ΗΠΑ: Έτσι «παίζεται» το παγκόσμιο «παιχνίδι»

1
90

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Από τους Ρεπουμπλικάνους των ΗΠΑ ακούγονται κραυγές οργής για τη διεξαγωγή των ενδιάμεσων εκλογών, αφού μιλούν πως κι αυτές χειραγωγήθηκαν από το κόμμα των “Δημοκρατικών”, όπως κι εκείνες των εκλογών του 2020!

Ωστόσο είναι ικανοποιημένοι, γιατί τελικά, παρά την εκτεταμένη νοθεία – όπως ισχυρίζονται – κέρδισαν οριακά με 2019 έδρες τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αναλαμβάνοντας άμεσα πρωτοβουλίες!

Με τον εκπρόσωπο των Ρεπουμπλικάνων Τζέιμς Κόμερ να δηλώνει:

«Η Επιτροπή Ρεπουμπλικάνων μίλησε με πολλούς καταγγέλλοντες με πολυάριθμα σχέδια που αφορούσαν την οικογένεια Μπάιντεν, εξέτασαν τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν και έλαβαν έγγραφα για άγνωστες στο παρελθόν συναλλαγές»!

Επίσης, οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν εντός 14 ημερών να ενημερωθούν με όλα τα στοιχεία αποστολής κεφαλαίων και πολεμικού υλικού προς την Ουκρανία και το καθεστώς Ζελένσκι. Αφού αυτή η βοήθεια προς την Ουκρανία φτάνει τα 90 δις δολάρια από τα συνολικά 125 δις δολάρια. Κι όπως δήλωσε η  Marjorie Taylor Greene από το διαμέρισμα της Γεωργίας:

«Οι Αμερικάνοι αξίζουν να γνωρίζουν, γιατί τα χρήματα των φορολογουμένων που κερδίζονται με κόπο πηγαίνουν σε μια άλλη χώρα που δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ»!

Επίσης οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν έρευνα για την “κατάφωρη διαφθορά” που έχει να κάνει με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX, αλλά και τις πιθανές διασυνδέσεις με το ουκρανικό καθεστώς!

Όμως εμείς τα είχαμε προαναγγείλει, όλα τα παραπάνω σε άρθρο μου στις 10 Νοεμβρίου 2022, ως παρακάτω:

«Κοσμογονικές εξελίξεις μου εκμυστηρεύτηκε κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ και ο οποίος βρίσκεται μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδος!

Θα διεξαχθεί έρευνα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου Μπάιντεν στην Ουκρανία και την Κίνα!

Αφού ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει τον Χάντερ Μπάιντεν, πως ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του (όταν ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα) για συμμετοχή του σε ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου και η οποία κατηγορείται για διαφθορά.

Μάλιστα δημοσίευμα της New York Post, έκανε λόγο, πως ο Χάντερ Μπάιντεν κατείχε θέση στο Δ/Σ αυτής της ενεργειακής εταιρείας!

Επίσης ο κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ μας εκμυστηρεύθηκε, ότι θα διεξαχθεί έρευνα κατά του Άντονι Φάουτσι για τις σχέσεις του με την Κίνα, για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, καθώς και για τη συμμετοχή του στην εφαρμογή της θεώρησής του με ομογάλακτούς του στην Ευρώπη (σ.σ. στην Ελλάδα με τον Σωτήρη Τσιόδρα και λοιπούς της υγειονομικής ομάδας της κυβέρνησης Μητσοτάκη)! Θα διεξαχθεί επίσης αυστηρή έρευνα της λειτουργίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Άμυνας και του FBI στα γεγονότα του Καπιτωλίου! Θα ερευνηθεί σε βάθος η νοθεία των εκλογών του ΄20, αλλά και των σημερινών ενδιάμεσων εκλογών, όπου η πλευρά Τραμπ θεωρεί πως και σε αυτές τις εκλογές πραγματοποιήθηκε νοθεία!

Στο ερώτημά μας, αν αυτές οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ θα επηρεάσουν τις εκλογές στην Ελλάδα, μας απάντησε καταφατικά, αλλάζοντας δραστικά τις πολιτικές ισορροπίες!

Μας διαβεβαίωσε, πως θα υπάρξει αναθεώρηση της αμερικανικής πολιτικής του πολέμου στην Ουκρανία και πως το νέο Κογκρέσο και η νέα Γερουσία θα δουν πολύ θετικά τον θαλάσσιο και χερσαίο  αγωγό φυσικού αερίου Ανατολικής Μεσογείου (EastMed), ο οποίος θα συνδέει απευθείας τις ενεργειακές πηγές της Ανατολικής Μεσογείου με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω της Κύπρου και της Κρήτης!»!

Βέβαια οι Ρεπουμπλικάνοι έχασαν οριακά το Κογκρέσο, ωστόσο όπως μου εκμυστηρεύτηκε ο κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ, υπήρξε διαφοροποίηση πολλών ποιοτικών στοιχείων υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ενδιάμεσες εκλογές, σε σχέση με τις εκλογές του 2020!

Ευελπιστώ, πως τις επόμενες ημέρες θα σας γνωρίσω αυτές τις ποιοτικές διαφορές, που κάνουν τους Ρεπουμπλικάνους να πιστεύουν, ότι θα είναι οι νικητές στις εθνικές εκλογές του 2024!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. για μια Ελλάδα Νέα!!! Και συγκεκριμένα, με την μισή έκταση από ότι σήμερα..
    Και οριστική διχοτόμηση της Κύπρου..

    Υ.Γ. Κι εγώ δεν εμβολιάστηκα και εάν ευσταθούν τα περί Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας, να υποχρεωθούν σε 150 ταυτόχρονες δόσεις Pfizer τα καθάρματα, αλλά ως εκεί : η επικράτηση Αυταρχικών Ψυχοπαθών Ηλιθίων, σημαίνει και την κατάρρευση της Δημοκρατίας και κατ’ επέκτασιν της Ανθρωπότητας.. Αλλωστε ο Τραμπ της Ελλάδας, που ακούει στο όνομα Μητσοτάκης, αυτό δεν καταφερε σε τοπικο επίπεδο…;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ