Αυτά που δεν θα μάθουμε ποτέ… Αφού μετά θα «σκάσει» κάτι άλλο για τους «σανοφάγους» και η ιστορία θα πάει στην ντουλάπα με τους άλλους σκελετούς

93
2609

Αυτά που δεν θα μάθουμε ποτέ…

Αφού μετά θα «σκάσει» κάτι άλλο που θα απασχολεί τους «σανοφάγους» και η ιστορία θα πάει στην ντουλάπα με τους άλλους σκελετούς

«Θα προκληθεί σεισμός στην κοινωνία αν ο 53χρονος ανοίξει το στόμα του, αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα όπως μου αποκάλυψε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, όταν μου πρότειναν να αναλάβω την υπεράσπισή του».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, στον οποίο προτάθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του μαστροπού- βιαστή της 12χρονης Ηλία Μίχο και είχε μια επικοινωνία με τον προφυλακισθέντα κατηγορούμενο πριν αποφασίσει να μην τον υπερασπιστεί νομικά.

Στη συνέντευξη που έδωσε*, ο παρ’ ολίγον συνήγορος του Ηλία Μίχου, εκφράζει την ανησυχία του για την κωλυσιεργία στην αποκάλυψη των ονομάτων της λίστας που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Επισημαίνει ότι οι μέχρι στιγμής συλληφθέντες πρέπει να διωχθούν από το νόμο για βιασμό ανηλίκου, καθώς είναι αδιανόητο και πρακτικά αδύνατο να υπάρχει συναίνεση από το 12χρονο κορίτσι, και απευθύνει έκκληση στις Αρχές να βγάλουν στη δημοσιότητα το συντομότερο τη λίστα των 213 ατόμων και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη προσώπων όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

«Με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η υπόθεση άργησε τουλάχιστον 1,5 μήνα να έρθει στην επιφάνεια, καθώς ήταν γνωστή στις Αρχές, μετά τον 15 Αύγουστο. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι, που εμπόδισε να βγει νωρίτερα στη δημοσιότητα η υπόθεση αυτή, και έτσι δόθηκε πολύτιμος χρόνος σε κάποιους εμπλεκόμενους, προκειμένου να σβήσουν κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν θα μάθετε πότε τα ονόματα όσων κακοποίησαν το κοριτσάκι στον Κολωνό. Όπως δεν θα μάθετε πότε γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη και τον Κουκάκη. Όπως δεν θα μάθετε πότε το όνομα του οδηγού της γνωστής πολιτικού που παρέσυρε και σκότωσε άνθρωπο έξω από τη Βουλή. Όπως δεν θα μάθετε ποτέ γιατί άφησαν και κάηκε η μισή Εύβοια. Όπως δεν θα μάθετε ποτέ γιατί δε βρήκαν κρεβάτια στην εντατική και χάθηκαν 30.000 ασθενείς. Όπως δεν θα μάθετε ποτέ για τους «turbo-καρκίνους» και τις «εμβολιο-ξαφνικίτιδες» (που έγραψε πολύ αναλυτικά ο Κλ. Γρίβας). Όπως δεν θα μάθετε ποτέ ποιοι τα πήραν από την Novartis και από την Siemens. Όπως δεν μάθετε ποιοι, πότε και πως χρεοκόπησαν την χώρα. Όπως δεν μάθετε ποτέ για το Noorone. Όπως δεν θα μάθετε ποτέ ποιος και γιατί σκότωσε τον Καραϊβάζ, ούτε γιατί και πως έβγαλαν λάδι τον Λιγνάδη.

Απλώς θα συμβαίνει το ένα κακό μετά το άλλο, για να ξεχνάτε το προηγούμενο… Θα σας τρομοκρατούν και θα σας φοβίζουν, για να κάθεστε στο σπίτι. Να ακούτε τους πληρωμένους ‘ επιστήμονες’ για να κάνετε ότι «πειραματικό» και ανώμαλο (ενόψει παγκόσμιας διακυβέρνησης) σας επιβάλλουν. Να κλείνετε τους διακόπτες, να βλέπετε πώς τιμωρούν παραδειγματικά τους «φτωχοδιάβολους»… και να αθωώνουν ή να ρίχνουν στα μαλακά όλους τους επικίνδυνους εγκληματίας.

Κι αν κάποιοι κάποτε γράψουν την πραγματική αλήθεια θα «βαφτιστούν» αυθωρεί και παραχρήμα από το σύστημα  «περιθωριακοί», «συνωμοσιολόγοι», «ψεκασμένοι», «γραφικοί» και πάει λέγοντας… Και την κοινή γνώμη δεν θα την πολυνοιάζει πια, αφού θα έχει γυρίσει η σελίδα της κατευθυνόμενης «επικαιρότητας» (βλέπε «σανοφαγία»).

Η ευαισθησία μας για τους παιδεραστές φτάνει όσο θέλουν τα «πετσοταϊσμένα» δελτία ειδήσεων. Όχι παραπέρα! Απόδειξη το πρόσφατο παρελθόν. Να οι διάφοροι αγανακτισμένοι για τον Λιγνάδη, να η καούρα μας για τα αθώα μικρά παιδάκια που κακοποιούσε… Αλλά επειδή στο θέμα ήταν μπλεγμένα και πολιτικά πρόσωπα, η ιστορία «κουκουλώθηκε» όπως όπως, και τώρα ποιος νοιάζεται που ο Λιγνάδης και ο κάθε Λιγνάδης, είναι αυτή τη στιγμή στο σπίτι του και όχι στην φυλακή;

Τα ίδια και χειρότερα  με την περίπτωση του Γεωργιάδη της ΝΔ. Εκεί δεν άφησαν καν να βγούνε οι «πομπές» τους παραέξω. Έγινε το κουκούλωμα κεκλεισμένων των θυρών και οι ευαίσθητοι κατά της παιδεραστίας, άφαντοι. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Βγάζουν οι υπεύθυνοι τις ουρές τους απ’ έξω… συλλαμβάνουν κλασικά τις «μαριδίτσες», έτσι για να ‘χουμε να λέμε ότι οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους… αλλά μετά, θα βρεθεί για τους «σανοφάγους» κάτι άλλο για να απασχολεί την δήθεν ηθική τους.

Κι έτσι κι αυτή η ιστορία που είναι σήμερα καθημερινό σίριαλ με συνεχή επεισόδια που σε κρατούν με κομμένη την ανάσα… θα  πάει στην ντουλάπα με τους άλλους σκελετούς και ο (κάθε) Μιχος και η παρέα του θα είναι στην απ’ έξω ή στα μαλακά…

Πολύ πιθανά κάποιοι άλλοι Μίχοι να συνεχίζουν το ίδιο βιολί,εν αγνοία του (τηλεοπτικά και όχι μόνο αποβλακωμένου) κοινωνικού περίγυρου.

Ο οποίος περίγυρος μπορεί να «γλεντήσει»  τις ‘ευαισθησίες’ του για την ώρα, μέχρι που να του «σκάσουν» τα κανάλια -που διαμορφώνουν την ατζέντα των ‘αποκαλύψεων’- που αλλού θα μεταφέρουν το θίασό τους.

Παρά ταύτα η οικογενειακή και η κοινωνική ευθύνη ΔΕΝ αναιρούνται.

Η ευθύνη των ανηλίκων είναι πλήρως εξαρτώμενη από τους γονείς και κηδεμόνες κατά πρώτο και κύριο λόγο και κατά δεύτερο από το σχολείο και τους δασκάλους τους.

Τα καφενειακού τύπου σχόλια, «η ευθύνη της πολιτείας» και «τι κάνει το κράτος;» είναι η κλασική προσπάθεια αποφυγής και απόσυρσης των τεράστιων ευθυνών τους.

Η κοινωνία μας είναι βαριά άρρωστη. Εκεί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο βιασμός της δωδεκάχρονης και η προώθηση της στην πορνεία αυτό λένε-φωνάζουν όσο πιο κραυγαλέα γίνεται.

Οι γονείς και οι δάσκαλοι είναι αυτοί που διαμορφώνουν τον ευαίσθητο ψυχισμό και τον χαρακτήρα των παιδιών, που τα καθοδηγούν-παιδαγωγούν, τα συμβουλεύουν και τα δια πλάθουν πνευματικά και ηθικά.

Και μάλιστα αποτελούν οι ίδιοι πρότυπα σε ολόκληρη τη μετέπειτα ζωή τους. Οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και καθοριστικές στη διαμόρφωση μιας υγιούς κοινωνίας, της αγαθοεργίας, του ήθους** και των αξιών, όχι των «σοδόμων και γομόρων», του όλα επιτρέπονται… του ξεπεσμού και της παιδεραστίας.

Κτηνωδία, «αποκτήνωση», τόσο απλά και φυσικά, όπως το είπε ο Υπουργός Πλεύρης (ο οποίος -εντελώς συμπτωματικά (;)- φέρθηκε κατά τον ίδιο ή και χειρότερο απάνθρωπο τρόπο στους υγειονομικούς σε αναστολή που τράβηξαν τα πάνδεινα και κάποια συνάδελφός τους έφτασε μάλιστα μέχρι την… αυτοκτονία) για τον αμετανόητο ναζιστή πατέρα του.

Και από την άλλη η ελπίδα και η ανά(σ)ταση ψυχής…

το αποχαιρετιστήριο μήνυμα ενός γενναίου ανθρώπου, του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ενός πραγματικά ευτυχισμένου και όχι άτυχου ανθρώπου, όπως λέει ο ίδιος στο συγκλονιστικό ακροτελεύτιο μήνυμά του, που κατάφερε να ζήσει τη ζωή, όπως την ήθελε.

Ο μεγάλος Ολυμπιονίκης της αληθινής ζωής, Αλέξανδρος Νικολαΐδης γράφει -εν μέσω απίστευτης κοινωνικής σήψης και ηθικού ξεπεσμού- και διδάσκει: Σημασία έχει το αποτύπωμα που θα αφήσουμε, όχι πότε ή πώς θα φύγουμε για το τελευταίο ταξίδι. Ένας Πατέρας με όλη τη σημασία (έχοντας τεράστιες -ουράνιες πλέον, ανοιχτές φτερούγες), που το κάθε παιδί θα ήθελε να είχε…

**Το ήθος κατά τον Αριστοτέλη:

«Μετὰ δὲ ταῦτα λεκτέον, ἄλλην ποιησαμένους ἀρχήν, ὅτι τῶν περὶ τὰ ἤθη φευκτῶν τρία ἐστὶν εἴδη, κακία ἀκρασία θηριότης. τὰ δ’ ἐναντία τοῖς μὲν δυσὶ δῆλα· τὸ μὲν γὰρ ἀρετὴν τὸ δ’ ἐγκράτειαν καλοῦμεν· πρὸς δὲ τὴν θηριότητα μάλιστ’ ἂν ἁρμόττοι λέγειν τὴν ὑπὲρ ἡμᾶς ἀρετήν, ἡρωικήν τινα καὶ θείαν, ὥσπερ Ὅμηρος περὶ Ἕκτορος πεποίηκε λέγοντα τὸν Πρίαμον ὅτι σφόδρα ἦν ἀγαθός. ». Ηθικά Νικομάχεια Ζ 1145α

Ύστερα απ΄ αυτά πρέπει να πούμε, κάνοντας μια νέα αρχή, ότι τρία είναι τα είδη σχετικά με τα ήθη που πρέπει να αποφεύγονται, η κακία, η ακράτεια και η θηριωδία. Και είναι φανερό ποια είναι αντίθετα προς τις δυο πρώτες: Το ένα το ονομάζουμε αρετή και το άλλο εγκράτεια. Το αντίθετο εξάλλου προς τη θηριωδία θα ταίριαζε όλως ιδιαίτερα να το ονομάσουμε υπεράνθρωπη που πράγματι προσιδιάζει στους ήρωες και στον θεό, όπως ακριβώς η αρετή του Έκτορα, για τον οποίο, επειδή ήταν υπερβολικά ανδρείος, ο Όμηρος παρουσίασε τον Πρίαμο να λέει τα εξής:«Ούτε καν έμοιαζε ότι είναι γιος θνητού ανθρώπου, αλλά κάποιου θεού».

 

*Ανησυχία για την κωλυσιεργία στη δημοσίευση των ονομάτων των βιαστών της 12χρονης εκφράζει ο δικηγόρος που αρνήθηκε να αναλάβει τον Ηλία Μίχο

Ανησυχία για την κωλυσιεργία στη δημοσίευση των ονομάτων των βιαστών της 12χρονης εκφράζει ο δικηγόρος που αρνήθηκε να αναλάβει τον Ηλία Μίχο

93 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς το γνωρίζατε ότι οι πλούσιοι τρώνε το μεσημέρι πέντε πιάτα μακαρόνια ενώ ένας φτωχός 1 με το ζόρι; #κυρανακης
    Πιο χαζός και από τα κατσαβίδια…
    https://twitter.com/i/status/1583132466558406659

  2. Επιτακτική η αλλαγή στην νομοθεσία. Δεν αρκεί η καταδίκη με «εικονικά’ χρόνια φυλάκισης. Σε Αποδεδειγμένα Κακουργήματα, οι ποινές πρέπει πλέον να είναι αμείλικτες και υπεράνω ενδοιασμών και ηθικών ψευτοδιλλημάτων. Η τιμωρία οφείλει να είναι μη ανάδρομη και με μη αντιστρεπτά αποτελέσματα για τον θύτη, προκαλώντας του πλήρη ανικανότητα μελλοντικής επανάληψης, κατ’ όποιον τρόπο, του ίδιου ή παρόμοιου αδικήματος, ώστε να αποτελέσει και παράδειγμα προς αποφυγή. Σε ‘κοινωνική ζούγκλα’ η ποινή είναι κοινωνικός ‘θάνατος’. Ο στρουθοκαμηλισμός πρέπει να λάβει κάποτε τέλος. Τα πενιο-ρατσισμικά και αδύναμα θύματα αιτούνται και δικαιούνται δικαίωση επί τη γης σήμερα…..

    • Είναι δυνατόν η πολιτεία που μέσω της ΕΥΠ παρακολουθεί ταυτόχρονα 5.000 άτομα σύμφωνα με επίσημες Κυβερνητικές δηλώσεις για υποψία τρομοκρατίας, προδοσίας της πατρίδας, εμπορίου ναρκωτικών, εξέγερσης φυλακισμένων, Λάθρων εμπόρων κ.λπ.., είναι δυνατόν να μην είχε πάρει πρέφα ένα από τα 51 διαφορετικά προφίλ που έφτιαχνε ο Μίχος για την μικρή?
      Είναι δυνατόν να δημοσιεύονται σε 6 Πανελλαδικά κανάλια οι συνομιλίες της 12χρονης με τους βιαστές?Πως θα ξαναπάει σχολείο το πλάσμα αυτό?
      Πως θα σταθεί στα πόδια του ,όταν απ όπου και να περάσει ,όπου και να πάει ακούει τις συνομιλίες που είχε με τους πόρνους άρρωστους βιαστές?
      Που είναι το Ελληνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ?Που είναι το κράτος?Όταν βάζει πρόστιμα σε μικρά κανάλια, σε φόρουμ που κάνουν αντιπολίτευση και ακόμα δεν έχει κάνει μια κλήση για απολογία στους νταβαντζήδες.
      Γιατί να ξανα-ψηφίσω τέτοιο θίασο? τέτοιους καραγκιόζηδες που ασέλγησαν σε ‘νεκρό’ ????
      Πραγματικά αυτή η χώρα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα βγει στο…φως.

      • Αν δεν θέλεις να ψηφίσεις τι ασχολείστε με τα κοινά και κανείς σχόλια;Όλοι λέμε την γνώμη μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία μας.Ο μηδενισμός είναι χαρακτηριστικό μιας ιδεολογίας εγκληματικής.

      • Αγαπητέ, δεν αντιλαμβάνομαι πώς κατάφερες να καταλήξεις στο ‘θίασο’ της κυβέρνησης. Καλά ξεκίνησες και το…χάλασες. Ξέχασες τί είπε ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό: ‘Η κυβέρνηση έχει συνέχεια, και δεν θα αναιρέσουμε την συμφωνία’. Μέχρι το ‘…νταβατζήδες.’ προσυπογράφω με την επισήμανση/διόρθωση: πού είναι η ‘ανεξάρτητη’ δικαιοσύνη που οφείλουμε να απαιτήσουμε, πριν αρχίσουμε να τρέχουμε να φτιάξουμε νέες αίθουσες, και να φροντίσουμε να τις επανδρώσουμε με αμέμπτους και αδιάφθορους Λειτουργούς!

    • Γιάννη μην ξοδεύεις σάλιο και μελάνι…
      Δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν ΤΙΠΟΤΑ.
      Μιλάμε για μία πλειοψηφία εμβολιασμένων υποτελών σανοφάγων αμοιβάδων με ανοιχτό τον καταπιόνα για να δεχτούν καινούργιο και βελτιωμένο σανό.
      Αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται.
      … αλλά να διαβάσουν τι έλεγε ο σοφός Πλάτωνας στο σπήλαιο του δεν μπορούν.
      Πρέπει να κάνουμε το κουμάντο μας .
      Είμαστε περικυκλωμένοι από βαριά ηλήθια χυλόμαζα .

        • Πάντως mirantoula-tarantoula μου , αντέδρασες άμεσα γιατί ανήκεις στα σανοφάγα .
          Και όπως πάντα μπερδεύεις την @@@τσα με τη βούρτσα
          Δεν είχα καμία αμφιβολία για σένα.
          Και φυσικά κρίμα το μελάνι για την πάρτη σου ισχύει εις πενταπλούν .

  3. Μάνα μπουμπούκι..Η Οικογενειακή και Κοινωνική ευθύνη δεν αναιρούνται

    37 ετών, με 8 παιδιά, τα 2 ήδη ενήλικα. Που σημαίνει, εάν δεν ήταν διδυμα, στο πρώτο είχε μείνει εγκυος απο τα 15-16.
    Τα 5 με τον σύζυγο (?), ο οποιος έκανε φυλακή, διάστημα κατά το οποίο τρυπωσε στη θεση του άλλος ανδρας, ενας Πακιστανός, ο οποίος λέει της έκανε τα υπόλοιπα 3 παιδιά.
    Αν μη τι άλλο με την παραπάνω προσέγγιση θα λύναμε το δημογραφικό μας σε μισή γενιά.
    Δεν μπορεί ένας γείτονας να μην έβλεπε αυτήν την …κατάντια.

  4. Χάρμα οφθαλμών και τέρψη ψυχής!
    Αυτή είναι η αληθινή Δημοσιογραφία…!!!
    Αλλά εσείς είστε Ζωντανοί – Νεκροί, δεν αντιλαμβάνεστε καν την πραγματικότητα που καταδεικνύεται, υπνωτισμένοι από ένα Καθεστώς Διαφθοράς και Ποδηγετησης, θα τρέξετε αυτοκτονικά να ψηφίσετε ξανά τον Ψυχοπαθή Ανέμελο.

  5. Έτσι ακριβώς είναι Γιάννη ευθύνες έχουν οι γονείς και οι δάσκαλοι οι πρώτοι με την ελλειπή προστασία και οι δεύτεροι με την ελλειπή νουθεσία ώστε βρίσκουν κενό οι λυκάνθρωποι και ανοίγουν το δρόμο της κατηφορας και της πορνείας σε ανήλικα αθώα παιδιά. Είναι η κτηνωδία του να βασανίζουν και να βιάζουν ακόμη και νήπια από συγγενείς και γνωστούς. Παράλληλα τα βοθροκαναλα κανιβαλιζουν μανιωδώς σε θύτες και θύματα . Όλα στο βωμό του χρήματος με τα αχόρταγα κοράκια της δημοσιογραφικής ντροπής εκθέτοντας υπόπτους και αθώους καταπατώντας όλους τους νόμους και τις αρχές. Όσο για την μοντέρνα Ευρώπη η παιδεραστία η ανωμαλία ο βιασμός και η κτηνοβασια έγιναν νόμιμες από τους ανώμαλους βουλευτές που νομοθετούν στα μέτρα και στις ορέξεις τους. Υπάρχουν πόλεμοι πείνα πανδημίες φυσικές καταστροφές και ασχολούνται με το χαβά των ανώμαλων ορεξεων τους σε ένα απέραντο μπουρ…λο

  6. «Δεν θα αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο» λέει ο ιερέας που είχε φωτογραφηθεί μαζί του | «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρ. σύζυγος και γιος | Εισαγγελική έρευνα για φωτο της 12χρονης που «διέρρευσαν»
    http://aegeanews.gr/news/greece-society/455651/den-tha-aftoktoniso-gia-kanenan-micho-leei-iereas-pou-eiche-fotografithei-mazi-tou-opos-estrose-koimithei-lene-pr-syzygos-kai-gios-eisangeliki-erevna-gia-foto-tis-12chronis-pou-dierrefsan/

  7. Πρωτοσέλιδο 20/10/22 ,σήμερα δηλαδή..εισαγγελέας εδώ δεν υπάρχει????ΕΥΠ εδώ δεν υπάρχει??

    https://www.protoselidaefimeridon.gr/politikes/espresso/22-10-20

    Είναι ελευθεροτυπία αυτή κύριοι της Κυβέρνησης?
    Πως γίνεται εδώ να υπάρχει ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΙΤΟΥ και ένα 12χρονο μαζί με τα αδελφάκια του να διαβάζουν ή να ακούνε τέτοια πράγματα?Αν αυτό δεν είναι βιασμός κοινωνίας τι είναι.
    Αφιερωμένο στους κοριούς που ψάχνουν Εθνικούς προδότες.
    Ευτυχείτε!!!!!

  8. «Θα μου δώσεις 100€ σήμερα γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο (…) τι έχεις κάνει».

    https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1363474/sepolia-nea-minymata-tis-miteras-tis-12xronis-ston-mixo?utm_source=onsports.gr&utm_medium=BestOfNetwork

    Ποιος είναι ο (….) ???
    Καλά ο Ανδρουλάκης ήταν Προδότης της Πατρίδας, ο δημοσιογράφος Κουκάκης έφταιγε για την Μικρασιατική Καταστροφή,ο (….) τί είναι??
    Θα γίνει ανακοίνωση ή πρέπει να συνεδριάσει πάλι η Βουλή κεκλεισμένων των θυρών???
    Πως ξέρει όλος ο κόσμος την δικογραφία???

  9. ΔΕΝ εχει ο Ολυμπος Θεους ΜΗΔΕ Λεβεντες η Οσσα. ΡΑΓΙΑΔΕΣ εχεις Μανα Γη Σκυφτους για το χαρατσι. Των Ευρωπαιων ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ …ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ των ΑΡΧΑΙΩΝ.

    • Δώσεεεεεεε!!!!!
      Γιατί
      στις 28 του Οχτώβρη θα έχουμε πάλι ανατριχίλες και ανατσουτσουριάσματα εθνοπατριωτικά από τους γελοίους αμόρφωτους ραγιάδες γκρεκίλους .!!

  10. Με τον………… τι κάνετε ;
    Βλέπετε μόνο μακριά ! Με τον ……….. που έχει καταγγελίες για σεξουαλικη παρενόχληση σε αρκετές κοπέλες δεν λέτε τίποτα ! Τον προστατεύετε γιατί είναι γνωστός ! Έχουν βγει και αλλά στην φορά με τα ξεφτιλίκια του ! Σώστε τα παιδιά σας και ψάξτε τα μυνηματα του ! Θα δείτε πολλά !

  11. Τραγικό.Προβάλετε τι είπε ένας δικηγόρος απλά επειδή μπορεί να το χρεισιμοποιησετε εναντίων της κοιβερνησης και της πολιτικής γενικότερα.Ο Μίχος ήταν πατρις θρησκεία οικογένεια.Αυτή την εικονα είχε.Ξέρετε το πρωτυπο των χουντικών.Όλοι όσοι τον ήξεραν αυτό δήλωσαν.Πάλι βρήκατε σκοτεινές δυνάμεις;Το ότι ο πατέρας μπαινόβγαινε στις φυλακές,η μάνα βιζυτου που δεν δίσταζε να βγάζει το παιδί της στο κλαρί η γειτονιά να τα βλέπει και να σιωπά εσείς καταλήξατε ότι φταίει κάποιος υπουργός που μπήκε εχθές και δεν θα είναι αύριο.Ωραία.Τα παιδιά που μετά την προβολή αυτή ,όλα τα παιδιά του κοριτσιού των αδελφών του και των εγκληματιών τι ζωή θα έχουν;Ενδιαφέρει κανέναν;Απλά όλοι ενδιαφέρονται να κερδίσουν κάτι ήρθε πολιτικά η θεαματικότητα η δεν ξέρω εγώ και παμε παρακάτω .

  12. ΚΙ ΟΜΩΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ – ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΟ…
  13. »… με μαγαζί… , 20 με 25 ετών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα. Μια από τις μαθήτριες της τάξης..μακριά χέρια και πόδια . κάπως ξερακιανή, αλλά ζόρικη.!! Στα 15-16, όπως όλες τους.!! Η πρώτη που έβγαινε ραντεβού.. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης. …
    Αποσμασμα από το ΝΈΟ «τετράδιο εργασιών» του μαθήματος «Νεοελληνική Γλώσσα», Α’ Γυμνασίου (σελ. 16). που απευθύνεται σε παιδιά 12-13 ετών, παρουσιάζει το κείμενο αυτήν την παιδεραστία , σαν κάτι το φυσιολογικό, το ακίνδυνο.. ΑΥΤΟΊ ΕΊΣΤΕ

  14. Προς εδώ δύο νησί ψάξτε. Εάν έχετε ενδείξεις και στοιχεία γραμμή για τον εισαγγελέα. Εάν δεν μιλήσουμε θεωρουμαστε συνένοχοι όλοι μας. Αλλιώς πως θα σώσουμε και άλλες ψυχούλες από τα νύχια του λυκανθρώπου.

  15. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, Νέα Δημοκρατία κομματάρχης Ηλίας Μίχος

    Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στο τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», στο οποίο πιστεύει μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της ή όχι;Και εάν πιστεύει, πώς αυτό το τρίπτυχο συμβιβάζεται με τις θέσεις που εξέφρασε το κόμμα στο θέμα των αμβλώσεων;Η Νέα Δημοκρατία είναι με την θρησκεία μας; Η θρησκεία μας πιστεύει εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια και πάντοτε θα πιστεύει ότι ο άνθρωπος είναι άνθρωπος από την στιγμή της σύλληψής του και για αυτό η άμβλωση είναι φόνος. Πώς συμβιβάζεται η αντίληψη αυτή της ΝΔ με την χριστιανική θρησκεία μας; Αυτό θέλει ο Χριστός;Η ΝΔ είναι με την οικογένεια; Πώς μπορεί να ευτυχήσει μία οικογένεια που δεν έχει αφήσει ένα παιδί της ή παιδιά της να ζήσουν;Σε τί διαφέρει η άμβλωση από τους φόνους των 14.000 βρεφών που έκανε ο Ηρώδης;
    Άρα λοιπόν η Νέα Δημοκρατία ας μας ξεκαθαρίσει εάν έχει τα πιστεύω της συντριπτικής πλειοψηφίας των δεξιών ψηφοφόρων της η απλώς υποκρίνεται, εγκληματεί και κοροϊδεύει όπως ο Μίχος;

  16. Κατάντια πάντως να κάνετε πολιτική με εγκληματίες και ανώμαλους.Τι σχέση έχουν αυτοί με κόμματα;Ο κάθε ανώμαλος εγκληματίας η ληστής η πρεζακι είναι ο εαυτός του.Όχι το κόμμα τους.Χαλαρώστε

    • Οι Εντιμότατοι φίλοι της Μιράντας Μαρέβας και του Μητσοτάκη στο ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

      Καλιέεε χαλαρώστε λίγο μου χαλάτε το ίματζ του Κουλού και του κόμματος των παιδεραστών απογόνων του Ευταξία.. Για ποιο λόγο ο παιδοβιαστής Η.Μίχος με το «μπακάλικο του Ζήκου» έπαιρνε «χρυσές δουλειές» από το Δημόσιο;Έλαβε 34 απευθείας αναθέσεις από το κράτος και τον Δήμο Αθηναίων!
      Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό απευθείας αναθέσεις από υπουργεία, το δήμο Αθηναίων, εταιρείες του Δημοσίου και την Επιτροπή Παιγνίων λάμβανε ο κομματάρχης της ΝΔ παιδοβιαστής του Κολωνού Ηλίας Μίχος που σημαίνει πως είχε δεσπόζουσα θέση για να κάνει «χρυσές» δουλειές με το κράτος.
      Συγκεκριμένα, ο 53χρονος μαστρωπός έλαβε την τελευταία δεκαετία 34 απευθείας αναθέσεις από φορείς του Δημοσίου και το δήμο Αθηναίων.

  17. Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ.. ξεκινά από τα σκοτεινά πολιτικά στέκια των διεθνιστών,

    ζει και βασιλεύει στα πιο υψηλά σαλόνια της πολιτικής,,η οποία οι οποίοι βάζουν πολιτικούς που ορέγονται παιδάκια σε καίριες θέσεις, ενώ αμολάνε και δήθεν διανοούμενους, να λένε πως η παιδεραστία είναι κάτι το καλό και πρέπει να νομιμοποιηθεί!!!Ως δικαιωματα στους παιδοφιλους!!!! στο πλαίσιο μιας προσπάθειας «διαφορετικότητας και ένταξης».ανθρωπων με διαφορερετικα γουστα…!!!
    και γινεται-επιβαλεται ΠΑΓΚΣΟΜΙΑ

    https://www.brighteon.com/a1b59b3e-a2eb-4b48-85af-e8496c1cf5b5

    αποσμασμα απο Ένα σχολικό συμβούλιο στη Βιρτζίνια(τα σχολικα αυτά βιβλία περιλαμβάνουν παιδεραστία, σεξ μεταξύ ανδρών και αγοριών
    Από το 2006 διαφημίζεται ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ η παιδεραστία στα σχολικά βιβλία
    ΑΠΟ ΤΟ Μάθημα «Νεοελληνική Γλώσσα» (σελ. 148).
    στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ «Άμα ξυπνήσεις και έχεις βγάλει ουρά / αν κοιταχτείς και έχεις βγάλει βυζιά / Don’t worry be happy / Άμα η κόρη σου σε λέει μπαμπά ενώ ο γιος σου / σε φωνάζει μαμά / Don’t worry be happy»

  18. ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ έχει (έμμεσα) NOMIMOΠΟΙΗΘΕΙ από την κυβέρνηση του Παπαδήμου ΦΕΚ 👇1/2

    Αληθεύει πως η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ έχει (έμμεσα) NOMIMOΠΟΙΗΘΕΙ από την κυβέρνηση του Παπαδήμου, το 2011 με το ΦΕΚ 11321, 8-11-2011, όπου οι εγκληματικές διαστροφές ονομάζονται ως «αναπηρίες» που μάλιστα επιδοτούνται κιόλας;
    Διαβάστε τα highlights στη σελίδα 103 (38170) του ΦΕΚ 👇1/2
    https://twitter.com/mdenaxa/status/1583542688724680705/photo/2

  19. ""Ζουμε στην εποχη της εκπ@στευσης..και εκπ@τανευσης του εθνους μας..

    .σπεκουλαδοροι και κιναιδοι διυθυνουν την χωρα»»..ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ
    (,ο μεγαλυτερος ιστορικός, φιλόλογος,εκδοτης 75 γλωσσικων βιβλιων )
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ νομους για Ολοκληρωμένη σεξουαλικότητα στα… 15. «συναίνεση» στο σεξ μόλις από τα 15!!!..Εντωμεταξύ το δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα δίνεται στην ηλικία των 17.!Το δικαίωμα οδήγησης, το ίδιο. Φαίνεται πως στη λογική του κράτους το να οδηγείς, απαιτεί περισσότερη ωριμότητα από το να αποφασίσεις που θα χαρίσεις το σώμα σου ή το αν θα πρέπει να αλλάξεις το φύλο σου!!! σε ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία, η Βουλγαρία και η Εσθονία, η ηλικία συναίνεσης ξεκινάει από τα 14.
    !!!ΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ…ηθελαν υποχρεωτικα σεμιναρια για γκει και Transexual στα δημοτικα,.!!!!!!!!!!!!!!!!!ισως για να επιλεγει το παιδι τι θλει να γινει οταν παει 16-17

  20. ..,.αυτος που βασανιζει το κοριτσακι γιατα βιτσια του….η ο δημοσιογραφος που βλεπει Online υλικό παιδικής πορνογραφίας-βιασμου και το σχολιαζει. με την υπολοιπη ομαδα??ποσο ξεφτιλα πια .???
    η τι να πουμε στην τελικη για διακινηση υλικού παιδικής πορνογραφίας 12 χρονου μεταξυ των δημοσιογραφων???
    Χθες ο δημοσιογράφος του Μέγκα συγκλονισμένος έλεγε ότι δν έχει ξανά δει κάτι τέτοιο! Σήμερα τα είδε ο Λιάγκας!
    ΞΕΦΤΙΛΑ

  21. Προς μιραντο και ουστ κοματοσκυλο νεοδημοκρατη. καλυτερα να τη βγαλετε Νεα Παιδεραστια θα ναι πι τρεντι

    • Άσχετο……ξέρεις ποιο κόμμα έχει πλειοψηφία στις φυλακές;Δες τα αποτελέσματα των φυλακών στις τελευταίες εκλογές.Ανθρωπάκια η Ελλάδα θα πάει μπροστά κόντρα στο λαϊκισμό και φασισμό.Είστε μια κακιά ανάμνηση.

  22. Τελικά εγώ λέω ότι και ο Κακλαμάνης Αποστόλης:ο αποπατος του ΠΑΣΟΚ, στο ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, στους ΑΝΕΛ.Ανεξαρτητε Βλάκα, μόλις κλείσετε κατέθεσε για ανεργία και κοιμήσου για κανένα εξάμηνο να στανιαρεις.Εμεις θα δουλεύουμε να σε πληρώνουμε,να μας βρίζεις.Ωραιο τίτλο είχε βρει ο ψεκαμμενος σου.Η βλακεία που σας δέρνει είναι ανεξάρτητη και ανίατη, τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  23. Ρένος Ρώτας: Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι πιο λογικό από την "καλή οικογένεια άνδρα - γυναίκας

    Φτιάξαμε μια σειρά που θέλει να περάσει κάποια μηνύματα. Τι είναι η οικογένεια; Μπαμπάς, μαμά, παιδιά; Δεν είναι μόνο αυτό οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών οικογενειών. Ένα παιδί θέλει αγάπη. Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι λογικότατο και ίσως πιο λογικό από άνδρας-γυναίκα.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ Κ ΡΩΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

  24. προς αποβλακβωμενα κομματοσκυλλα μιραντοειδες και νεοδημοκρατες

    Αν θεωρείς δημοκρατία ,το κλεψιμο του ελληνα..την ελλειψη δικαιοσυνης στους βιαστες.το ασυλο των παιδοβιαστων τηςΝΔ.,την συγκαλυψη..όλη αυτή τηφτωχεια των πολιτων που ερχεται..αλλα οι πολιτικοι που ψηφιζουν νομους..εχουν απαλαγη και μισθο 700 ευρω..με 15 ακινητα εν μεσω κριης(ο ΜΗΣΤΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΡΙΣΙ )αν εισαι ικανοποιημενος με τα κουπονια του σουπερ μαρκετ..και το πειπεδο που ζεις με υποχρεωτικους εμβολαισμους..ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.-ΣΚΛΑΒΟΣ και ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ να πάρεις την ανάλογη στάση του σώματος..ΠΟΥ ΤΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ εδω και 2 χρονια κ να περίμενεις την αμοιβή της υποτέλειάς σου……

    • εσύ φαντάζομαι θα ψηφίσεις ακροδεξιούς φτωχούς σαν τον Τράγκα η φτωχούς Συριζαίους σαν τον Τσακαλωτο,Σταθάκη, που φρόντιζαν για μας αλλά είχαν επενδύσει στην κατάρρευση της χώρας.Μήπως Κατρούγκαλο με γενικό γραμματέα την Αχτσιογλου και μετά υπουργό που πήγαν τις συντάξεις στα ύψη.Εκτός αν σου αρέσει ο εγκληματίας Κασιδιάρης να δέρνει Πακιστανού και να φωνάζει στη Βουλή αλλά να ψηφίζει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  25. Μη μου τον υπνο ταραττε!ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ

    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟς-ΠΕΤΑΕΙ…
    για το νεοδημοκρατη ..

    • Σαν εξυπνοσ Που είσαι εσύ φαντάζομαι θα ψηφίσεις ακροδεξιούς φτωχούς σαν τον Τράγκα η φτωχούς Συριζαίους σαν τον Τσακαλωτο,Σταθάκη, που φρόντιζαν για μας αλλά είχαν επενδύσει στην κατάρρευση της χώρας.Μήπως Κατρούγκαλο με γενικό γραμματέα την Αχτσιογλου και μετά υπουργό που πήγαν τις συντάξεις στα ύψη.Εκτός αν σου αρέσει ο εγκληματίας Κασιδιάρης να δέρνει Πακιστανού και να φωνάζει στη Βουλή αλλά να ψηφίζει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.Εκτός αν σε έχουν ψεκάσει τα αεροπλάνα και είσαι με τις Κ ρεμούλες του Βελόπουλου.Το κακό ξέρεις ποιο είναι.Είναι αδιάφορο τι θα ψηφίσεις εσυ και οι όμοιοι σου.Δεν ενδιαφέρεις κανέναν.Καμένο χαρτί .Η ΝΔ δεν απευθύνετε σε εσένα όποτε χαλάρωσε.

      • Η ΝΔ δεν απευθυνετε σε καμμενα κυτταρα οσο κι αν τη λοιδωρειτε. Το αποτελεσμα θα φανει αλλωστε του χρονου. Οποιος θελει να πηγαινει μπροστα η χωρα ειναι μαζι μας. Τα οποια προβληματα προκυπτουν θα διαχειριζονται οπως ηδη γινεται. Οχι μονο λογια και στραβα χαμογελα να φαινονται οι κυνοδοντες…
        Θα το πω πρωτη φορα. ‘Οσο κι αν δεν το πιστευετε η βριζετε η γελατε, ο Κ. Μητσοτακης ειναι εξαιρετικος ανθρωπος. Πολυ καλη καρδια. Και πανεξυπνος.

      • Εξαιρετικος πολιτισμος να αναφερεσαι υποτιμητικα σε νεκρο. Αλλα ποιος εχασε την ντροπη για να την βρει η νεα παιδεραστεια.

  26. Προς Μιράντο... Όπως είπε και ο Τζιμης πανουσης σε μια συνέντευξη του... και ο τ

    » Είμαι ομοφυλόφιλος, απλά στην εφηβεία μου , είχα μια ατυχία, έγινα λεσβια…»

  27. Προσωπικότητες όπως τη Μιράντα… Εύχομαι τουλάχιστον να εχευς αποφασίσει όταν πας στα 18.γιατι είσαι ένα ανώριμο 17 χρόνο .τι φύλλο θες να διαλέξεις…εξαλου ο κιν@αιδος.. @@μομικτης, αποδεδειγμένα π@@δοφιλος αρχηγός σου σε βοηθάει σε αυτό.. Σου έχει το δικαίωμα να διαλέξεις στα 17..σου, άσε που μπορεί να το έχεις διαλέξει ηδη

  28. Μα φυσικά Τον Μητσοτάκη μου τον κουλή.. Σαν μουσουλμάνος Πόυ είμαι… Βλεπω θα μας δώσει το Αιγαίο… Την Θράκη μας πίσω.. Όπως. Από καλύπτεται από συμφωνίες με την Αμερική.. Θα μας τα δώσει και τα δύο. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΔΑΓΚΩΤΌ.. Εσεις οι Έλληνες .απλά ευχαριστούμε για την ψήφο σας,,

    • Τραγικό.Ντρέπεσαι να πεις;Αυτά κάνει ο Μητσοτάκης γιαυτο δεν τον θέλουν οι Τούρκοι και ο Ερντογκαν.Αυτοί θέλουν το καλό μας σαν εσένα.

  29. Τέλια έχεις προχωρήσει σε αλλαγη φύλλου,, η είσαι ακόμα στο όνομα.. Γυναίκα.. Στα προφίλ σου στο facebook..ως τι αυτό συστήνεσαι… Μιραντος η Μιράνταη μηοως με όνομα άλλο που δεν θες να σιυ οω.. ?. Αντε να σε πάρει εσένα κάποιος σοβαρα… ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΈΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΦΎΛΛΟΥ,. ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.. Με άλλο ονομα στην δούλεια… Βρε σουργελο μαζεψου.. Εκθετεις τους-ήδη νεοδημοκρατες βλακες σου.. – που σε κανανε πιο βλακες από αυτούς

    • Με τέτοια επιχηρηματα προσπαθείς να κερδίσεις τι;Να πείσεις τι;Τόσο πολύ σε απασχολεί το φύλο μου;Θα αισθανόσουνα καλύτερα αν ήμουν άνδρας;Γιατί;Έτσι και αλλιώς δεν έχεις πρόβλημα με βρίζεις χυδαία όποτε;Όσο για υο fb μην ψάχνεις δεν ασχολούμαι.Ούτε να προσβληθώ θέλω ούτε να κανω φίλους.Έχω αρκετούς στη ζωή μου ,ούτε πολιτικός είμαι ,ούτε πουλάω κάτι,ούτε έχω κανέναν ανάγκη.Ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ψεκασμενους ούτε φασιστες.Όποτε χαλάρωσε.Ναι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος εκτός τον Μητσοτακη τι να κάνουμε;Εχεια ακούσει εσυ καμία πρόταση άο κάποιον ;Μόνο βρισιές ακούς και διαβάζεις εναντίων του.Ακόμα και οι Τούρκοι δεν τον θέλουν.Τυχαίο;Πες την πρόταση σου να πείσεις.Λέγε με άντρα γυναίκα ανάμικτος,ότι θέλεις.

  30. οτι δεν θα ψηφιζα καποιον που ακομα και τωρα αποκαλυπτεται..ποσο απατεψνας ειναι..ενας που πλουτιζει και ..σκοτωντας παιδια.νεους ..μεγαλους με το εμβολιο..κατι σαν πωλητης ναρκωτικων με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ..γιατι ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΕΛΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ..ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…ενας πουλημνεος χαζαροεβραιος..απο γεννοφασκια..συμμετοχος στην πωληση της ΕΛΛΑΔΑΣ στους τουρκους,γερμανους και αμερικανους…οχι για 90 χροναι αλλα για παντα!!!με αντιτιμο καποια ακινητα στις βρυξελες στην αμερικη και στο παρισι…που ο πατερας του ηταν ανεκαθεν υποστηρικτης των ΝΑΖΙ…επι κατοχης κατακλεβωντας σπιτια και περιουσιες ελληνων για να τοιυς Ελευθερωσει δηθεν απο τους γερμανουσ..Η ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ….εχει ιστορια το βρωμικο και τρισαθλιο μητσοταικιο..siemenes..εμβολια..πωλησεις αιγαιου..

    • Να σε δει γιατρός επειγόντως .Εύχομαι απλά να μην έχεις οικογένεια.Αλήθεια τέτοια σας λένε ;Έτσι σας πείθουν και προσπαθητε να πείσετε;Το ξέρεις ότι όλα αυτά που λες ειναι μηνύσημα;Μην βλέπεις τον Χίο που τα λέει.Αυτός έχει βάλει Πακιστανο υπευθηνο στη φυλαδα του.Κάποια στιγμή θα κάνει το λάθος.Άσε που μπορεί να βρεθεί και αυτός με εκατομυρια;Είναι λίγο παράξενο πως από το πρωινάδικου που έλεγε αθλητικά βρέθηκε με εφημερίδες.Τέλος.Αυτό έλειπε να ενδιαφέρει κανέναν τι θα ψηφίσεις.Εγώ θα ντρεπόσουνα να ψηφίζαμε το ίδιο.

  31. Πως το κατάλαβες ότι ειμαι πιο έξυπνος από σενα..? Σε αυτό συμφωνώ, διότι πρώτον δεν είμαι βλακας να ψηφίζω Νέα Δημοκρατία.. Δεύτερον δεν με αποβλακωσαν οι γονείς μου…και ευτυχώς δεν ήταν νεοδημοκρατες,, τρίτον..οτι είσαι καμμένος από τηλεόραση φαίνεται… Τέταρτον 3πλα εμβολιασμός,,.. Πέμπτον.. Η απουσία στοιχειωδους λόγους από σενα,.. Με τα 500 σχόλια Βρίζοντας συνεχώς αλλά κόμματα,, σαν δικαιολογία… Δείχνει πόσο ανώριμος.. 14-15 χρόνων είσαι… Έκτον η ανωνυμία σου, η συνήθεια να γράφεις με γυναικειο όνομα…βρίζοντας κάθε τι αντίθετο με τον Μητσοτάκη Δείχνει πόσο γελοίος είσαι.. πραγματικά

    • Καλα είσαι άλλο επίπεδο.Είσαι έξυπνος που δεν ψηφίζεις ΝΔ γιατί;Δεν μας λες τι ψηφίζεις;Ανώνυμα θα το πεις όπως γράφεις όως και εγώ.Δεν έχει πλάκα όταν λες ότι εγώ Μπένι ανώνυμα ενώ εσυ;Ο πολιτικός σου λόγος ποιος είναι;Να βρίζεις τη ΝΔ το Μητσοτακη και εμένα;Να σε απασχολεί ακόμα αν είναι άνδρας η γυναίκα;Δεν το λες και εξυπνάδα αυτό.Οι γονείς σου δεν ξέρω αν ήταν χουντικοί και σε μεγάλωσαν έτσι,οι δικοί μου έχουν ψηφίσει σχεδόν όλα τα κόμματα εκτός από τους φασιστες και κουμουνιστες .ανάλογα την εποχή.Έτσι είμαι και εγώ και υποστηρίζω ότι σήμερα ο καλύτερος για την χώρα είναι ο Μητσοτάκης.Εσυ ποιον κες;σε αυτό απαντά και μην κομπλάρεις που δεν μπορείς να τα βάλεις με μια γυναίκα.Για το ψευδώνυμο που μπαίνεις δεν το σχολίασα….πολύ έξυπνο μέχρι κομπλεξικό.Αυτό σε έμαθαν τελικά οι γονείς σου;

  32. Μπορείς να μου πεις την ηλικία σου? Αν τολμάς, εκτος το γυναικείο ψεύτικο όνομα σου.. Που το χεις συνηθίσει.. Και θα συνηθίσεις την γυναικεια φύση, ως κρυφοπο@@ας….γιατι έχω αμφιβολίες αν είσαι 17………….τελικά νομιζω είσαι 16,.!!! .σε αναζήτηση φύλλου…. Δηλαδη τι θα γίνεις όταν πας 17..τρ@εστι??η τρ@ν@@ουαλ..η @δερφη κανονική… Πάντως την λέξη άντρας..Αυτό το εις αποκλείσει και φαίνεται Από τον τρόπο που γράφεσαι κσι κρύβεσαι… Δεν εισαι

  33. Η έχεις συνηθίσει στο ντύσιμο.. Όπως τιυ Κλάους σβαμπ….

  34. Προς miranto rides.. Αγνώστου ταυτότητας..Ίσως Προς προσδιορισμό.η σκέψης .φυλλου

    Σου προτείνω να σε δει εσένα ένας πρώτα ένας γιατρός.. Κατά περίπτωση ψυχοθεραπευτης.. Να του πεις τον διχασμό ότι δεν έχεις αποφασίσει στα 17 σου τι φύλλο να διαλέξεις…αν είσαι άντρας η γυνσικα η τρ@νσεξουαλ..δευτερον να σε βοηθήσει να ..απαλαχθεις από τιυς φόβους σου,, ώστε να μην διστάζεις να αποκαλύπτεις την ταυτότητα σου η το όνομα σου.να σιυ βρει την κυρία πηγή αιτίας γιατι δεν το κανεις.. .και κάποια στιγμή να σε βοηθήσει να σκέπτεσαι λογικά ως ον… Διότι εφόσον στηρίζεις.. ΝΔ.. κυριαρχεί κάποια ψυχιατρική ανώμαλη κατάσταση στο μυαλό σου ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΆ.

  35. Μάλλον σε πείραξε το σχόλιο του πανουση . Μήπως σχετίζεται με σένα…. ???χαχαχα Όσο για κάτι δικό μου… Όλα τα σχόλια είναι δικά μου.διοτι έχω την λογική και σκέφτομαι.. Όχι λόγια από τους γονείς μου.. Σαν και σένα ανώριμο … Στα χαρίζω με αγαπη….

    • Εσυ μιλάς πολιτικά με τον Πανούση και καμαρώνεις;Λαις και ο Πανουσης;Μάλλον δεν τον ξέρεις.Πιο αστός δεν γίνεται.Μήπως ήταν και κουμουνιστης;Εγώ έχω λόγο και κρίση καλή η κακή αλλά δίκη μου.Δεν ψάχνω τι είπε κάποιος για πάρτυ του.Αρκετά με το χαβαλέ.Είναι μιας άλλης εποχής.Τι κάνουμε σήμερα…αύριο,ποια είναι η πρόταση σου; Η σκέψη σου;Έχεις;

  36. Είναι καταγεγραμενη για τον πατέρα του Μητσοτάκη…ως δικηγόρος ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΝΑΖΙ υπερασπιζοταν ΝΑΖΙ , αυτούς που βίαζαν το πρωί τις κρητικές και το βράδυ μαζεύονταν στην βίλα τιυ για ποτάκι.. Αλλά είσαι 17 που να τα ξέρεις. ..ποιος Χίος…. Αν είχα εφημερίδα, αυτά που δημοσιεύει ο Χίος, δεν θα ήταν τίποτα μπροστα στις αποκαλύψεις τις δικές μου.. . Αλλά ακόμα και για όσα ξέρει, ήθελαν να τον δολοφονησουν… ..δυστυχώς στάθηκε τυχερός σε σχέση με τον άτυχο καραιβαζ.!!! .πουλημένα ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ. . .εσυ τρώγε τον Σανο σου.. Κάθε μέρα στις 8 … Και.. Μην ξεχάσεις την 15δοση εμβολίου να κάνεις…. Καμμενε,

    • Τώρα εσυ είσαι ψεύτης η απλά βλάκας;Ο Μητσοτάκης είναι αναγνωρισμένος αντιστασιακός από διεθνείς οργανώσεις.Αυτοί που τα κενέ αυτά είναι οι κουκουλοφόροι της κατοχής.Αυτό έτσι για την ιστορία.Μεγάλωσε δίπλα στο Βενιζελο και ο λαός τον τίμησε με την ψήφο του όσο κατέβαινε στη πολιτική.Ειδικά οι Κρητικοί που τον ήξεραν από πρώτο χέρι.Αυριανιστης είσαι;Ποιον ψηφίζεις θα μας πεις η είσαι άλλο ένα δειλό ανθρωπακι κουκουλοφόρος σαν τους προγόνους σου;Επιτέλους κάποιος να μας πει ποιον θεωρεί καλύτερο από τον σημερινό πρωθυπουργό να μας προτείνει υπάρχει;Τι είδους άνθρωποι είστε που μόνο για βρισιές και λασπη χωρίς καμία πρόταση;Μόνο φασιστες(εθνικιστές-ναζιστες)αντιδρούν έτσι.Έχω άδικο;

      • Την επομένη των εκλογών με νικητή τον Μητσοτάκη θα σε δω πατσαβούραααααα.
        Τότε θα βάλεις μυαλό,κούτσουρο.

      • Το να ενημερώνεσαι απ το Facebook,το Netflix ,και τον πεντικιούρ της γειτονιάς,δεν σε εμποδίζει να μπεις ανεπίσημα σάιτ όπως το syntagma.gr και να ενημερωθείς,όπως στο site της Βουλής των Ελλήνων ,που τόσο κόπτεσαι για την ‘Δημοκρατία’,τσάμπα τόσα καντάρια βλακείας, ηλιθιότητας,έπαρσης,καλαμοκαβαλικεύματος….το καθαρό απόσταγμα έχει σχέση με νεόντερνταλ..
        ς

      • Αντί να σκάσει η ηλίθια με την τόση διαφθορά και διαπλοκή που ξετυλίγεται στο πολιτικό σκηνικό,

        αποκαλεί τους άλλους βλάκες.
        Όταν το ένα πίσω απ το άλλο σκάνε τα σκάνδαλα.
        Ιδιοκτήτης εταιρείας κορακιών ο Πάτσης, έπαιρνε τα σπίτια του φτωχού, ενώ υπέπεσε και αυτός και η σύζυγός του σε απόκρυψη πόθεν έσχες, περιουσιακών στοιχείων, κάτι που είναι κακούργημα, φυσικά τεχνηέντως κεκαλυμμένο εδώ και 3 χρόνια..Εισπρακτική εταιρεία και το καλάθι της Πατσαβούρας πάνε πακέτο.Η πιο ηλίθια σχολιαστής στον τόπο.Αγγελούδια θ αποδειχθούν στο τέλος τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.
        Πάρε και το νεότερο σκάνδαλο.
        https://www.koutipandoras.gr/article/nea-apokalypsi-gia-skandalo-me-aroma-patsi-400-chiliades-evro-apeftheias-anatheseis-se-steno-synergati-tou-mitsotaki/

        ‘Αντε πήγαινε τώρα να βάψεις τα νύχια σου για να ξύνεσαι καλύτερα.

    • Ποια ιστορία διαβάζεις εσύ που τα λέει ολα αυτά για τον Μητσοτάκη τον πατέρα? Για πες να την διαβασουμε κι εμεις. Ειναι καλοι οι ιστοριογραφοι? Για δειξε μας.

  37. Τον πουλητη της Ελλάδας,, γιατι ειμαι Τούρκος.. Όσο για τον πατέρα του,,αντιστασιακος?? Αχαχα… ψάξε να βρεις το επάγγελμα του.. Και τι έκανε επί ΚΑΤΟΧΗΣ.ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ . Μετα τα ξαναλέμε.. Όσο για τον γιο του ψάξε συμφωνίες με Siemens, μερκελ, ερντογαν, Αμερική για πώληση Θράκης, Αιγαίου και αλλα τόσα εγκλήματα κατά της Ελλάδας…μέχρι τώρα Ποιοι οι ναζιστες,που ονομάζεις.. Η χρυσή αυγή ,ο βελοπουλος, η κάποιοι ,που δεν κυβερνησαν ποτέ και πως έβλαψαν την Ελλάδα..όλοι αυτοί που ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΜΥΑΛΟ ΟΝ ..?? Αφού δεν κυβερβησαν ΔΕΝ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ…. Την λάσπη την βγάζεις άνετα εσύ σε ανθρώπους που βρίσκονται φυλακή, η δεν κυβερνησαν. ενώ υπερασπιζεις λαμογια.. Που κατακλεβουν τον ελληνικό λαό..ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚαΙΚΟ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΣΙΣ, ΔΉΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΩθ ΥΠΟΥΡΓΟΊ, ΥΠΟΥΡΓΟΊ… είσαι βλακας και. ανιστόρητος.. Μαλλον στενοχωριεσαι που δεν κατάφεραν να σκοτώσουν τον Χίο.. γιατην βρωμιά που δημοσιεύει… Αν και δυστυχώς είναι ελάχιστα αυτά που γφςζει Αλλά κατάφεραν να πεθάνουν τον ΤΡΑΓΚΑ.. ΤΥΧΑΊΟ? ….

  38.  Σου προτείνω το βιβλίο «Η Μάχη της Κρήτης: Τα Μετά την Μάχην- Η Αντίστασις»,, το οποίο δύσκολα να το βρεις γιστι το έχει απαγορέψει από την κυκλοφορία η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ όταν για λίγο κυκλοφόρησε το 1971!! , . . Στο βιβλίο αυτό αναφέρονται ονομαστικά και με λεπτομέρειες όσοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς ή επωφελήθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την κατοχή

  39. Αποσμασμα τιυ απαγορευμένο βιβλίου για την κατοχή της Κρήτης :
    «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,) παππούς τιυ νυν) αμέσως σχεδόν μετά την επικράτηση των Γερμανών στην Κρήτη, φάνηκε ότι πολύ ευχερώς προσαρμόστηκε με την δημιουργηθείσα νέα κατάσταση, και σαν επιβεβαίωση τούτου εθεωρήθη η πρόσληψη της κόρης του Καίτης σχεδόν ευθύς αμέσως στην υπηρεσίαν των Γερμανών ως διερμηνέως όπου και παρέμεινε μέχρι τέλους της αποχωρήσεως των Γερμανών. Ο υιός του Κων. Μητσοτάκης, τον Οκτώβριον ή Νοέμβριο του 1941 και η δημιουργημένη οικογενειακή ατμόσφαιρα των καλών σχέσεων με τους Γερμανούς, φάνηκε ότι τον βόλευε στην προσαρμογή του .,.. σαν γνώστης και της Γερμανικής γλώσσας, παρίστατο στα ψευδοστρατοδικεία που είχαν συσταθεί από τους Γερμανούς, σε λίγο καιρό μάλιστα οι Γερμανοί του παρεχώρησαν και αυτοκίνητο.»– (σελ. 97)

  40. Δυστυχώς η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΊ ΚΑΤΟΧΗΣ ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.. ΡΩΤΉΣΤΕ ΤΘΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΊΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΌΤΗ ..( » ΣΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΚΌΡΗ ΤΙΥ ΝΤΌΡΑ ΚΑΙ ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΔΕΡΦΉ ΤΙΥ).. ΓΊΝΑΝΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ SIEMENS, ΟΙΚΌΠΕΔΑ, ΜΙΖΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΜΒΌΛΙΑ, ΑΙΟΛΙΚΆ ΠΆΡΚΑ, ΣΥΜΩΝΙΕΣΖ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΏΛΗΣΗ ΑΙΓΑΊΟΥ ΘΡΑΚΗΣ, 25 ΑΚΊΝΗΤΑ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΏΜΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΆ ΟΙ ΜΗΤΣΟΡΑΚΗΔΕΣ ΕΝΏ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΏ.. Κ@@ΠΡΟΣΚΥΛΑ.. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

  41. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξακρίβωση.. Ειναι οφθαλμοφανες… Στο λένε και οι σχολιαστες.. . Τώρα ποιος είναι ψεύτης..ας ξεκινήσουμε από τον Μητσοτάκη.. Καταρχήν.. Που τα ψεματα του, οι συγκαλύψεις και οι απατεωνιές από ΕΥΠ, το ποιος εκάψε την Ελλάδα για μίζες από siemens, για το ποιος υποσχέθηκε ελευθερία με ένα εμβόλιο και έχει φτάσει τα 4 υποχρεωτικά, με συνεχής ψέματα ότι κάνει καλο, ενώ πεθαίνει κόσμο,, με με με με…. Εναν κατάλογο ψεματων.. Εγκλημάτων,, συγκαλυψεων Που η λέξη ΨΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,είναι πολύ μικρή.. έμμεσος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ (ΤΡΑΓΚΑΣ, ΚΑΡΑΙΒΑΖ,, ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΧΊΟΥ).. Εσυ θα απαντήσεις τι προτείνουμε.. Τίποτα.. Να συνεχίσει να μενει στην εξουσία για να δολοφονεί κσι να σκοτώνει… Και να ξεπουλαει..κομματι κομματι την Ελλάδα . Τουλάχιστον αν ξανακυβερνησειβθα πεθάνουν άλλοι 2,3 δημοσιογράφοι, θα έχει πουληθεί η Θράκη το Αιγαίο,, κσι θα χουν πεθάνει, οι μισοί Έλληνες με τα υποχρεωτικά εμβόλια

    • να παρακαλας και να κανεις το σταυρο σου νυχθημερον να ξαναβγει, διοτι αλλιως ΚΑΗΚΑΜΕ φιλε

  42. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με την 12χρονη στον Κολωνό
    Ποιο κομμα λετε μετα???????????????????
    Ρομπες

    • Προτιμω ΣΥΡΙΖΑ που τον διεγραψε αμεσως επειδη συνομιλουσε. Δεν πηγαν να τον καλυψουν οπως η Νεα Παιδεραστεια τον Νικο Γεωργιαδη και τον Λιγναδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ