Ενός κακού μύρια έπονται…

109
6706

Ενός κακού δοθέντος μύρια έπονται.
Από τη στιγμή που θα συμβεί κάτι κακό, ακολουθούν και πολλά άλλα (Σοφοκλής, 496-406 π.Χ. , αρχαίος Έλληνας τραγικός)

Η επανάληψη του ίδιου έργου  με τις αλλεπάλληλες φωτιές… Χάσαμε το μέτρημα για τις αιτίες, τους εμπρηστές και τα σκοτεινά ή αλλοπρόσαλλα κίνητρά τους (αντεθνικά, συμφεροντολογικά, ψυχοπαθολογικά κ.α. Βάλτε τους λέει μέσα… Μα -όπως λέει και το σχετικό άσμα- οι πραγματικά τρελοί και οι πραγματικά κακοί είναι έξω και κυκλοφορούν ελεύθεροι…)

 

Έχει μπερδευτεί η πραγματικότητα με τη φαντασία ή καλύτερα με τα εφιαλτικά σενάρια.

Κατά τα λοιπά: Αλίμονο σε αυτό που πέφτει θύμα της ανελέητης πύρινης λαίλαπας για τους υπόλοιπους απλά η ζωή συνεχίζεται με προεκλογικό τρέξιμο… παρουσίαση υποψηφίων… εκδηλώσεις… πανηγύρια… κλπ.

Τα αισθήματα οργής, θυμού και αλληλεγγύης προς τους παθόντες, τα ζήσαμε, τα ξαναζήσαμε, τα ξεπεράσαμε «πήγαμε παρακάτω…»

Η συνέχεια και η διόγκωση του ίδιου πύρινου εφιάλτη υποβίβασε την είδηση σε δεύτερη μοίρα. Και η σημερινή αλλά και αυριανή επανάληψη το πολύ πολύ να προκαλέσουν αντιδράσεις του τύπου «πάλι τα ίδια;»

Μόνο αν σε αγγίξει. Μόνο αν φτάσει σε σένα, αν χτυπήσει τη δική σου πόρτα η δυστυχία ή η φυσική καταστροφή θα αντιδράσεις.

Αύγουστος μήνα διακοπών, εκδηλώσεων, προεκλογικής πρεμούρας. Απλά να ξορκίζουμε το κακό που βλέπουμε ή διαβάζουμε στις ειδήσεις μέχρι που…

«Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον».

Πυρ…κυβέρνηση (η όποια… τα  ίδια και με τις προηγούμενες)   και Θάλασσα (όπου τελικά σβήνει… το πυρ)

Κι όπως πολύ σωστά γράφτηκε κάπου:

Αν έχουμε υβριδικό πόλεμο, τον χάσαμε ήδη!

 

Δεν πα να υπάρξουν καρατομήσεις ….Έχουμε πληθώρα τεκμηρίων της ανικανότητας του επιτελικού κράτους (Νέα Αγχίαλος, Κροάτες ναζί, πολυήμερες πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, στη Δαδιά, στη Ρόδο, τώρα στον ΈΒΡΟ, την Πάρνηθα, τη Βοιωτία κλπ με σχετική νηνεμία).

Γενικότερα, τα τελευταία χρόνια έχουν καεί συνολικά 2.336,45km²

Όταν στα 4 χρόνια γερμανικής Κατοχής καταστράφηκαν ΣΚΟΠΙΜΩΣ 𝟱.𝟬𝟬𝟬𝗸𝗺² (δηλ. είμαστε στα μισά και συνεχίζουμε).

Το άλλο πολύ σωστό και αληθινό που γράφτηκε είναι ότι «οι εξελίξεις πάντα θα είναι ένα βήμα μπροστά και οι αντιδράσεις των κυβερνήσεων πάντα ένα βήμα πίσω… σε κάθε τομέα, σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Μοιάζει να μπάζει από παντού, από παντού όμως.

Οι κυβερνώντες τρέχουν από «υποχρέωση» να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Σε πολλά δεν έχουν την ευθύνη, σε πολλά περισσότερα όμως την έχουν.

Κ αυτή η ευθύνη φίλε μου μετακυλίεται στον απλό λαό είτε επιλέγει να επιβραβεύει, είτε να παραμένει αμέτοχος και να ιδιωτεύει μέχρι το κακό να χτυπήσει και τη δική του πόρτα/περιοχή/περιουσία.

Μέχρι τότε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δήμοι, περιφέρειες και παρατάξεις πλειοψηφίας ή μειοψηφίας, υποψήφιοι και ανθυποψήφιοι, μπορούν άνετα να «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος έκανε τα περισσότερα λάθη, οι «νυν» ή οι «πρώην», «εμείς» ή «εσείς»… Πάντα «εσείς»…. Αλλά στην πραγματικότητα.. Όλοι…

Και… «γαία πυρί μειχθήτω».

Αν δεν βγούμε από το «τρυπάκι» που μας έχουν ρίξει, όλος αυτός ο φαύλος κύκλος του κακού, απλώς θα επαναλαμβάνεται και θα χειροτερεύει…

109 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδω η νεοδημοκρατισσα μιραντα.. εχει μπερδεψει.. Την ενημερωση.. Με την αντιπολιτευση..
    Απο την Αλλη θελουμε μεταμοσχευση μυαλου…. . Που δεν ψηφισαμε Μητσοτακη… Που λυπομαστε για την Ελλαδα …ενω ο ψευτης πουλημενος.. Χαιρεται.. Για τα καμμενα
    https://youtu.be/aTkicRmPZgo?si=Lm4QjikByxr1cMQz
    41%

  2. https://youtu.be/GEE5qbCAp48?si=RxVX1x8vjZXinxEY
    MIZOΤΑΚΗΣ για φωτιες… 2017
    «» ειμαστε ασυγχωρητοι, εαν δεν ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε αυτα τα ΟΠΟΙΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ βεβαιοτητα οτι θα γινουν καποια στιγμη..»
    Ερωτηση…
    Αυτη η σιγουρια.οτι θα καει η ελλαδα… Και το δασος της κερκυρας . Πολυ μυστηρια δεν ειναι..?
    https://youtu.be/V7DdsqLhdrc?si=xnLLUXF13YnNnHar

    με κυβερνησης ΝΔ. Τυχαιο?!?! 3 εκκ στρεμματα καηκαν..

  3. Μην πει κανεις πως φταιει η κλιματικη αλλαγη και πως ειναι παγκοσμιο το φαιμομενο. Ειναι εμφανες πως η ελλαδα ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εχει την πρωτοκαθεδρια αυτοκαταστροφης…
    -ΤΟ κακο η το πονηρο ειναι οτι ξερει…απο πριν οτι θα συμβουν——
    χωρις ΠΡΟΛΗΨΗ ,ΧΩΡΙΣ δασικη πολιτικη, χωρις στοιχειωδη μεριμνα ….ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ !
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΕΡ ΚΑΨΙΜΑΤΟς ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ 112

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtJlroaWOieEtYSUcaMfShBIOrj0ysBOKDV9omRGqzMn5hHleruDLs-MrIMV-O9uEQmhwE4xjjx6Hlo99c4mETDDtJH5lskA1J1jAjjN05sCpI2KHP-BUjzz0B9CDXbbUoX4abCK6NxsgSSbrWNmX35CZH_Qs4vdYVDlpswGWjJK0wy85oZoZ46Q/s816/369590521_10160989662419413_804261942567333950_n.jpg

  4. ΕΛΛΑΔΑ ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ

    ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    1)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    2) ΡΟΔΟΠΗ
    3) ΕΥΒΟΙΑ –
    4) ΡΟΔΟΣ-
    5) ΑΤΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ- ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    6) ΒΟΙΩΤΙΑ
    7) ΜΑΓΝΗΣΙΑ
    8 ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  5. ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ,ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ
    Επιτέθηκαν στον Κώστα Βαξεβάνη ενώ έτρωγε με την οικογένειά του! – Χτύπησαν την πεθερά του, σοκαρισμένη η 8χρονη κόρη του
    ΠΑΝΤΩΣ χρυσαυγιτες δεν ειναι…
    Κωστας Μπαξεβανης¨΄»¨¨Το γεγονός ότι υπήρξε μια τραμπούκικη επίθεση μπροστά στην κόρη μου είναι η μία πλευρά του θέματος που χαρακτηρίζει έναν άθλιο και δειλό τραμπούκο….. Αφορά κάθε δημοσιογράφο που κάνει τη δουλειά του. Η δημοσιογραφία είναι σε δίωξη στη χώρα.. Δημοσιογράφοι τραμπουκίζονται , απειλούνται, εκφοβίζονται και δολοφονούνται. Δεν είναι τυχαίο που ένας τύπος, έντεκα χρόνια μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, επέλεξε να επιτεθεί σε εμένα και την οικογένειά μου .. Όταν υπουργοί και ο πρωθυπουργός επιτίθενται σε δημοσιογράφους, το επόμενο στάδιο είναι ο κάθε τραμπούκος να θεωρεί ότι είναι νομιμοποιημένος να δέρνει και να σκοτώνει δημοσιογράφους επειδή αποκάλυψαν όσα έκανε.

  6. Είδα πρωί πρωί τον πρόεδρο των ψεκασμένων ….με το πανάκριβο smartphone κινητό του δίπλα,το οποίο έχει δεκάδες «τσιπάκια» γεωεντοπισμού,μέτρησης επιτάχυνσης,θερμοκρασίας,μέτρησης χρόνου κλπ.Όλα αυτά τα δεδομένα τα αποθηκεύει η εταιρία που έχει βγάλει το λογισμικό του τηλεφώνου του.Ταυτοχρονα οι συνομιλίες του στο κινητό αποθηκεύονται από τον πάροχο τηλεφωνίας για ένα τουλάχιστο χρόνο.Τι είπε;Ζητούσε από τους ψηφοφόρους του να μην παραλάβουν τις νέες ταυτότητες γιατί έχουν «τσιπάκι»από το κράτος.Τι ακριβώς ψηφίσατε ρε γίδια (συγνώμη από τις κατσικούλες);Ναι τελικά είμαι πρόβατο δεν τα καταλαβαίνω αυτά.
    Με αυτό θα βγάλουμε το χειμώνα με τους ψεκασμενους φίλους μου.(και τα φασιστακια βεβαίως βεβαίως)

    • Ρίχνεις λίγο στα χέρια σου και απλώνεις στο τριχωτό της κεφαλής σου..η κρεμώδης υφή του γαλακτώματος με τα αιθέρια έλαια,η πυκνή , παχύρρευστη αίσθηση απλώνεται σε όλες τις ρίζες και με τα μήλα των δακτύλων κάνουμε ελαφρύ μασάζ με σταθερές ομοιόμορφες κυκλικές κινήσεις.
      τα αποτελέσματα είναι ορατά εντός δύο εβδομάδων,οι τρίχες αποκτούν μία ανάλαφρη αίσθηση, ενώ οι σκισμένες άκρες εξαφανίζονται.
      με διπλή ημερήσια εφαρμογή εξαφανίζονται ρυτίδες,ραγάδες,ενώ ισιώνουν και οι αξύριστες εφιδρωμένες μασχάλες όπως του.. Ουκρανού στο All Inclusive.
      Δώρο 41% επιπλέον προϊόν με το καλάθι του Σαμαρείτη.
      υπάρχει και σε οικονομική οικογενειακή συσκευασία για απορρυπαντικό, ενώ κάνει για όλες τις χρήσεις.

  7. Πολυ σωστά όλα αυτά Γιάννη αλλά δυστυχώς βλέπουμε ένα ανελέητο κυνήγι της πολιτικής καρέκλας. δεν πετύχαμε να βολευτουμε στην Βουλευτική πάμε να στοχεύσουμε την Δημοτική η της Περιφέρειας. αλλά και η κληρονομική Δημοκρατία μας ξεπερνά . Δεν βγήκαμε εμείς; γιατι να πάνε οι ψήφοι από τα ρουσφέτια χαμένοι; θα βάλουμε γιους θυγατέρες ανήψια συγγενεις να πάρουμε την καρέκλα της εξουσιομανιας και ας τους άλλους να καουν να πνιγούν και να χρεοκοπήσουν. δυστυχώς όλα και όλοι για το ίδιο συμφέρον. αυτό κυβερνά τα πάντα. ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν για την σωρεία των κακών που θα επονται.

  8. πρέπει να κλείσουν τα σύνορα στους φτηνούς τριτοκοσμικούς σκλάβους του μεροκάματου πείνας που εισάγουν τα αφεντικά σε βάρος των ντόπιων εργαζομένων

  9. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

  10. Πέφτει πολύ κράξιμο και δικαίως σε Οικονόμου-Καιρίδη, αλλά ξεχνάμε το άλλο το παλληκάρι, τον Μίλτο τον Βαρβιτσιώτη.
    Ως Υπουργός Ναυτιλίας έχει μετατρέψει το Λιμενικό από προστάτη των συνόρων σε δωρεάν μεταφορές λαθρομεταναστών.
    Χαζεψε ο Μητσοτάκης και βαζει τους φελούς στα κρίσιμα υπουργεία;

  11. Θυμαστε ολοι μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Μιζοτάκης διαβεβαίωνε τους Ελληνες πολίτες: «Εχω μαζί μου ομάδα νέων και έμπειρων στελεχών που είναι πανέτοιμοι για επανασχεδιασμό όλης της πολιτικής προστασίας». Αποδειξη μετα αυτο ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.. το μονο ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΗΤΑΝ ΤΑ 112 ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ….. δεν σας φαινεται περιεργο…ολα ετοιμα τα μηνυματα!!
    Και εφοσον επανειλημενα.. Μυστηριωδως… Ακατανοητα… ηξερε με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. Οτι ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΟΥΝ…. ΟΛΑ… (Αφου ειχε υπογραψει συφωνιες για αιολικα παρκα 5 χρονια πριν) … Το μονο που οργανωσε.. Στην πολιτικη πριστασθα.. Ηταν τα μήνυμα α 112….ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑ!! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΝΟΣ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΥΠΟΥΛΟΣ.

    Τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τη δημιουργία ειδικού υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Τότε έλεγε: «Θα οικοδομήσουμε μία υποδομή που θα γίνει πρότυπο στην Ευρώπη». Η πράξη απέδειξε πως έλεγε ψέματα και μάλιστα πολλά.

    • Ανθέλληνα μην ασχολησε με την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.Δεν έχεις καμία θέση ανάμεσα μας φιλοτουρκε.Στν τόπο αυτό αποφασίζει ο Ελληνικός λαός τι θα κάνει και πως θα κυβερνηθεί.Οι ανθέλληνες φασιστες τα κουβαδάκια σας και σε άλλη γειτονιά.Έχετε καταντήσει αηδία πια όλη μέρα βρισιές και ψεκασμένες ιδέες.ΑΡΚΕΤΑ.Πέστε μια πρόταση μια ιδέα πέστε τον εκλεχτό σας να μας πισετε για το ποσό σωστός είναι.Βάλτε ένα όνομα να κουβεντιάσετε.Αυτά τα γελοία ψευδώνυμα τι νομίζετε ότι καταφέρνουν;Καμαρώνετε και λέτε μπράβο στο καθρέπτη σας;Μην ασχοληθητε μαζί μου άλλο.Εγώ είμαι το πρόβλημα σας ρε βλήμα;Δεν μπορώ να μην συμφωνώ μαζί σας ρε καραγκιοζηδες;Απαντήσεις τέλος μιλάτε με τον εαυτό σας.Εγώ θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου .

      • Δεν έχεις απαντήσει ποτέ όμως.Ο Ευρωβουλευτής Ανδρουλακης πήρε το μισθό Μαΐου η τον έχασε ;έχω και μια απορια.Εσένα σε θέλει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλακης;Βλέπω έχει διώξει όλα τα παλιά φαντάσματα.

        • Μιραντοτετοια μου..σου εχω απαντησει και δεν θα ξαναμπω στον κοπο ….δεν εχει νοημα…Υ.Γ.οταν λες για φαντασματα εννοεις κατι για μενα???

  12. .. Μαλλον με τα σχολια σου περι χρυσαυγιτων… Θα βγαλουμε τον χειμωνα.. Οπως και τον προηγουμενο..και τον προπροηγουενο… .. Οποιος κανει εγκλημα.. Χρυσαυγιτης,, οποιος βιαζει χρυσαυγιτης.. Ο εμπρηστης στο πλατανι… Χρυσαυγιτης…..

  13. Στα πρώτα 11 σχόλια, τα 9 εγραψε ο ανώμαλος νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου.Αφου τελείωσε την νύχτα μέσα στην παρακρουση, βλέποντας εφιάλτες με τον Μητσοτάκη, κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε το μεσημέρι, συνέχισε εκεί που είχε μείνει.Ποσο άρρωστος είσαι;Τί σενάρια πλάθεις και αντιγράφεις;Το άλλο πάλι με τον Βαξεβανη;Η γυναίκα του έβρισε πρώτη,κάνεις δεν προπηλακηθηκε, συνέχισε το φαγητό του επί 2 ωρο και αποχώρησε δίχως να πάει κανείς στο νοσοκομείο.Με τον Πλεύρη, θυμάστε τί έγραψε ο Βαξεβανης, όταν τον χτύπησαν; Νυχτοφύλακας/σεκιουριτα του κ@λου, STAR X ÷ MAS ,η άποψη σου.Τσακα την τσαμπου, ξύδι και καλό ταξίδι ΝΤΕΜΕΚ ΠΙΣΤΕ, ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΏΤΗ.ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@….

    • Σωστός και ακριβής. Ο,οι έχουμε καταλάβει ότι ένας γράφει τα σχόλια επιστημονικής φαντασίας. Πραγματικά που τα βρίσκει ?

    • Νεοδημοκράτη όπως Μητσοτάκη.................. Το λέει όλη η Ελλάδα

      δειλό ανδρείκελο, Εφιάλτη,παλ….ανήθικε άνδρα.. παστεριωμένο ωάριο του Παττακού…
      σε προκαλώ ότι ώρα θες ,όπου θες,να σου δείξω τι δουλειά κάνω βρωμύλο…

      • STAR X ÷ MOY,σε έχω γραμμένο….. Δεν σε υπολογίζω σκουλήκι βρωμερό.Ζησε στην νύχτα του μυαλού και του φασισμού σου, ΝΤΕΜΕΚ ΠΙΣΤΕ, ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΏΤΗ….. Τί δουλειά κάνεις, φαίνεται κορόιδο…. Νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου….. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ….

  14. Για ψαξε ποιος ειναι ο πρόεδροςτων ψεκασμένων εδω μεσα… Νεοδημοκρατων…. Χαιρομαι.. Που παρακολουθεις και διαβαζεις τασχολια,, ισως ξυπνησεις… Προβατο.. Μπεε…. Δεν βαριεσαι να γραφεις… 5000 σχολια.. Για φασιστες..? . σαρεσει η πολιτικη συζητηση…τοσο πολυ.. Που γραφεις κατι με . .για πανάκριβα smartphone,,.(των 120€.. Σεω σχεση με το iphone το δικο σου γιδι.. χαχα) . Κατι ασυναρτητες αρλουμπες.. Που ουδεμια σχεση εχουν με πολιτικα γεγονοτα. (αδυναμια εκφρασηςισως ενος βλακα) .. Χαιρομαι που βριζεις καθε αντιθετη αποψη.. Και θελω να συνεχισεις να μας βριζεις Ως.. Ψεκασμενους, εξαλου μας το ειπε και ο κουλης αυτο… Ο πρωθυπουργος βριζωντας τους πολιτες…!!οχι δεν εισαι προβατο… Τα προβατα εχουν αυξημενη νοηση….. Σε 4 χρονια απλα θα αποδειχθεις εισαι απλα ο μεγαλυτερος κομματικος βλαξ…οχι οτι δεν εισαι

  15. Μια, ερωτηση… Μιραντα.. Καταπινεις παντα την γλωσσα σου και… Δεν μπορεις να γραψεις μια λογικη κουβεντα ως προταση..? Λογικο εφοσον εισαι ενα ανιδεο 20 χρονο,
    .. Μια δευτερη ερωτηση.Στους φασιστες που αναφερεσαι ποιους εννοεις…. Τους μη ψηφοφορους του Κουλη?
    Σε βλεπω και δυσανασχετεις..συνεχως… Ξερω στο επομενο… Θαβρισεις τους φασιστες παλι… Τι δεν σαρεσει..και βριζεις τοσο.. _
    Αν σαρεσει να σου απανταω.. Σε καθε σχολιο.. Πολυ ευχαριστως
    .. Μην ξεχασεις σημερα.. Ευαγγελατο.. Εεεε.. Παντα οικογενειακως….
    προωθει τις νεες ταυτοτητες..

  16. Προς την μιραντα... Εσυ συνεχισε.. Να γραφεις περι φασισμου...γελαωωωω

    Και ασε τον κοσμο να ενημερωνεται.. Τι εστι ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ…
    .. Ερχονται οι συμβασεις για την αναδασωση με 100 αδειες ανεμογενητριων… Που υπεγραψε.. .

  17. Το να καταστρεφεις την Ελλαδα, να οδηγεις τους ελληνες στην φτωχεια, να ξεπουλας σπιθαμη προς σπιθαμη καθε κομματι της… Να σε ενδιαφερει το χρημα.. Και οχι η πατριδα… ειναι σημαδια διαφθορας….εγκληματικης κυβερνησης….
    Υπαρχουν πολιτικοι και πολιτικοι…..και αξιοι οσοι πιστευουν σε ενα καλυτερο αυριο.. Και ας κυνηγανε την καρεκλα… Υπαρχουν ομως και οι πολιτικοι.. Που κυνηγανε απλα το χρημα,..Μπιζνες παντου, υγεια, μεταναστευτικο

  18. τ. Αντιπρόεδρος Pfizer: η διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα είναι μέσο απόλυτου κοινωνικού ελέγχου

    τ. Αντιπρόεδρος Pfizer: η διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα είναι μέσο απόλυτου κοινωνικού ελέγχου σ’ έναν ”κόσμο εμπιστοσύνης 0”. ΒΙΝΤΕΟ
    https://dimpenews.com/2023/08/27/%cf%84-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-pfizer-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%88%ce%b7%cf%86/

  19. Οι άνθρωποι που ψήφισαν αυτόν τον μπούφο, είναι τρεις φορές πιο ηλίθιοι από αυτόν!

    ..αλλα ειμαστε εμεις οι ψεκασμενοι…..αχαχαχαχ

  20. θα καούν οι χλοοτάπητες στα γήπεδα και οι γαρδένιες ..στις γλάστρες!…απο την κλιματικη αλλαγη..

  21. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ.Κάποτε θα πρέπει να σκεφτουν οι Ελληνες ποιος ο λογος της συνεχιζόμενης αποτυχίας… Η Μαλλον ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ

    .το 1ο πράγμα που έκανε ο Κούλης όταν ήρθε στην εξουσία ήταν να διαλύσει τους εποχικούς δασοπυροσβέστες του Π.Σ. και την υποβάθμιση
    Εμπρησμοί κοντά σε στρατόπεδα, αεροδρόμια και αποθήκες πυρομαχικών. Εμπρησμοί σε δάση προκειμένου να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες από εταιρεια που κατεχει πεθερος του υπουργου Γεραπετρίτη.!!(ΤΕΡΝΑ
    μετά έφερε με ΦΕΚ το άνωθεν έγγραφο για αρκετούς εθνικούς δρυμούς…

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQE9s2nw339n4llg3Zm8JKGCQtiFY1VBlGntod1qaZJ3CIHs7pQY3kKxO4Huorp3eeOPrZSlmdoB1KeSx0cgfov1gdLQlLp8acW-zU3GWi0jma20xTCsoPN6GmQzCYk5MRjTX3cJTi3FY8tEctxW5vgaOzEbTtCMGgE7W8Mnm5FDk6gB2LG31UCje-yyTS/s1430/%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3.jpg

  22. ΔΕΝ ειμαι πασοκ..ουτε κκε..ειμαι ενας πολιτης-κοινως φασιστας η ψεκασμενος για την μιραντα

    «»»Με οδύνη και θλίψη ζούμε τη μεθοδευμένη ασύμμετρη καταστροφή του ελληνικού οικοσυστήματος σε Ρόδο Έβρο καί αλλού την απανθρακωση δεκάδων ανθρώπων με την παντελή απουσία κράτους και κυβέρνησης. Όλα αυτά στη σκιά μιας εθνικά επικίνδυνης εξωτερικής πολιτικής υπόδουλης σε αμερικανικές
    εντολές. Με τους κλόουν τύπου Ζελενσκι θα γίνουμε έρμαιο των ορεξεων του Ερντογάν. Που κρύβεται η αντιπολίτευση ή δεν υπάρχει;»»
    Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

  23. Με ψευδώνυμο ανώνυμος.. Σχόλιο
    Ανώνυμος
    28 Αυγ 2023 at 0:52:28
    Τι ακριβώς είναι επιστημονική φαντασία…??.. Εγώ πιστεύω επιστημονική φαντασία είναι η.. Κλιματική αλλαγή… Η Ελλάδα πάει μπροστά.. Και ότι οι νεοδημοκρατες… Είστε αψεκαστοι…
    Οσο για το που τα βρίσκουμε… Απλά στα, ΜΜΕ…. Είναι πολύ απλό… Εκτός αν εχευς κλείσει την τηλεόραση… Η δεν έχεις επαφη με την τεχνολογία… Το ιντερνετ… Παρα μόνο.. Μπαίνεις στο ίντερνετ για να μιλήσεις στο Facebook με το γκόμενά σου… Η να παραγγείλεις το νέο σετ γόβες

  24. Η ….. ξέρει ότι είσαι….??
    Γιατι έξω το ξέρω… Πολύ καλά

    .. σου το επιστρέφω Τσακα την τσαμπου, ξύδι και καλό ταξίδι ΝΤΕΜΕΚ ΠΙΣΤΕ, ΝΤΕΜΕΚ νεοδημοκρατη .ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@….Ξυδακι…. Τοπ…

    • Η ….. σίγουρα.Αυτος ήταν ο καημός της.Μου τον έλεγε όταν ήμουν …….Αντεγραφε και λιωνε άλλα 4 χρόνια….. Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο ……είσαι.Το ξέρω δεν με γουστάρεις,θα ήθελες ….. να μου πάρεις;Μην ντρέπεσαι, κάθε μέρα συναντιομαστε……

      • να έχουμε να μιλάμε και για κάτι το 24..
        Εκτός αν έτσι δημιουργείται χώρος για να χωρέσει η επενδυτική βαθμίδα…..
        τούβλοοοοοοοοοοοο..
        αρχ…..φύλακα.

  25. .. Το χεις ψάξει μήπως ο πρωθυπουργός που βγήκε με ψήφους λαθρο,, και fake αποτελέσματα εκ της εβραϊκής Singular είναι ο μόνος… Ανθέλληνας.. Και όχι εμείς !!! Το μόνο που κάνει να ασχολειται με ξέπλυμα, πώλησησεις,.. Συναλλαγές αγοραπωλησία.. . Της Ελλάδας….τον εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.??? Αχαχαχα 1 εκκ ψήφοι Πακιστανών..!! . Από ανέκαθεν φιλοτουρκος….. Φίλος του έρντογαν…τρωγοντας μπακλαβά… Έχεις δίκιο στον τόπο αυτό αποφασίζει ο Ελληνικός λαός… τι θα κάνει και πως θα κυβερνηθεί… Όχι οι φιλοτουρκες κυβερνήσεις, το ΝΆΤΟ η Γερμανία.. Και τα συμφεροντα..και οι μπίζνες.. Βρε ζωωον.. Είμαστε 9 εκκατ…πολίτες και μας λες ανθέλληνες φασιστες.??? !!!!..εκτός από κομμάτοσκύλο Εχει καταντήσεις αηδία πια όλη μέρα βρισιές περί φασιστών.. .. ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ….αν ας χαλάει η ενημέρωση… Άλλαξε site… Καμαρώνετε και λέτε μπράβο στο καθρέπτη σας. Νεοδημοκρατες ;δεν ασχολούμαι με 20 χρόνια γκει… Εγώ απλά ενημερώνω τον κόσμο… Μηπως …ασχολεισαι.. .εσυ βλαμμενε? . .απαντησεις τέλος.. … Μιλά στον εαυτό σου… Εγώ θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου.. Για τον ΠΡΟΔΌΤΗ .

  26. Περιμενω πάλι στο επόμενο.. Μυνημα να με βρίσεις ως φασίστα…. Κοπρίτη, ανθέλληνας κτλ.. . Εντωμεταξύ πήγαινε δες την μούρη σου στον καθρέφτη.. Δες την μούρη σου και θα δεις ένα μ@λ..νεοδημοκρατη!!!!….μετα πιες ένα ποτήρι ξύδι…!!! . 😂…..

  27. Σάββατο 20 Ιουλίου 2019. Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει τις προγραμματικές δηλώσεις-που ποτε δεν ισχυσαν..εξαλου ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ο μονος λογος για να πεισει τα προβατα..!!
    . κατενθουσιασμένα τα προβατα .. νιώθουν ρίγη συγκινήσης να διατρέχουν τη ραχοκοκαλιά τους. (νεοδημοκρατης-μιραντα) Αντιγράφουμε από τα πρακτικά της Βουλής:
    Κυριάκος Μητσοτάκης:
    «Από το 2021 στην Ελλάδα θα απαγορευτούν εντελώς τα πλαστικά μιας χρήσης. Η χώρα με την πιο όμορφη φύση οφείλει να την προστατεύσει έμπρακτα. Στις επιχειρήσεις του χώρου θα δοθούν κίνητρα για την προσαρμογή τους στην κυκλική οικονομία με εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού τους και επανακατάρτιση των εργαζομένων τους».ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ…
    αποτελεσμα (19-21 Αυγούστου 2023) κάηκαν περισσότερα από 400.000 στρέμματα: 380.000 στρέμματα στον Eβρο, 30.000 στη Ροδόπη, 12.000 στρέμματα στη Βοιωτία, 8.000 στρέμματα στην Κύθνο και 5.000 στρέμματα στα Ψαχνά!!!! Σ’ αυτά δεν περιλαμβάνονται η Φυλή, η Πάρνηθα και άλλα σημεία της επικράτειας.

  28. ---Πρώτα το κομμα..μετα η πατριδα …αυτό ισχυει.. δυστυχώς για ορισμένους ανεγκεφαλους

    – ..και βριζουν τους υπολοιπους ως ανθελλληνες…που δεν ψηφιζουν Μητσοτακη..ενω οι ιδιοι…χαιρονται με το αποτελεσμα του καψιματος….
    βριζουν ως ανθελληνες…αυτους που δεν ψηφισαν Μητσοτακη…ενώ από την άλλη περιμενουν να βρουμε λυσεις…εμεις ως πολιτες….στα 3 εκκ καμενη ελλαδα
    Η λυση…αναδασωση..προληψη….κατι που δεν εκανε ο μητσοτακης..ποτε…!! εφοσον πηρε το μαθημα από το καψιμο ΟΛΗΣ της ευβοιας…πριν 2,3 χρονια!!! το μονο που εκανε ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ…να στελνει μηνυματα εκκενωσης…για να αφησει να καει…η υπολοιπη Ελλαδα…εφοσον ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙ..

  29. Σαν σήμερα, το 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη από το χωριό Λιάς της Ηπείρου, καταδικάζεται από «λαϊκό δικαστήριο» του επιλεγόμενου «Δημοκρατικού Στρατού» των κομμουνιστών σε θάνατο γιατί έσωσε τα παιδιά της από το παιδομάζωμα. Βρήκε φρικτό θάνατο γιατί ήθελε τα παιδιά της να ζήσουν ελεύθερα
    Ο γιος της Νικ Γκειτζ, ζει ακόμα και η ταινία για τη ζωή και τον θάνατο της, που βασίστηκε στο δικό του μπεστ σέλλερ βιβλίο, δεν έχει προβληθεί από κανένα κανάλι. Τιμούμε στο πρόσωπο της όλα τα θύματα του φανατισμού και της τυφλής βίας, που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία! Σε μια δημοκρατική κοινωνία, όπως η δική μας, κάθε άποψη γίνεται σεβαστή. Καταδικαστέα είναι η βία από όπου κι αν προέρχεται. Ποτέ πια εθνικός διχασμός. Ποτέ πια εμφύλια σύρραξη.

    Αθάνατη θεία !!!

  30. Ωραια... Βρηκε δικαιολογια η κυβερνηση.η μαλλον δεν φταιει η κυβερνηση.. Αλλα η κλιματικη αλλαγη

    Αλλα το πορισμα… Θα δειξει ποιος φταιει….
    απο το τι….. Θα «φυτευτει» εκει…
    .. Περιμενουμε την αναδασωση…..
    Επισης…στο ιδιο μοτιβο… ΑΝ δεν φταιει η κυβερνηση… Για την διαλυση της υγειας..ελλειψεις γιατρων, ασθενοφορων… 5 χρονια ποιις φταιει! Περιμενουμε την διορθωση…και προσληψη γιατρων ασθενοφορων, και νεα νοσοκομεια… Για δημοσια υγεια…ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    Αν … κοπτεται η κυβερνηση για… Το λαθρομεταναστευτικο.. Γιατι περιθαλπει και δινει νομιμη εργασια., σιτιση και ελευθερη κυκλοφορια . Σε οσους ΛΑΘΡΟ ερχονται … Καθημερινα….
    ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….σε 4 χρονια δεν εγινε τιποτα… ..

  31. Ολοι κοπτονταν, ολα τα κομματα και έκαναν τόση φασαρία στο παρελθόν να αφαιρέσουν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, ως ευαισθητο προσωπικο δεδομενο… Η ουσια δεν ειναι οτι ηθελαν να το αφαιρεσουν, γιατι ηταν προσωπικο δεδομενο, αλλα γιατι..οι συγχρονες κοινωνιες… Ειναι αθεες.. ΤΙ τους πειραζε το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. .?? αλλά τώρα τις φορτώνουν με την δυνατότητα να αποθηκεύονται όλες μας οι ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες!!!!… και να παρακολοθουνται, να καταγραφονται σε αρχειο… Οπως και με τα νεα επιδοματα που θα μπσινουν μονο σε καρτα… Θα ξερουν τι ψωνισες, απο που, ποτε, τι ωρα, ποση ποσοτητα,,.. Που ηπιες καφε, γιατι ηπιες καφε, τι απορυπαντικο πηρες, τι προφυλακτικα πηρες τι σερβιετες πηρες,,..ποσο ξοδεψες τη βδομαδα, σε φαγητο, διασκεδαδη, ποτο, σεξ, σινεμα,…
    Και στο μελλον. Το ιδιο θα γινεται με την εργασια,, ολα σε καρτα,,…. Τα οποια με ενα χακαρισμα,, μπορω να ξερω τα παντα… Για ενα. ατομο…. Η κυβερνηση το ξερει νομιμα…. Οπως εξαλου παρακολουθει και τις συνομιλιες με την γκομενα, την ερωμενη σου… Και ποτε κανεις σεξ…Και ολπ το 24ωρο σου προσωπικες στιγμες νομιμα…. …..

    • Τι ακριβώς σε χαλάει;Θέλεις να τα κανείς κρυφά;Παράνομος είσαι;Γράψε Χ.Ο στο κούτελο σου ,δεν σε εμποδίζει κανείς.Γράψε μαλιστα όχι Ελληνοορθόδοξος αλλά Ρωσσος παλαιοημερολογίτης .Κανέναν δεν απασχολεί.Εγώ θα ήθελα να γράφουν και την ομάδα μου στη ταυτότητα.Γιατί δεν την γράφουν;

  32. Βασικα 29 σχολια ηθελα να δημοσιευσω τοαχιστον για τον ΚΟΠΡΙΤΗ .., τις κλεψιες και την βρωμια… Σας…..
    Ο Σεκιουριτας σου του κ@λου..(…γελαωωωω ) αλλα δεν μπορω να.στο αλλαξω εφοσον σαρεσει.. Να το λες.. Ετσι απαλυνεις τον πονο……, εσυ με λες σεκιουριτα.. Ο αλλος φασιστα…. 10, 10 σχολια θα σου ρχονται… Ναχετε διπλα ξυδακι

  33. ΠΕΡΙ ΝΤΕΜΕΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ..ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ..ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟΥ

    o μονος ΝΤΕΜΕΚ ελληνας ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ – Ο ΦΛΩΡΟΣ(ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ) ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ..ΕΠΟΜΕΝΩς ΤΟ ΝΤΕΜΕΚ…ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΔΙΔΩ ΣΣΕ ΣΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ….νεοδημοκρατη Μ@ΛΚ@ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ .-ΝΤΕΜΕΚ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ@ΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΝΑΖΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .ΦΛΩΡΟΙ..ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ..ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ..;;ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ…

  34. λυσεις-προτασεις
    ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΕΦΟΣΟΝ ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ…ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥν
    ο έργα καθαρισμού Δασών ΚΑΝΕΝΑ
    έργα ή εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης μικρής κλίμακας, ΚΑΝΕΝΑ
    έργα ή εργασίες διάνοιξης αντιπυρικών ζωνών, για διευλουνση οχηματων ΚΑΝΕΝΑ
    έργα συντήρησης δασικού οδικού δικτύου, ΚΑΝΕΝΑ
    εργασίες ανάσχεσης ή αποκατάστασης διάβρωσης εδαφών βασικών οδικών δικτύων ή αντιστήριξης πρανών ή αποτροπής κατολισθητικών φαινομένων ΚΑΝΕΝΑ
    έργα άμεσης αντιμετώπισης κινδύνων από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, .

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ…ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ -ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ….112

  35. Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει τιποτα..ισα ισα θα εχει περισσοτερη πλακα να παρακολουθω τις συνηθειες μερικων φιλων μου…ακομα περισσοτερο..ΕΣΕΝΑ///πανιβλακα – δεν το κανει μονο η κυβερνηση αυτο ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ αν ησουν εξυπνος -πραγμα δυσκολο εφοσον εισαι ΒΛΑΞ νεοδημοκρατης–θα καταλαβαινες την υποκρισια . η δικαιολογια περι..ευαισθητων προσωπικων δεδομενων ..και η αφαιρεση χριστ ορθοδοξος….οταν ευαισθητ προσωπικα δεεομενα.οπως αυταπου ανεφερα και αλλα 1000..ειναι στην διαθεση ΚΑΘΕΝΟΣ. .
    σημειωση..ποτε δεν χρειαστηκε να υπερασπισστω το θρησκευμα μου.μεσα παο μια ταυτοτητα…απλα ερωτομαι η μιραντα..τι φυλλο θα γραψει..? ??ααχαχαχα

  36. εχεις τιποτα να κρυψεις?
    δεν απορω που ο βλακας ο νεοδημοκρατης…μας λεει το ιδιο που ..λενε τα ξεπουλημενα ΜΜΕ..
    ..δεν απορω..διοτι το ιδιο λεει και ο αδωνης.. αφου εκραζε για το φακελωμα επι ΛΑΟΣ.. .μετα απο 5,6 δισ..απο novartis.απο..απο απο..άπο .-.εχει δωσει γραμμη στα ΜΜΕ να μας λενε το ιδιο…κοινως οτι μας λενε οι..νεοδημοκρατε εδω μεσα.(μιραντα-νεοδημοκρατης) .το ακουνε απο ΤΑ ΜΜΕ!!!!
    εμεις δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε…αλλα ας αναρωτηθουνοι ηλιθιοι νεοδημοκρατες.. …ποιος ο λογος.που το κανουν..? το φακελωμα

  37. Εφοσον εισαι τοσο ανοιχτος,,.. Μπορεις να μας πεις απο τωρα τι μαρκα προφυλακτικων ψωνιζες Ετσι να δουμε τι προτιμαει η γυναικα σου με ραβδωσεις η χωρις….βασικα .. Ουτε η γυναικα σου εχει προβλημα να το μαθουμε.. Που βασικα θα ξερουμε ποσες φορες τον μηνα την π@@@…ς!! Και ποτε εχει περιοδο… Τα παντα .. Τι σερβιετες παιρνει.. Με φτερα η οχι…
    .αυτος ο οικονομικος εξονυχιστικος ελεγχος θα ερθει με την καρτα επιδοματων τον προσεχη χειμωνα.. (ανεργιας κτλ) … θα καταγραφεται το ποτε, πως και που τα ξοδευεις..εξονυχιστικα.. Και ..στο μελλον ΟΛΑ μεταφερονται στην καρτα πολιτη.. .πληρωμες, αγορες… Ταξιδια,, τα ΠΑΝΤΑ Απλα δεν στο λενε. ΤΩΡΑ
    .. η δικαιολογια του κυριου με το κοτερο -ευαγγελατου -οτι εχουμε smartphone… Η ταυτοτητα μας πειραξε…… Το smartphοne απο οτι ξερω ειναι για να μιλαμε, οχι για να κανουμε αγορες,μεψαυτο.. Δεν ειναι. Pos..

  38. Εδω θα δειτε καποιες αναμνηστικες φωτογραφιες.. Το ενα λαμογιο με το αλλο λαμογιο..
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjCx5LAuNpSMPo_hNeZxYR4BDMUa7_IC2Uy3B6msZOmed-MEyITsRRqtLvR1GgwCHYwPfWN-3oEPqVaduGm76lmE2bEHXQj8W-eBLGGmmXcXwcO-99AlwPmL3VAtmFv_Avp2cKhNq6sBvub1THFG6HEXklmojW3VaIuWXA3jBkQcKzZdvPlrabPoiWSYzM/s1200/ksanthou1_782.webp

    Ποιος ειναι?? Ειναι ο αστυνομικος που συνεληφθη για διαφθορα…
    Ειναι συγχρονως Διοικητή Χανίων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων!!!!!! Φιλος Μητσοτακη
    Ενας «στρατιώτης» της παράταξης.

    Με ολη την οικογενεια Μητσοτακη, δεμενος..
    https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2023/08/ksanthou2_782.jpg

    https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2023/08/0005.jpg

  39. Ο κυριος που συνελήφθη μετά από καταγγελία πολιτη για διαγωνισμό καντίνας στην κρητη.. .εκτος του οτι ζήτησε 30.000 ευρώ από τον πολιτη.. με σκοπό να «κινήσει» πιο γρήγορα τις διαδικασίες και να τον βοηθήσει να πάρει την καντίνα.
    Με εκφοβισμο.. Οτι αν δεν δωσει..30 χιλι(τζαμπα!! Θα δωσει την αδεια σε… δικο του .
    Ο εν λογω ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.. διοικητης Ξανθουδάκης εισέπραξε τελικα 15.000 ευρώ και άλλα 8.000 ευρώ, τα οποία εισέπραξε ο γιος του,.. Αλλο φυντανι κσι αυτος αστυνομικος..!! (μου θυμιζει μια αλλη αγια οικογενεια εεκει στην κρητη, που ολοι οι απατεωνες κλεφτες εχουν οικογενειακη σχεση.. Τον πατερα Μητσοτακης που ζητουσε σπιτια των κρητικων …ως δικηγορος των στα νιατα του για Να τιυς γλυτωσει απο τηνφυλακη απο τιυς γερμανους… ..και τωρα το κανει.. Ο γιοκας… Το βραδυ απολαμβανε τα χρηματα που «» εκλεβε» απο τους πολιτες… με παρτυ στην βιλα του με τους γερμανους… ( Ιστορικα ντοκουμεντα ..οικογενειας μητσοτακαιικου..).. Ασχετο αλλα χρησιμο

  40. https://youtu.be/Ivlu6-HNCcw?feature=shared
    .. Τελικα όλοι οι υπουργοί, βουλευτές,, πριν…. Πάνε στην ΝΔ μερικοί.. Ηταν όλοι ενάντια, στην κάρτα του πολίτη .. Όλοι ψεκασμενοι.. Φασίστες θα ήταν..παλαιοημερολογιτες, χρυσαυγιτες, . Χαχα….
    Ααα προς νεοδημοκρατη… (με ψευδώνυμο ανώνυμο).. Γράψε στο κούτελο σου ότι είσαι ΝΔ…. ομοφυλόφιλος.μαζί με την Μιράντα. ..και ψήφισες ΝΔ, να ξεχωρίζουμε τουςομοφυλοφυλους μ@λ…ες τουλάχιστον.. Η ειναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.. Ε?? Χαχα..

  41. Ο άλλος κάνει σχόλια εδώ αλλά κρύβετε λέει και δεν θέλει να μαθαίνουμε τι ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ.Τώρα το ότι έχει κάρτα του σούπερ μάρκετ και ξέρουν τι ποτέ και ποσά αγόρασε δεν τον ενοχλεί.Πάντως μην πήγε ότι δεν σας το είχα πει.Μετά τα ψέκασμα τα από τα αεροπλάνα,την επιταγή του Σώρρας ,τα εμβόλια με το dna που θα μας άλλαζαν,το ότι ξέρανε τι έχουν μέσα πρην κυκλοφορήσουν,αλήθεια γιατί δεν τα έβγαζαν αυτοί να τα οικονομισουν μιας και ήξεραν την σύνθεση των εμβολίων;Τεσπα μπήκαμε στον αστερισμό των ταυτοτήτων.Τυχαία ότι ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που τα υποστηρίζουν όλα αυτά;Ειναικαι τόσο ελεύθερα άτομα που μια εβδομάδα πρην τις εκλογές αποφάσισαν τι να ψηφίσουν.Τέτοια ελευθερία περίμεναν να πάρουν γραμμή.

  42. Άντε συνέλληνες μην σας πέρνει τον αέρα μια γυναίκα.Τις γυναίκες τις έχουμε εμείς για να κάνουν τις δουλειές και να ακούνε τι λένε οι άνδρες.Ρίχνετε και καμία σφαλιάρα που και που.Έτσι να ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό.Πάμε δυνατά.Ζήτω ο νεοναζισμος.Ο εθνικισμός ήθελα να πω.

  43. Ρώτησα ένα «φίλο»που μπερδευτεί και δεν είχε πιάσει το μήνυμα από τον αρχηγό τι να ψηφίσει.Την πρώτη φορά ψήφισε Νίκη και την δεύτερη σίγουρος πια τους Σπαρτιάτες.Τι λέει το πρόγραμμα τους για την παιδεία;Ποιο είναι το όραμα τους;Τι λένε για τις συντάξεις;Με κοίταξε με το βλέμμα της αγελάδας ,με είπε κουμουνιστρια και έφυγε.Δεν είναι αστείο τέτοιοι άνθρωποι ψηφίζουν.Φταίνε και οι αριστεροί όμως και οι Πασοκοι που επειδή απλά βρίζουν τον Μητσοτακη τους ανέχονται.

  44. στο δασος μου περιπολω μερα νυχτα και αν κανει καποιος , κάποιοι, το λαθος, ε, είναι και δασος….. δεν θα τον, τους, βρουν……

  45. 12 ημέρες καίγονται τα σύνορα,ο κομβικός ιστός που απ' το Βυζάντιο είχε ρόλο αναχαίτισης

    https://www.newsit.gr/ellada/fotia-ston-evro-ksimeronei-i-12i-imera-tou-pyrinou-efialti-asyllipti-i-oikologiki-katastrofi/3847434/
    είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Διαλύσαμε., οικολογική καταστροφή πρώτη σε μέγεθος, πρώτοι σε θανάτους,σε τροχαία,σε καμμένη γη,σε πληθωρισμό,σε ακρίβεια,σε κόστος ζωής..
    Μ αρέσει που δύο τσογ…. θριαμβολογούν και όλοι τους ανεχόμαστε.

    • Από ποιους μεγάλε ιστορικέ προστάτευε το Βυζάντιο το δάσος;Από τους Έλληνες;Αυτοί ήταν από αυτή τη μεριά.Αυτό το που διαβάζετε κάτι κάπου που έγραψε ένας βλάκας και το μεταφέρετε με καμάρι με ξεπερνά.Κρίμα και έγκλημα να χάνονται τα δάση ,αλλ για την άμυνα του Βυζαντίου;Ελεος.Εσυ σίγουρα χρειάζεσαι τσιπάκι να σε παρακολουθούμε μην χάνουμε τα σοφά σου λόγια.

      • είσαι πατσαβούρα, ανίδεη, άσχετη, μολυσμένη, ηλίθια..
        πρώτοι ανάμεσα σε 20 χώρες σε καμένες εκτάσεις,15
        ,5 εκατομμύρια καμμένα στρέμματα, πρώτοι στην διάρκεια ενεργούς πυρκαγιάς,έχουμε την μεγαλύτερη φωτιά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πρώτοι σε θανάτους απ την διαχείριση του κονβιντ,ένα δυστύχημα με τραίνα που μας κατατάσσει στην ιστορία, καμμένη η Νότια Ρόδος μετά από 8 μέρες ασυνεννοησίας..ότι πιο ηλίθιο υπάρχει σε τοπικό επίπεδο.
        θα αφήσεις τις κοτσάνες σου παρακαταθήκη..
        ηλίθια μάθε ποια ήταν τα αναχώματα απέναντι στις σταυροφορίες, ηλίθια χωματερή.Πανηλιθια αγράμματη, βλαμμένη

      • τι μήκος έχει;ότι είναι το δεύτερο σε μήκος μετά τον Δούναβη;τι σημαίνει όχθη; υπερχείλιση; προσπέλαση ποταμού για έναν στρατό και μειονεκτήματα απέναντι σε αμυνόμενο;
        μπορεί οι διαχειριστές να ανέρχονται την βλακεία και ηλιθιότητα σου, αλλά όχι εγώ.
        είσαι τόσο ηλίθια και αγράμματη,που δείχνεις ότι το.. έχεις κάνει πέτσα απ το ξύσιμο.
        εντελώς ηλίθια, αδιάβαστη, ακατάσχετη σαχλαμάρα,ούτε καν θυμάσαι την ιστορία της 5ης Δημοτικού.
        πώς να πάρεις μέρος σ εναν διάλογο,όταν αγνοείς βασικές ιστορικές γνώσεις και μέσα απ το κομματικό σου μυαλό ξαναγράφεις την ιστορία;
        ρε ηλίθια ποιος σου είπε ότι ο σχολιασμός πρέπει να περιλαμβάνει διαστρέβλωση και σαχλαμάρες; άιντε …

      • Βρε ηλίθια, ντρέπομαι που αναγκάζομαι να συνομιλώ με ένα τέτοιο παράσιτο

        οι παραθαλάσσιες πόλεις και νησιά,λόγω μη ύπαρξης φυσικού εμποδίου,έχτιζαν κάστρα να προστατευτούν απ τους Αγαρηνούς, πειρατές κ.λπ.,οι λαοι με ποτάμι σαν φυσικό εμπόδιο, καταρχήν τον χειμώνα και με διάφορα έργα το καλοκαίρι απέκρουσαν κατακτητές και εμπόδιζαν ευκολότερα την διέλευση εχθρών,τι έμαθες σχολείο;ρε βλαμμένη ξεχνάς τις σταυροφορίες; ξεχνάς τα μετέωρα;τα Δαρδανέλια;το Βόσπορο;τα πλωτά εμπόδια; έχεις ανοίξει ξανά βιβλίο εκτός σπ το Gala,και Espresso?
        είσαι βλήμα και ηλιθιότητα.

      • οι εν λόγω παράνομοι θα περάσουν την διαδικασία του αυτοφώρου,θα ζητήσουν διήμερη προθεσμία για απολογία και μάλλον θα τους απαγορευθεί η… έξοδος απ την χώρα.
        και τους δύο συλληφθέντες ανέλαβε γνωστός ποινικολόγος.
        ουγκ,ουγκ,γκασπ, γκλουπ..ωϊμέ.

  46. Εκτος απο φασιστες.. Ειμαστε ψεκασμενοι και ρωσσοφιλοι... Χαχα

    Ταδε εφη η αδερφή (μανα του ΜΗτσοτακη…
    Ψεκασμενοι και ρωσσοφιλοι… Τα 8 εκκατομυρια που δεν ψηφισαν Μητσοτακη..
    https://youtu.be/0Sdc8Z_onQg?si=XCM4Y4hil3TYTQZ7

    Μπακογιαννη…η μανα του προδοτη.
    Υποσημειωση… Ολοι οι υπολοιποι…που ψηφισαν..ειναι 80%ΛΑΘΡΟ.. Αποδεδειδειγμενοι ψηφοι.. Αψεκαστοι… Αμερικανοφιλοι..
    (τραβεστι, γκει, παιδεραστες, λοατκι, αδερφ,.βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι.. Εντεταλμενοι τσεκια δικηγοροι, δικαστες,αστυνομικοι, δημοσιοκαφροι…που ταχουν νπαρει… Και το υπολοιπο 10% μερικοι ηλιθιοι.. ΟΛΟΣ δηλ ο συρφετος της σαπιλας..της βρωμιας, δειχνει ποσο ποσοστο ηλιθιων εχει η χωρα.. Ακριβως 20%..
    Στην κω εχουμε αποδεδειγμενα 2 δειγματα ηλιθιων..

  47. Εκτος απο φασιστες.. Ειμαστε ψεκασμενοι και ρωσσοφιλοι... Χαχα

    ……………….
    Στην κω εχουμε αποδεδειγμενα 2 δειγματα ηλιθιων..
    .

  48. η χρονιά του είναι η δεύτερη χειρότερη των τελευταίων 17 ετών (τυχαιο ότι …το 2007 παντα επι ΝΔ ειχαμε περισσότερα από 2.700.000 στρέμματα)…αχ αυτή η κλιμαΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ…ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ 2007
    Τα τελευταία 3 έτη (2021, 2022, 2023), οι δασικές πυρκαγιές στη χώρα μας έχουν κατακάψει σχεδόν 3.000.000 στρέμματα.
    ΕΙΝΑΙ τα στοιχεία ΑΠΟ METEO/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
    ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ….ΕΧΟΥΝ αλλαξει την δασική νομοθεσία, με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις, και έχουν σε μεγάλο βαθμό εξουδετερώσει την συνταγματική προστασία των δασών 15 χρόνια,. Πριν …οπου Μέσα στα δάση επιτρέπονται πλέον κάθε είδους χρήσεις, από τουριστικές εγκαταστάσεις και επιχειρηματικά πάρκα συμπεριλαμβανομένων και των ανεμογεννητριών.
    Με την απόφαση αυτή όταν ένα δάσος καεί, όπως συμβαίνει .. , ο κάθε επίδοξος επενδυτής ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ. Η εκμετάλλευση των αναδασωτέων μπορεί να ξεκινήσει την επομένη κιόλας της φωτιάς

  49. Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ αλαγη που ηρθε με την ΝΔ εκαψε την ΠΑΡΝΗΘΑ…τυχαια επι κυβερνησς ΝΔ μετά από τρεις φωτιές, 2007, 2021, 2023..
    η μιση ΑΘΗΝΑ (κυριολεκτικα η μιση) καηκε το 2021 και , απο Ελευσινα μεχρι Βιλλια ειναι ολα καμμενα.
    1.200.000 στρέμματα στην Ελλάδα τους 8 μήνες του 2023 !!
    Ιουλιος 2023 κάηκαν πανω από 520.000 στρέμματα,
    Αυγούστος 2023 καηκαν πανω από 730.000 στρέμματα

    Σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 117 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, από τη στιγμή που ένα δάσος καεί και κηρυχθεί υποχρεωτικά αναδασωτέο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ
    μέχρι δηλαδή τα καμένα να ξαναγίνουν πραγματικό δάσος. !
    το 2012 κυβερνηση ΝΔ(εκει γινανε οι μπιζνες!!) ΑΠΟΦΑΣΗ 2499/2012 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ(συμμετχει αδερφη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), η οποία, παρά την κατηγορηματικά αντίθετη διάταξη του Συντάγματος, έκρινε ότι στα αναδασωτέα επιτρέπεται να εγκαθίστανται όχι μόνο ανεμογεννήτριες αλλά και κάθε «έργο το οποίο αποβλέπει την εξυπηρέτηση ανάγκης με ιδιαίτερη κοινωνική, εθνική ή οικονομική σημασία».ΑΥΤΑ

  50. Παράλληλα, από Σεπτέμβριο αναμένονται νέες αυξήσεις στις τιμές βασικών τροφίμων,

    όπως και στις τιμές του ρεύματος, ενώ οι τράπεζες εξακολουθούν να μην αυξάνουν τα επιτόκια καταθέσεων, οι εταιρίες που εκμεταλλεύονται τα διόδια θα αυξήσουν τις τιμές,

    ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ – ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ! η ατζέντα της συνάντησης, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και το νέο «τετ α τετ» του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, που θα γίνει στην Νέα Υόρκη στο διάστημα από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου… Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών ενδέχεται να θέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και το φλέγον ζήτημα της προσφυγής στη Χάγη,..
    ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΡΑΝΤΑ…?

  51. Μια ερωτηση βρε Θεοδοση μου, χωρις να θελω να προσβάλω κανεναν : Εαν ρωτησουμε τους υποψηφίους που εσύ διάλεξες, πόσοι απο αυτούς ξέρουν να μας πούνε το πολίτευμα της Ελλάδας, το όνομα του υπουργου εσωτερικών , της προεδρου της Δημοκρατίας ή ακόμα βασικά ιστορικά στοιχεία για την Ελλάδα , όπως πχ πότε έπεσα η Χουντά η πότε εδραιώθηκε η Δημοκρατία; Να σου πω εγώ ή θα απογοητευθείς; Ξέρουν όλοι τους όμως τους συμμετέχοντες στο love island!!! Εσυ Θεοδόση, αυτούς θέλεις για δημοτικούς συμβούλους;

  52. Να μην αλαξουν οι ταυτότητες να μπορούν οι συμπολίτες μας μετανάστες να φτιάχνουν εύκολα πλαστές.

  53. 17 άτομα πάλι εχτές… Επενδυτές.. Από αφρικανοπακισταν…. Μια προσφορά της κουλης ΑΕ…

    • Δεν πειράζει άσε να πάρουν το νησί να δώσουμε και κανένα στον φίλο ηγέτη Ερντογκαν να πέσουν τα ποσοστά του Μητσοτακη

  54. Ακούστε λογικη.Βγαίνει κάποιος πρωθυπουργός έχει απόλυτη εξουσία στη χώρα του.Έχει και ελέγχει τα πάντα .Δικτάτορα τον λένε αλλά ταυτόχρονα θέλει να πουλήσει τη χώρα του για να έχει λιγότερη εξουσία.Τρομερή σκέψη.Αν πω ψεκασμένο αυτόν τώρα είμαι κσκια;

  55. To NATΟ ευχήθηκε στην Τουρκία για τη νίκη της επί της Ελλάδας το 1922 στη M. Ασία

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ (LANDCOM), με αφορμή τη σημερινή επέτειο, εκφράζει ευχές για ευτυχισμένη «Ημέρα Νίκης». Από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ το 1952, η Τουρκία έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και ασκήσεις και οι στρατιώτες της έχουν πάντα επιδείξει μεγάλο επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Η Τουρκία και το ΝΑΤΟ είναι ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι μαζί,

    ΑΝ σας λεει κατι τι υπεραπσιζεται ΤΟ ΝΑΤΟ,ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ..ΠΟΙΟΣ ΕΛΓΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  56. Ποιος δικαιωθηκε τελικα…
    Παρολο που το λαμογιο.. – Ενα ειναι-ειχε υππ την εποπτεια του και τον ελεγχο και την εξαγορα ολων των δικαστων…
    «οι αποφασεις στηριζονται στην δικαιοσυνη» «.. Λεει το λαμογιο που παιζει τον πρωθυπουργο…
    Ποια δικαιοσυνη βρε .κα που την εχετε εξαγορασει…απο ΜΜΕ, μεχρι τους εισαγγελεις ολης της χωρας… Αδεκαστοι ολοι οι κλεφτες, παιδεραστες,, βιαστες ανηλικων, πακιστανοι,.. Η Δικαιοσυνη της Νδ στηριζει ολα τα λαμογια…
    https://youtu.be/bqJrX2cmD9E?si=UlHRblDyie0Ju-hB

    • Άρπαξε ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΏΤΗ ΝΤΕΜΕΚ ΠΙΣΤΕ την τσαμπου μου, ξύδι και καλό ταξίδι κορόιδο… Πονάς ….

    • Βρωμερό απολειφαδι με το σκοτεινό σαλεμενο μυαλό, που υποδυεσαι τον ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΏΤΗ, ΝΤΕΜΕΚ ΠΙΣΤΕ, τσιράκι του Κλασιδιαρη….Θα με βλέπεις στα ξενύχτια σου….STAR X ÷ MOY,οι απόψεις σου… Υπέφερε κορόιδο…..

  57. Ήθελα να ήξερα ποιος ανακάλυψε αυτό το 112 να τον κρεμάσω στο Σύνταγμα.Εξαιτίας του δεν έχουμε απώλειες σε ανθρώπους .Είναι μεγάλη ζημειά αυτό εθνικιστές μου.Θα είχε χάσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης και θα είχαμε αυξήσει τα ποσοστά μας.

  58. Αδέλφια μου Χριστιανοί πρέπει να δώσουμε μάχη για τις νέες ταυτότητες.Όλοι ξέρουμε πόσοι κρύβονται στο Αγ.Όρος ,εγκληματίες κλέφτες δολοφόνοι,εγκληματίες πολέμου.Με αυτές τις νέες ταυτότητες θα τους βρουν.Όλοι οι καλόγεροι μαζί να τους προστατέψουμε μην τους πιάσουν .Εξαλου μας έχουν βοηθήσει κσι εμάς.

  59. Που βγαζει το κρατος τις νεες ταυτοτητες…
    Ας ειναι και 666 και 777 και 888 ας μην αναγραφεται θρησκευμα, ζωδιο,ωροσκοπος,, αν εισαι τραβεστι, γκει, , δεινοσαυρος, ας μην αναγραφεται …απλα ποιος ο σκοπος….. Οσο για τον τραγο που μιλαει στον ευαγγελατο..οτι θα τις δεχτει… Ειναι αυτος που ειχε διαφωνιες πολλα χρονια με τον ενα και μοναδικο αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο.. Που τον φαγανε…και βαλανε στην θεση τιυ τον μπουχεσα.. Που παει γραμμη με τους.. «» εβραιους».. Τελικα ποσα παιρνει σαν μισθο..ο κλεφτης αρχιεπισκππος που παριστανει τον ηγετη..με τα ρασσα. Περισσοτερα απο 30 αργυρια?????.. .

  60. Είδατε τι ψηφίσατε φασισταριά;Σπαρτιάτες που πρην να κλείσουν μήνα στη Βουλή διαλύονται για τις καρέκλες.Εκεί ποντάρετε το μέλλον των παιδιών και της χώρας.Λέτε τους άλλους προδότες και είστε οι πατριώτες ,καραγκιοζηδες.

  61. «Είστε ο Πρωθυπουργός επί των ημερών του οποίου κάηκε το κόσμημα τη Δαδιάς και μια γενιά δεν θα ζήσει να το δει και να το ζήσει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ