ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράψαμε μέλος μας που επικοινωνούσε με τη 12χρονη μέσω εφαρμογής

12
2609

«Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέλος του που επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τη 12χρονη στον Κολωνό, το οποίο και διέγραψε άμεσα.

Όπως αναφέρει, υπήρξε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου εκεί ενημερώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ταυτοποίηση του προσώπου που συνομιλούσε με το ανήλικο κορίτσι, προχωρώντας άμεσα στη διαγραφή του. «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποθετική ερώτηση
    Αν παιδεραστής, στέλεχος κόμματος, που έδινε το τηλέφωνο της 12χρονης σε φίλους του, εμφανίζεται σε φώτο να χορεύει με δημοσιογράφο & βουλευτή, μπορεί η δικαιοσύνη να διατάξει την ΕΥΠ/ΕΛΑΣ να ψάξει τα τηλ των άλλων 2 ή το ΠΑΣΟΚ & ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλάνε για χούντα?

  2. «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων»
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    • Mπραβο τους που δεν τον καλυψαν! Μαθαμε για τη διαγραφη πριν μαθουμε το ονομα του. Ετσι φερονται οι σοβαροι πολιτικοι.

  3. Ο Μητσοτάκης και η Συμμορία του, βιάζει -ψυχή και σώμα- τον Ελληνικό Λαό. Όλα τα άλλα είναι αντιπερισπασμοί για να διατηρήσουν για πάντα την Καρέκλα και τα Χρυσά Κουτάλια τους.. Έχουν όλο το Σύστημα μαζί τους, ΜΜΕ, οικονομική Ελίτ κλπ. Είναι ικανοί να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο αν δεν ξαναβγούν. Δυστυχώς, οι εγκεφαλικά νεκροί ψηφοφόροι τους κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας.
    Κατά τα άλλα, πρέπει ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται να τιμωρηθούν, για να λάβουν ΟΛΟΙ το μήνυμα, για το τι τους περιμένει. Θα το τολμήσει όμως η…παρακρατική Κυβέρνηση Μητσοτάκη- ΝΔ; Αν κρίνουμε από τα δεκάδες κουκουλωματα Σκανδάλων απο την συγκεκριμένη παράταξη, φοβάμαι πως ΟΧΙ… Οπότε, χαλαρώστε και καμαρώστε στον καθρέπτη, την Δημοκρατική μας ωριμότητα.. 🤮🤮🤮🤮

  4. ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΩΝ
    Το όνομα του μέλους που συνομιλούσε με την 12χρονη το μάθαμε αμέσως γιατί βόλευε το παιχνίδι της κυβέρνησης. Τα ονόματα των αστυνομικών και όσων πολιτικών συνομιλούσαν – έλαβαν βίντεο – συναντήθηκαν με την 12χρονη, δεν τα μάθαμε ποτέ…

    • Ουτε καν η ΝΔ δεν ασχοληθηκε με το ονομα μελους του ΣΥΡΙΖΑ.Ουτε κατα διανοια. Τα βελη σου στους δημοσιογραφους που πια τα βγαζουνε ολα. Και καλα κανουνε. Και που εισαι ειναι κι αλλοι ανθρωπιστες-αριστεροι μπλεγμενοι…Οποτε ξανασκεψου ποιον βλακοειδως στοχοποιεις και συ…

  5. Tι έγινε ρε παιδιά;Τρέχει τίποτα με τον υποψήφιο βουλευτή Συριζα Β Πειραιά και εκκαθαρίζεται σταλινικά μέσα στην νύχτα;

  6. Παιδια βρεθηκε κι αλλος πολιτικος. Πασοκ αυτη τη φορα. Μιλαμε γινεται ο κακος χαμος. Απιστευτο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ