Βιασμός 12χρονης: «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής, με έβαζε να «βλέπω» μέχρι πέντε άνδρες» κατέθεσε η ανήλικη

9
449

Η ανήλικη είπε ότι ο Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής και εκεί την βίαζαν μέχρι πέντε άντρες την ημέρα – Ανέφερε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα

Δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό, την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

«Μου έλεγε πάμε στο μπ….. και εκεί έβλεπα μέχρι πέντε άνδρες» είπε το παιδί στην κατάθεσή του, συμπληρώνοντας πως ο Μίχος της είχε πει να παρατηρήσει που έβαζε την τραπεζική της κάρτα η μητέρα της και να την πάρει.

Σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού, ο οίκος ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος είχε γκρι χρώμα και βρισκόταν κοντά στα Σεπόλια.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις ερωτήσεις που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η μικρή από ψυχολόγο και τις απαντήσεις που έδινε το παιδί:

Ερώτηση: Θυμάσαι τι χρώμα είχε σαν κτίριο;

Απάντηση: Γκρι ήτανε.

Ερώτηση: Και άμα ήταν διώροφη, εσείς που μπαίνετε;

Απάντηση: Στον δεύτερο.

Ερώτηση: Πώς μπαίνατε εκεί; Κανονικά;

Απάντηση: Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ναι, ανεβήκαμε και μας άνοιξαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος…

Ερώτηση: Μικρός, μεγάλος, πόσο ήταν περίπου;

Απάντηση: Εκεί 40 μου φαίνεται, 30.

Ερώτηση: Τον είχες δει όλες τις φορές που είχες πάει αυτόν τον άνθρωπο; Αυτός σου άνοιγε πάντα; Σας μιλούσε; Σας χαιρετούσε;

Απάντηση: Εμένα όχι, γιατί πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και, όταν τελείωνα εγώ, περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει: «Τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε».

Το κοριτσάκι κατέθεσε πως ερχόταν σε επαφή με τον Ηλία Μίχο.

Ερώτηση: Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;

Απάντηση: Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.

Ερώτηση: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;

Απάντηση: Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.

Ερώτηση: Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί, είχες επαφές με πολλούς άντρες;

Απάντηση: Ναι. Όχι με πολλούς. Εκεί μέχρι πέντε.

Ερώτηση: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;

Απάντηση: Δεν ξέρω.

Ερώτηση: Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;

Απάντηση: Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.

Το διάστημα αυτό που ήταν με τους άλλους άνδρες, όπως λέει το κορίτσι, «ο Ηλίας περίμενε στο αμάξι».

Ερώτηση: Είχες ήδη βρεθεί με κάποιους μέσα στο αυτοκίνητο και μετά πήγατε στον οίκο ανοχής;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Πώς σου το έλεγε;

Απάντηση: Θα πάμε στο μπ…

Ερώτηση: Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει, σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;

Απάντηση: Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά…

Στη συνέχεια ρώτησε η ψυχολόγος το κορίτσι τι ώρες περίπου συνέβαινε αυτό. Το παιδί απάντησε «όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».

Ερώτηση: Δηλαδή, μπορεί σε μισή ώρα να βρισκόσουν με πέντε ανθρώπους;

Απάντηση: Ναι.

Το παιδί αναφέρθηκε και στην κάρτα της μητέρας της, «όπου βάζανε λεφτά κάποιοι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες». Όπως είπε, υπήρχαν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πληρώνανε για φωτογραφίες της.

Η μικρή ρωτήθηκε από την ψυχολόγο για τον αν είχε καταλάβει κάποιος για την σχέση της με τον Ηλία. Η 12χρονη απάντησε πως από την πλευρά τη δική της όχι. Όμως, όπως είπε, «για τον Ηλία… τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή τη μικρή;».

Η ανήλικη αναφέρει στην κατάθεσή της πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει κάτι, ενώ είπε πως στον οίκο ανοχής φορούσε μόνο τα παιδικά της ρούχα. Επιπλέον, κατέθεσε ότι ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα. Η ψυχολόγος ρώτησε το παιδί αν της είχε ζητήσει ποτέ να φορέσει κάτι πιο έξαλλο, «ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο». «Ναι, μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα στρινγκ και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό…» απάντησε το κορίτσι.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η 12χρονη είπε ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα για όσα βίωνε και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Ηλίας Μίχος. «Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες» είπε χαρακτηριστικά.

Ερώτηση: Πόσες φορές την είχες δώσει στον Ηλία;

Απάντηση: Κάπου πέντε.

Ερώτηση: Από πού την είχες πάρει την κάρτα αυτή;

Απάντηση: Την είχε βάλει η μητέρα μου σε ένα πορτοφόλι.

Ερώτηση: Το έπαιρνε μαζί της;

Απάντηση: Όχι.

Ερώτηση: Που βρισκόταν αυτό το πορτοφόλι;

Απάντηση: Στο τραπέζι, εκεί που είχε τα πράγματα της, τα χαρτιά κι αυτά.

Ερώτηση: Κατάλαβε ποτέ η μαμά σου ότι έλειπε αυτή η κάρτα;

Απάντηση: Όχι, αφού δεν την χρησιμοποιούσε.

Ερώτηση: Ο Ηλίας ήξερα να την χρησιμοποιεί;

Απάντηση: Εγώ του είχα πει το pin. Επειδή όταν έμπαινε το επίδομα του παιδιού για να δούμε αν μπήκε πήγαινα και έπαιρνα ένα χυμό για να δούμε αν μπήκαν τα χρήματα.

Ερώτηση: Όταν μου λες έβαζαν χρήματα στην κάρτα, τι ακριβώς έκαναν;

Απάντηση: Μου ζήταγαν να δώσω το IBAN.

Ερώτηση: Και το IBAN που το ήξερες εσύ;

Απάντηση: Είχε ένα βιβλιαράκι και έλεγε απέξω τράπεζα…. Μου είχε πει ότι εκεί θα υπάρχει το IBAN

Ερώτηση: Ποιος το είπε αυτό;

Απάντηση: Ο Ηλίας μου το είπε ότι θα ξεκινούσε από GR και μετά είχε αριθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη: Φωτογραφίες και από άλλα παιδιά ζητούσε ο Μίχος

Σεπόλια – Αποκάλυψη: Φωτογραφίες και από άλλα παιδιά ζητούσε ο Μίχος
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος
astynomia.gr

Σεπόλια: Νέες αποκαλύψεις για την δράση του βιαστή-παιδεραστή Ηλία Μίχου από την αδελφή της γιαγιάς της 12χρονης

Με τρεμάμενη φωνή, μίλησε στην κάμερα του Mega η αδελφή της γιαγιάς της 12χρονης. Η γιαγιά του κοριτσιού φρόντιζε μέρα νύχτα τα 8 εγγόνια της, μην πιστεύοντας πως ένα από αυτά θα πέσει θύμα συστηματικού βιασμού.

«Πώς άντεχε 76 χρονών γυναίκα να παίρνει 8 παιδιά να τα πηγαίνει θάλασσα. Παντού. Μέχρι τη Λευκάδα τα πήγαινε. Η θεία; Τη ζωή της έδινε. Το ίδιο και ο θείος».

Η αδερφή της γιαγιάς της 12χρονης μίλησε στο Mega όπου εξήγησε πώς πιστεύει μέχρι τέλους στην αθωωότητα της 37χρονης μητέρας.

«Να λάμψει η αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι η (…) είναι αθώα αλλιώς πρώτα η αδελφή μου θα την είχε γδάρει».

«Βοηθούσαμε από το υστέρημά μας»

Όλοι οι συγγενείς και φίλοι στήριζαν αυτήν την οικογένεια με τα 8 παιδιά, όσο μπορούσε ο καθένας.

«Στο μεγάλωμά τους βοηθούσε το κοινωνικό παντοπωλείο. Βοηθούσαν οι παπάδες και εμείς το σόι από το υστέρημά μας».

Η θεία από τη Λευκάδα που ξεσκέπασε την φρικαλέα δράση του 53χρονου ήταν εκείνη που έδινε τα πάντα τόσο στη 12χρονη που είχε αδυναμία όσο και στα 7 αδέλφια της.

«Είχε έρθει η θεία και της είχε φέρει κρεβατοκάμαρες, κουρτίνες, πανάκριβα παπούτσια τα πάντα. Κι όλα τα ακριβά πράγματα τα έπαιρνε η θεία γιατί δεν είχε ιδέα».

«Όποιος με πειράξει θα τον κάνω μαύρο»

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή της γιαγιάς, η 12χρονη μάθαινε πολεμικές τέχνες οι οποίες όμως δεν την γλίτωσαν τελικά από το μαρτύριο το οποίο έμελλε να βιώσει στα χέρια του 53χρονου.

«Της έλεγε ο θείος ‘κοίτα μη γίνει τίποτα και δεν το πεις’. ‘Θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο’ απαντούσε η μικρή».

Ο 53χρονος με την απειλή όπλου τελικά κατάφερε να την αποπλανήσει, να ασελγήσει πάνω της αλλά και να την εκδίδει για λίγα ευρώ.

«Το εκβίαζε και ό,τι έκαναν στο υπόγειο του μαγαζιού με την απειλή όπλου, το εκβίαζε ότι αν έλεγε κάτι θα την σκότωνε όχι μόνο αυτήν, αλλά κι όλη την οικογένεια».

Ήταν σε αδιέξοδο λέει η αδερφή της γιαγιάς του παιδιού καθώς ο 53χρονος φάνταζε στα μάτια τους πανίσχυρος με πολλές διασυνδέσεις.

«Ο 53χρονος έκανε πολύ καλά τη δουλειά του γιατί πληρώνει και μη φοβάστε αυτός θα νικήσει. Τους εξαγοράζει όλους».

«Στόχευε και στα άλλα παιδιά»

Η ίδια αποκαλύπτει πως ο στόχος του 53χρονου μετά την 12χρονη ήταν και τα υπόλοιπα αδέλφια της οικογένειας.

«Τα μεγάλα κορίτσια όταν είχαν πάει στο μαγαζί του, τους είχε μιλήσει χυδαία, δεν ξαναπάτησαν. Έλεγε χυδαία πράγματα ‘τι ωραίο β… που έχεις και τέτοια’. Είναι παλιάνθρωπος και θέλει εκτέλεση».

Η γιαγιά των παιδιών εμμένει στην άποψη πως η 37χρονη μητέρα δεν έχει καμιά εμπλοκή με την δράση του προφυλακισμένου 53χρονου.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ερευνα των αρχών και για τα αδέρφια της 12χρονης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλ να πιστέψουμε ότι δεν της άρεσε αυτό που έκανε και έτσι πήγαινε και στον οίκο ανοχής;;ήταν ένα ανήθικο πλάσμα έστω και δωδεκάχρονο παιδί. Ήταν συνηθισμένο στη γλύκα της ηδονής. Όμως με τίποτα δεν έπρεπε να μπλέξουν όλοι αυτοί με το ανήλικο που γουστάρε. Αλλιώς γιατί δεν τα έλεγε στη γιαγιά η στη θεία της;; Επειδή ένιωθε ξεχωριστή που την προτιμούσαν τόσοι άνδρες;; Επειδή ο διεστραμμένος τη φόρτωνε δώρα;; Η μήπως δεν γνώριζε το πονηρό από το αθώο; Τόσα ήξερε… για δες τε και την άλλη πλευρά του νομίσματος. γιατί τέτοια ανήλικα κοριτσοπουλα παντού κυκλοφορούν . Όμως οι βλάκες και τα κτήνη φταίνε που τα πλησιάζουν και καλά να πάθουν ισόβιες διακοπές στη φυλακή

  2. Θα μπορούσε να βρει ευκαιρία το αθώο…. και ανήλικο παιδί …..να ξεφύγει όσο και αν την απειλούσε…. Φαίνεται γουστάρε τις εμπειρίες με τα κτήνη ….Δεν θέλετε να ξέρετε που θα καταλήξει έτσι;; θα γίνει η πιο διάσημη εταίρα σε λίγα χρόνια…..

  3. Πόσο άρρωστος/μαλακας είσαι; Τί σχολιάζεις βρε ανωμαλε; Αλλά άνθρωπος που κρίνει ένα ανήλικο την ώρα 01:00-01:10 πάνω σέ ένα υπολογιστή , υπερασπίζοντας παιδεραστές, ποσο φυσιολογικός να είναι; Τελικά είσαι το γνωστό ίδιο άτομο με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά.Ξεχωριζεις από την βλακεία που σε διακατέχει . Αρρωστημένο μυαλό, άρρωστη ψυχή…….

    • Ποια η διαφορά αυτού που σχολιάζει στις 1:00 απ’ αυτόν που εκπορνεύει ένα ανήλικο 12 χρονών μέρα μεσημέρι;
      Διαφωνώ με τον πιο πάνω , αλλά ο φασισμός και ρατσισμός σου τρομάζει.
      Τα πιο αθώα εγκλήματα έγιναν απογευματινές ώρες,τα συμβόλαια θανάτου που μετράμε 11 μπροστά σε κόσμο τα τελευταία τρία χρόνια, νωρίς έγιναν.
      Ο βιασμός της λογικής είναι 24ωρος.

  4. Ηρεμιστε κανείς δεν υπερασπίστηκε τους παιδεραστές τους αξίζει κρέμασμα. Αλλά όχι και την μικρούλα που γουστάρε ώριμους άνδρες. Σχολείο πήγαινε γιατί δεν μιλούσε σε φίλες η σε δασκάλες της. Γιατί;;

  5. Ξέρετε πόσα ανήλικα παντρεύονται από τα 12 και 13 χρόνια με υπογραφή των γονιών;;τα περισσότερα δε λόγω εγκυμοσύνης;; Σταματήστε να λέτε αθώα παιδιά που δεν αντιστέκονται σε ακόλαστες πράξεις. Έχουν και αυτά μερίδιο ευθύνης όπως οι γονείς και οι γύρω που τα ρίχνουν στο στόμα του λύκου. Όσο για το λύκο απευθείας στην κρεμάλα

  6. Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει οι περισσότεροι μπανηστηρτζιδες.Δεν χάνουμε λέξη πως το είπε πως το έκανε που το έκανε ο κάθε παιδεραστής με ένα παιδάκι.Αυτό λεγεται ενημέρωση;Μεταφερωντε καταθέσεις απόρρητες και καμαρώνουν αυτοί που τις λένε.Εξαλου βγαίνει έξω ότι θέλει και συμφέρει αυτόν που το λέει.Αλήθεια εσείς οι καλοί άνθρωποι το παιδάκι δεν το σκευτεστε καθόλου,Τα υπόλοιπα αδελφάκια;Σε κάποιες μέρες εβδομάδες που φύγει από την επικαιρότητα τι θα γίνουν;

  7. Ρε μηπως ο Βιαστής ήταν μουσουλμάνος,, γιστι αυτοί θεωρουν ότι οι κοπέλες από 12-13χρονων..ειναι έτοιμες για γάμο….

  8. Υποβοσκει ενας σεξισμος σχετικα με την ξεφτιλα του Κολωνου, ταχα μου οτι ΑΡΕΣΕ στο κοριτσακι. Το οτι πλανταζοντας και με λυγμους εσπαε στους αστυνομικους κι ελεγε να τον βαλετε φυλακηηηηη τι δειχνει? οτι γουσταρε? οτι την πρωτη φορα που την πειραξε τον παρακαλουσε να φυγει κι εκεινος εδειχνε τα οπλα και τις ξιφολογχες κι απειλουσε, τι εδειχνε? οτι γουσταρε το παιδι?
    Ενα καρο σεξισμοι για την καταστροφη μιας παιδικης ψυχης, απλα επειδη ειναι κοριτσι! Αν ηταν αγορι στη θεση του παιδιου, δε θα ακουγα κανεναν να λεει πως τοσα αγορια απο τα 12 πανε απο δω κι απο κει και μπλα μπλα μπλα. Ντροπη. Ωραια μαθηματα δινετε στις νεες γενιες. Αναρωτιεμαι παιδια εχετε και νομιζετε οτι απλα δε σας αφορα? ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ..απλά είσαι μέσα. Προσοχη πως μεγαλωνετε τα παιδια σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ