώην νέοι που απογοητεύθηκαν γρήγορα) με ικανότητες συνεχίζουν να ιδιωτεύουν. Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι έχουν πειστεί πως «δεν αξίζει τελικά η εμπλοκή με την διαχείριση των δημόσιων υποθέσεων».

Δεν υπάρχουν άνθρωποι πια ασχολούμενοι με τα κοινά οι οποίοι θα τους εμπνεύσουν.

Αλλά και παλαιότερα που υπήρχαν -όσοι θυμούνται- η πάγια τακτική τους ήταν να μην αφήνουν και πολύ τους νέους και ικανούς να ξεμυτίσουν. φοβούμενοι τους λεγόμενους «δελφίνους» , οπότε  γινόταν το περίφημο «πριόνισμα» θέσεων, η απογοήτευση και η πρόωρη αποστράτευση όσων δεν ήθελαν να κάνουν απλώς καριέρα στο «γλείψιμο» και στο ατομικό βόλεμα .

Πραγματικά, δύσκολες εποχές -και τότε και τώρα- για πολιτική και πολιτικούς…

 

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρωτιόμαστε τι τους θελουμε πια τόσους συμβούλους και τόσους άχρηστους πολιτικούς. αν δεν δουλέψουμε έχουμε τα αναγκαία;;αν δεν δουλεύαμε θα είχαμε σύνταξη;;αν κοιτάμε το σπίτι και τη ζωή μας έχουμε ανάγκη για μπερδέματα με το νόμο;; λοιπόν τι μας προσφέρουν;; τίποτα. βρώμικες πόλεις παράβιασεις των νόμων γραπτών και αγράφων γραφειοκρατεία εξουσιομανια και τίποτα χρήσιμο. είμαστε αγέλη και θέλουμε βοσκό;; ο κόσμος άλλαξε ο καθένας προσπαθεί να ζήσει και να επιβιώσει με τον προσωπικό του ιδρώτα την εργασία και την σωστή στάση ζωής.

  2. (..ελεγχομενα και χρηματοδοτουμενα με εκκατομυρια ), έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που η απόκρυψη της αλήθειας, έχει πλέον δώσει τη θέση της και στην απόκρυψη των γεγονότων.
    Πλέον οι ειδήσεις δεν μεταδίδονται(ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) πλέον οι ειδήσεις δεν μεταδίδονται καν.(δεν ειναι ειδησεις αλλα προπαγανδα)
    Δεν τις μεταφέρουν, δεν τις δίνουν στον κόσμο, τις αποκρύπτουν.
    Ο Ελληνας πολίτης την είδηση που δεν τον… βολεύει, επειδή αφορά το κόμμα που ψηφίζει, την κυβέρνηση που στηρίζει, δεν θέλει να την διαβάσει, να την ακούσει, να μεταδοθεί καν, αν είναι αρνητική. (
    Αν μάλιστα την δει μπροστά του εκνευρίζεται όχι με αυτόν που έκανε ότι έκανε, αλλά με αυτόν που μεταδίδει την είδηση…(KAI ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ..ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ..ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ…
    Ένα απόλυτο χάος, στη λογική, στη νοοτροπία,ΤΟΥ!!!!
    Προσπαθήστε να ξεχάσετε τι κόμμα ψηφίζετε, τι κυβέρνηση στηρίζετε, και σταθείτε στην είδηση .ΚΥΡΙΑ ΜΙΡΑΝΤΑ…

  3. ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ;;
    ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;
    ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ;
    Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο, με εξαίρεση κάποιες αφρικανικές και κάποιες λατινοαμερικάνικες ενδεχομένως, στις οποίες τα πάντα ελέγχονται από καρτέλ, μαφία και δικτάτορες, που το θέμα αυτό δεν θα είχε συγκλονίσει. Καμία όμως.
    Και βέβαια, πάντα υπάρχει στο τέλος και η περίφημη φράση «οι άλλοι τι κάνανε, θες να μιλήσουμε για τον Πολάκη…). -ΑΚΡΙΒΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..

  4. Νέα μέτρα λογοκρισίας τίθενται σε ισχύ στις 25 Αυγούστου. Κίνδυνος εξαφάνισης ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ετσι θα ξεχυθει
    Μια θάλασσα προπαγάνδας ,Στο εγγύς μέλλον θα είναι πιο δύσκολο να βρεθούν κρίσιμες για την κυβέρνηση πληροφορίες στον Ιστό. Θα υπάρξει μικρή ή καθόλου αντίθετη άποψη στο διαδίκτυο εντός της Ένωσης σχετικά με το κλίμα, τον πόλεμο στην Ουκρανία, το 5G, τις πανδημίες, τις ασθένειες, τις διαδηλώσεις, τη γεωμηχανική κ.λπ.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… από τον Φεβρουάριο του 2024, οι ΠΟΛΙΤΕΣθα ελέγχονται επίσης! Και δεν θα μπορείτε να είστε επικριτικοί στο Facebook ή το Twitter, γιατί πριν το καταλάβετε, θα είστε εκτός απο αυτό.,,ισως και διωκομενοι απο την νεα χουντοκρατια.
    Η απάτη της “πράσινης ανάπτυξης”, οι κομπίνες, η (εγ)κλιματική αρπαχτή. θα συνεχιζεται ακαθεκτα
    ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς έχει κανει επιθεώρηση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις σχετικά με τη συμμόρφωση με την πυρασφάλεια. ΑΦΟΥ ΚΑΗΚΑΝ και αντιναχθηκαν !!

  5. ετι ξεκινα –Με το ψηφιακό νόμισμα — – η δημιουργία ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων
    ολα σχεδον τα επιδοματα ανεργιας..κτλ..θα μπαινουν σε ψηφιακη καρτα…στο μελλον και ο μισθος σου!!!
    και ηδη θα υπαρχει ελεγχος ..Με το ψηφιακό χρήμα θα απαγορευτεί στους πολίτες να αγοράζουν ότι θέλουν –
    αυτο θα γινεται σε συνεργασια με τις τραπεες ,που θα λαβουν 10 εκατ. ευρώ για την προωθηση αυτου
    https://www.enikonomia.gr/my-money/ola-ta-epidomata-se-mia-psifiaki-karta/386354/

    για διαφανεια..δηθεν..οταν οι κυβερνησεις χρωστανε τρις!!!!!
    ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ…
    Ελάτε που οι … “συνωμοσιολόγοι” επαληθεύονται
    ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ 2024…
    , ΣΚΛΑΒΙΑ… με το ψηφιακό νόμισμα θα μπορεί να τεθεί όριο στους πολίτες ως προς το… τι θα αγοράζουΜΕ !

  6. https://youtu.be/9KTRoni-S9Q
    Πυροσβέστες Ισπανοί,, σώζουν ζαρκάδι. Από τις φωτιές..της Ισπανίας 2022 Και το περιγράφουν ως Ελαφι που σώσανε από τις φωτιές… Της Ρόδου 2023!!!
    άξιος ο μισθός της Σία κοσιωνη..

    • Η Σία είναι διακοπές και κάνει μπάνια.Εσυ κάθεσαι εδώ κοπιάρεις βλακείες και χαίρεσαι.Μας επισες.Δεν ξέρω τι θέλεις να μας πεις και να μας πισεις ,αλλά οκ μαζί σου

  7. Σε μια παράγραφο του άρθρου σας, αναφέρεστε στην ανικανότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.Επισης για την διπλή φωτιά στην Κω.Εαν κάνατε ρεπορτάζ, θα γνωρίζατε ότι η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, εντόπισαν άτομο που φέρεται να έβαλε τις φωτιές, έπειτα και από μαρτυρίες κατοίκων.Ειναι Κώος, κάτοικος της περιοχής και γνωστός.Τωρα γιατί η υπόθεση έγινε ΑΒΑΒΑ, θα μπορούσατε να το μάθετε μέσω ρεπορτάζ.Αρα καλό θα ήταν να μην κατηγορουμε υπηρεσίες, όταν δεν γνωρίζουμε ή όταν άλλες υπηρεσίες για άλλους λόγους δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.Εκτος και αν δεν θέλετε και εσείς για τους δικούς σας λόγους να λέτε την αλήθεια.Δειτε το λίγο και θα συμφωνήσετε…..

    • Που δεν μιλάει καθαρά… Σημαίνει και συνένοχος;
      «Αρα καλό θα ήταν να μην κατηγορουμε υπηρεσίες, όταν δεν γνωρίζουμε ή όταν άλλες υπηρεσίες για άλλους λόγους δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.Εκτος και αν δεν θέλετε και εσείς για τους δικούς σας λόγους να λέτε την αλήθεια».
      Εσύ που την ξέρεις γιατί δεν μιλάς;;;

    • Δεν κάνει καλά τη δουλειά της για άλλους λόγους, όπως γράφεις;;; Εσύ σε ποια υπηρεσία είσα και κατηγορείς την άλλη ως γνώστης από μέσα; Για κελάηδησε ανώνυμα να δούμε… Κάτι βρωμάει και δεν είναι τα αποκαΐδια.

  8. Εδώ και 2 χρόνια διαβάζοντας τα αθρα σας νομίζω ζω άλλου.Μιζέρια ,γκρίνια και μαυρίλα.Απορώ που είμαστε ακόμα ζωντανοί.Κανένα μήνυμα από τις εκλογές.Τίποτα.Δεν μπορεί κυβέρνηση να πέρνει μεγαλύτερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές ,να εξαφανίζει την αντιπολητευση και να μην έχει κάνει τιποτα σωστό.Να έχει δημιουργήσει σπουδαίες συμμαχίες και έχοντας δίπλα της μια πανίσχυρη χώρα με έναν ηγέτη εκεί αμφισβητητο για 25 χρόνια να την έχει αναγκάσει εκεί που δεν ήθελε να τον βλέπει και μας έλεγε να μην τον ψηφίσουμε,να παρακαλάει σχεδόν για συνάντηση.Έλεος πια.

    • ξεκουράσου προκόπη μην πάθεις και τίποτα. Βλέπω τις αναρτήσεις σου για τα δημοτικά ποια γκρίνια και ποια μιζέρια… Εσύ είσαι ο Μάρθας Βούρτσης, πραγματικός θεατρίνος.Πότε ανακοινώνεσαι εσύ;

  9. Κάποιοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τη διαφορά.Κανείς λάθος σπίτι σου.Δεν κάθεσαι εκεί για να μάθεις.Δεν δίστασε να διώξει υπουργό πάνω στο μήνα η υποψήφιο σίγουρο να ξανά εκλεγεί Περιφεριάρχη ενώ τον είχε προτείνει.Δεν έχετε καταλάβει τι θα πει ηγέτης ο 2023.Να μπαλώσουμε να προσέξουμε κλπ μην χάσουμε κανένα ψήφο.ΟΧΙ όλα και όλοι κρίνονται και πάνε σπίτι τους.Δεν υπάρχει πολιτικό κόστος παρά μόνο κοινωνικό όφελος .Αισθάνομαι δικαιωμένη που το έλεγα και ψήφισα Μητσοτακη επειδή όχι απλά ήταν ο καλύτερος από τους υπόλοιπους αλλά η Ελλάδα είχε πολλά χρόνια να έχει τέτοιο ηγέτη.

    • Κομματόσκυλο,ένα παιδικό βαριετέ με μπόλικη ανοησία, πασπαλισμενο με απύθμενη βλακεία,που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του,που πιστεύει .οτι είναι και influencer.

  10. οι ντομάτες 1:60 Ολλανδίας, βενζίνη με παγκόσμια ύφεση τιμής,εδώ 2:45-2:80 στα νησιά της Άγονης..φέτα, γραβιέρα τιμή Χρυσαφικών απ τον Ριχάρδο, αλλαντικά 16 % ανατιμήσεις , μελιτζάνες κηπευτικά κάθε βδομάδα τσίμπημα τιμών προς τα πάνω.
    όλα καλά όλα ανθηρά..δεν ξανά είχε τέτοια ευμάρεια, τέτοια ευτυχία , τέτοια πολυτέλεια, τέτοια άνεση

  11. ΠΕΡΙ ΕΓΚ(-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ) ΑΛΛΑΓΗΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΦΩΤΙΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    Ο Τζον Φράνσις Κλάουζερ είναι Αμερικανός θεωρητικός και πειραματικός φυσικός γνωστός για την συμβολή του στα θεμέλια της κβαντικής μηχανικής ι έγκριτος και έγκυρος διεθνης επιστημονας!
    στην διάλεξη στην Quantum Korea 2023 Seoul στις 26 Ιουνίου 2023.
    Σχετικά με το κλίμα, ο Δρ. Clauser τονισε : «……. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα είναι γεμάτος παραπληροφόρηση. !Εναπόκειται στον καθένα από εσάς να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα με βάση τις ακριβείς παρατηρήσεις των φαινομένων».
    «Το πιο αξιολύπητο απ’ όλα είναι ότι η έλλειψη επιστημονικής γνώσης από μέρους των ανθρώπων επιτρέπει στην ψευδοεπιστήμη να προωθεί απάτες.!
    Έχω πολλα παραδείγματα που δεν θα έχω χρόνο να συζητήσω αλλά μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική κλιματική κρίση και ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα!»
    Τάδε έφη νομπελίστας!!!

    βαζουν προστιμο σους εμπρηστες..οταν οι ιδιοι τα καινε!!!
    Τόσο άγχος πάλι εκεί στα Πετσωμένα media να πεισουν τον κόσμο.για κλιματικη αλλαγη
    Η κλιματική κρίση δεν προξενεί τις φωτιές, άλλα οι φωτιές προκαλουν κλιματική κρίση –

  12. απολογισμος πυρκαγιων .περι αφηγηματος..φτανει πια οχι αλλο καρβουνο

    μας κουρασατε με την κλιματικη κριση…

    η κλιματικη κριση Δεν φυτεύει γκαζάκια μέσα στα δάση. Δεν αφήνει ανοχύρωτη τη χώρα στην αντιπυρική περίοδο. Δεν λιγοστεύει τους πυροσβέστες. Δεν αχρηστεύει πυροσβεστικά οχήματα. Δεν απαρχαιώνει τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, ούτε αφήνει τον στόλο τους λειψό. Δεν αφήνει ακαθάριστα χόρτα και κλαδιά στους Δήμους. Δεν δικαιολογεί τους οικοπεδοφάγους, τους πράκτορες και τους «Νέρωνες» που καίνε την χώρα για να φυτέψουν τις «επενδύσεις» τους πάνω στα αποκαΐδια. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΚΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ..για τον ανυπαρκτο κρατικός μηχανισμό ..δεν φταει η κλιματικη κριση οταν ΑΦΗΝΕΙΣ τα παντα να καουν…αντι να προλαμβανεις η να περιοριζεις την φωτια….με ενα μυνημα στο κινητό 112: «φύγετε για να σωθείτε και μην μας πείτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε»ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

    Φτάνει πια με αυτόν τον βιασμό της νοημοσύνης μας. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  13. Δυσκολες εποχες... Τελικα ποιοι Χτυπανε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ γυναικες.. ( ερωτημα προς μιραντα..

    Εκτος τα ΜΑΤ.. Της χουντοδημοκρατιας του Μητσοτακη..που χτυπανε στο ψαχνο γερους, νεους…. Εκτος τους παιδοβιαστες που ανηκουν στην ΝΔ ..(ΒΛΕΠΕ ΜΙΧΟΣ, λιγναδης… Ολοι αυτοι φιλοι, με υπουργους Νδ, ενιοτε και μελη.. Της ) Εκτος. .τους λαθρο που βιαζουν ελληνιδες..γιατι τους φερνει ο κουλης υποσχομενος εργασια… Εκτος τις φυλακισεις και διωξεις… Δεκαδες κατα αντιφρωνουντων…. Που τολμησαν και ειπαν αντιθετη γνωμη.. Στην κορωνοχουντα.. Εχουμε τωρα… Και .
    Αρρωστους νεοδημοκρατες,(η αποδειξη ,, αγκαλια με τον υπουργο….ο παρολιγον δολοφονος… Εφαγε τοσο ξυλο απο τον αρρωστο νεοδημοκρατη… Η γυναικα..που θα δουμε αν ζησει…….ας μην βαλουμε και μην ξεχασουμε τις δολοφονιες(2 μελων αντιθετης παραταξης,,
    και αποπειρες δολοφονιας κατα δημοσιογραφων… Χιος,.. Και αλλοι
    αποκλεισμους αντισυνταγνατικα.. Κομματων απο την βουλη, μπιζναδορους και εμπρηστες (Ποιος ειναι η εγκληματικη οργανωση. 41% κλεφτες.. 41%παιδοβιαστες,41%ανωμαλοι, 41% φουστηδες, 41% δολοφονοι.. 41%… Με 2 εκκ ηλιθιους
    https://youtu.be/Dnz_tbU11eM
    ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ

    • Εργαζόμενη ,μητέρα με δυο παιδιά αριστούχα στ σχολείο είμαι όλα αυτά; Εσυ φαντάζομαι είσαι καλός άνθρωπος πας στην εκλησια και πατριώτης.Σωστά;Καλή σου μέρα.

      • θα είναι η μέρα της αυτοκρατορικής,στη θέση σου πρέπει να ξανα-κατσεις στα θρανία.
        μπορείς να πιάσεις όλα τα θέματα της aegeanews και να ξαναδιαβασεις τα σχόλια σου.
        ένα κομματικό βαμπίρ είσαι, τίποτα λιγότερο.
        το παίζεις και influencer, υποτιμώντας την νοημοσύνη όλων.

  14. 1ο απο τα μεγαλα εργα του Μητσοτακη.. Το 2ο ηταν ο εμπρησμος στον Αγχιαλο

    41% καταστροφη του τουρισμου…
    245 χιλιαδες στρεμματα καμμενα
    41%Οικονομικη καταστροφη τουρισμου και νησιου, ποσων οικογενειων αραγε που ερχεται χειμωνας,, ?

    Θα σας κοπαναω το 41% καταστροφης ..για να δειτε με τι λαμογιο μπλεξατε…
    Επιστρεφει λεει στην κανονικοτητα..η ροδος
    Ναι…. Με διαλυση τουρισμου, οικογενειες χωρθς δουλεια…

  15. Εδω ο παρολιγον δολοφονος,.. Της αστυνομικου... Με τους φιλους του..

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgK6w-5pR8kOyPcRBhEUH5dJ-QWJaSqNU0xtQkN7yELJ47YPSFsR3NIlRH6Y5arVqqUpvsNbYVe78z2OPKEyMgoanKLF95CjFEU1rjMj7xWc1sDtWg4n8mFb6-kIiURl-qQO_KHRLkcf-T1XNHjSlR3mcLXEcTU86FvbjO8hu6MCCsV1Hz7MUioFQ/s829/%CE%9C%CE%A0%CE%A1%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3.png

    Ολο το φυντανι της ΝΔ!!

    Πληροφοριακα…..απο πορισμα της.. Ιατρικο ανακοινωθεν.. Της κοπελας:(απο το ξυλο
    Ρήξη νεφρού ουροδόχου κύστης, σπασμένα πλευρά, κατάγματα σε γνάθο, μύτη, χέρια & πόδια. Στις φωτό ο συζυγός της με τους κολλητους..

    https://twitter.com/88Artemis/status/1687377372700426240?s=20
    .. Ποιος χτυπαει γυναικες,, μιραντα

  16. Αυξηση ρευματος
    Αυξηση βενζινης
    Αυξηση τροφιμων
    Αυξηση λαθρο
    Και περιπου 1,8 εκκ στρεματα καμμενη γη

  17. ΑΠΟΧΉ: 46,26%
    ΚΟΎΛΗΣ: 21,80%
    ΣΟΎΦΡΑΣ: 09,58%
    ΠΑΣΌΚΟΣ: 06,36%
    ΚΟΥΜΟΎΝΙΑ: 04,13%
    ΛΟΙΠΆ Σ..Ά: 11,87%

    • Δεν υπάρχει αποχή μεγάλε.Ποιος σου τα λέει αυτά;Η ΝΔ ήθελε να ψηφίσουν και οι Έλληνες του εξωτερικού που δεν μπορούν να έρθουν αλλά αριστεροί κομμουνιστές και φασιστες τελικά δεν το θέλουν .Γιατί δεν γράφεις και το 11% αναλυτικά;1,5 ψεκασμένοι,1,5φασιστες,1,5 ο Παΐσιος βοήθεια μας,1,5 η Ζωούλα με την καρδούλα ,1 ο Γιάνης το αστέρι και τα υπόλοιπα οι αντιεμβολιστες και αριστερά υπολείμματα.Αυτά είναι με τη λογική σου.

  18. Παιδιά, χαλαρώστε λίγο μην πάθετε τίποτε από τα νεύρα σας. Έως το 2027 θα γράφετε κάθε μέρα σχόλια με χολή ? Μια για την Μιράντα μια για τον Μητσοτακη…Ηρεμήστε λίγο. Το μόνο έγκλημα που διέπραξε η Μιράντα είναι ότι έχει διαφορετική άποψη από κάποιους. Πρέπει να τη βρίσετε? Αυτό είναι Δημοκρατία η μήπως φασισμός ? Όσο για τον πρωθυπουργό κανεις δεν είπε ότι όλα τα κάνει τελεια. Όμως κατά κοινή παραδοχή, ακόμη κι οι αντινεοδημοκρατες το βλέπουν είναι ότι πιο σωστό και σταθερό για τη χώρα. Ήδη εξελίσσονται παρά πολλοί τομείς. Μη βιάζεστε. Και κυρίως μην αυταπατασθαι ότι ο πρωθυπουργός βάζει τις φωτιές. Είπαμε πια. Κάπου ώπα.

    • Διαφορετική άποψη;είσαι σίγουρος ότι έχεις ς διαβάσει παλιότερα άρθρα

      απ’ το αρχείο της aegeanews.
      Δηλαδή το να λέει το κούτσουρο ότι είμαστε καλά είναι άλλη άποψη; Διαστρέβλωση πραγματικότητας είναι και σε προκαλώ να δώσουμε ένα ραντεβού με κάμερα τον Γιάννη να κάνουμε μια βόλτα στα Super Market,σε βενζινοπ λεία, εστιατόρια,τζελατερίες,μίνι μάρκετ.
      το να θες να κάνεις το άσπρο μαύρο λέγεται άποψη;
      μπορείς να πας σ ένα φαρμακείο και να ζητήσεις απλά σκευάσματα,να συγκρίνεις και μετά να πάρεις καμία καρτέλα.
      αυτά που λες ανθρωπάκι είναι όχι για καφενείο αλλά για .. ίδρυμα.
      δεν σου βγαίνει,ούτε θα σου βγεί επειδή η επιχειρηματολογία σου απευθύνεται σε ηλίθιους.

  19. Που να γίνεται μην κάτι κακο στην Ελλάδα,, σε κάποια Ελληνίδα,,σε κάποιο πολίτη… Βλέπεις τα λένε όλα τα, ΚΑΝΆΛΙΑ,, ποιος Χίος……. για τ α σουργελα της ΝΔ….. .. .. .

    • Αχου μωρέ σου έθιξα το Χίο;Τον τύπο που πρην καταλάβει τι φασιστες κυκλοφορούν κα ψεκασμένοι για να τους πουλάει παραμύθια να Οικονομάκο,έλεγε τα αθλητικά στη….Μενεγάκη;Αλήθεια στη Ελλάδα ζεις η απλά παρακολουθείς τα κανάλια σου;Δεν βλέπεις γύρω σου;Ποσό υποφέρει ο κόσμος;Τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στα παγκάκια.Έτσι δεν είναι;Οι Τούρκοι μας έχουν πάρει τα νησιά και οι Αλβανοί τη Ήπειρο.Φτώχια και μιζέρια.Όμως δεν απογοητευόμαστε.Θα μας πει ο αρχηγός Κασιδιάρης ο να κάνουμε και θα σωθούμε.Σωστά;

  20. Μπεεε.... Ελα εχουμε σανο.... φρεσκιας σοδειας.. Για την μιραντα

    Αμέσως μετά την καταστροφη 550 χιλι στρεμματων.. Παραβρεθηκε η πουλημενη μασωνομουμια… (ΠΡΟΕΔΡΟΤης δημοκρατιας… Με τον εταιρο εμπρηστη της ελλαδας.. μπιζναδορο ΜΙΖΟΤΑΚΗ… . Οπως παντα…τα πουλημενα φερεφωνα μπιστοι στην προπαγανδα τους… στα κεντρικά τηλεοπτικά δίκτυα, μετεδωσε την συζητηση τιυς… Οπου κάθε πρόταση και των δύο ξεκινούσε ή τελείωνε με τις λέξεις “κλιματική αλλαγή”.!!!!! (καποτε τα προβατα .. Μπεεεεε θα το χαψουν……

  21. Τελικα... Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις..ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ

    Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται λες και η κλιματική αλλαγή, ήρθε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2019 που ανέλαβε την εξουσία ο κουλης…..Τυχαιο Οι επικοινωνιολόγοι, του Μητσοτάκη …. με την επίκληση της κλιματικής αλλαγής απαλλάσσουν την κυβέρνηση από τις ευθύνες της φταιει ο πσκιστανος… Χαχα… . Μαλλον δεν θυμουνται… Και πρεπει να τους φρεσκαρουμε την μνημη… Λιγο…πριν το 2019…… Οταν η ΝΔ, εβριζε το συνεταιρακι Συριζα… και ειδικά ο Μητσοτάκης μιλούσε μόνο για ανικανότητα και δεν αναφέρθηκε ποτέ στην κλιματική αλλαγή…… Μετα το 2019 ηρθε.. Μαζι με τον κουλη….

  22. Πού είναι η προστασία;;»…. Αναρωτουνται: πολιτες…. για τις ορδές αλλοδαπών!!!!
    Κινδυνεύουμε όλοι. Αυτοί που κυκλοφορούν στην Εγνατία Οδό, αυτοί που κυκλοφορούν στο επαρχιακό δίκτυο του νομού, στα χωριά, στις αυλές, παντού»,
    https://twitter.com/akrokentrwos_2/status/1687764872010842112?s=20

    https://twitter.com/Chaos__2022/status/1687781740952039425?s=20

    . Μιραντα….41%%%. Ελα πανηγυρισε

  23. Σχετικά με το κίνημα της πετσέτας..όλα που αφορούν ξενοδόχους και μεγάλους επιχειρηματίες

    είναι αυτά που χρειάζονται έλεγχο.
    μέσα σε παραλίες έχουν φτιαχτεί συντριβάνια, λιμενοβραχίονες,έχουν αφαιρεθεί πλάκες από παραλία, επιχωματώσεις, παρανομίες τρελές, διαφθορά τεράστια.., έχουν φυτέψει δένδρα..το κυριότερο είναι ότι όλα φαίνονται απ το goohle Map και τσάμπα απ το γραφείο.εκει πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση να πάει αν έχει αρχιδια.https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/article/kriti-sekiouritas-xulokopise-xenago-giati-ithele-na-perasei-apo-to-xenodoxeio-gia-na-katsei-sti-dimosia-paralia/%3famp=true

  24. Πραγματικά όμως.Ξέρω θα πέσετε από τα σύννεφα.Προφανώς δεν βλέπετε βόθρο κανάλια και δεν έχετε ενημερωθεί.Λοιπόν …έκπληξη.Οι εκλογές τελείωσαν.Ο λαός έβγαλε κυβέρνηση για τα επόμενα χρόνια.Μέχρι να ξαναψηφίσουμε θα μας ζαλίζετε με τα ίδια;Ναι κακός ο Μητσοτάκης κλπ.Άλλη δουλειά δεν έχετε;Μετά από 4 χρόνια πάλι θα κρίνουμε.Άσε που πρέπει να είστε και χαρούμενοι.Μπήκαν και οι Σπαρτιάτες στη Βουλή που ήθελε ο Κασιδιάρης,σωθήκαμε.Χαλαρώστε .Πατριώτες,Χριστιανοί,ψεκασμένα ανθρωπάκια.Τέλος.

  25. Για τις τιμητικές εκδηλώσεις αυτών που τίμησαν την Χούντα συμμετέχοντας ενεργά
    Καμμια αναφορά
    Για άλλους που τώρα ενεργούν
    Τσιμουδιά
    Βέβαια οι κυβερνώντες με ωά ενεργά
    Κυβερνούν ανίερα
    Ζητω η δημοκρατία κ Γιώργο

  26. Άυριο το πρωί στην εκπομπή μου στον @FOCUSFM1036
    έγγραφο φωτιά (χωρίς μαυρισμένα σημεία) για τα #εμβόλια της #pfizer! Θα δείτε αποκλειστικά πώς οι ακαταδίωκτοι του Μητσοτάκη εξακολουθούν να παίζουν με τις ζωές των Ελλήνων! Αύριο 8:15 το πρωί!

  27. κατι ειχε πει η μιραντα περι ψεκασμων...οχι βρε δεν μας ψεκαζουν...

    απλα σου υπενθυμιζω ενα βιντεο πριν 8 χρονων εκει στον σκαι…φαντασου τι γινεται τωρα!!!
    Το… ‘οικολογικό’ κανάλι Σκάι που τόσο αγαπάει το περιβάλλον και προπαγανδίζει φανατικά την κλιματική αλλαγή, μας παρουσιάζει πριν 8 χρονια!!!! ειδική μέθοδο αντιμετώπισης της βρομίζοντας την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε με θειάφιhttps://www.youtube.com/watch?v=Os0o8aVMPi0&t=127s
    εγω το παω ενα βημα πιο μπροστα ,με ντοκουμεντα που δειχνουν ψεκασμα δασων…πριν την κασυη…αν καταλαβετε γιατι οι φωτιες δεν σβηνουν…
    ξερουμε πραγματα που γινονται και θαγινουν πριν γινουν….μετα απο 1,2 χρονια
    Για να σας προλάβω… Δεν είμαστε προφήτες! οταν τα προβατα κοιμουνται!!!,αποχαυμωμενα απο τα ΜΜΕ..
    ειμαστε ψεκασμενοι..γαι τις ταυτοτητες με τσιπ..και βιομετρικο ελεγχο..
    ψεκασμενοι για τα εμβολια…
    τροφιμα με τεχνητο κρεας..και ακριδες..

    ΚΑΙ Όταν αναγκαστούν να το παραδεχτούν … δικαιωνονται οι συνωμοσιωλογοι ΄΄ψεκασμενοι.
    υπαρχουν τοσα που δεν ξερετε…αν ειστε τυχεροι και ζησετε απο την φτωχεια ,παγκοσμιοποιηση ,ελγχο,..που ερχεται τα επομενα 4 χρονια..θα το καταλαβετε..

    • Σώσε μας άρχοντα.ποιο κανάλι βλέπεις εσυ να βλέπουμε και εμείς,που λέει αυτές τις αλήθειες;Δεν το περίμενα να έχουμε τέτοια πρόοδο στην Ελλάδα.Αλήθεια για πες μου και έχω ξεχάσει.Γιατί τα κάνουν αυτά είπαμε;Είναι εξωγήινοι και δεν τους νοιάζει,θέλουν να καταστρέψουν την γη και να φύγουν;Ενημέρωσε μας.

  28. ψηφιακη ταυτοτητα..με προσωπικά βιομετρικά δεδομενα…μεχρι και κυκλώματα γεωεντοπισμού θα περιεχουν .Οι νέες ελληνικές ταυτότητες θα έχουν μορφή πιστωτικής κάρτας, τύπου ID-1..τι ειναι αυτο?? απλα θα το συνδέσουν και με το συστημα
    πληρομών IRIS payment.. αυτό είναι ένα σύστημα το οποίο
    σου επιτρέπει να κάνεις πληρωμές χωρίς κάρτα, . απλα θα λειτουργούν ως «κλειδιά» για πολλές συναλλαγές των πολιτών μέσα από το Διαδίκτυο, τόσο με το δημόσιο, όσο και με τον ιδιωτικό τομέα..
    θα μπορούν να βλέπουν κάθε αγορά και κάθε σας κίνηση.
    αυτή η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό πορτοφόλι θα συνδέονται και θα επηρεάζονται από την ατομική σας κοινωνική πίστωση..αν θελουν σε ακυρωνουν απο ολα..με …ενα κλικ

    https://primenews.press/o-klaous-svab-epainei-ti-diktatoria-tis-kinas-os-protypo-diakyvernisis/

    • Δεν πιστεύω να είσαι κλέφτρακος και να σου χαλάει τη δουλειά;Δεν θα μπορείς να κλέψεις και θα πρέπει να δουλέψεις.Αστα.Μήπως κανείς κρυφές συναλλαγές και δεν θέλεις να φαίνονται ;Έχεις καμία γκομενιτσα και φοβάσαι μην σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα;Πληρώνεσαι μαύρα και δεν θες να πληρώνεις φόρο;Τι ακριβώς σε χαλάει;

  29. «Δεν καταλαβα οτι την χτυπησα τοσο πολυ. Εγω ηθελα να την χτυπησω λιγο. Γιατι αν τη χτυπησεις λιγο ειναι ΟΚ. Αλλα εμενα μου ξεφυγε και την χτυπησα πολυ.(..συγκεκριμενα επί 2 ώρες !!!!. Sorry, την αλλη φορα θα φροντισω να τη χτυπησω λιγοτερο.»(μονο 1 ωρα…συνεχομενα)
    δεν καταλβε οτι της εσπασε την Μύτη σπασμένη, της διελυσε τα ζυγωματικά,και το σαγόνι. Δεν καταλαβε πόσα δόντια της έχει σπάσει, δεν καταλαβε τα χτυπηματα στη σπληνα στο προσωπο…
    Εάν κάποιος ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ κτυπησει,η ενοχλήσει ενα λαθρο…,τον βγάζετε φόρα παρτίδα στον αέρα,φωτογραφίες κτλ.ΤοΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ δολοφόνο,τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΜΑΦΙΑ…ΤΗΣ ΝΔ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ..

    • Να το παλικάρι.Μιλάς για ψηφοφόρους που δεν είμαστε και μαζί στο παραβάν να δούμε τι ψήφισαν αλλά πως σου διέφυγε εσένα που βλέπω τα παρακολουθείς;Αρχηγός κόμματος μπροστά στα μάτια μας ζωντανά στη τηλεόραση κτυπισε γυναίκα επειδή δεν συμφωνούσε με την δικιά του γνώμη.Τον Κασιδιάρη εννοώ.Σου διέφυγε;Για πες μας λοιπόν πως τον κρίνεις αυτόν και τους οπαδούς του;Περιμένω απάντηση.Εγώ άνετα για αυτούς που λες Ασχετα με το τι ψηφίζουν τους λεω αλήτες μισογύνηδες και να τιμωρηθούν.Πες μας εσυ που φαίνεσαι σωστός ,ο Κασιδιάρης;

  30. δοθηκε εντολή να εμβολιαζόμαστε με τα σκευάσματα της Pfizer για έξη μηνες μετα, από την ημερομηνία λήξης τους!!!!

    Ο υπουργός υγειας Χρυσοχοιδης πρέπει να απαντησει αμέσως.
    Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι δοθηκε εντολή να εμβολιαζόμαστε με τα σκευάσματα της Pfizer για έξη μηνες μετα, από την ημερομηνία λήξης τους.
    Η σημερινή αποκάλυψη, υπηρεσιακών mail, του δημοσιογράφου @dstefanos
    απλά σοκάρει.

    • Σίγουρα για να το λέει ο @dstefanos αλήθεια θα είναι.Γιατί είπαμε το κάνουν;Οικονομικό δεν είναι αφού τα εμβόλια είναι πουλημένα ήδη σαν άτομα και σαν χώρα δεν τα πληρώσαμε,γιατί το κάνουν;Απάντησε ο Χρυσοχοΐδη η ακόμα ο αναίσθητος;

  31. Προφυλακιστέος ο 53χρονος Νεοδημοκρατης..για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού

    ανελαβε το τερας ΝΑ Υπερασπιστει Ο Κούγιας ..και θα καλυψει τα εξοδα οι φιλοι…Η ΝΔ (ταβερνιαρης με 500 χιλιαδε να βρει δυκολο
    υποστηριζει ο κουγιας οτι ηταν ο εραστης της..τα αγρια μεσανυχτα..και οχι συναδελφοι ..
    αραγε κατα αυτον δικαιολογει την… ρήξη σπλήνας -νεφρού ,τα χτυπηματα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά, στη μύτη, στη γνάθο, στη στοματική χώρα και την κοιλιά….????
    μεταξυ αλλων σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση του αναλογου ιατροδικαστη…
    (το σπιτι εντωμεταξυ θυμιζε σφαγειο..και γεματο αιματα….το θυμα κατα συμπτωση ζει..απο εγκυρη επεμβαση γειτονων
    ΚΑΙ ΤΟΝ ..τον χαρακτηριζει…..«τέλειο σύζυγο»…

  32. κριμας που δεν ειναι χρυσαυγιτης η σπαρτιατης,,,.θα χαιροταν τοσο η μιραντα..που θα ανοιγε σαμπανιες..

    τωρα την χαλαει.. και θα πει κανουμε αντιπολιτευση. ..ενω 2 χρονιααυτη ΚΑΙ αλλα 5 τα τα ΜΜ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ δεν κανει αντιπολιτευση !!!!

    οι καταγγελίες της αστυνομικού δεν έπιαναν τόπο… …αν ηταν χρυσαυγιτης θα επιαναν,,,μπ@σταΡδ
    ΕΔΩ , ο Κώστας Μπρέλλας,
    συντρώγει με τους υπουργούς της ΝΔ
    Πιερρακάκη, Λιβανό
    κ τη βουλευτή της ΝΔ Μπίζιου…!!!

    με ολους τους ανώμαλους, κλέφτες,βιαστες που κυβερνάνε την Ελλάδα…
    https://twitter.com/NikosKM/status/1687507572851449870

    https://twitter.com/amarantosss/status/1687406207336583168

    • Η πλάκα είναι ότι ο Θίασος που κυβερνά δεν επέτρεψε να κατέβει στις Εθνικές εκλογές

      αλλά του επιτρέπει να πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών.
      δεν υπάρχει αυτό που ζούμε σου λέω,η χώρα αυτή πρωτοτυπεί σε Παγκόσμιο επίπεδο.

  33. Για άλλη μια φορά διεθνής περίγελος.. Ανέκδοτο έχουμε γίνει

    ένα κράτος βόθρος.
    χώρια την εισβολή απ την θάλασσα,μπήκε ολόκληρο κομβόι,πέρασε απ’ όλη την Ηπειρωτική χώρα,μπήκαν Αθήνα,σκότωσαν Έλληνα,διέλυσαν μια πλατεία, τραυμάτισαν πολίτες κάποιας ηλικίας.
    δηλαδή αυτό που ζει η νυχτερινή Κω με τους μέθυσους νεαρούς Ολλανδούς που ρημάζουν, προκαλούν.
    έδωσε και αύξηση.
    εύχομαι να βγει ο Αύγουστος χωρίς να έχουμε κάτι σοβαρό Μ αυτά που γίνονται τις πρωινές ώρες,όπως χθές στην Κανάρη με γηπεδικού προσανατολισμού τουρισμό.
    κάμερες υπάρχουν, όποιος θέλει ας δεί,μόνο οι απόπειρες κλοπής οχημάτων έχουν πολλαπλασιαστεί.

  34. https://www.zougla.gr/

    Ζητείται ‘κράτος’.
    Ντροπή και πάλι ντροπή να ξοδεύεται η Δημόσια Δύναμη κυνηγόντας παραβάτες του κινήματος της .. γόπας.
    ο Βαλκάνιος θέλει και ένα δούλο από πίσω του όπου και να πάει σε Δημόσιο χώρο.
    Όμως οι καταπατητές είναι οι πολυεθνικές.

  35. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι κάνοντας αυτά τα γελοία σχόλια με IQ κάτω από 50 νομίζουν κάνουν αντιπολίτευση .Μετά απορούσαν κάποιοι πως αν και κυβερνούσε η ΝΔ με τόσα που έτυχαν παγκοσμίως, αύξησε τα ποσοστά της.Σίγουρα θα συνεχίσει να τα αυξάνει αν έχει τέτοια αντιπολίτευση και ναι δεν είναι καλό αυτό.Σας το λέει ειλικρινά μια που ψήφισε ΝΔ.Σοβαρευτήτε.

  36. Διπλασιάστηκε σε έναν χρόνο η τιμή του ελαιόλαδου …ΑΠΟ 50 ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ..
    αλλα τον φθινοπωρο..θα τριπλασιαστει..ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών, Απόστολος Ραυτόπουλος, ο οποίος τόνισε οτι φετος θα ξεπερασει τα 150 ευρω…
    νανι καλα τα εργα του μητσοτακη ..της κατακαυσεως ολων των αγροτικων πeριοχων απο ακρη σε ακρη,,..και η ταυτοχρονη τοποθετηση….ανεμογενητριων..αυτες θα μας δωσουν φθηνο φαγητο…
    ετσι θα ζουμε πιο φθηνα….
    αναθεμα αν τις ξανδημιουργησει και τι πςραδωσει παλι στους ιδιοκτητες..οπως ηταν,.,,ωστε να γινουν αγροτικα εκμεταλευσιμες..εχει κανει συμφωνιες…με το παγκοσμιο εμποριο..
    500% αυξηση στα γαλακτοκομικα..ελαια.κρεας,λαχνικα και φρουτα…
    ξεχασα..θα μας δινει μαρκετ pass..30 ευρω τον μηνα και θα τον ξαναψηφισουμε…οι ηλιθιοι
    ενω αυτος θα παιρνει 30 δις απο τις μιζες….της siemens

  37. διαχείριση της Πανδημίας με μέσο όρο μεγαλύτερο στην Ευρώπη και θύματα εκτός εντατικής, συνολικός αριθμός 38 χιλιάδες, σύγκρουση τραίνων με 57 θύματα και αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως και αναπαντητα ερωτήματα για την τηλεματική, εκατοντάδες πνιγμένοι στο Ναυάγιο στην Μήλο,πάνω από 550 χιλιάδες καμμένα δάση, καταρέζιλο στη Ρόδο οπου έκαιγε η φωτιά για 10 μέρες,πτώση Canadair με δύο θύματα,έκρηξη στην πτέρυγα μάχης της Αγχιάλου και καταστροφή βλημάτων και άλλων οπλικών συστημάτων, παρολίγον καταστροφή πολεμικών αεροσκαφών, εισβολή φασιστών και ναζιστών που άνετα θα μπορούσαν να κάψουν την βουλή,να βανδαλίσουν οτιδήποτε μνημείο, ενώ ειδοποιήθηκε με απόρρητα σήματα η Ελληνική αστυνομία,τα προξενεία εδώ και τέσσερις μέρες.
    Που πας ρε πατσαβούρα…

  38. Αυτος ο μεστος πολτικος λογος..της 20χρονης στα μυαλά...καθε φορα..αποδεικνυει ποσο ηλιθιος ειναι..

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ 41%
    Χαρειτε τον υπουργο ( Μηταράκης που την περίοδο των πυρκαγιών κανει μακροβούτια…
    Εν συνεχεία ο Μητσοτάκης αποπεμπει…τον Μηταρακη….και .
    Εν συνεχεία πηγαινει ο οιδιος για μακροβούτια ……!!!
    παμε τωρα στον ελεγχο των πολιτων..που κατι μαυρο να κανουν τους τσιμπαει η ΑΑΔΕ..ΚΑΙ ΓΙ ΑΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ο ΑΔΩΝΗΣ προετεινε να δουλευουν 2 8ωρα!!!!!(ΟΥΤΕ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΗΤΑΝ ..ΓΙΑΤΙ ..οι τραπεζες περιμενουν να του παρουν το σπιτι(με πλεθστηριασμο α ΚΑΤΟΙΚΙΑς..ΠΟΥ ψηφηστικε……εν συνεχεια το φθινοπωρο θα εχουμε 1000 %αυξηση λογω μειωσης πρωτογενους παραγωγης .απο καταστροφη ολης της ελλαδας λογω πυρκαγιων εκτος τις αυξησεις σε ενεργεια ,ρευμα κτλ
    ξεκινάει και η ιδιωτικοποίηση των τραπεζών όπου το ελληνικό δημόσιο θα χάσει ακριβώς 50 δισεκ. για τα οποία πληρώνει δάνεια ο έλληνας φορολογούμενος. τους πολιτικους δεν τους ενδιαφερει..παιρνουν 7000 ευρω,.

  39. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστανε οχι 200 ευρω…αλλα περί τα 800 εκατ δάνεια…ενω κατασχετουν σπιτια για 200 ευρω χρεος…με ψηφισμα πλειστηριασμου Α κατοικιας…

    https://www.bankingnews.gr/image/%CE%9D%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1_%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B7.jpg
    https://www.bankingnews.gr/image/%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA_%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1.jpg
    αλλα τα δίποδα ζώα εξακολουθούν να να στηριζουν ενα κομμα ΚΛΕΦΤΩΝ ψηφίζοντας το κόμμα τους που θα σώσει την Ελλάδα…
    ΤΗΝ ληστοσυμμορία-ΤΗς ΝΔ- υπηρέτες και των διεθνων κορακιων..για υφαρπαγη περιουσιων ΕΛΛΗΝΩΝ-
    η ελλαδα παει μπροστα..

  40. Για αυτό μέσα μου δεν είναι δικαιοσύνη που αισθάνομαι αλλά πόνο θλίψη και συμπόνια στους εμβολιασμένους. Έψαξα όλους αυτούς τους μήνες που υπάρχει μια σχετική ηρεμία η οποία θα ανατραπεί σύντομα, προς το κακό, μόνο ο πόλεμος θα κάνει χειρόφρενο, να βρω τρόπο να βοηθήσουμε να αντιληφθούν ότι έκαναν λάθος και να μη πνιγούν στην απελπισία και στην τάχα μου επιστημονικοσύνη των τάχα επιστημόνων. Και όταν αντιληφθούν ότι έκαναν λάθος, αν πιστεύουν σε Θεό να πάνε σε έναν πνευματικό να εξομολογηθούν, γιατί το πρόβλημα δεν είναι ιατρικό, όπως είπε και ένας φωστήρας αρχιερέας που θέλει να γίνει και αρχιεπίσκοπος αλλά κατ εξοχήν πνευματικό. Ότι αφορά τη ζωή και το θάνατο, την υγεία και την ασθένεια είναι κατ εξοχήν πνευματικό. Να πάνε ένα εξομολογηθούν και με κάποιες ευχές εκκλησιαστικές, το φαρμάκι γίνεται νερό. Τι λέει το Ευαγγέλιο και αν πιείτε κάτι που είναι θανάσιμο, δεν θα σας αγγίξει, αρκεί να έχετε μετάνοια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ