Καίγονται σπίτια – Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς σε Σαρωνίδα, πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια, μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι | 112 «Εκκενώνονται περιοχές»

16
7504

Φωτιά – Σαρωνίδα: Στάχτη πάνω από 30.000 στρέμματα λέει ο δήμαρχος Λαυρεωτικής

Μεγάλη η καταστροφή στη βόρεια και νότια πλευρά στο Πάνιο όρος είπε ο Δήμητρης Λουκάς

5933367
Σε μια πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος της καταστροφής στην περιοχή της Λαυρεωτικής από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον Κουβαρά το μεσημέρι της Δευτέρας και επεκτάθηκε σε Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Λουκάς δηλώνοντας το πρωί της Τρίτης ότι έχουν κάει περισσότερα από 30.000 στρέμματα.

«Που σημαίνει η βορεινή πλευρά και η νότια πλευρά στο Πάνιο Όρος με πάρα πολλούς οικισμούς, αρχικά Πέτα και Μεγάλη Αυλή και από τη νότια πλευρά Ανάβυσσος, Σαρωνίδα Λαγονήσι μέχρι κάτω ανατολικά Φέριζα, Σάκκα και Μόκριζα που ήταν σπίτια μόνιμα και εξοχικά μέσα στο πράσινο»» είπε ο κ. Λουκάς στο ΟΡΕΝ.

Για τη μάχη που δόθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας είπε ότι «καιγόταν η Φέριζα και η Σάκκα, το μέλημα μας ήταν να μην πάει η φωτιά στον δρυμό Καμάριζας-Σουνίου

«Ευτυχώς που δεν καήκαμε»Στο MEGA μίλησε και κάτοικος της περιοχής στον Νέο Κουβαρά από όπου ξεκίνησε το συγκεκριμένο μέτωπο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως είπε «έχουν καεί σπίτια πάνω, έχουν καεί πολλά σπίτια. Μένω στο σημείο γιατί δε με αφήνουν να πάω, έχω μείνει και από μπαταρία. Τώρα θα πάω να δω το σπίτι μου αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάτι, η φωτιά σταμάτησε στο βουνό. Εγώ μένω πιο κάτω»

«Ήταν άμεση η κινητοποίηση των αρχών. Πυροσβεστικά είχαν έρθει, ανεβοκατέβαιναν να πάρουν νερό», συμπλήρωσε και κατέληξε ότι «ήμασταν stand by, εδώ την βγάλαμε όλη τη νύχτα εδώ».

Δήμαρχος Σαρωνίδας: «Η χειρότερη καταστροφή των τελευταίων ετών»

Φωτιά τώρα - Δήμαρχος Σαρωνίδας: «Η χειρότερη καταστροφή των τελευταίων ετών»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Σάρωσε τα πάντα η μεγάλη φωτιά στη νότια Αττική – Για τεράστια καταστροφή μίλησε ο δήμαρχος Σαρωνίδας,  Χρήστος Γκίνης

Την εικόνα από το πύρινο μέτωπο που μαίνεται ανεξέλεγκτο στην περιοχή της Σαρωνίδας, περιέγραψε ο δήμαρχος της περιοχής Χρήστος Γκίνης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για την «χειρότερη καταστροφή που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στο δήμο Σαρωνικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκίνης τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλές εστίες φωτιάς ενώ δεν έχει κοπάσει ο αέρας.

«Πρώτο μέλημά μας είναι να μην καούν άλλα σπίτια και νωρίτερα δώσαμε εντολή για εκκένωση αρκετών οικισμών και τμήματα περιοχών τα οποία είναι επίφοβα», πρόσθεσε ο κ. Γκίνης.

«Ο δήμος Σαρωνικού έχει 30.000 και παραπάνω μόνιμους κατοίκους. Το καλοκαίρι όμως γίνονται 100.000» κατέληξε ο δήμαρχος Σαρωνίδας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχαν τυλιχθεί στις φλόγες αυλές σπιτιών στη Σαρωνίδα

Σαρωνίδα: Τραυματίστηκαν τρεις εθελοντές πυροσβέστες της Πολιτικής Προστασίας

Τρεις εθελοντές πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης των εστιών φωτιάς που οι ενεργές στη Σαρωνίδα.

«Περαστικά στα 3 παιδιά της πολιτικής προστασίας μας, σας ευχαριστούμε για όλα!! Μέχρι αυτή την στιγμή πληρώματα βρίσκονται σε επιφυλακή, δεν υπάρχει κάποια ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή!! Είμαστε σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις» έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού.

Live update: Μεγάλες φωτιές σε Κουβαρά Αττικής και Λουτράκι – Δείτε βίντεο

Σε ετοιμότητα το Λιμενικό για τις φωτιές

Σε άμεση ετοιμότητα έχουν τεθεί πλωτά του λιμενικού σώματος αλλά και ιδιωτικά σκάφη, προκειμένου να συνδράμουν στα μέτωπα των πυρκαγιών εφόσον απαιτηθεί. στην περιοχή του Κουβαρά και στο Λουτράκι

Όπως ανακοίνωσε το λιμενικό σώμα έξι πλωτά του λιμενικού, δύο επαγγελματικά τουριστικά σκάφη, ένα ιδιωτικό ταχύπλοο, ένα αλιευτικό και ένα ρυμουλκό βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή της Φώκαιας. Επίσης τρία αλιευτικά ένα ιδιωτικό ταχύπλοο στη Βουλιαγμένη και ένα επαγγελματικό τουριστικό σκάφος στο Φλοίσβο.

Σε επιφυλακή για άμεση επέμβαση έχουν τεθεί επίσης πέντε πλωτά του λιμενικού στα Ίσθμια προς παροχή συνδρομής αν χρειαστεί στην περιοχή του Λουτρακίου.

81 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Αφέθηκε ελεύθερος ο άνδρας που προσήχθη ως ύποπτος

Ελεύθερος αφέθηκε ο αλλοδαπός που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για τη φωτιά στον Κουβαρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Την προσαγωγή έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, κατά την έκτακτη ενημέρωσή του για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα.

Όπως είπε, υπήρξαν υποδείξεις για το συγκεκριμένο άτομο, για αυτό και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Η κατάσταση στο μέτωπο της πυρκαγιάς, πάντως, παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι

Φωτιά – Κουβαράς: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της περιοχής – «Κινδύνευσαν πυροσβέστες, αναφορές για εγκλωβισμένους»

Σε πύρινη κόλαση εξελίσσεται αυτή την ώρα η φωτιά στον Νέο Κουβαρά καθώς το μέτωπο είναι εκτός ελέγχου ενώ πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει και στις περιοχές: Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Λουτράκι και Ανάβυσσο.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν ποροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στην κάμερα του Open περιέγραψε την κατάσταση ως εφιαλτική ενώ ανέφερε ότι κινδύνευσαν πυροσβέστες αλλά και ότι υπάρχουν αναφορές για κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους.

enaeria_mesa_koybaras_arthro

Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι – Έκλεισαν κατασκήνωση με 800 παιδιά, εκκενώνουν 8 οικισμούς προς Κόρινθο

Καίγονται σπίτια – Πάνω από το κέντρο του Λουτρακίου το μέτωπο- Προληπτική απομάκρυνση 800 παιδιών από την αθλητική κατασκήνωση «Sport Camp» και από Καλλιθέα, Πευκιά, Ειρήνη, Καλαμάκι, Ίσθμια και Παράδεισο – Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου – Επιχειρούν 108 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 3 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα και 2 Σινούκ

loutraki_fwtia_343

Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Καλλιθέα Λουτρακίου, που γρήγορα απείλησε κατοικίες και μια κατασκήνωση με εκατοντάδες παιδιά, η οποία εκκενώθηκε ομαλά.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο των ισχυρών δυνάμεων που επιχειρούν στο έδαφος και από αέρος.

Κάηκαν σπίτια στο Άνω Καρβουνάρι, «πάει το στολίδι μου» λέει απεγνωσμένη γυναίκα

spiti-loutraki

Κάηκαν σπίτια στην περιοχή Άνω Καρβουνάρι από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καλλιθέα Λουτρακίου, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του protothema.gr, κάτοικοι είδαν τις περιουσίες τους να τυλίγονται στις φλόγες από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει και συνεχίζει να καίει.

«Πάει, πάει το σπιτάκι μου, πάει το στολίδι μου» ακούγεται να λέει μια απεγνωσμένη γυναίκα που προσπάθησε να σώσει το σπίτι της από τις πύρινες «γλώσσες».

Από τη φωτιά καίγονται σπίτια στο Άνω Καρβουνάρι. Δείτε βίντεο του Φρίξου Δρακοντίδη:

Φωτιά σε σπίτι - Ρεπορτάζ: Φρίξος Δρακοντίδης

Το protothema.gr στο πύρινο μέτωπο – δείτε βίντεο:

Ο Φρίξος Δρακοντίδης στο πύρινο μέτωπο

  Φωτιά Καλλιθέα Λουτρακίου (3)

Η πυρκαγιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές για τις οποίες έχει δοθεί εντολή εκκένωσης.

fotia_1707__7_

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της φωτιάς από την Εθνική Οδό προς το Λουτράκι. Από τα διόδια της Κορίνθου και πέρα η ορατότητα είναι μηδενική.

Φωτιά στο Λουτράκι - Διόδια
fotia_loytraki__1_
fotia_loytraki__2_
fotia_loytraki__3_
fotia_loytraki__4_
fotia_loytraki__5_
fotia_loytraki__6_

Πυκνά  σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό και γύρω από την πόλη του Λουτρακίου.

Τεράστια φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτράκι (4)
Φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτράκι 3

Δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση των περιοχών Καλλιθέα, Πευκιάς, Ειρήνη και Άγιος Αθανάσιος.

Έχουν αρχίσει να εκκενώνονται κατοικίες.

Σε δηλώσεις του ο Χαρίλαος Βυτινιώτης, αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, τόνισε ότι προτεραιότητα είναι η εκκένωση της κατασκήνωσης Sport Camp, στην οποία βρίσκονται περίπου 800 παιδιά.

Τα παιδιά από την κατασκήνωση μεταφέρονται στο κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου, ανέφεραν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκκένωση της κατασκήνωσης:

kataskinosi_ekkenosi
kataskinosi_ekkenosi_maketa
kataskinosi_ekkenosi_arthro

Λόγω της πυρκαγιάς έχει δοθεί εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας στην  Εθνική Αθηνών-Κορίνθου από το κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα.

Φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτράκι 1

Για την πυρκαγιά στάλθηκε μήνυμα από το 112.

H σελίδα ανανεώνεται αυτόματα

Στον αέρα βρίσκονται 35 αεροσκάφη και ελικόπτερα

Με 35 εναέρια μέσα επιχειρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στα σημεία που υπάρχουν τα μεγάλα μέτωπα της φωτιάς.

Ειδικότερα, 10 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα επιχειρούν στην Ανατολική Αττική, 8 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα επιχειρούν στο Λουτράκι και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο  Καπαρέλλι Βοιωτίας.

Εγκλωβισμένα άλογα σε ιππικό όμιλο στην Ανάβυσσο

Κλείνει η Εθνική οδός από τους Αγίους Θεοδώρους έως τον κόμβο της Επιδαύρου

Στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων έως τον κόμβο της Επιδαύρου, προχωρά η Τροχαία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Φωτιά στον Κουβαρά: Καίγονται σπίτια και αυτοκίνητα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι ισχυροί άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ, με τις ριπές να φτάνουν στα 8, έχουν επεκτείνει το μέτωπο – Κλειστοί δρόμοι και συμφόρηση στην Αθηνών – Σουνίου

spitia_kamena_koybaras_arthro

Εκτός ελέγχου, πλέον, η φωτιά που ξεκίνησε στον Κουβαρά και εξαπλώθηκε προς Ανάβυσσο, Λαγονήσι και Σαρωνίδα.

Οι ισχυροί άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ, με τις ριπές να φτάνουν στα 8, έχουν επεκτείνει το μέτωπο, με σπίτια στις περιοχές αυτές (Κουβαρά και Λαγονήσι), οι οποίες έχουν εκκενωθεί, να έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Δείτε βίντεο

Τι λέει κάτοικος από το Λαγονήσι στο protothema.gr

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές

 

lagonisi__3_
lagonisi__2_
lagonisi__4_
lagonisi__1_
koyvaras_ekkenosi_arthro

 

 

FOTIA_SPITI5
spiti1
spiti2
spiti3
spiti4
spiti5

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που συνδράμουν την Πυροσβεστική

Τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής συνδράμει και η Αστυνομία, η οποία έστειλε ισχυρές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή. Αναλυτικά συνδράμουν 119 αστυνομικοί από ομάδες ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ, περιπολικά της άμεσης δράσης, της τροχαίας, της τάξης και ασφάλειας καθώς και διμοιρίες.

Κλειστοί δρόμοι

Παράλληλα, διακοπές κυκλοφορίας οχημάτων ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στον Κουβαρά Αττικής.

Ειδικότερα, διακοπη κυκλοφορίας ανακοινώθηκε:

– Στη λεωφόρο Λαυρίου, από τη λεωφόρο Σουνίου έως την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Στη λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της οδού Ολύμπου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Ανάβυσσο.

– Στη λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της οδού Ιπποδρόμου προς τον Κουβαρά.

– Στη λεωφόρο Αναβύσσου από την οδό Αγ. Παντελεήμονος στο ρεύμα προς Λαγονήσι.

– Στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Σούνιο.

– Στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και λεωφόρο Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε βίντεο από τη φωτιά στο Λουτράκι

Δείτε βίντεο από τη φωτιά στο Λουτράκι

Βίντεο από τη φωτιά στο Λουτράκι

 

Αναστάτωση κατά την εκκένωση στην παραλία της Αναβύσσου

Αναστάτωση επικράτησε στην παραλία της Αναβύσσου με αφορμή την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας στον Κουβαρά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μόλις οι λουόμενοι είδαν τα εναέρια μέσα να ανεφοδιάζονται με νερό από τη θάλασσα ξεκίνησαν να απομακρύνονται από την παραλία.

Όμως όταν έλαβαν ειδοποίηση από το 112 ξεκίνησε η μαζική αποχώρησή τους.  Το πρώτο εναέριο μέσο εμφανίστηκε στις 13:57 ενώ ακολούθησαν και άλλα. Σύμφωνα με τους ίδιους μάρτυρες σημειώθηκε τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Σουνίου με κατέθυνση την Παλαιά Φώκαια ενώ οι καπνοί ήταν ορατοί ακόμα στην Βάρκιζα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στον Κουβαρά – Δραματικές εικόνες

Φωτιά Λαγονήσι: Καίγονται σπίτια στην οδό Σοφούλη

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

koyvaras_ekkenosi_arthro

Aνεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή του Κουβαρά Αττικής.

Την ίδια ώρα, νέο μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των πολιτών στο Λαγονήσι: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Λαγονήσι εκκενώστε προς Αθήνανα εκκενώσουν προς την παραλία Παλαιάς Φώκαιας.

Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχές της Αττικής

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στον Νέο Κουβαρά Αττικής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κοντινές περιοχές.

Ειδικότερα αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους:

-Στη λεωφόρο Λαυρίου, από τη λεωφόρο Σουνίου έως την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύμα κυκλοφορίας.

– Στη λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της οδού Ολύμπου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Ανάβυσσο.

-Στη λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της οδού Ιπποδρόμου προς τον Κουβαρά.

-Στη λεωφόρο Αναβύσσου από την οδό Αγ. Παντελεήμονος στο ρεύμα προς Λαγονήσι.

-Στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Σούνιο.

-Στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και λεωφόρο Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η εγκληματικη αδιαφορια των δημων με τις ακαθαριστες περιοχες, η αδιαφορια πολιτων και η ατιμωρησία των εμπρηστων δεν λεγονται κλιματικη αλλαγη

    • Επιβεβαιώνω. Τι σκ@…. κάνουμε εμείς. Χωράφια, κήποι και αυλές (κατοικιών) με ξερά χόρτα πάνω από ένα μέτρο, έχουν να καθαριστούν δύο και τρία χρόνια, στην γειτονιά μου. Αρχαιολογικοί χώροι της ντροπής. Το έδειξε και ο «διαφημιστής» Δούσης μέσα στην Κάζα Ρομάνα!! Κεντρικός δρόμος, ο επαρχιακός λεγόμενος, με ξεραϊλα, χόρτα και οι παράπλευροι ένα μέτρο πάνω στο οδόστρωμα. Άσε τα σκουπίδια. Ρε Δήμαρχοι και Άρχοντες της συμφοράς, δώστε οδηγίες στους υπαλλήλους σας, όταν αδειάζουν τους κάδους να σκουπίζουν τα υπόλοιπα που έχουν πέσει από έξω!!! Τουλάχιστον στο κέντρο και μόνο, κάτι γίνεται με τους οδοκαθαριστές, στο υπόλοιπο νησί; Εμείς οι μάγκες, να μη πετάμε σκουπίδια και ανακυκλώμενα στο ίδιο κάδο. Το έιδα με τα μάτια μου και μόνο που τον κοίταξα, με κάρφωσε, τι λες μωρέ……….. Ελληνάρας…………..

    • Καθεσαι και βλεπεις εναν απαλπισμενο που πανω στον πονο του λεει και κατι παρα πανω της λογικης.
      Εκει στον ΚΑΝΑΔΑ, μια χωρα 100 ετη μπροστα απο εμας εχουν καει ΕΚΑΤΟ 100μυρια στρεμματα.
      Οποιος δεν εχει παρει ειδηση για την κλιματικη αλλαγη πρεπει να βλεπει πολυ ΤΙΚ ΤΟΚ που καιει εγκεφαλους.
      Τι να σου κανουν οι πρωθυπουργοι οταν εχουμε 45 & 50 (προς το παρον) γιατι στο μελλον θα παμε πολυ πιο ψηλα.
      Τα ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

  2. ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΩΝ ΜΜΕ…και ο αλλο ςλεει γιατι βριζουμε την πρωθυπουργαρα μας….ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ αυτο το υποκειμνο
    .

    • Για τις πυρκαγιές στον ΚΑΝΑΔΑ φταίει ο Μητσοτάκης.
      Για τον καύσωνα η Χριστίνα Σούζη.
      Για τους σεισμούς ο Παπαζαχος.
      Για τις πλημμύρες στην Κίνα η ΔΕΥΑΚ.
      Και για τις μακακίες που διαιωνίζονται, μερικοί τύποι like ΤΡΑΓΙΚΟΣ – ΠΕΛΟΠΑΣ που τα ρίχνουν όλα τα κακά σε άλλους γιατί η μαλακυνση εγκεφάλου παει σύνεφο.

  3. Ποσό άρρωστοι είναι κάποιοι;Τι ακριβώς κάνουν οι ίδιοι σαν άτομα;Περιμένουν να γίνει κάτι κακό να βρίσουν τον αντίπαλο πολιτικά.Οι ίδιοι που ζουν;Σαν τον άλλο πετάει από το παράθυρο τα ποτήρια του καφέ και μετά κάνει σχόλια ,τι κάνει ο Μητσοτάκης και δεν πέρνει ανθρώπους στη καθαρότητα.

  4. Μια μηνυση κατα των δημαρχων για τα ακαθαριστα οικοπεδα και δαση και ενας εισαγγελεας να ασχοληθεί με τα 25 εκατομμύρια που πήραν οι δήμοι γι αυτο θα μας εδειχνε αν υπαρχει λυση στις πυρκαγιές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ