Δεν ξέρουν τι τους γίνεται…Απλά: «Προτιμάτε τον… τυφλό ή τον μονόφθαλμο;» Της άγνοιας το κάγκελο…

70
1837

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται… Απλά: «Προτιμάτε τον… τυφλό ή τον μονόφθαλμο;»

Της άγνοιας το κάγκελο…

Δεν έχει πάτο η κοινωνική κατρακύλα… με τις καθημερινές ιστορίες φρίκης σε ότι αφορά τη διαστροφή και την πλήρη αποκτήνωση (πατέρας, μητέρα, φίλοι και συγγενείς βίαζαν τα παιδιά τους κάνοντας λέει… «πάρτι», στην Ελλάδα του 2022!! Πασίγνωστος συγγραφέας παιδικών βιβλίων που μπαινόβγαινε στα σχολεία μας επί χρόνια και τον είχαν για πρότυπο παιδείας συνελήφθη για… παιδική πορνογραφία. Αφήστε τους καθημερινούς βιασμούς, ξυλοδαρμούς, αυτοκτονίες, σκοτωμούς κλπ).

Και κατ’ αντιστοιχία στον πολιτικό βίο («εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω… σε εκλέγω και με εκλέγεις») αποκαλύψεις καθημερινών σκανδάλων και διαφθοράς που δεν έχουν τέλος (ούτε φυσικά και αρχή).

Με πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό το… φαινόμενο Ανδρέα Πάτση (κυβερνητικός βο(υ)λευτής), πήρε δάνειο λέει 4,3 εκ. ευρώ απ την Πειραιώς με τα οποία αγόρασε ληξιπρόθεσμα δάνεια αξίας 65 εκ στην τιμή των 4,3 εκ με τα οποία θα αποπλήρωνε το δάνειο που πήρε… κι όλα αυτά τα είπε ο ίδιος!

Απορία: Πέρα από τον επικοινωνιακό λόγο (καθότι ‘συνελήφθη κλέπτων οπώρας’) γιατί έπρεπε να γνωρίζει τον νόμο περί ασυμβίβαστου και να μην παίρνει δουλειές από το Δημόσιο, όπως και τις απαγορεύσεις περί εξωχώριων εταιρειών που θέτει ο νόμος του «πόθεν έσχες» στους βουλευτές; Εδώ δεν το γνώριζε ολόκληρη κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός -όπως είπε ο κ. Οικονόμου- τι γίνεται στο κόμμα… (Όπως δεν γνώριζαν για ποιο λόγο παρακολουθούσαν, τον Ανδρουλάκη, τους δημοσιογράφους και ποιος ξέρει πόσους άλλους, για ποιο λόγο πέθαναν τόσοι άνθρωποι εκτός ΜΕΘ και πόσα άλλα που συμβαίνουν όχι στο κόμμα, αλλά στη χώρα…) Γιατί έπρεπε να ξέρει ο βουλευτής Πάτσης σώνει και καλά και τον διέγραψαν αμέσως…;;

Το «κουφό» βέβαια στην υπόθεση είναι ότι, μακάρι να ήταν μόνο αυτός και οι απευθείας αναθέσεις των 7.5 δις. Ο Πάτσης συμβολίζει την διαρκή «λεηλασία» του νεοελληνικού δημοσίου. Διαχρονικά πέφτουν σαν τις ακρίδες στο κρατικό χρήμα, έχουμε το φαινόμενο βουλευτές, κατέχοντες δημόσιες θέσεις, κομματάρχες κλπ σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης να λειτουργούν ως τρωκτικά»! (Θυμηθείτε τις εκατέρωθεν καταγγελίες και στα των περιφερειών ή των δήμων με το «πάρτι» απευθείας αναθέσεων σε ημετέρους… μην πάτε και πολύ μακριά για να έχετε μια πιο σφαιρική και… διαυγή εικόνα, από το «Διαύγεια»).

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο κουμπάρος του Πάτση Στέλιος Πέτσας (με την περίφημη λίστα όλων των προπαγανδιστικών για να προπαγανδίζουν πρωί μεσημέρι βράδυ το «μείνετε σπίτι» και «κάντε τις δόσεις σας» και να θάβουν τις όποιες αντίθετες φωνές…) δίνει στον εκλεκτό του, επίσης, έξτρα επιχορήγηση 285.000. Αστείο ερώτημα: Έχει άραγε ελεγχθεί η νομιμότητα των διαδικασιών;

Κάπου γράφτηκε ότι ο Μεϊμαράκης που το 2015 γνώριζε τη δράση του είχε κόψει τον Πάτση από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ο οποίος τελικά μπήκε το 2019, ως προσωπική επιλογή Μητσοτάκη. Κατά τ’ άλλα όλοι σήμερα κάνουν τους… ανήξερους στη ΝΔ.

(Επίσης η ιστορία αυτή αποδεικνύει ότι το γραφείο ελέγχου πόθεν έσχες των βουλευτών έχει διακοσμητικό και μόνο χαρακτήρα επειδή κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει).

 1. Ο θάνατος χιλιάδων εκτός ΜΕΘ. 2. Η καταλήστευση του ελληνικού δημοσίου με απευθείας αναθέσεις πολλών δις. 3. Οι μαζικές παράνομες παρακολουθήσεις… Δεν είναι τίποτα μπροστά στο τιτανοτεράστιο εκλογικό δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» που θέτουν οι ευφάνταστοι επικοινωνιολόγοι και τα «τρολ» του κυβερνώντος κόμματος.

Αρχικά ήταν τα σκάνδαλα με τα «κόκκινα» δάνεια που αγόρασε «κοψοχρονιά» ο διαγραφείς  βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, μετά οι διορισμοί και οι απευθείας αναθέσεις προς την υπεύθυνη του μητρώου της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα, σήμερα ήρθαν στο φως ακόμη δύο περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Πάτση, Κωνσταντίνα Κάσσαρη, που έλαβε μεγάλα ποσά από τα ΕΛΤΑ, αλλά και από το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, και η δεύτερη την πρώην συνεργάτιδα του κ. Χατζηδάκη και ειδική σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη, Χάρι Κούτση. Η δικηγορική εταιρεία της πρώτης, με βάση τα στοιχεία από τη Διαύγεια, έχει λάβει κάτι λιγότερο από 80.000 συνολικά. Εταιρείες στις οποίες ήταν ή είναι μέτοχος η δεύτερη, φαίνεται να έχουν λάβει από το Δημόσιο 235.000 ευρώ για διάφορα έργα.

Θα μου πείτε, εδώ πακτωλό απευθείας αναθέσεων έπαιρνε ως «κομματάρχης» και ο περιβόητος Μίχος (ο βιαστής και προαγωγός της 12χρονης) με το μπακάλικο της γειτονιάς ή του αίσχους και γι αυτόν έμαθαν όλως τυχαίως όταν άρχισε να γίνεται πρωτοσέλιδο (πιο πριν που τον προειδοποιούσε η ίδια η αστυνομία, δεν ήξεραν τίποτα…)

Φυσικά, η κυβέρνηση, όπως κάνει από την αρχή της θητείας, κάθε φορά που ξεσπά ένα σκάνδαλο επιλέγει να σφυρίζει κλέφτικα, ελπίζοντας ότι όλα σύντομα θα ξεχαστούν και μετά… business as usual.

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη άρχισαν να τον παρακολουθούν από την ΕΥΠ (μετά τον Ανδρουλάκη) όταν αυτός έψαχνε τα διαγραμμένα δάνεια της τράπεζας Πειραιώς και κατήγγειλε στη Βουλή τα πόθεν έσχες του Πάτση και του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα… Μιλάμε για παρακράτος κανονικό.

Βέβαια αυτό που «καίει» περισσότερο στους προεκλογικούς μήνες που μπήκαμε είναι «το παιχνίδι της βουλευτικής καρέκλας» (ποιοι θα προλάβουν να κάτσουν στις πρώτες 1-2). Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι καθημερινές ανακοινώσεις του στυλ «σας φέραμε και χαρτιά, μελάνια, καρέκλες και δεν συμμαζεύεται… Θα σας κάνουμε και νοσοκομεία, δικαστικά μέγαρα, σχολές και ότι άλλο θέλουν εδώ οι τοπικές αρχές. Θέλαμε να σας φέρουμε και γιατρούς να μην είναι στο χάλι που είναι το υπάρχον ΓΝ-ΚΥ αλλά δεν μπορούμε… Διαρρέεται ότι «δεν τους αφήνει μια κλίκα», αλλά μη μας ρωτάτε δεν ξέρουμε, όπως δεν ξέραμε και για τον Πάτση, τις παρακολουθήσεις κλπ.

(Αυτό που γνωρίζουν λοιπόν σίγουρα είναι «το κυνήγι της καρέκλας» και για αυτό όλα τα παραπάνω. Είναι αυτό που είπε ανοιχτά στην ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Γ. Λοβέρδος «Στις εκλογές με απλή αναλογική θα μείνουμε 60-70 βουλευτές λιγότεροι. Είναι άδικο ότι πολλοί υπουργοί, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί, έχουν αρχίσει να κάνουν προεκλογικές εκστρατείες με το κυβερνητικό τους έργο. Ιδίως οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί. Είναι άδικο, στα όρια του ανήθικου και θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις, που θα βλάψουν σοβαρά την παράταξη…»)

Κι εμείς δυστυχώς αυτό που ξέρουμε είναι ότι το μόνο δίλημμα που έχουμε να επιλέξουμε είναι αν θα μας κυβερνήσει «ο τυφλός ή ο μονόφθαλμος». Τίποτα άλλο…

70 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννη εύγε σου που τα λες έξω από τα δόντια. Μια απλή παρατήρηση έχουν μπει στην πολιτική αφραγκοι πολιτικοί γυρολόγοι με δανικά για προεκλογική εκστρατεία και μέσα στην τετραετία έχουν πλούσιο πόθεν έσχες με καταθέσεις και πολλά ακίνητα. Οι περισσότεροι είναι δε βιδομένοι εφόρου ζωής στα έδρανα της Βουλής. Όσο για τους υπουργούς τους εξωκοινοβουλευτικούς αφού ο λαός δεν τους επέλεξε τι θέλουν στην κυβέρνηση; Αν αυτή είναι Δημοκρατία τι να πει και η ισόβια δικτατορία. Τώρα για μήνες θα ακούμε προεκλογικές πομφόλυγες και υποσχέσεις με πολλά έργα του αέρα.

 2. Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας τον βράβευαν οι όμοιοι του λες και δεν ήξεραν. Όσο για τη δικαιολογία για την έμπνευση του χρειαζόταν εκατό εμετικά βίντεο ;;ένα δύο δεν του έφταναν για να γράψει τα ξευτιλικια που έβλεπε;; Πόσο πιο σιχαμερό πλάσμα κατάντησε το ανθρωποειδες να βασανίζει σωματικά και ψυχικά τα ίδια τα παιδιά του .μόνο αηδία και κρεμάλα.

 3. Εγώ ψάχνω βοήθεια να μαζέψουμε τις ελιές και δεν βρίσκω.Υποφέρει ο κόσμος αλλά δουλειά δεν θέλει.Λέτε να φταίνε τα εμβόλια;

  • Οχι φταιει που πεθαναν ολοι επειδη δεν ειχαμε ΜΕΘ να τους διασωληνωσουμε. Πες στη Μαρεγκα να ρθει να σου μαζεψει τις ελιες οταν γυρισει απο το Μονακο.

 4. ΚΟΜΜΑ : ΟΜΑΣ Ανθρώπων ειδοτων να αναγιγνωσκωσι και να αρθρογραφσιν, εχοντων χειρας και πόδας υγιείς, αλλά μισουντων πασαν εργασίαν, οίτινες,ενουμενοι υπο έναν οιονδήποτε αρχηγόν, ζητουσι να αναβιβασουσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την εδραν πρωθυπουργου, ίνα παρέχει αυτοίς τα μέσα να ζωσι χωρίς να σκαπτωσι.

 5. Έχουμε και χειρότερα.Κομα πέρνει 5% χωρίς να ξέρει κανείς πρόγραμμα πρόσωπα κλπ εκτός από τον αρχηγό του που έχει αγοράσει χρόνο σε όλα τα περιφερειακά κανάλια με χορηγία λένε πολλοί από Ρωσία γιαυτο και την υποστηρίζει .Ανάμεσα στις διαφημίσεις των προϊόντων του που όλα εινσι κατασκευασμένα εκτός Ελλάδας,πετάει κΙ κουβέντες πολιτικές που θέλουν τον να ακούσουν οι πικραμένοι.Με τι λογικη τον ψηφίζουν;Να τους σώσει η να τιμωρήσουν;Υπάρχει και χειρότερο.Έχουμε εγκληματία στη φυλακή για συμμετοχή σε φόνο και εγκληματική οργάνωση που πέρνει λέει 2%.Γιατί;Να βγει έξω να τους δείρει;Απελπισία .Ξέρουμε έχουμε στην Ελλάδα ένα 10% φίλο χουντικούς Ευτυχως δηλαδή που έχουν κάνει 10 κόμματα.Τυχαίο τώρα ότι αυτό που θέλει ο νουμερο ένα εχθρός της χώρας η Τουρκία θέλει το ίδιο με αυτούς και όλους τους λαϊκιστές;Να φύγει ο Μητσοτάκης.Μάλλον για το καλό μας το θέλει.

 6. Μέσα από υποκαταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ κάνουν ωμή διαφήμιση σαν ντελάληδες για την πραμάτεια τους.. ενισχύουν, διαφημίζουν, κατευθύνουν τον καταναλωτικό προσανατολισμό δήθεν προς το συμφέρον των χαμηλών εισοδηματικών τμημάτων..τρεις πολυεθνικές και δύο σούπερ γίγαντες του εμπορίου.. αυτές είναι οι αξίες,οι ιδεοληψίες,να κερδοφορίσουν οι γίγαντες και να ψοφήσουν οι μικροί.
  Προωθούν ιδιωτικές ετικέτες,ή παραγωγές από εξωτερικό ή εσωτερικό για φθηνότερα

  • Εσυ μα ψωνίζεις από τον μικρό που έχει αγοράσει το προϊόν από το σούπερ μάρκετ και στο πουλάει ακριβότερο και χωρίς απόδειξη.

   • Θα ψωνίζω απ' αυτόν που ψάχνει να επιβιώσει και τα λεφτά του μένουν εδω

    Εσύ ψωνισε απ αυτούς που σου λένε,απ αυτούς που σπρώχνουν τον κόσμο στην ανέχεια…σαπουνόφουσκες και φούρνους είναι το κόμμα σου.

    • Τα σούπερ μάρκετ έχουν εργαζομενους που τα λεφτά τους μένουν εδώ φορολογούνται κανονικά και με τους φόρους στέκετε το κράτος.Εσυ ψώνιζε από τον μαυραγορίτη αφού σου περισευουν να μαζεύει χρήμα απλά επειδή είναι Κωος.Μετά ζητά από το κράτος παροχές.

   • Πόσα είπαμε χρωστά η ΝΔ στην πατρίδα; Η καρτελοποίηση της αγοράς έχει όνομα,ο φασισμός επίσης..

    Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης αυτούς θα τους ήθελαν και τα SS.

   • Απ τον μικρό θα ψωνίζω ,τι δουλειά έχω με τα καρτέλ των παρόχων,με τα καρτέλ των τηλεπικοινωνιών

    που κλέβουν όλο τον κόσμο, με τα καρτέλ των Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ,με τους εφοπλιστάδες,με τους Αλαφούζους,Μυτιλιναίους,με τους κατασκευαστές με τις συμμορίες των Τραπεζιτών,με τις κατασκευαστικές που έκαψαν όλα τα δάση,με τις πολυεθνικές των All Inclussive,με τις απευθείας αναθέσεις, με τα funds που πήραν τα κόκκινα στεγαστικά απ τους υιούς Σιούφα ,τι δουλειά έχω με τα καρτέλ υγείας, με τους μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους ,με τις φαρμακαποθήκες, τα συμβόλαια με τους παρόχους εμβολίων με το σινάφι σας. Και να σου πω, γουστάρω να βγει ο Γουρλός πάλι…τότε μόνο θα καταλάβουν όλοι που πάει το κράτος ,αφού χάσει πάλι κάποιο τμήμα της χώρας. Εσύ ως γνωστόν πατσαβούρα είσουν, είσαι και θα είσαι. Ότι πιο ηλίθιο έχε περάσει απ τον τοπικό διάλογο και σου άξιζε ένα ομαδικό φτύσιμο απ τους μικρούς βιοπαλαιστές ,που αποκαλείς μαυραγορίτες,μην πω τίποτα πιο βαρύ.////// με τα όλα σου.

    • Ακόμα πιστεύεις ότι οι πολυεθνικές ανήκουν σε ένα άτομο;Ανώνυμες εταιρίες με μετοχές είναι που τις έχουν από απλούς ανθρώπους μέχρι πλούσιους,ασφαλίστηκα ταμεία δήμοι κλπ.2022 έχουμε ο αδελφός μου εδώ και χρόνια έχει 100 μετοχές του Μυτιληναιου.Είναι κακός άνθρωπος;Όσο για τους μαυραγορίτες απλά σκέψου πόσες οικογένειες είχαν το μισό νησί δικό τους.Αυτοί είναι καλοί και εγώ κακιά.Ωραιος.

   • ξέρεις τι διαφορά έχουν?………………….

   • Πάντως το φιλέτο Μοσχαρό///// το βρήκα πιο φθηνά στο συνοικιακό κρεοπωλείο

    Από το κατάστημα που πουλά και του….’πουλιού το Γάλα’.
    Στο καλάθι του Νοικοκυραίου είχε διατίμηση 8,90 το κιλό και ο Κασάπης της γειτονιάς μου το είχε 6,50 το κιλό.
    Την Μοσχαροκεφαλή την βρήκα 14,20 ενώ τα Βοϊδοσπλινάντερα του Άδωνι προς 5,95 με την σακούλα .
    Άκουσα ότι το Lidl θα έχει και προσφορά τα Pfizer εμβόλια…στο ταμείο θα έχει υπάλληλο να σου κάνει και ορό.
    Αυτή είναι χώρα.

 7. Η miranta...παπαδοπουλου(αγνωστου ταυτοτητας υποκειμενο..σε αναζητηση σεξουαλικης υποστασης

  συνεχιζει να αρνειται ..την πραγματικοτηα…ΒΡΕ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…οχι ο φασιστομασωνοεβραιος πουλημενος μεχρι τα μπυνια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-τα χειροτερα ερχοντα…ΜΕ ΑΥΤΟΝ…ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ,ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΕΙΝΑ..,ΔΕΝ ΒΙΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΤΙΠΟΤΑ.,…ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΜΙΡΑΝΤΑ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ..ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ..

 8. Ανεξάρτητα αν ΑΝΗΚΑΝ στην χρυσή αυγή… Η στην πολιτική άνοιξη η στην ΝΔ,,, γνωρίζεις και εσύ γιατι έβαλαν την χρυσή αυγή… Φυλακή… Γιατι τιυς χαλούσε τα σχέδια και δεν έβγαιναν οι 150 ψήφοι για τα προδοτικα σχέδια τους για πώληση Σκοπίων, Αιγαίου, Μακεδονίας,.έτσι προχώρησαν ακάθεκτοι Οι πουλημένοι…. Μάλλον εγώ σου θίγω τους παιδοβιαστες, ανώμαλους, .. Προδότες,.. Σαν τουρκαλα που είσαι… Εγώ δεν θιγομαι καθόλου από ένα 17χρονο αμφιβόλου σεξουαλικό φυλλου υποκείμενο… ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΘΊΓΟΝΤΑΙ… Και δεν υπάρχει σύγκρισηανανεσα στους κίναιδους προδότες, γκει, ομαδαρχες παιδοφιλους, τιυς μισους γκει και πουλημενους.. Απατριδες.ρουφιανους ..

  • Καλα Ελλάδα μένεις;Μαχο με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφιζε η ΧΑ ;Αυτοί δεν κράτησαν τον Τσίπρα στην εξουσία;Εύκολα ξεχνάτε έχεις οι ναζιστες(εθνικιστές).Θέλατε να φύγει ο Σαμαράς να έρθει ο Τσιπρας να κάνει τι δουλειά έτσι;Να αφήσει άοπλη την Ελλάδα να πουλήσει το όνομα και να γεμίσει την Ελλάδα μετανάστες σιτεύοντας τους όπου ευρίσκε σε απάνθρωπες συνθήκες.Μαζί εισασταν

   • Το χεις κάψει τελείως. Ο Τσίπρας είναι ο πιο τίμιος και πατριώτης πολιτικός που έχει περάσει από αυτή την χώρα. Μας έβγαλε από τα μνημόνια. Αύξησε τον βασικό μισθό. Δεν έφαγε δεκάρα. Άφησε γεμάτο ταμείο. Και έρχεσαι εσύ να μας λες καλή είναι η δεξιά του Μητσοτάκη που ήδη έχει αυξήσει το χρέος πάνω από 40 δισεκατομμύρια. Σου έδωσε μεγάλη μη επιστρεπτεα για το ξενοδοχείο σου και βγήκες και γαυγιζεις

    • Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που τα πιστεύει αυτά. Ούτε και οι πιο φανατικοί Τσιπραιοι. Oh my God.

 9. Ποιο είναι το αντρικό σου όνομα σου που σε αποκαλούν στο ξενοδοχείο που εργάζεσαι…?? Θες να σου οω… Δουλεύουμε μαζί…. Χαχαχα από κει φαίνεται τι … Που είσαι.?

 10. Μανώλης Καπελώνης 22 ετών
  Γεώργιος Φουντούλης.27 ετών

  Αλέξανδρος Γέροντας.29 ετών (υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να ζήσει)

  Αν βρεις..ποιοι Κερδίζεις ένα lolipop .. .
  … Μετα πεσμου ποιοι.. Ειναι οι στυγεροι δολοφόνοι .. Και.. Δεν πιστεύω να θίγεσαι επειδή λέω τον δικό σου ΠΡΟΔΌΤΗ, ΜΙΖΑΔΟΡΟ, ΜΑΣΩΝΟ ΕΒΡΑΊΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ, ΠΩΛΗΤΉ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ , ΦΙΛΟΝΑΖΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ, ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ,ΈΝΑ ΚΌΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

  • Συγνώμη αλλά εσυ χρειάζεσαι γιατρό δεν μπορώ να βοηθήσω.Δεν έχω αναφέρει αυτά τα ονόματα ποτέ ουτε τα ξερω.Πορτιέρηδες είναι;Τι πες μας να μάθουμε.Φίλε είμαι ελεύθερη δεν έχω ουτε ανήκω σε κανέναν.Δεν είμαι πράγμα ουτε οικόσιτο ζωο.Ναι ένας από τους λόγους που είναι πολλοί μιας και δεν υπάρχει αντίπαλος σοβαρός,που ψηφίζω Μητσοτακη είναι που έβαλε μέσα την εγκληματική οργάνωση που το έπαιζαν πολιτικοί.

 11. Μιράντα μου,, δεν σε βρίζω... Είπα ότι είσαι απροσδιοριδτης σεξουαλικης υπόστασης άτομο

  Στην δούλεια σε φωνάζουν με άλλο όνομα,, αλλά στο site… Επιμενεις στο miranta.. Εκτός από δειλός, άσχημος, άμυαλος, αμόρφωτος.. Είσαι και που κρύβεσαι..

  • Σπουδαίος πολιτικός λόγος.Το πρόβλημα σου είναι το φύλλο μου;Λέγε με miranto δεν έχω πρόβλημα .Απλά σε λυπάμαι.

   • Φύλλο αμπελόφυλλο. Ο βιασμός της ελληνικής γλώσσας έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα μπας και ξεβρωμίσουμε από κάτι ψευδοπατριώτες σαν τον Τιράντα.

 12. Μόνο τα μισθά των εργαζομένων μένουν εδώ..οπότε ανοίξεις το στόμα σου ή …. θα πεις ή ……θα πάρεις.
  Ποτέ στην σύγχρονη Ελλάδα δεν πήγε τόσο ωμά υπουργός σε αλυσίδα μέρος καρτέλ και να επιδεικνύει τιμές και να κάνει διαφήμιση.
  Αν εννοείς τον κλάδο των μίνι μάρκετ και των μικρομεσαίων μαυραγορίτες,τ….. σου έχει σαπρακιάσει.. είσαι ανήθικη και βρωμερό υποκείμενο, ελεεινή..η ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας είναι οι μικρομεσαίοι,έτσι κ αλλιώς αυτούς στοχεύει το κόμμα σου,εκτός από ηλίθια είσαι ανήθικη.

  • Τόσες βρισιές να πεις τι;Σου αρέσει να περνεις το ίδιο πράγμα από το μόνο μάρκετ ακριβότερα;Πέρνε το.Εμένα δεν μου περισευουν και πάω στο σούπερ μάρκετ.Είμαι όλα αυτά που κες γιαυτο;Έχω φίλη που δουλεύει αε σούπερ μάρκετ και άλλη φίλη μας δουλεύει σε μίνι μάρκετ.Καμία σύγκριση οι συνθήκες δουλειάς.Ωράρια και συμπεριφορές .Ναι δεν θα ψωνίσω ποτέ από μίνι μάρκετ.Βριζε με άρρωστε.

 13. Νομίζω πως ξεφύγατε μετατρέπετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αρένα για κοκορομαχιες. Αν θέλετε να βγάλετε τα απωθημένα σας στο πεζοδρόμιο πρόσωπο με πρόσωπο. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Και εσείς Μιράντα κρυμμένος η κρυμμένη πίσω από ψευδώνυμο πυροβολείς τους πάντες. Έχεις δικαίωμα να ψηφίζεις και να στηρίζεις όποιον θες αλλά σεβασμός και στην αντίθετη γνώμη και συμαζέψου.

  • Το ίδιο ισχύει και για σενα.Απλά εγώ συγχέομαι τους φασιστες το ψέμα και τους δήθεν.Περισσότερο ακόμα τη βλακεία και το αν δεν συμφωνείς μα αυτά που λέει κάποιος είσαι ,ηλίθια,χαζή,άντρας,κλπ.Αλήθεια εσυ είσαι άντρας η γυναίκα;Δεν θυμάμαι ποτέ να ασχολήθηκα με κάποιον για το φύλο την ηλικία του η το ψευδώνυμο του.Όσο για το ανώνυμα εκτός άο δημοσιογράφους που είναι δουλειά τους και πολιτικούς η αυτούς που θέλουν να γίνουν ,Βα γράφει κάποιος επώνυμα.Εξαλου έχουμε και τους έξυπνους που χρεισιμοποιουν το ψευδώνυμο μου.Τίποτε από αυτά δεν με ενδιαφέρει την γνώμη μου λεω και με λένε miranta.Βλέπεις και δεν διαβάζεις τι λεω.Τόσο απλά.

 14. Και στατιστικά να το δούμε έχει ενδιαφέρον. Μόνο ένας (η Μιράντα) στηρίζει τόσο σθεναρά την κυβέρνηση. Ή που η Ageannews έχει γίνει ταυτόχρονα όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, του Βελόπουλου και του Κασιδιάρη ή που τα ποσοστά της ΝΔ έχουν πιάσει πάτο.

  • Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ποιος δεν θέλει την ΝΔ κυβέρνηση στην Ελλάδα.Ξεκινά από αυτό.Δεύτερος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έφερε την απλή αναλογική για Βα μην έχουμε κυβέρνηση .Ποιον ευνοεί αυτό;Έχουμε και τους διακοσμητές Βελοπουλους και Κασιδιάρηδες που απορώ γιατί κάποιοι τους ψηφίζουν;Ειλικρινά.Ποιον ευνοεί αν περνούν αυτοί ψήφους;Σκευτητε λίγο.ΤΕΛΟΣ προς αυτούς που έχουν λίγο μυαλό.Γιατί δεν βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ να πει για το καλό της χώρας και για να μην πούμε σε περιπέτειες ακυβέρνητοι ας ψηφίσουμε να ισχύσει ο νόμος με την ενισχυμένη από τις πρώτες εκλογές.Γιατί δεν το κάνει αφού λέει είναι πρώτο κόμμα;

   • Γιατί αγαπητή μου Μιράντα δεν μπορούν να πουν να ισχύσει η ενισχυμένη αναλογική επειδή έτσι τους αρέσει. Το σύνταγμα τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο τις προβλέπει ξεκάθαρα. Ψηφίζονται και ισχύουν όχι από τις επόμενες αλλά τις μεθεπόμενες εκλογές. Αλλιώς το κάθε κόμμα που κυβερνούσε θα μπορούσε να τις αλλάζει λίγο πριν τις εκλογές ανάλογα με την τρέχουσα δυναμική.

    • Αν συμφωνήσουν τα κόμματα γίνεται .Νομοθετούν ότι νόμο θελουν.Ο εκλογικός νόμος αγαπητέ δεν είναι στο Σύνταγμα.Ποιον βολεύει η αναλογική δεν μας είπες.

   • Έχει μεγάλη πλάκα.Ξέρεις και διαβάζεις τώρα εσυ;Ψηφίζεις και κρίνεις;Δες αυτό που εστηλες το αθρο 54,παράγραφο 1.Τι λέει;Με τα 2/3 των βουλευτών μπορεί να ισχύσει από τώρα.Έλεος.Πάω στοίχημα είσαι ΣΥΡΙΖΑ.

    • Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τους χαρσκτηρισμούς. Στους επιστρέφω. Δεν είσαι υποχρεωμένη να τα γνωρίζεις όλα αλλά δεν αλλάζει το Σύνταγμα έτσι για πλάκα. Χρειάζεται η αναθερωτική βουλή η οποία θα είναι η επόμενη από την παρούσα αν η παρούσα συμφωνήσει. Και βέβαια ανάμεσα στις αναθεωρητικές βουλές πρέπει να υπάρχει διάστημα πενταετίας. Αλλά όλα τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν το έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα οπότε έχεις δίκιο να προτείνεις ελαφρά τη καρδία αλλαγές στο Σύνταγμα.

 15. Ουδέποτε άλλοτε στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας, τόσοι πολλοί, τόσο διαφορετικοί, από τόσες πλευρές, δεν πολέμησαν με τόση λύσσα έναν. Προχώρα Μητσοτάκη, ειμαστε μαζί σου.

 16. Βρίσκεται ο Τσιπρας…..ο οποιος είπε το κορυφαίο, αν χάσουμε τις εκλογές θα είναι…….άκυρες.
  Αναρωτιέμαι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σκεπτόμενοι, έξυπνοι, λογικοί που τον υποστηρίζουν?

 17. Ειπαμε πια. Τι εχει λυσσαξει ο Τσιπρας και γιατι? Εβαλε και τον Βαξεβανη τωρα. Αλήθεια τετιους τυπους θελουμε για πρωθυπουργους? Που δημιουργουν πλεκτανες? Σκεφτειτε το.

  Μητσοτάκης: Αίσχος οι κατηγορίες πως παρακολουθώ υπουργούς μου – Δεν θα συρθώ σε εκλογές από επαγγελματίες εκβιαστές

 18. Θα γράφεις περισσότερα σχόλια…?
  ////////////////////////////////////////////////////

 19. Προς νεοδημοκρατη (τον παθιασμένο με τις ώρες που γράφει ο καθενας...

  Και προς τον ξεμωραμένο 17χρονο Μιράντα… Αφιερώνω τον τίτλο του ΓΙΆΝΝΗ
  » Δεν ξέρουν τι τους γίνεται…Απλά: «Προτιμάτε τον… τυφλό ή τον μονόφθαλμο;» Της άγνοιας το ΚΆΓΚΕΛΟ…»

  εγώ φίλε Γιάννη θα πρόσθετα στον τίτλο..
  Σανοφαγοι… Όπως είχες πει στο προηγούμενο άρθρο σου.., τόσο που απορώ αν.. Μιλάνε ανθρώπινα.. Η αν βελάζουν.. ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΔΎΟ.. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ.. και τον τοσο σανό που έχουν φάει.

 20. Όλοι εσείς που από βλακεία η σκοπιμότητα βρίζετε το Μητσοτακη ποιον προτείνεται;Τι θέλετε;Ποιος είναι ο εκλεκτός σας;Μήπως απλά θέλετε χάος;Σας χαλάει μια δυνατή Ελλάδα;Αυτός είναι ο σκοπός σας;Προβάλετε το πρόγραμμα και τις ιδέες του εκλεκτού σας.Γιατί δεν το κάνετε;Είστε Έλληνες τελικά η έχετε άλλο σκοπό;

  • Εσυ αληθεια γιατι θελεις τον Μητσοτακη; Για τις απευθειας αναθεσεις; Για τα χρηματα που χαριζει στους κολλητους (βλεπε aegeanair), για να παρακολουθει τους πολιτες, για το ψευδες ποθεν εσχες, για να βολεψει τον γιο του και την κορη του, για να βλεπεις τη ρωγα του καθε 3ημερο; Ή για την αποστρατικοποιηση των νησιων; Εισαι Ελληνας τελικα ή εξυπηρετεις αλλα συμφεροντα;

   • Ποσό φτηνό ανθρωπακι είσαι;Αυτό είναι ο πολιτικός σου λόγος;Τελικά γιαυτο με λέτε άνδρα;Επειδή δεν είστε εσείς;Αντί να λες παραμύθια τι κομπλαρεις να πεις ανώνυμα τον εκλεκτό σου;Εγώ δεν είμαι πρόσωπο λάτρης και είμαι βαθιά δημοκράτης.Ναι αυτή την εποχή ο καλύτερος είναι ο Μητσοτάκης με διαφορά άο τον δεύτερο.Δεν ξέρω αύριο αλλά σήμερα αυτός είναι.Το δείχνει άλλωστε ότι όλοι εσείς που με βρίζετε δεν λέτε για κάποιον άλλο.Μόνο να βρίζετε μπορείτε.Αν είχατε θα μιλούσατε για τον εκλεκτό σας και τα χαρίσματα του.Ανθρωπακι.

 21. Ο κύριος που δεν θέλει να καταλάβει.Αν αποφασίσουν τα 2 τρίτα των βουλευτών ο εκλογικός νόμος μπορεί να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές και δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει η απλή αναλογική.Αυτό λέει το Σύνταγμα.Αν ο Τσιπρας νομίζει ότι είναι πρώτο κόμμα να το ψηφίσει μαζί με τη ΝΔ μα μην μπούμε στη περιπέτεια διπλών εκλογών.Τόσο απλα.Συγνώμη αν ήμουν αγενης αλλά καμία φορά παρασύρομαι με τόσα που ακούω εδώ.

   • Όπως πάντα δουλεύοντας ανεξάρτητα ποιος είναι κυβέρνηση.Εσυ με τον Τσίπρα θα περνεις περισσότερα και θα πληρώνεις λιγότερα;Τυχερέ.Άσχετο.Σε χαλάει το όνομα μου;Τόσο κόμπλεξ πια;Δεν ντρέπεσαι λίγο;

    • Ξερει ο εργοδοτης σου οτι ολη μερα γραφεις εδω μεσα; Γι αυτο σε πληρωνει;

 22. ΠΡΟς ΜΙΡΑΝΤΑ..ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

  “Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου… Πάντα ήξερα και καταλάβαινα ότι οι ηλίθιοι αποτελούν την πλειοψηφία, οπότε είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν”.
  ~ Louis-Ferdinand Céline

  • Ούτε γνώμη δικιά σου δεν έχεις;Έχεις ακούσει κανένα βλάκα να το παραδέχεται ;Εσυ τι είπαμε ότι είσαι;Έξυπνος;Μόνος σου το κατάλαβες;Τέλος κάτι απλό εγώ έχω όνομα τουλάχιστον.Εσυ έχεις ;Περιμένεις να βρεις κάτι που είπε κάποιος πάνω σε αυτό να αποκτήσεις όνομα;Έχω πει ξέρεις.Η βλακεία νικιέται στο τέλος .αντίθετα με ότι είπε ο Αινσταιν

 23. Το κόμμα που χρωστάει 390 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, που το υπουργικό συμβούλιο έχει 12 εκατ. χρέη συνολικά, έχει βγάλει στην αγορά Πάτσηδες να κυνηγούν νοικοκύρηδες.
  #Τσιπρας: «Ο #Μητσοτακης αν δεν γνώριζε τιςν#υποκλοπες είναι ή βλαξ άρα ανεπαρκής να κυβερνά τη χώρα ή αν γνώριζε είναι αδιστακτος και επικίνδυνος».
  Κόντεψε να λιποθυμήσει η συζυγος του βουλευτή της ΝΔ,Ζαχαρέα

 24. Εάν κάποιος είναι στη λίστα και έχει βάσιμες ενδείξεις ότι είναι ψεύτικη, να κάνει μήνυση σε αυτόν που τη δημοσιοποίησε και όχι να απειλεί ότι εάν βγάλει στοιχεία θα τον πάει 20 χρόνια φυλακή, όπως έκανε ο κ. Γεωργιάδης. Αυτά δε γίνονται ούτε στη Σικελία της μαφίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ