«Δεν θα αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο» λέει ο ιερέας που είχε φωτογραφηθεί μαζί του | «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρ. σύζυγος και γιος | Εισαγγελική έρευνα για φωτο της 12χρονης που «διέρρευσαν»

0
3341

Ο ιερέας, μέσω του protothema.gr, ξεκαθαρίζει τη θέση του – «Τον είδα μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, ήταν πιεστικός, ήθελε να βρεθούμε»

Αναστάτωση στους εκκλησιαστικούς κύκλους κι όχι μόνο έχει προκαλέσει από το πρωί μια είδηση του ekklisiaonline.gr πως γνωστός ιερέας των Αθηνών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Τον ιερέα εντόπισαν λιπόθυμο μέσα στο σπίτι του συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Ο ιερέας το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, όπως ούτε και το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, φαίνεται πως διατηρούσε σχέσεις με τον 53χρονο παιδοβιαστή, με φωτογραφίες τους να έχουν αναρτηθεί στα social media.

Ένα από τα ονόματα ιερέων που άρχισε να διαρρέεται σχεδόν από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν του εφημέριου του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικολάου Κούβαρη κι αυτό γιατί φωτογραφίες του είχαν αναρτηθεί από τον Ηλία Μίχο μόλις λίγες ώρες πριν την σύλληψη του στις 7 Οκτωβρίου με τις κατηγορίες του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης.

Ο ίδιος μέσω του protothema.gr ξεκαθαρίζει τη θέση του πως δεν πρόκειται να κάνει καμία απόπειρα αυτοκτονίας, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με φημολογίες να τον εμπλέξουν στην υπόθεση. Τις φωτογραφίες του ιερέα με την ηθοποιό Άννα Φόνσου και τον Ηλία Μίχο τις είχε τραβήξει ο 53χρονος μια μέρα πριν την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης: «Εγώ τον έβλεπα ελάχιστες φορές μέσα στο χρόνο αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός από εμένα όμως έχει φωτογραφηθεί και με άλλους ιερείς, όπως και με Μητροπολίτες αυτός ο απάνθρωπος. Από τις φορές που τον είδα φέτος ήταν δυο μέρες μέσα στο καλοκαίρι στην γιορτή του Προφήτη Ηλία, που μας κάλεσε στο μαγαζί του για την γιορτή του και επειδή ανήκει στην ενορία μου πήγα. Ο ίδιος ερχόταν σε επαφή και με τους συμβούλους μου στην εκκλησία, όπου έκανε κάποιες δωρεές σε απορρυπαντικά και χαρτικά» αναφέρει ο ιερέας.

iereas
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς π. Νικόλαος Κούβαρης με τον Ηλία Μίχο

 

Και προσθέτει: «Ένιωσα την υποχρέωση στην γιορτή του να πάω. Έκατσα ακριβώς 20 λεπτά, είχε καλέσει τον κόσμο τον δικό του κι έφυγα. Επίσης τον είδα και μια ημέρα πριν τον συλλάβουν, όπου με πήρε τηλέφωνο και επειδή πάντα ήταν πιεστικός και επέμενε στις θέσεις του, με κάλεσε να συναντηθώ μαζί του σε ένα κάλεσμα, όπου ήταν και η ηθοποιός Άννα Φόνσου. Έβγαλε πάλι τις φωτογραφίες, όπως έκανε πάντα και τις ανέβασε στο διαδίκτυο χωρίς να με ρωτήσει».

Όπως εξηγεί ο π. Νικόλαος Κούβαρης, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media του Μίχου λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου: «Eγώ έμαθα για τη σύλληψη του δυο μέρες μετά, την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία. Δεν είχαμε περισσότερες σχέσεις πέρα από αυτές που ανέφερα. Είμαι καλά με την υγεία μου και δεν σκέφτομαι να αυτοκτονήσω για κανέναν Μίχο γιατί δεν είχα καμία σχέση μαζί του».

Ειδήσεις σήμερα:

«Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρώην σύζυγος και γιος του Ηλία Μίχου

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγο και τον γιο τους χωρίς, όμως, αποτέλεσμα

mixos_kolonos_arthro

Προσπάθειες να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του και με τον γιο του έχει κάνει ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο Μίχος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα δύο αυτά πρόσωπα είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από την δική του.

Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».

Ενωμεταξύ ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είναι εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται την ώρα που παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης για την οποία ο ίδιος έχει προφυλακιστεί.

Με ποιους κρατείται στα Γρεβενά ο Ηλίας Μίχος

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται από την Κυριακή ο προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, καθώς στο συγκεκριμένο σοφρωνιστικό κατάστημα κρατούνται, μεταξύ άλλων, υπόδικοι για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την καραντίνα που προβλέπεται στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Μίχος την Τετάρτη (19/10) οδηγήθηκε στο κελί του.

Εκεί μαζί του θα βρίσκεται ο 34χρονος Χρήστος Παπαζόγλου, ο οποίος το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο κελί θα βρεθεί το επόμενο διάστημα και ο Πακιστανός ο οποίος το 2012 βίασε και τραυμάτισε βαρύτατα την νεαρή Μυρτώ στην Πάρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Κατεπείγουσα έρευνα από τον εισαγγελέα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού στην υπόθεση της ανήλικης

Η διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης αφορά  τα αδικήματα της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου

kakopoiisi_11xronis_xr

Πρόσωπα που μπορεί να διακίνησαν φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο της ανήλικης από τον Κολωνό, η οποία, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, βιάζονταν και εκδίδονταν από τον Ηλία Μίχο, αναζητεί πλέον η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, στο πλαίσιο κατεπείγουσας έρευνας που διατάχθηκε για το ζήτημα αυτό.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα αδικήματα της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της έρευνας είναι να διακριβωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η έρευνα έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει διακινηθεί τέτοιο υλικό, υπάρχει παραγγελία να διερευνηθεί ποια είναι τα πρόσωπα πα που το διακίνησαν ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε αυτά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα του ιερέα από τον Κολωνό: Ψέματα ότι πήγα να αυτοκτονήσω, ούτε καν ξέρω την 12χρονη – Βιάζουν την οικογένειά μου

Ιερέας

Ο πάτερ Νικόλαος από τον Κολωνό διέψευσε κατηγορηματικά αφενός ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αφετέρου ότι γνωρίζει το 12χρονο κορίτσι θύμα του κυκλώματος παιδοβιαστών.

Διέψευσε on camera o πατέρας Νικόλαος από τον Κολωνό τις φήμες που διακινήθηκαν μέσω social media ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για την υπόθεση της 12χρονης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιερέας τόνισε «όλα όσα ακούστηκαν ήταν εσφαλμένα. Ούτε επιχείρησα να αυτοκτονήσω ούτε έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο ούτε λιποθύμησα.

Καταδικάζω την ελεεινή ενέργεια του βιασμού. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειες και πλέον βιαζόμαστε και εμείς. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να μάς αφήσουν ήσυχους, έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Συνέχισε ως εξής: «Τον Μίχο τον συναντούσα 3-4 φορές το χρόνο, κυρίως όταν γιόρταζε ο ναός. Συναντήθηκα μαζί του έξω από το μαγαζί του με άλλα 60 άτομα. Του είχαμε μία υποχρέωση γιατί έδινε καθαριστικά το ναό, προφανώς ήθελε να φτιάξει το προφίλ του.

Το κορίτσι το 12χρονο δεν το ξέρω καθόλου. Αν έκανε ιερέας αυτό το πράγμα να καεί στο πυρ το εξώτερον. Αλλά όχι να γίνει αυτό που έγινε χθες που με έπαιρναν φίλοι και συγγενείς τηλέφωνο για να διαπιστώσουν αν είμαι καλά. Αυτό δεν είναι βιασμός;

Εχω λοιπόν στείλει εξώδικα εκεί που χρειάζεται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.»

Ακολουθήστε το News247.gr

Ένα e-mail με ονόματα και “ισχυρές” διασυνδέσεις! Ο ιδιοκτήτης των 10 οίκων ανοχής “κύριος Βασίλης” (φίλος του Δημήτρη Μάλαμα) και η σύζυγος “Μαρίνα”. Το “πέρασμα” της μάνας του 12χρονου κοριτσιού σε 1 από τους οίκους ανοχής και η γυναίκα που γνωρίζει πολλά και δούλευε για το “μεγάλο αφεντικό”.

Του Άρη Σπίνου

Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές για την δράση του Ηλία Μίχου και την λίστα των πελατών του που φρόντιζε να “προμηθεύει” με το 12χρονο κοριτσάκι.

Στο e -mail του edolio5 τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει δεκάδες πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Στεκόμαστε σε μία που την κρίνουμε ιδιαίτερα σοβαρή και δημοσιεύουμε αυτούσιο το email που μας έστειλε διατηρώντας τον τρόπο γραφής, τα κεφαλαία γράμματα που χρησιμοποιεί και τον τρόπο σύνταξης. Σημασία πλέον έχει η ουσία και όχι αν το κείμενο είναι φιλολογικό:

Διαβάστε το e-mail:

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΠΙΝΟ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΚ (αναφέρει το πραγματικό όνομα) ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 10 ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ (STUDIO) ΠΛΕΟΝ..ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 4-5. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…
ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…..

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ Κ (αναφέρει και το επίθετο) ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΛΑ ΩΣ “ΜΑΡΙΝΑ” ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΤΖΙΩΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο Β.Κ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ “ΣΥΖΥΓΟΥ?” ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ -αναφέρει το ψευδώνυμο της- ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… .

ΕΠΙΣΗΣ Η “ΜΑΡΙΝΑ” ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΒΚ (αναφέρει το όνομα του) ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΙΑΝΕΙ ΟΔΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ (αναφέρει τα ονόματα) Ο ΒΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚ (αναφέρει το όνομα του) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ Α.Γ. (αναφέρει το όνομα του) ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ (αναφέρει όνομα) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (αναφέρει το όνομα του καταστήματος του στρίπ σόου) Ο ΒΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ (αναφέρει την διεύθυνση) ΩΣ ΣΤΡΙΠ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…ο ΒΚ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ).

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΛΔΑΒΟ-ΟΥΚΡΑΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ (το αναφέρει) ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ 9-11 ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ
*Αναφέρει 11 διευθύνσεις οίκων ανοχής

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ,ΔΙΑΦΕΙΜΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΟΛΑΣ ΣΤΟ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΜΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….

ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΣΑ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΝ ΒΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ..ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,,ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ,2 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ 2 ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ…

ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΕΙΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Η ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ..ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΚ (αναφέρει το όνομα) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣ .ΟΤΑΝ ΔΕ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΕΝΟΙΩΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ,ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΝΙ..”

Οι σημειώσεις με κόκκινα γράμματα έχουν γίνει από το edolio5! Είναι προφανές ότι όλο το EMAIL είναι στην διάθεση των αρχών αν και εφόσον μας το ζητήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το όνομα του ΒΚ αναφέρεται στην δικογραφία με τους επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που αυτή την περίοδο εξελίσσεται η δίκη τους στο εφετείο και συμπεριλαμβανόντουσαν στην περιβόητη δικογραφία Μάλαμα που προέκυψε από το πόρισμα των 70 σελίδων της ΕΥΠ.

edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ