«Το κάναμε για πλάκα…» (Ω, τι κόσμος μπαμπά! Γιατί οι «μεγάλοι» για ποιό λόγο τα κάνουν… και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε;)

91
3876

«Το κάναμε για πλάκα…» (Ω, τι κόσμος μπαμπά! Γιατί οι «μεγάλοι» για ποιό λόγο τα κάνουν… και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε;)

Κάθε «επικοινωνιακό θαύμα» τριήμερο… (μέχρι το αμέσως επόμενο που μάλλον είναι το Χαμόγελο του παιδιού, που το πλασάρουν -όπως είχαμε πει- ως καρμπόν με την κιβωτό…).

«Άρτον και θεάματα» στο λαό… Πάσα ομοιότητα με το σήμερα, εντελώς τυχαία: η φράση ανάγεται στη Ρωμαϊκή περίοδο όπου ο αυτοκράτορας προσέφερε στο λαό σιτάρι (ψωμί, σήμερα επιδόματα ή καλάθια «καπαμά») και θεάματα στο αμφιθέατρο και μετέπειτα στον ιππόδρομο με σκοπό να τους αποσπά από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.

Τώρα βέβαια δεν χρειάζεται αμφιθέατρο ή ιππόδρομος υπάρχουν τα «χαζοκούτια…» και η πιο εξελιγμένη ‘ψηφιακή τεχνολογία’.

Κάθε τρεις και λίγο ένα νέο «σίριαλ» αρκεί για να μας υπνωτίσει, δείχνοντας με τα δάκτυλα όλων των υπόλοιπων «αμέμπτων» (και ιδίως των εν δυνάμει υποψήφιων για τα αμέσως επόμενα εγκλήματα)  τους κάθε λογής συζυγοκτόνους, βιαστές- παιδοβιαστές, πορνοβοσκούς, άρπαγες πολιτικούς και πάει λέγοντας… (τώρα τελευταία «ελέω Βανδή… γιατί τον καημένο τον Μπισμπίκη ποιος τον ήξερε πριν τον γνωρίσει;» όπως έγραψε κι ο Δανίκας στο Πρώτο Θέμα, «πούλησαν» ξανά «νέους ελέγχους» και «πρόστιμα» στα κέντρα διασκέδασης, δηλ. νέο «δούλεμα» με αέρα ή καπνό κοπανιστό…

«Έπεσε ξαφνικά από τα σύννεφα» ξανά μανά, ο «ηθικός και αγγελικά πλασμένος» κόσμος (ειδικά των «τερατουπόλεων» και ουχί μεγαλουπόλεων καλή ώρα σαν την Αθήνα) για τον παιδοβιασμό-σίριαλ της απόλυτης διαστροφής στο Ίλιον, από ανήλικους-θύματα της (ανύπαρκτης) σημερινής οικογένειας και του απόλυτα διεφθαρμένου κοινωνικού τους (μας) περίγυρου.

Και τι δήλωσαν τα παιδιά αυτά στους αστυνομικούς που τα συνέλαβαν: «Το κάναμε για πλάκα…»

Άραγε είναι τα μόνα; Εδώ μια βόλτα κάνεις τυχαία σε πάρκα και αλάνες ή παραλίες (όχι μακριά κι εδώ τοπικά) και οι 8 στις 10 λέξεις που ακούς από τα σημερινά «αλάνια» -κάθε ηλικίας- είναι (στο μ…. μείνατε ακόμα;)  «να σου…. τη μάνα, τον πατέρα και ό τι έχεις και δεν έχεις…)

Άραγε αυτά φταίνε; Δεν τα μαθαίνουν-ακούνε (τώρα τα βλέπουν κιόλας live με την ψηφιακή τεχνολογία φόρα παρτίδα) από τους μεγαλύτερους; (Τους βιαστές, συζυγοκτόνους, μητροκτόνους, πατροκτόνους, παιδοβιαστές και πάει λέγοντας που λέγαμε…;

Και όταν διαβάζει κανείς τις αναλύσεις των κορυφαίων «διαμορφωτών της κοινής γνώμης» είναι να τραβάει τα μαλλιά του και όχι μόνο… (είτε αυτών που τα αναλύουν από το γυαλί στις εκπομπές με τους «ειδικούς-μαϊντανούς», όπως εκείνων των αμίμητων καλοπληρωμένων που έβγαιναν στην πανδημία και πήραν κόσμο στο λαιμό τους… Και να θέλαμε να το ξεχάσουμε η καθημερινότητα μας το θυμίζει δραματικά: Καθώς η  «ξαφνικίτιδα» συνεχίζει να ‘θερίζει’ μικρούς και μεγάλους με τα καθημερινά «Σοκ!» παντού και ο κλοιός, αργά ή γρήγορα, σφίγγει για όλους αυτούς -βλέπε: πνευματικό νόμο).

Μόνο που όλες οι αναλύσεις επικεντρώνουν και πάλι στο συγκεκριμένο δέντρο (των παιδιών-βιαστών στο Ίλιον) και χάνουν το όλον (για να θυμηθούμε την ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση του προγόνου μας, πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη), δηλ.  το παγκόσμιος δάσος…

Φταίει η φτώχεια, ο νεοπλουτισμός, η εθνικότητα, οι ασταθείς οικογένειες, ο τρόπος διαπαιδαγώγησης… (φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… που έγραφε κι ο Βάρναλης).

Πως μπορεί -λέει- η πολιτεία να βοηθήσει για να μην συνεχίζεται η κατρακύλα; Το κορυφαίο ήταν: «να απαγορευθούν πάραυτα στους κάτω των 18 τα… Smartphones»

Δηλαδή, ήμαρτον! Που λέει και μια ψυχή… Σε ποια; Στα παιδιά της ψηφιακής εποχής που από το νηπιαγωγείο παίζουν την τεχνολογία στα δάχτυλα; Επειδή τελευταία αυξήθηκαν πχ οι δολοφονίες με μαχαίρι να απαγορεύσουμε τη χρήση μαχαιριών…  100 και βάλε χρόνια πίσω, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ να πάμε;  Που αύξησε κατακόρυφα όχι μόνο την κατανάλωση αλκοόλ στη «ζούλα», αλλά και την (ήδη υπάρχουσα) διαφθορά, με τους γκάγκστερς να κάνουν κουμάντο παντού (από κει βγήκε ο διάσημος Αλ Καπόνε) και η κατανάλωσή του γινόταν από παρέες σε κρυμμένα υπόγεια, τα λεγόμενα «Speakeasys», προγόνους των σημερινών μπαρ.

Κάτι ανάλογο που γίνεται παγκόσμια με τα ναρκωτικά και το διεθνές κύκλωμα όπως έχει γράψει και στο πολύ αληθινό βιβλίο του ο Κλεάνθης Γρίβας «Ναρκωτικά και εξουσία» (αυτή η -κάθε λογής- εξουσία μέσα σ’ όλα είναι τελικά βρε παιδί μου… Τυχαίο; Δεν νομίζω…)

Συμπέρασμα: Ο κοινωνικός ξεπεσμός που επικρατεί σε ΟΛΟ τον κόσμο (μη βλέπουμε μόνο την Ελλάδα που είναι ακόμα ‘σε νηπιακό στάδιο’, μπροστά τους. Για διαβάστε στατιστικές και ειδικούς στις ΗΠΑ για την έκρηξη της εγκληματικότητας μετά την πανδημία και το πως η γενικευμένη χρήση μάσκας μείωσε κατά πολύ τις συλλήψεις…» (για να καταλάβετε που βρισκόμαστε και που πάμε, παγκόσμια…)

Η εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει ως μη αναστρέψιμη (γυναικοκτονίες-συζυγοκτονίες, συμβόλαια θανάτου του υπόκοσμου, αδικαιολόγητη αστυνομική βία, παιδική πορνογραφία, ακόμα και το πρωτοφανές νταηλίκι μεταξύ οδηγών στους δρόμους που φτάνουν στην αφαίρεση ανθρώπινης ζωής για το τίποτα…) δείχνουν μια παγκόσμια κοινωνία εκτροχιασμένη και καταδικασμένη στη μιζέρια και το αλληλοφάγωμα.

Και μην μας φαίνεται καθόλου περίεργο και ασύνδετο, αν ένα παγκόσμιο (ή πολλά κατά τόπους) κατακλυσμιαίο γεγονός (βλέπε: πολικό ψύχος ΗΠΑ με δεκάδες νεκρούς, σεισμοί, λιμοί, λοιμοί, καταποντισμοί κλπ τα οποία περνάμε ως εντελώς τυχαία και αψήφιστα ειδησεογραφικά…) μας αναγκάσουν να τα αναθεωρήσουμε όλα και να ξαναπάρουμε το δρόμο προς την καλυτέρευση.

Άλλωστε, πάντα στην ιστορία αυτό συνέβαινε (βλέπε μεσαίωνα και Αναγέννηση, πόλεμοι και ανθρωπιστικά κινήματα κλπ, ασχέτως αν κι αυτά, πολλές φορές, ήταν σε λάθος δρόμο κι έφερναν νέες οπισθοδρομήσεις, αφού όπου βάλει το χέρι του ο άνθρωπος είναι δύο βήματα μπρος κι ένα πίσω, ή το ανάποδο…)

Και επειδή είναι της μόδας, τελευταία, οτιδήποτε χτυπάει καμπανάκι ή καμπάνα αφύπνισης να θεωρείται «συνωμοσιολογικό» ας δούμε τι υποστηρίζει το λεγόμενο «ρολόι της Αποκάλυψης» κορυφαίοι επιστήμονες είναι, μέλη του Bulletin of the Atomic Scientists, από το 1947… 2023: Το «ρολόι της Αποκάλυψης» προειδοποιεί – «Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σ’ έναν πυρηνικό πόλεμο & ασύλληπτες φυσικές καταστροφές»

Και καθώς είμαστε στην αλλαγή του χρόνου:

οπότε, ο καθένας μας κάνει αναπόφευκτα τον προσωπικό του απολογισμό ας αναλογιστούμε αν σε όλα αυτά έπαιξε κάποιο (τόσο δα)  ρόλο η αποϊεροποίηση των πάντων και το κλοτσηδόν διώξιμο έξω από τα σπίτια μας ως οπισθοδρόμηση (μεσαίωνα, σκοταδισμό κλπ) αιώνιων Αξιών.

Επιλέγοντας να ζούμε, αγχωτικά, ατομιστικά, υλιστικά, ανελέητα, ισοπεδωτικά, στην πλάνη της ιλουστρασιόν τηλεοπτικής η ψηφιακής εικονικής πραγματικότητας… Καλλιεργώντας τις εσωτερικές χειρότερες πτυχές του είναι και όχι τον πραγματικό εσωτερικό μας άνθρωπο*.

Ας πάρουμε κάποια στιγμή την ευθύνη πάνω μας… Η αλλαγή που θέλουμε για τον κόσμο ξεκινάει πρώτα από εμάς τους ίδιους.

Καλή Χρονιά με αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και ανθρωπιά!

(*  Η λέξη Άνθρωπος: με τις τρεις ετυμολογικές εκδοχές της

1) Η γνωστή «Άνω-θρώσκω» (βλέπω προς τον Θεό – Θέωση) που είναι και η επικρατέστερη.

2) «Άνδρας»+«ωψ» (γεν. ωπός), δηλαδή, αυτός που έχει την όψη ανδρός -σύμφωνα με άλλους γλωσσολόγους- μιας και στην αρχαιότητα ο «άνδρας» (ανήρ) υποδήλωνε επιπλέον και τα δύο φύλα, δηλαδή τον άνθρωπο, όπως υποστήριζε και ο Δημήτρης Λιαντίνης.

3) Ο Πλάτωνας, μέσα από τον «Κρατύλο», δίνει μια άλλη ετυμολογία, διά στόματος Σωκράτη: «Σημαίνει τούτο το όνομα ο “άνθρωπος”: Ότι τα μεν άλλα θηρία ων ορά ͅουδὲν επισκοπεί ουδὲ αναλογίζεται ουδὲ αναθρεί, ο δε άνθρωπος άμα εώρακεν -τούτο δ’ εστὶ (το) “όπωπε”- και αναθρεί και λογίζεται τούτο ο όπωπεν. Εντεύθεν δη μόνον των θηρίων ορθώς ο άνθρωπος “άνθρωπος” ωνομάσθη, αναθρών α όπωπε».

Δηλαδή, αυτός που μπορεί να σκέφτεται και να εξετάζει αυτά που βλέπει. Κι αυτό το πράττει ο άνθρωπος, σε αντίθεση με τ’ άλλα ζώα)

91 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τι να περιμένεις σε μια κοινόνια που κανένας δεν σέβεται τίποτα.Ο καθένας τα ξέρει όλα.Είναι ειδικός γιατρός,ξέρει αυτός και μόνο για ιούς αρρώστιες και θεραπείες.Οι ειδικοί απλά σπούδασαν για να λένε ψέμματα.Ξέρει για σεισμούς για φωτιές,για εθνικά θέματα,κρατικά μυστικά ,κατασκοπιες,πολέμους τα πάντα.Ο τελευταίος έχει άποψη και αλοίμόνο σε όποιον διαφωνει.Δεν ξέρει τι του γίνεται και σου κοτσαρουν ένα copy paste που βρήκε κάπου στο Ίντερνετ αδιαφορώντας ποιος το ανάρτησε ,απλά συμφωνεί μαζί του όποτε είναι πραγματικότητα.Τι περιμένεις από μια κοινονια που θεωρεί τους άλλου μίσουςπροδότες;.Που μια μικρή μειοψηφία θεωρεί όλους τους υπόλοιπους κλέφτες και ψεύτες.Που δεν σεβόμαστε κανένα αξίωμα προέδρους,πρωθυπουργό υπουργούς απλά επειδή είναι άλλο κόμμα .Το ότι δεν μας αρέσει είναι προπαγάνδα.Δεν σεβόμαστε οικογένειες προσωπική ζωή.Αν δεν μας αρέσει και η γνώμη κάποιου μέχρι και να τον κτυπισουμε δικαιούμαστε.Τι ακριβώς περιμένετε ;Όλα συμβαίνουν επειδή δεν κυβερνά το κόμμα μας και οι καλοί άνθρωποι που έχει….καλή χρόνια.

  • Πληρωμένο και διατεταγμένο τρολ της ΨΕΜΑΤΑΛΗΘΕΙΑΣ σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν...

   Σου έχει απαντηθεί ήδη η ανοησία σου διά στόματος Σωκράτη παραπάνω Αληθινός Άνθρωπος είναι «αυτός που μπορεί να σκέφτεται και να εξετάζει (ΟΛΕΣ τις πλευρές και τις επιστημονικές απόψεις) αυτά που βλέπει. Κι αυτό το πράττει ο άνθρωπος, σε αντίθεση με τ’ άλλα ζώα», αλλά οι κομματικές σου παρωπίδες που βλέπουν μόνη Αλήθεια αυτά που λένε οι μασονοκυβερνήτες και ψευτοειδικοί σου δεν σου επιτρέπουν να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ. Ο μη σεβασμός οικογενειών, προσωπικής ζωής χτυπάει ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ αυτών που παρακολουθούν ακόμα και τις συντρόφους τους μέσα από κακόβουλα λογισμικά και ξεφτίλισαν τη χώρα… Καλή ώρα! Το κόμμα σου και τα κόμματα γενικά …. εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και το ξέρεις πολύ καλά για αυτό σε καίει. Την επόμενη φορά που ΔΕΝ θα σεβαστείς φιλοξενία, δεν θα υπάρξει επιστροφή. Αφού θες να μιλήσουμε στη γλώσσα σας. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

   • Ακριβώς αυτό.Όως ο κύριος υπάρχουν πολλοί .Τι περιμένει λοιπόν όταν υπάρχουν τέτοιοι που κατέχουν την αλήθεια;Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ανόητοι και ακολουθούμε το κόμμα μας ενώ αυτός έχει το απούλητο δίκιο.Τελικά να μιλάω η μου το απαγορεύεις;Να υπάρχει το κόμμα μου η όχι;

    • Μόνο αυτός που έχει το predator κατέχει την αλήθεια γατάκια

 2. Γι’ αυτό είμαι συνειδητοποιημένα «μισάνθρωπος». Πάντα μόνος, με γαλήνια συντροφια μου τον Θεο.

  Δεν αντέχεται ο κόσμος σας, κρατήστε τον, σας τον χαρίζω.

 3. ένα πακέτο Gold & Flu.
  Mετά τα τόσα κρούσματα, τις εντατικές όχι για convid,αλλά για απλά χάπια κρυολογήματος. Πήρα σβάρνα 4 Φαρμακεία και δεν είχε κανένα απ αυτά ένα επώνυμο Gold & Flu.

   • Τ κι αν το έχουν πρώτο θέμα όλα τα έντυπα, άυλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πληρωμένα και μη, εσύ πάντα θα βλέπεις αυτό που θέλεις εσύ..και όχι αυτό που συμβαίνει.
    Οπότε δεν χρειάζεται να σου αναλύσω παραπάνω, είναι αδύνατο η Κάφκα σου να αποκωδικοποιήσει τίποτα.

   • Να το αφήσω και γω ανιερε ηλίθιε να πάμε μαζί σε φαρμακεία σ όλο το νησί ΄΄΄΄άκα και ζητά ότι θες απλά να έχουμε και κάμερα μαζί πανηλιθιε

 4. Όλα Γιάννη είναι θέμα παιδείας σωστής. Από την οικογένεια μέχρι την εκπαίδευση. Δεν μάθαμε στα παιδιά ντροπή σεβασμό ευγένια ευπρέπεια. Όλα είναι χύμα χωρίς αναστολές φραγμούς νόμους γραπτούς και άγραφους Θρησκευτικούς ηθικούς πολιτειακούς. Δεν φταίνε οι άλλοι αν εμείς δεν ακούμε τη λογική αλλά τα πάθη τις επιδιώξεις το δικό μας προσωπικό
  συμφέρον. Καιρός να σκεφτούμε σοβαρά το μέλλον της αυριανής γενιάς πολιτών και όχι να κτίζουμε μελλοντικούς εγκληματίες και να γεμίζουν οι φυλακές. Χρόνια πολλά και καλά μυαλά για όλο τον κόσμο.

 5. Εξαιρετικό άρθρο κύριε Γιάννη οφείλω να ομολογήσω παρόλο που άλλες φορές διαφωνούσα με κάποια αλλά που γράφατε. Πολύ εμπεριστατωμένο και βαθιά ουσιαστικό κι αληθινό. Δυο παρατηρήσεις μόνο αν μου επιτρέπετε. Φαίνεται ότι έχετε μια εμπάθεια ένα θέμα με τον Αδωνη. Όχι ότι σημαίνει κάτι, δεν είναι φίλος μου, απλά βάζετε φωτογραφίες του και υπερθεματίζετε με σχόλιο η χωρίς στο πρόσωπο του. Η άλλη παρατήρηση είναι πως η ιστορία παγκόσμια έχει δείξει πως κάποιες φορές είναι γεγονός μας πετάνε κάτι να στρέψουμε αλλου την προσοχή μας. Εδώ όμως δε συμβαίνει αυτό. Κάθε 3 μέρες αποκαλύπτονται αίσχη γιατί ο κόσμος επιλέγει να καταγγείλει και να μιλήσει. Ήρθε η εποχή που θα χωρίσει η ήρα από το στάρι. Τέλος, έχει ευθύνες η οικογένεια του καθενός, το σχολείο που γαλουχεί με κλειστά ματια την αλητεία κι όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και εδώ. Δεν είναι χωροταξικο το θέμα. Μη μπερδεύεστε.

  • Συμφωνώ 100% μαζί σου.Θα πρόσθετα και τον τύπο.Ειδικά αυτών που λέει η ανέχεται και στοχοποιεί τους άλλους συναδέλφους πουλημένους.Τέλος …ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του καθένα και περισσότερο όταν κάποιοι έχουν έργο , να μην το κρινουν άσχετοι.

   • Τα λέει στη Σεβαστή να τα ακούει αυτή. Η τρολάρα που κρίνει τους πάντες και τα πάντα. Τη Σέβη, την Ξανθίππη , τον κάθε σχολιαστή επώνυμο ή ανώνυμο που θα τολμήσει να γράψει κάτι αντίθετο από τη γαλάζια πανούκλα ή την τοπική της ομάδα. Αυτή που φέρανε τον κασιδιάρη στην Κω το βάλανε στο δημαρχείο και την κοινότητα και τον χειροκροτούσανε σαν χάνοι…… Αυτή λέει όλους τους άλλους κασιδιάρηδες και φασίστες. Μιλάμε για ψυχοπάθεια όχι αστεία

   • Πάνο σε μία τοίχος,καθότανε μία λαγός και κούνα-κούνα την ουράν του

    ηφαγέναι ποντικός.
    Το Καρακατσάνι μπήκε στο Τηγκάνι κ έσπασε τ αβγκά..αβγκά τηγανητά..Γιατί Καρακατσάνι μπήκε στο Τηγκάνι κ έσπασε τ αβγκά…..??
    Ούγκ,ουγκ,

   • η συνεπής ηλιθιότητα είναι το μόνο συνεπές που έχουν οι ηλίθιοι.

    Αυτό είναι που κάνεις τους ηλίθιους τόσο επικίνδυνους.
    Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τους ηλίθιους. Η διαφορά ανάμεσα στις κοινωνίες που καταρρέουν από το βάρος των ηλιθίων και σε αυτές που καταφέρνουν να τους αφομοιώνουν, είναι η φτιαξιά των έξυπνων μελών τους. Αυτών που προχωρούν παρά τα εμπόδια που τους βάζουν οι ηλίθιοι, που ισορροπούν όλα όσα χάνονται

    • Τι ωραία που τα λες.Έξυπνος φαντάζομαι εσυ ,έτσι;Κάποια πρόταση υπάρχει η απλά ασχολείσαι με το ποσό χαζή είμαι;Σε τι ακριβώς σε βοηθάει αυτό;

 6. 4 Αλβανοί ελληνοποιημένοι 2 Ρομά 1 Βούλγαρος 1 Αλβανός που διαφεύγει
  Αυτοί βίασαν τον 15χρονο
  Αν ήταν Έλληνες θα καιγόταν η Ελλάδα από τους αριστερούς δικαιωματιστες

 7. Το ποια κοινά έχουν με τον Μητσοτάκη,, ΟΛΑ,.. το ποια διαφορά ΚΑΜΊΑ.. Η ανάλυση στο επόμενο.. Και οι δύο μασωνοεβραιοι…
  (εγγυημενο

 8. Πήγε στα Γιάννενα ο Τσίπρας έπεσε το Γεφύρι της Πλάκας, 200 χρόνια στέκονταν. Πηγε στις φωτιές με το Μίχαλο, σε 2 ώρες απεβίωσε ο Μίχαλος. Έβγαλε εισιτήριο για Βραζιλία πέθανε ο Πελέ. Τι άλλο θα μας βρει;

  • Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Τώρα έκανα τη σύνδεση…. Τελευταία κάνει παρέα και με την Τσαπανίδου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του.

 9. Φίλε από το στόμα μου τα πήρες,,.. Μερικά τρολ του Μητσοτάκη εδώ μέσα, γράφουν τις ανοησίες τους ως απάντηση στους Έλληνες,.. Πολίτες.. Και εκτός αυτό τους θεωρούν φασίστες.. Ποιοι.. Η Μιράντα, ο νεοδημοκρατης,, τα κατεξοχήν εγκεφαλικά αποστειρωμενα όντα,, που ονομάζονται άνθρωποι…. Συνηθως άνθρωποι λεγονται αυτοί που εχουν βούληση, νου, σκέψη, ηθικη,ανοικτό μυαλό, κριτική σκέψη… Αλλιώς δεν υπάρχει διαφορά από μια.. Αμοιβαδα.. Η μάλλον έχουν πάθει λοβοτομη.. τη αίσθηση δηλαδή του χρόνου και του τόπου και Της πραγματικότητας και είναι απλά ευτυχισμένοι όπως τους έχει πείσει ο Μητσοτάκης,,.Και τα ΜΜΕ.. Το ΜΟΝΟ που ξέρουν ακόμα.. Να περπατάνε. Και το όνομα τους…. Έτσι είναι προγραμματισμένα.. Ο καμένος εγκέφαλος τους

 10. Δεν προλαβαίνει κανείς να παρακολουθήσει τις ειδήσεις, ένα κ…οχανείο στην κυριολεξία,μια δυσωδία.
  Αυτοί είναι οι διάλογοι μεταξύ προμηθευτών και επώνυμων για ντελίβερι κατ οίκον κιόλας κοκαίνης.
  https://www.protothema.gr/greece/article/1323768/i-dikografia-gia-to-kukloma-kokainis-oi-dialogoi-pou-kaine-ton-themi-adamadidi/

  Χθες 29/12/22 πλακώθηκαν 2 παρέες νεαρών ανήλκων για μια κοπέλα και έβγαλαν μαχαίρια αλλά ήταν ‘πλημμέλημα’.
  https://www.enikos.gr/society/chalandri-ekleisan-rantevou-gia-na-lysoun-tis-diafores-tous-me-machairia-lostous-kai-ropala-anazitountai-akomi-6-gia-ti-sybloki/1905809/
  Και που,σε έναν απ τους πλέον πολυσύχναστους σταθμούς στην Πλακεντίας.

  Κοινό όλων φυσικά η απουσία Δικαιοσύνης. Όλα σχεδόν επέστρεψαν σ εποχές ανοργάνωτων Κοινωνιών με σερίφηδες και πιστολέρο.
  Φυσικά οι περισσότεροι αδικημένοι αυτού του Ελληνικού ντουνιά έχουν τους ίδιους συνηγόρους.
  Διαβάστε δηλώσεις του Κούγια που αφορούν κάθε πελάτη του.
  Διαβάστε δηλώσεις Δημητρακόπουλου.
  Ζαμέ Κορωπί
  https://www.zougla.gr/politismos/article/zame-koropi

 11. ..σε μια ωραια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το. Thessaloniki Pride Με την drag queen,..(τραβεστί καλλιτέχνης drawbee candles.. . που διάβασε παραμύθια σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών,Γνωστή Από την συμμετοχή στο gay pride

  Το παραμύθι Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα», μια ιστορία με πολλούς συμβολισμούς και με σκοπό την εμφύσηση της αποδοχής της διαφορετικότητας.

  Σκοπός να  εντρυφησουν τα παιδιά για τα διαφορετικά έμφυλα στερεότυπα
  Η drag queen, RawBee Candles, η οποία ήταν αφηγητής του παραμυθιού τόνισε ότι «σήμερα θα έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τα παιδιά, στο οποίο θα μάθουμε τα ονόματά τους, θα μάθουμε για τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας(,και άλλα ωραία εκπαιδευτικά πράγματα… Λεω εγω

  https://politic.gr/ellada/thessaloniki-drag-queen-diavase-paramythia-se-paidia-kai-esose-ta-christougenna-megali-i-symmetochi/#.Y69fTirQCyU
  Ιδού ο τραβεστί καλλιτέχνης από το ΛΟΑΤΚΙ
  https://youtu.be/wE-x9q7Qmzg

  https://youtu.be/nylDIL_JbL4

  Τι είπατε για τον πάτερ Αντώνιο?? με ποια ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ συνελήφθη ?
  ..

 12. Με αφορμή τις μέρες των γιορτών που τα παιδιά. και τα παιχνίδια τους έχουν την τιμητική τους, το Thessaloniki Pride και οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο διοργανώσαν..ενα ωραια εκπαιδευτικό σόου.. » Σκοπός μας είναι μέσα από το παραμύθι να απαλλάξουμε τα παιδιά από τις απολιθωμένες αντιλήψεις που βομβαρδιζόμαστε ότι τα χρώματα και τα παιχνίδια έχουν συγκεκριμένο φύλο και να τα αφήσουμε να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους, χωρίς να γεμίζουν με.. ενοχές, γιατί προτιμούν το ένα ή το άλλο παιχνίδι.

  Είμαστε χαρούμενες και χαρούμενοι που η συμμετοχή είναι πέραν της αναμενόμενης και υπάρχει λίστα αναμονής και παραινέσεις να πραγματοποιήσουμε ξανά παρόμοια δράση. Την ίδια ανατροφοδότηση και ανταπόκριση είχαμε και στο τελευταίο Thessaloniki Pride τον περασμένο Ιούνιο,….

  Την ανάγνωση του παραμυθιού θα την κάνει μια drag queen, που πάντα τραβάει την προσοχή των παιδιών με την εντυπωσιακή εμφάνιση, και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα αμφισβήτησης των έμφυλων στερεοτύπων

  ..
  ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΊΝΑΙ .. ΝΌΜΙΜΟ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ Η ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΤΡΟΠΉ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΜΙΣΜΟ.. ΠΑΙΔΙΆ 3-12 ΕΤΏΝ .

 13. Μπορούν να κάνουν ότι τρέλλες θέλουν στον εαυτό τους. Δεν πρέπει όμως με πλάγιο τρόπο να περνάνε συγκεχυμένες ιδέες και λάθος μυνήματα στα αθώα παιδιά μας. Ας μας αποδείξουν ότι δύο άντρες η δύο γυναίκες μπορούν να τεκνοποιήσουν και τότε ας καταργήσουμε τα φύλλα άντρα η γυναίκας. Αρκετά με τις ντυμένες Αποκριές και τους ψυχικά και σωματικά διαταραγμένους……Είναι και υπερήφανα τα Σόδομα και τα Γόμορα…..

 14. Ό,τι κι αν είπαμε, ψωμί κι αλάτι. Ό,τι κι αν υποστηρίζετε δικό σας θέμα. Καλή Χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα. Κάθε καλό στο σπίτι σας.

 15. ΠΟΥ ΜΑς ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

  https://www.elsyn.gr/sites/default/files/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97%202021%20-%20%CE%93%CE%95%CE%9D%20%CE%A3%CE%A5%CE%9D%2024.pdf
  ειναι απο την επίσημη έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί του απολογισμού εσόδων και εξόδων του κράτους για το έτος 2021.
  για οσους ξερουν απο αριθμητικη ..ας πανε στην σελιδα 89 και να μας πουν ποσα ΤΡΙΣ.. χρωσταει η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021

 16. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ Μ@Λ@ΚΑ..ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩ ΠΑΙΔΙΩΝ

  https://www.youtube.com/watch?v=kkInaPFyNB4&t=17s
  δηλώσεις ΤΟΥ Γιαννουλη για εκδήλωση Thessaloniki Pride ΚΑΙ την αναγνωση χριστουγεννιατικων παραμυθιων.στα παιδια .με θεμα εμφυλεσ ταυτοτητες..
  ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ(ξερετε απο αυτους τους παιδοβιαστες ,.και υπερασπιστεσ των υπολοιπων 170 ΄΄αφαντων παιδοβιαστων-φανταστειτε ΠΟΣΕΣ φορες βιαστηκε η 12 χρονη-…δεν παραβρεθηκαν..η να κατακρινουν την καταντια τους

 17. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=kkInaPFyNB4&t=17s
  δηλώσεις ΤΟΥ Γιαννουλη για εκδήλωση Thessaloniki Pride ΚΑΙ την αναγνωση χριστουγεννιατικων παραμυθιων.στα παιδια .με θεμα ΚΑΙ εμφυλεσ ταυτοτητες..
  ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ(ξερετε απο αυτους τους παιδοβιαστες ,.και υπερασπιστεσ των υπολοιπων 170 ¨¨αφαντων παιδοβιαστων-φανταστειτε ΠΟΣΕΣ φορες βιαστηκε η 12 χρονη-…δεν παραβρεθηκαν..η να κατακρινουν την καταντια τους..επομενως ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ..ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΜΕΣΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ
  ΣΥΓΝΩΜΗ ειμαι ενας οπισθοδρομικος..χριστιανος..ελληνας ,ρατσιτσηςκαι λιγο φασιστας και δεν μπορω να δεχτω την ανωμαλια

 18. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=kkInaPFyNB4&t=17s
  δηλώσεις ΤΟΥ Γιαννουλη για εκδήλωση gay Pride ΚΑΙ την αναγνωση χριστουγεννιατικων παραμυθιων.στα παιδια .με θεμα ΚΑΙ εμφυλεσ ταυτοτητες..
  ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ(ξερετε απο αυτους τους παιδοβιαστες , υπερασπιστες των υπολοιπων 170 αφαντων παιδοβιαστων-φανταστειτε ΠΟΣΕΣ φορες βιαστηκε η 12 χρονη-…δεν παραβρεθηκαν να κατακρινουν την καταντια ..επομενως ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ..ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΜΕΣΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ

 19. ΠΡΟς ΜΙΡΑΝΤΑ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ,,ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΔΕΧΟΜΑΙ..

  .ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
  .ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-
  ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΣ..ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.. .ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ..2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΛΙ ΑΚΑΙ ΝΕΑ..-ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ-ΟΧΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ..ΠΟΛΙΤΩΝ -ΠΠΟΛΤΙΚΩΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ,ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ -ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ .ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 100 ..ΓΙΝΕΤΑΙ????ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑΦΥΓΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΜΑΣ…
  ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘ@ΜΑ//ΓΙΝΕΤΑΙ…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ..
  ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΣΑΗ ΣΟΥ ΓΙΟΑΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2033.ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…ΕΧΕΙ ΑΚΑΜΙΑ..ΟΧΙ ΟΠΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΔ
  ΚΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ..ΠΟΤΓΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ..-ΟΠΩΕ ΣΥ ΔΗΛΑΔΗ-ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ..ΣΑΝ ΧΑΖΗ..
  ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ..

 20. Να σταματήσει να ασχολείται με τον πόλεμο ο κουλης,, όλο κυρώσεις μας έρχονται.. Και αυτομάτως σωθήκαμε!!! Μας ρωτάς για λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησε το λαμογιο.. Δεν εινσι ειρωνεία. Ποτέ δεν έφτασε σε τόσο κρίση η Ελλάδα σε επίπεδο υγείας… Καταρχήν. ΑΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ… ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΊΑ

 21. Προς miranta.. Αν δεν εχεις κάτι μα πεις,,π@π@ρο μην απαντάς κάθε τόσο με ηλιθιότητες

  Και Αν σε χαλάνε τα άρθρα του κιαρη μην μπαίνεις… Οσό για λύσεις.. ΠΕΡΙΜΈΝΩ το Μητσοτάκη κάθε μέρα… Αλλά τίποτα όλο εξαγγελίες για αύξηση, παρακολουθήσεις, συλλήψεις πάτερ Αντωνίου, καιλη, Αβραμόπουλος. Σκάνδαλα, κομπίνες .εγώ δεν Διοικώ την Ελλάδα, .και δεν την έφτασα εγώ εδώ. ΟΎΤΕ ΜΙΑ λύση ΕΧΕΤΕ, ΑΡΠΑΓΕΣ κατι 10%εκπτωση στα τρόφιμα, κάτι καλάθια της σαβούρας,, κάτι επιδοτήσεις σεντς για το ρεύμα,,.. 80 €πήρα για το Αυτοκίνητο όταν είχα κάψει 500€παραπάνω,.. 500€ σε2 χρόνια πλήρωσα για τα υποχρεωτικά ραπιντ σε μια ανύπαρκτη αρρώστια,. με θανάτους από τα μπίλια αποδεδειγμένα Και τώρα θα πληρώσω την αύξηση στα 500 είδη τρόφιμων εγω βρήκα .. ΤΗ λύση :μην ψωνιζεται,μην δουλεύεται χωρίς τεστ, μην βάζετε Βενζινη.. Μην ζείτε.. Ψόφηστε έτσι… Για μείωση του πληθυσμού

 22. Τόσο που… ας… Που είναι…!!!
  Μαζί με την Μιράντα την συναδελφισσα του

 23. Θα το έλεγε και ένας οπαδός του Στάλιν, του Χίτλερ… Όπου έβαζαν φυλακή τους αντιφρονουντες, (όπως και τώρα με την χρυσή αυγή).. ΈΝΑ κόμμα που χρωστάει τρις, με συμμετοχή σε παιδοβιασμους και συγκαλυψεις από μεγάλα κεφάλια, ένα κόμμα που αποφασίζει μόνο του να ενισχύσει ένα πόλεμο, άσχετο με την Ελλάδα, ένα κόμμα που μέλη του αποδεικνυονται μέτοχοι σε σκσνδακα εκκατομυριων, ΜΚΟ μπίζνες, ένα κόμμα που φιμώνει, διώκει, βρίζει ως ψεκασμενους τους πολίτες, και πληρώνει δις τα ΜΜΕ και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, δικαστές, κτλ για συγκαλυψεις παρακολουθήσεων και σκανδάλων που δεν τιμωρείται κανεις για τα οικολογικά εγκλήματα φέτος,,.. Και μετά έρχεται η αύξηση ρεύματος, τροφίμων, και αν δεν το ξέρετε ΔΕΝ ΕΓΚΡΊΘΗΚΕ ΑΠΟ Η πώληση του νερού…σε ιδιώτες Που πηγαν να περάσουν.. Μάλλον εσύ δεν σέβεσαι δεν τα υπόλοιπα κόμματα με αξιώματα κτλ χρυσή αυγή, κτλ.. Οσό για προδότες, ψεύτες, απατεώνες μην μου πεις ότι δεν αξίζουν αυτά τα λόγια…. Η μαφιά που λέγεται ΝΔ

  • Διαβάζοντας σε απορώ.Η ΝΔ διορίστηκε μόνη της κυβέρνηση;Ποτέ θα καταλάβετε εσείς οι φασιστες ότι στις δημοκρατίες έχουμε εκλογές και ο λαός αποφασίζει ποιος θα κυβερνήσει;Όσο για την ΧΑ δεν είναι κόμμα .Εγκληματική οργάνωση είναι που σκοτώνει κάποιον αν δεν της αρέσει ότι λέει.Που κτυπά ε γυναίκες στη τηλεόραση επειδή είχε άλλη γνώμη.Που ακόμα και εδώ με απήλαυνε καίμε ψάχνουν.Γιατί;Κατάλαβες γιατί είναι μέσα η ΧΑ;Θα μας πεις και τι πρόσφερε όταν ήταν στη Βουλή;Κάποιο νομοσχέδιο που πρότεινε κάτι;Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μοίραζε κάποιες πατάτες σε άπορους αν είχαν Ελληνική ταυτότητα μαζί τους.Ψέματα;Έκανε και κάτι άλλο ποιο βαρύ.Έριξε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Σαμάρα τον έφερε στη κυβέρνηση να πουλήσει τη Μακεδονία.Ψέματα;Σήμερα δεν είναι με τον Πούτιν που με δικά του λεφτά κάνει τσαμπουκάδες ο Ερντογκαν;Ψέματα;Θα μου πει κάποιος σε φασιστες μιλάς και περιμένεις να βγάλεις άκρη.Ε ναι δεν μπορεί κάποιοι μπορεί απλά να έχουν παρασυρθεί,να μην είναι μισάνθρωποι.

 24. Θα είναι η mirantos… Ειναι η μόνη θέση που θα μπορούσε να της δώσει ο φίλος της ο Μητσοτάκης.. Ως σουργελο που είναι

 25. Καλή χρόνια σε όλους.Όσο για τους φίλους που απάντησαν…..πάλι τίποτα.Απλά για Μητσοτακη λένε.ΠΡΟΤΑΣΗ;Ποιος είναι ο εκλεκτός;Ο Τσιπρας;Να είστε καλά με κάνατε και γέλασα.

 26. O drafqueen που διάβασε τα παραμύθια σε 3χρονα μόνος του παραδέχτηκε σε βίντεο ότι παραλίγο να πάει φυλακή γιατί πηδ…. με ανήλικο.
  Και αυτόν οι προοδευτικοί εδω μέσα τον υπερασπίζεστε.
  Εν τω μεταξύ υπάρχει κανας lgtb που να μην έχει νταραβέρια με ανήλικα;

 27. Οι προοδευτικοί γιατί δεν πάνε καμία drugqueen σε δομή μεταναστών να διαβάσει παραμυθένια σε ανηλικα????
  Έτσι για να δούμε κάτι πραγματικα πολυτολιτιστικο και πολυπολιτισμικο

 28. πολλά περιστατικά τελευταία με άτομα που είχαν ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα

  κάποια απ αυτά νοσηλεύθηκαν σε ψυχιατρικά ιδρύματα και μάλιστα αρκετές φορές και άλλα όχι.
  Οι κοινωνικές υπηρεσίες πληρώθηκαν το μήνα; Όλα καλά; Φυσικά. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει το «κασέρι» να πέφτει και ζωάρα.
  Δυστυχώς ο Δημόσιος και κρατικός τομέας δεν λειτουργεί, ειδικά σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.Όλα διαλυμένα στην χώρα. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν δυστυχώς καθημερινά.
  https://www.news247.gr/koinonia/veroia-asfyktiko-thanato-mesa-sto-nero-edeixe-i-iatrodikastiki-exetasi-toy-vrefoys.9890615.html

 29. Μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε», ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού στις επίμονες ερωτήσεις του γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ..

  • Ενδιαφέρετε το ΚΚΕ για να κυβερνήσει;για το ποιος θα βγει κυβέρνηση;Το θέμα του είναι να βγάλει κανένα βουλευτή παραπάνω για να αυξήσει την επιδότηση.Ακόμα και ποτέ να μην είχαμε εκλογές δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

 30. Όσον αφορά την έλλειψη φαρμάκων… Εγώ λέω ΝΑ ΑΥΞΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΉ των φαρμάκων (δηλαδή καυι με την. ΑΎΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΎΜΑΤΟΣ,, Η ΚΑΤΙ ΑΝΆΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ..) ώστε ο κόσμος να μην αγοράζει.. Και να μειωθεί η πώληση μόνο για τους έχοντες… Οι υπόλοιπο ας πεθαίνουν.. Έτσι δεν θα υπάρχει έλλειψη.. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ..? πριν μας βρίσεις πάλι σαν φασίστες.. κσι βρίσεις..να σου πω την αλήθεια και πριν κοροϊδέψει. ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ και ΟΠΛΕΥΡΗΣ… τελικά έχω άδικο.. Ότι η ΑΎΞΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ.ειναι εσκεμμένη .. Οδηγεί στην μείωση αγοράς… Και επιβίωση μονο των εχόντων ξσι κατεψινυων,, η μεσαία τάξη ναψοφησει.. ΕΛΛΕΕΙΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ, ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

  • Γιατί βρίζεις;Εσυ απλά ψήφισε τον καλό και άσε τη ΝΔ.Το κακό είναι που δεν μας λες ποιος είναι καλός.Γιατί μας τον κρύβεις;Αυτά που γράφεις στα είπε κάποιος;Τα φαντάστηκες;Τα ζεις;Εμείς που θα ψηφίσουμε ΝΔ επειδή δεν υπάρχει κάτι όχι καλύτερα ,αλλά για να μην διαλύσουμε την Ελλάδα είμαστε όλα αυτά που λες;Δεν πας να σε δει κανένας γιατρός άνθρωπε μου;Μου φαίνεται θα σταματήσω να απαντώ σε κάποια σοβαρά περιστατικά.

    • Βλακακος τελικά αν και μεγάλος άνθρωπος.Μας έβαλες ένα βιντεάκι του ΣΥΡΙΖΑ,προεκλογικό του 2019;Τέτοια κατάντια;Έχουμε ζήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τι έδωσε στους συνταξιούχους και εργαζομενους και ξέρουμε.Τι φόρους πληρώναμε και τι ανεργία είχαμε σε συνθήκες που όλος ο κόσμος είχε ανάπτυξη.Μετά ζήσαμε και ζούμε όλα αυτά με κυβέρνηση ΝΔ και σε εποχή πανδημίας και πολέμου.Εσυ θες να μας πεις να παμε στο ΣΥΡΙΖΑ;Να μας δώσει ένα ταψί γεμιστά που έλεγε η υπουργός του;Τέλος αλήθεια έφυγαν περισσότεροι στο εξωτερικό επι Μητσοτακη από ότι έφευγαν επι ΣΥΡΙΖΑ;Άντε άνθρωπε μου με τα συντροφιά σου στον Αλέξη και άσε μας με το ΠΑΣΟΚ που μας λες ιστορίες.Δεν χάρηκε άδικα ο Τσιπρας όταν βγήκε ο Ανδρουλακης.Νεκραναστήθηκε με τον ευρωβουλευτή που βγάλανε.Με τον Κατρινη και την Γιαννακόπουλου σοβαρά στελέχη.Τους κατάπιε ο Αλέξης.

 31. Ο γνωστός και μη εξαίρεταιος δημοσιοκαφρος ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ..

  https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1610144885922828290?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1610144885922828290%7Ctwgr%5Ec8395b5fb751a66216c88929f9b4c61267d86d22%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Felliniki-politiki%2Fadianoito-se-filokyvernitiko-kanali-zitisan-tin-ayksisi-tis-timis-ton-farmakon-gia-na-min-eksagontai-vinteo%2F
  :

  «Έχουμε έλλειψη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φτηνό φάρμακο…
  Άρα ένα από τα αντίμετρα είναι να αυξηθεί η τιμή αυτών των φαρμάκων. Για να κρατούνται στην Ελλάδα και να μην εξάγονται.
  Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πάντα κάτι πληρώνουμε, στη ζωή τίποτα δεν είναι τζάμπα».!!!

  Μόνο που ο δημοσιοκαφρος πουλημένος ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ δεν είπε πως στην Ελλάδα οι πολίτες έχουν από τους χαμηλότερους μισθούς στην ΕΕ. Μπορεί ο ίδιος να μπορεί να πληρώνει ένα φάρμακο σε τιμή Γερμανίας αλλά ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί.

  • Βλακακο οι άνθρωποι που χρειάζονται σοβαρά φάρμακα,ανίατες αρρώστιες δεν πληρώνουν φάρμακα στην Ελλάδα.Για τις ασπιρίνες και το σιροπακι σου πληρώνεις 25%.Δυο ευρώ έδωσα για το παιδί.Λες να πάει 3;Τα εμβόλια τσάμπα δεν στα δίνανε;Έκανες;Τελικά εμπιστεύεσαι τους γιατρούς που σου γράφουν τα φάρμακα η είναι πουλημένοι;Είπαμε ψηφίστε Τσίπρα να σωθητε.Δεν μπορείτε να γράφετε ένα σχόλιο χωρίς να βρίσετε;Έτσι μιλάτε σπίτια σας;Σεβαστητε λίγο …τον εαυτό σας.Θα πισετε κανένα πιστεύετε έτσι;

   • Έμαθα εκπροσωπούσες και συ τα χωριατικα Λουκάνικα απ την εταιρεία του Χειμάρα...

    Αναγνώστου Ιουλία ,εμπόριο Λουκανίκας.
    Αγίου Νικολάου 2 Λαμία,Αμ πως…
    Εταιρεία Πληροφορικής με συμβάσεις Δημοσίου,μεταβιβάστηκε σε εταιρεία εμπορίας Λουκανίκας.
    Γι αυτό τα κρέμαγες απ έξω απ το Γραφείο?
    Λουκανικερί η Πατσαβούροβα.
    https://www.youtube.com/watch?v=aQ-uQ6-7HfU&ab_channel=EiriniGerontiti
    Τρία Διακόσια…να το τυλίξω?

   • Oταν μια κυβέρνηση αφήνει τον λαό της χωρίς τα βασικά φάρμακα

    Εν μέσω πανδημίας,τι πολιτικό διάλογο να κάνω με ανήθικα τσογλάνια σαν και σας τους δύο υπανθρώπους;;;βάλε το ανατριχιαστικό δελτίο πριν δύο μήνες να δεις πόσο φώναζε για έλλειψη βασικών σκευασμάτων.. ηλίθια, τσογλάνι που δεν θες να σε βρίζουν,όταν δεν σέβεστε ανήμπορους ανθρώπους που θέλουν ένα απλό φάρμακο και δεν το βρίσκουν, χειμώνα καιρό,με γρίπη με κόνβιντ, βρωμιάρηδες

 32. Για το 2023,για το πρόγραμμα για την υγεια, το μεταναστευτικο, το αμυντικό, την εκμετάλλευση του πλούτου του Αιγαίου, για το μέλλον της τιμής του ρεύματος, των τροφιμων… Άσε τους άλλους,, αυτός κυβερνά,, έχει λύσεις….?? Και ποιες… Αναμένω νά μου πεις.συγκεκριμενα… (δεν έχει καμία αλλά λέμε τώρα) επομένως γιατί να ψηφίσω κάποιον που ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ… άσε τους άλλους, (θα σου πω το πρόγραμμα τους στο μέλλον για όλα) τώρα μιλάμε για τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ και ειμαι συγκεκριμένος.. Και μην μου πεις πάλι για τους άλλους,,.. Να μάθεις να απαντας συγκεκριμένα… ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ…ΔΩΣΜΟΥ ΕΝΑΛΟΓΟ.. που ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και την Ελλάδα, χωρίς να τα ξεπουλαει..Η.. Να καίει τα πάντα…. Η να πεθαίνει ανθρώπους, για να πάρει μίζες από τα εμβόλια. δεν με ενδιαφέρει το 10%η έκπτωση τροφίμων .. Και το επίδομα θέρμανσης.. με ενδιαφέρει εθνικά και πολιτικά..

  • Θα σου πω.Εδώ δεν ζεις τα τελευταία χρόνια;Έχεις Από την μια Μητσοτακη και από την άλλη τον Τσίπρα.Αυτές είναι οι επιλογές .Ένας από τους δυο θα κυβέρνηση.Έτσι δεν είναι;Πιάσε λοιπόν σαν έξυπνος άνθρωπος και κάνε τη σύγκριση.Ένα ένα.Από εξωτερική πολιτική,ένοπλες δυνάμεις,ποιος διόρισε περισσότερους γιατρούς,καθηγητές,ανεργία,φόρους,αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς,επενδύσεις που ήρθαν ,έργα που έγιναν,μεταναστευτικό πως ήμασταν με τον ένα και τον άλλο,προσθέσε με τι συνθήκες έγιναν όλα ,βαλε και την πρόταση του Ερντογκαν να μην ψηφίσουμε Μητσοτακη και αποφάσισε μόνος σου.Μιας και είσαι αναποφάσιστος.

 33. Προς miranta... Βλακακο.. Νεοδημοκρατη.. η καταστροφή της υγείας συνεχίζεται.

  Εδώ δεν μιλάμε ότι έχει ΛΎΣΗ.. εδώ μιλάμε ότι καταστρέφει τον ρόλο της δημόσιας υγείας..
  Ο Μητσοτάκης δεν έχει ούτε πρόγραμμα , ούτε επιθυμία, για τη στήριξη του ΕΣΥ, το μόνο πρόγραμμα που έχει είναι Η ΣΥΓΧΏΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΩΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ούτε επένδυση στις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ. το μόνο που είχε σκοπό και το πετυχαίνει..ειναι η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΎ η και της  Δημόσιας Υγείας της χώρας.για να φέρει την ιδιωτικό ποίηση !!. Και το πέτυχε!!! Το ΕΣΥ έχει ήδη από διοργανωθεί, χιλιάδες σε αναστολή 2 χρόνια.. Προτεραιότητα τα εμβόλια, ΒΆΣΕΙ ΕΝΤΟΛΏΝ.. Ανεξάρτητα αν δεν υπάρχουν γιατροί. Ασθενοφόρα, υλικά, γάζες, ειδικότητες,.υποδομές, ανθρώπινο μηδενικό μηδέν,, Με τα εμβόλια θα σώσουμε τα πάντα.. ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.. ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ. (σας το λέω υπογράφω εγγυημένα, γιατι αυτό είναι το πρόγραμμα
  ιδιωτικοποίηση της Υγείας και κλείσιμο Περιφερειακών Νοσοκομείων και συγχωνεύσεις !!!
  Το πρόγραμμα Επιχείρηση «Ελευθερία
  ΠΈΤΥΧΕ.. θα σε απαλλάξει από την ζωή!!

 34. Η λύση του Μητσοτάκη για την ενέργεια.. Και την πράσινη ανάπτυξη) πολλά δις μίζες) Αφού κάψανε την ΕΛΛΆΔΑ
  Ο Μητσοτάκης ανακοινώσε ότι η Ελλάδα δεν θα ψάξει για υδρογονάνθρακες, το είπε εξαλου και ο Δενδιας
  Ν.Δένδιας: «Δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ έρευνες & εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο»ενώπιον του Τούρκου πρεσβευτή στο Όσλο..!!!!!!!
  Μηδεν αξιοποίηση πλούτου δηλαδή..!!

  Έχει βρει την λύση και εδώ ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ με κατάκαύση όλης της Ελλάδας, οικολογική εθνική καταστροφή… Επειδή
  έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς για ανεμογεννήτριες,. Αλλά και
  φυσικό αέριο από την Αμερική..!! με την μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στις τσέπες τους,.. Από μιζες, συμφωνίες

 35. Η ειρωνεια του θέματος, ειναι ότι τους έχει φάει ο έλεγχος για τα οικονομικά του… Χαμογελου του παιδιού… Της κιβωτου..φυλακισεις, διαπομπευσεις.. ΌΤΑΝ
  Καμία ΜΚΟ δεν ελέγχεται για τα οικονομικά, όταν εκεί γίνεται το πανηγύρι τως δις, (Μηταρακης, Αβραμόπουλος.. .)εξαλου και ο Μηταρακης είχε πει ότι χρειαζόμαστε 144 χιλιάδες άντρες πρόσφυγες, πόσα χρήματα πήρε ο που.. Για να το πει.. Περισσότερα η λιγότερα από τον Αβραμόπουλο που εκτος μίζες για ΜΚΟ έπαιρνε και μίζες για τα εμβόλια της γρίπης
  Καινούριες μονάδες Hotspot….με συγχρόνως κλείσιμο δομών νοσοκομείων, στρατοπέδων,.δομών παιδιών… .

 36. Περί καθηκον…σε ποιον αναφέρεσαι για καθήκον.. Η μηπως σε ενοχλεί. Που απλά λέμε για τα ψέματα των ΑΠΑΤΕΏΝΩΝ της ΝΔ..?..

  • Δεν με ενοχλεί καθόλου να πεις τα λάθη και την πρόταση να διορθωθεί το λάθος.Το βρισιμο με ενοχλεί και ο φανατισμός.

   • σχολιαστή των 0,65 λεπτών το μήνυμα,την στιγμή που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα,που κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, εξαιτίας έλλειψης βασικών φαρμάκων και συ μιλάς για ………….

 37. Το σλόγκαν των Αρίστων.
  Λουκάνικα που θέλει ο Λαός αυτός….μέχρι να ξυπνήσει.

 38. Αγ,Νικολάου 2 .Ντελίβερι κατ οίκον.

  Λουκάνικα παντός μεγέθους, πάχους, μήκους, σ όλες τις γεύσεις.
  Αντιπροσωπεία Κω :Η Πατσαβούρα.

 39. Αφού… Δεν έχεις τι να γράψεις.. Δεν έχεις τι να προτείνεις,.. Ευλογείς έναν Απατεωνα και τα έργα του, σου είπαμε την λύση, να πάει στα ..το πουλημένο κοπρόσκυλο Να ,ελευθερωθεί ο τόπος… Εσυ έχεις καμιά αλλη λύση να προτείνεις….? Η μηπως δεν θα μας επιτρέψεις να ψηφίσουμε κάτι άλλο.. Μπορεί να το απαγορέψει και αυτό ο κουλης,,..Ο φασίστας κατά της δημοκρατίας, απαγορεύει την λογοκρισία, μέσω κοινωνικών δικτύων, με νόμο!κατεβάζει σελίδες και έχει υπογράψει νόμο για αυτό με τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης… Εντωμεταξύ οι παρακολουθήσεις των αρχηγών ΓΕΕΘΑ πάνε φουλ μήπως του από κόψουν το πρόγραμμα για την πώληση και τις μπίζνες στο Αιγαίου με την Τουρκία. . !! αν πιστεύεις ότι ένας ξεπουλημενος μασωνος πουλημένος,όπως ο κουλης , θα ελευθερώσει την Ελλάδα,,,.. Γελάνε και οι πέτρες. εξαλου με πουλημενες δημοσκοπήσεις βγαίνει,, μια κυβέρνηση πλάστη,,.βρώμικη, βουτηγμένη στν βρώμα στα σκάνδαλα..

  • αλλα διαβαζω τι γραφετε. Η Μιραντα προτεινει αυτο που τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι το καλυτερο για τη χωρα. Εσυ τι προτεινεις δε μας ειπες. Ποιον και γιατι?

 40. Ο γνωστός και μη εξαίρεταιος δημοσιοκαφροι, εχτές έστειλε το μήνυμα

  προλογίζει το πρόγραμμα της κοινωνίας των «ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ»…μονο

  Η πρόταση του για χάπια επακριβώς.. Να προσφέρονται μέσα σε λευκό σακουλάκι, χωρίς φίρμες, χωρίς σφραγίδα, χωρίς τίτλους, χωρίς διαφήμιση, σε συγκεκριμένο αριθμό, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αποθηκεύει…με υγιείς φαρμακευτικές εταιρείες προφανώς να βάζουν λουκέτο!!!

  Όπως αντιλαμβάνεται κανείς προχωράμε όλο και πιο βαθιά στην κοινωνία των «ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ», όπου κανείς δεν θα αποθηκεύει ούτε θα κατέχει, αλλά θα λαμβάνει όσα επιτρέπει η εξουσία . Τα πουλημένα ΜΜΕ προετοιμάζουν, ως συνήθως, τον δρόμο…. Εξαλου αυτό το πρόγραμμα ακολουθεί ο μασωνος Μητσοτάκης υπό τις εντολές Το WWF.. Δεν θα κατέχεις τίποτα,.. Δεν θα σου ανήκει τίποτα,,.. Θα ελέγχεσαι απόλυτα., και θα αγοράζεις μόνο τα αναγκαία. . Γιαυτο και το νέο σύστημα της ΑΑΔΕ που συνδέεται με τις τραπεζες, τους λογαριασμούς σου και τα πάντα..γιαυτο τα τρόφιμα με κουπόνια, μέσω gov έτσι θα αγοράζεις μελλοντικά και υπερηφανευται για την νέα ψηφιακή διακυβέρνηση.

 41. Και μια κομπίνα της ΝΕΑΣ δημοκρατίας.. Αλλά συγνώμη δεν τα γράφω για σένα… Ούτε εξαλου ο αρθρογράφος της aegeane.. γράφει τα άρθρα για σένα.. Τα γράφω για τον κόσμο.. Να ξυπνάει.. Από την αποβλακωση.. Θα σου προτείνω και λύσεις.. Αν και δεν θα σου αρέσουν…. Έτσι και αλλιώς πάει ο κουλης, 3 μήνες πολιτική ζωή… Τελείωσε το έργο του της καταστροφής χωρίς γυρισμό.. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί.. Έτσι όπως την εκανε,, ούτε μείωση τροφίμων, ούτε ρεύματοςπηρε τις μίζες του , από ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ τώρα θα πάει να.. Ξεκουραστεί απολαβανοντας τα εκκατομυρια του . Σε ένα από τα ακίνητα του στο Βέλγιο, στο Παρίσι, η στην Αμερική.. Η στην Ελλαδα..

 42. ποιος είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Η ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΕΛΙΚΆ Ποτέ θα καταλάβετε εσείς οι φασιστες της ΝΔ ή χουντοκυβερνηση ότι στις δημοκρατίες έχουμε εκλογές και τα 2 εκκατομυρια άνθρωποι ψήφισαν ένα άλλο κόμμα, 5 διαφορετικά κόμματα βγηκαν νόμιμα.. (ας αναφέρουμε και την χρυσή αυγή που λες, 400χιλιαδες πολίτες,, έτσι είναι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ… Οι κατεξοχήν ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ Νεοδημοκρατες που δεν είναι κόμμα αλλά μια . Εγκληματική ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ με δεκάδες κομπίνες, μπίζνες, ξεπουληματος της Ελλάδας, ένα κόμμα ανθελληνων που συνεχίζουν την φτωχοποιηση των Έλληνες με μπιζνες..

 43. Tο μόνο φασιστικό κόμμα είναι η ΝΔ που δρα ύπουλα σαν την μαφια που σκοτώνει κάποιον αν δεν της αρέσει ότι ΛΈΕΙ, καραιβαζ, τραγκας, Χίος..αλλά η ΕΥΠ δεν τους ανακαλύψε, γιατι άραγε…ΟΕΟ? Εκτός αυτού , παρακολουθεί τους πάντες πολίτες και μη παράνομα, το ΜΟΝΟ ΚΌΜΜΑ Που φιμώνει αντίθετες φωνές, διώκει με φυλακίσεις. Ανεξάρτητους Γιατρούς, δημοσιογράφους κ. επειδή όχι απλά έχουν άλλη ΓΝΏΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΉ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣκΑΝΔΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΆ,και την ΑΠΆΤΗ .εξαγιραζσει την δικαιοσύνη, φιμώνει κοινωνικά δίκτυα, διώκει κλείνει οργανισμούς, κανάλια εφημερίδες μη φύλλο κυβερνητικά….αυτοί είστε .. Προφυλάσσει παιδοβιαστες., και εδώ δεν θέλουν να αποκαλύψουν ποιοι ήταν .. Βεβαια..αν ήταν από άλλο κόμμα πχ χρυσή αυγή.. Θα έμπαιναν.
  . Φυλακή.. . Γίνεται κατανοητό ποιους συγκαλύπτει..

 44. Μητσοτάκης-Τσιπρας.Διαλεχτέ τον Τσίπρα και την σπουδαία ομάδα του.Μην χαλιεστε και επειδή κάποιοι είστε και μεγάλοι άνθρωποι σας ανεβεί η πίεση.

 45. Ειμαι σίγουρος ότι δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ αλλά κομμάτα. για να μάθεις να μιλάς πριν γράφεις τις αρλούμπες σου…πρεπει να εχεις άποψη, αλλά που να την βρεις οταν παρακολουθείς Ευαγγελάτο.Δεν δέχεσαι άλλη πηγή ενημέρωσης, δεν ξέρεις από πολιτική, δεν έχεις
  παρακολουθήσει ποτέ βουλή τους λόγους των πολιτικών από όλα τα κόμματα,. Δεν ξέρεις ούτε εσύ ή ίδια γιατι τα έχεις βάλει με την χρυσή αυγή… Η με τον βελοπουλο η με το ΚΚΕ… Η με τον καθένα..εχεις παρακολουθήσει ποτέ λόγους βουλευτών, πρόγραμμα κομμάτων τους, . ΌΧΙ..τα εχευς βάλει σαν άρρωστη με .τη χρυσή αυγή η το κάθε κόμμα ..δεν άκουσες ποτέ πολιτικό λόγο στην βουλή για ξεστραβωθεις, .. Το τι πρόσφεραν στην βουλή όλα αυτά τα κόμματα και ειδικά.. Η χρυσή δεν θα το μάθεις ποτέ γιατί δεν παρακολουθούσες ποτέ…ομιλίες βουλευτών,. Θες να σου βάλω τις 1500 ομιλίες τυς στην βουλή,,εφόσον τους αναφέρεις..? μπας και ξεστραβωθεις να μάθεις γιατί τους έκλεισαν φυλακή.. 18 και 30χρόνια?? .τους χαλούσαν την σούπα.. Των ανθελληνων προδοτων. Εσυ εκείνη την εποχή έβλεπες… Βέρα στο δεξί και Μίκι μαους…και τομ και Τζέρι .

 46. «Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη»

  Η καταστολή της αλήθειας έχει ήδη τεθεί σε ισχύ σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα πολυπλόκαμο δίκτυο παραπληροφόρησης και χειραγώγησης δεν επιτρέπει καν να τεθούν ορισμένα εύλογα ερωτήματα,
  Το 2023 είναι μια εποχή καθολικής εξαπάτησης
  Οργισμένοι οι πολίτες που δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα τους ενω συγχρονως
  δεν έχουν τέλος τα οικονομικά σκάνδαλα που συγκλονίζουν τη Νέα Δημοκρατία, με την παραίτηση του Θέμη Χειμάρα να έρχεται να προστεθεί στα σκάνδαλα των Ανδρέα Πάτση, Κώστα Μαραβέγια, Παν. Καπάτου και Μαρίας Σπυράκη, όπως και το κακούργημα των υποκλοπών, και όλα αυτά (όπως και να έχει) λίγους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές.
  Η εντολή που έχει δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου προς τους υπουργούς και βουλευτές είναι να δοθεί έμφαση στο market pass και σε άλλα επιδόματα-«ψίχουλα» που δόθηκαν για να ξεχάσουν οι πολίτες τον πόνο τους.

  Στη ΝΔ αναζητούν μία νέα θεματολογία για την αλλαγή της πολιτικής ατζέντας.

  Όμως ποια θεματολογία να βρουν; Δεν τους βοηθάει η πραγματικότητα η οποία είναι αμείλικτη…
  ισως ηκιβωτος…ισως η καιλη…αλλα ο λαος δεν τρωει κουτοχορτο

 47. Είδατε την διαφορά από τα άλλα κόμματα.Στην ΝΔ αν κάποιος ,δεν κλέβει,απλά εκμεταλλεύεται τη θέση του,πάει σπίτι του.Στα άλλα κόμματα ,γίνεται υπουργός.

 48. Μετά κύριε Γιάννη λέτε ότι δεν έχετε εμμονές.Σε ένα θέμα που ασχοληστε με τι βία σε ανήλικα,σε παιδιά,έχετε πάλι φωτογραφία του Αδωνη.Τελικά οποίο αθρο γραφτεί,κολαμε και τον Αδωνη από κάτω.Κάτι για τι δουλειά του στα υπουργεία που δούλεψε να πούμε;Έχετε βρεθεί με κανένα υπάλληλο που τον είχε υπουργό;Δεν δούλεψε μήπως σε κανένα υπουργείο που υπηρέτησε;Μήπως είναι από τζάκι και τον προοθησε ο θείος του;Τον έψαχνε ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5 χρόνια να βρει κάποιο λάθος να τον εκθέσει.Με δικούς του δικαστές ,ψευδομάρτυρες κουκουλοφόρους και εισαγγελείς.Δεν βρήκε τίποτα.Αντί να του πουν Συγχνωμη τον βρίζουν.Δέστε ποιοι τον βρίζουν .Τελικα τι θελουμε;(ναι στριγκλίζει και φωνάζει όταν μιλάει .Ναι γυρίζει όλη τη μέρα σε όλα τα κανάλια.Ναι δεν είναι σοβαροφανής)Τι θελουμε;

 49. την χώρα εκτεθειμένη, συνηθισμένοι να βλέπουν τρία χρόνια μόνο νούμερα,να μπερδεύουν τα θύματα της Πανδημίας και των παρενεργειών με τα νούμερα των δημοσκοπήσεων,τα βρωμερά σκουλήκια….άφησαν τον κόσμο γιορτεςυκαι γενναρη μήνα χωρίς βασικά φάρμακα, ευρείας κυκλοφορίας.. έτσι γίνεται η πολιτική των αρουραίων,των άκαρδων,των δοσίλογων…τώρα που τα βρήκαν γι άλλη μια φορά μπροστά τους μιλούν για ράντσα,οι αχυράνθρωποι.

 50. Καταρχάς καλή φώτιση μέρα που είναι. Υγεία και χαρά στα σπίτια σας. Έπειτα, ρε παιδιά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο κοβιντ είναι υπαρκτός ιός, τι γράφει κάποιος ανύπαρκτος; Έχουν αρρωστήσει και πεθάνει άνθρωποι από αυτό. Πρόσφατα ένα μωρό 2,5 ετών. Έλεος. Ακόμη εκεί είστε; Μπορεί να μην φύγανε όλοι από κοβιντ 35.000 συμφωνώ. Απλά να καταγράφτηκαν έτσι επειδή είχαν κι αλλά νοσήματα. Εντάξει. Αλλά υπάρχει. Το ζούμε και το βιώνουμε. Επίσης δεν υπάρχουν αποδείξεις απτές ότι πεθαίνεις από εμβόλιο. Κοιτάξτε γύρω σας. Οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι. Χαίρουν άκρας υγείας. Θα περάσουν 5 χρόνια ακόμη κι αν συμβεί κάτι θα πούμε ήταν από αυτό; Λίγο λογική βρε παιδιά. Τέλος, μην πιπιλάτε την ίδια καραμέλα. Ο Μητσοτάκης καίει την Ελλάδα. Τι χαζομάρες είναι αυτές; Και λογικά να το σκεφτείς θέλει να κάνει κακό στην εικόνα του; Είπαμε γίνονται λάθη, υπάρχουν προβλήματα αλλά λίγο λογική. Λίγη ισορροπία. Να τα λέμε όλα ναι. Να τα φωνάζουμε. Όχι ακραίο παραλογισμό όμως. Γνώμη μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ