Σάκης Χατζηπέτρος: Ντου για την Κω… Σήμερα καλωσορίσαμε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο νησί σχεδόν όλοι κινούνταν στην πόλη μας…

27
20789


Σήμερα καλωσορίσαμε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο νησί σχεδόν όλοι κινούνταν στην πόλη μας . Με πρώτη σταση. 1.ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΔΈΝΤΡΟ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ. ( μπράβο σε όλους το καθαρίσαμε έγκαιρα) 2. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΊ ΧΩΡΟΙ ( θέλουμε δουλειά …….. ) Επόμενη εθελοντική εργασία ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ. — ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ — πάντα σε συνεργασία με την αρχαιολογία ( έχει μόνο ένα άτομο ……) 3. ΠΟΛΗ ( ΑΤΕ να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά ΛΙΜΑΝΙ μόνο 2 καταστήματα ανοιχτά …… ) ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 24. ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντου ντου ντου ντου ντου ντου του ρου ρου ρου ντου ντου τοοοοο τουρουρουρου ρου ρου ντου ντου άψογος τρομερή τοποθέτηση.

  2. Σάκη χαμήλωσε τους τόνους..το ήθος σου δεν είναι για βεντέτες.

    Άθελα σου αναδεικνύεις τα αρνητικά του Νησιού, τα επώδυνα και επαίσχυντα.

  3. ΣΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ.

    • γιατί δεν παίρνει λοιπόν αυτούς που είναι μόνο ο μισθός αντι να καλεί τους πολίτες για εθελοντισμό ?
      οεο? της παράταξης του δεν ειναι ?

  4. Και μου είπε δεν περίμενε να είναι τόσο τριτοκοσμική αυτή η χώρα. Ειδικά με την αναρχία στο παρκάρισμα, τη βρωμιά και τη γυφτιά που επικρατεί έπαθε σοκ. Στην Τουρκία πολύ καλύτερα. Μακριά από εδώ.

  5. η β@@@@ια πάει σύννεφο. Ασ τους μαζέψει κάποιος. Εγώ δεν βγαίνω να καθαρίσω τους δρόμους τους οποίους δεν βρωμίζω κιόλας γιατί προσέχω. Πληρώνω τον δήμο να το κάνει. Μπορεί ? ‘Η θα τα ρίξουμε όλα στον εθελοντισμό? Αν δεν μπορεί να παραιτηθουν.
    Το όλοι μαζί που λέγατε εννοούσατε να δουλεύουμε εμεις εθελοντικά για να παίρνει ψήφους ο Νικηταράς?
    Απολύτως σοβάρα θα κάνω μια ερώτηση ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ??? έστω και λιγάκι ρε παιδί μου…πάτε καλά?
    Μπροστά σας οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι δουλευταράδες, εκεί καταντήσαμε

  6. Σάκη σε αγαπάω! Αλλά:
    το νησί είναι στον αυτόματο πιλότο δυστυχώς ο μπροστινός μαζί με την δημοτική αρχή είστε απογοητευτικοι όλοι σας ντροπή για την εικόνα του Νησιού λυπάμαι….
    Κάνε μια βόλτα στο νησί και θα καταλάβεις Κως δεν είναι μόνο η πόλη #%€€€%

  7. ντου ντου με τον Μακαντου, παλιό σύνθημα στα γήπεδα του μπάσκετ. Είδαν τα αρχαία σκεπασμενα από τα χόρτα. Έβγαλαν και αυτοί που πρέπει τις φωτογραφίες τους με τον καπετάνιο και όλα καλά. Ω ρεε που πάμε που πάμε

  8. Αν περιμένει ο δημος να περιμένει από τους εθελοντές τότε να κατεβάσουν αυτοί κόμμα στις επόμενες εκλογές. Αντε γιατί και ο εθελοντισμός έχει χάσει το νόημα του….

  9. 2010-2024 ΤΟ ΝΗΣΙ σε εγκαταλειψη ,ρημαδιό.Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.
    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. 1978-2005.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΦΑΚΚΟ
    Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης.

  10. Όλοι στην πόλη ! Να θαυμάσουν τον νέο καταπληκτικό φωτισμό της δημοτικής αγοράς ! Τα γεμάτα στα χόρτα πεζοδρόμια , την αναρχία της πόλης , την βρωμια της ……..

  11. Ακου Σακη…. δεν μας φτανουν οι σνικανοι που τους ξαναψηφισαν … εχουμε και εσας!
    Ακου λοπον… σου εχω προταση…
    Μαζεψε ολους τους δικους σου( τους ανωτερους) και καντε ΝΤΟΥ να αρμεξετε τις ΚΛΑΡΕΣ!!

  12. Είστε σοβαρος κύριε Σάκη;Δεν έχει εργαζόμενους ο Δήμος και ζητάτε εθελοντές.Καλως μέχρι εδώ.Απο την άλλη να προσλαμβάνει ο δήμαρχος συμβούλους ,κάτι δεν στέκει.Μαλιστα σύμβουλο να κάνει τι;Να ακυρώσει την αντιδήμαρχο ;Καποιος μας δουλεύει τελικά.

  13. Μήπως είδατε το μεγάλο έργο της δική σας παράταξης στην είσοδο της πόλης ; Μέσα στα αγριόχορτα είναι ….άσχετοι που σας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον αρχηγό σας.

  14. Ο κύριος Χατζηπέτρος πληρώνεται για αυτές τις ώρες με το τσαπί . Οι εθελοντές τι παίρνουν τα μπράβο του αρχηγού ήρωα . Αυτά είναι γελοιοτητες δεν πάτε καθόλου καλά . Οι τουρίστες ήρθανε και εσείς μας λέτε δηλαδή πως δέκα νοματαιοι θα καθαρίσουν τον τόπο που είναι γεμάτος σκουπίδια και μπάζα και αγριόχορτα παντού όμως ,αυτό μας λέτε μωρέ ; Και μέχρι πότε θα το κάνετε αυτό ,θα είναι στην καφετέρια ο κόσμος και θα έρχονται οι εθελοντές παραδίπλα θα λένε excuse me for the mess come tomorrow it will be fine και θα βλέπουν σωρεμενα τα αγριόχορτα ; Κύριε Σάκη ακόμα περιμένουμε που υποσχέθηκατε να τους μαζέψετε όλους να συνεδριάσουν για το νοσοκομείο. Πέρασαν δύο μήνες από τότε που το είπατε στον Βενέρη τίποτα δεν έγινε ,ξεχάστηκε. Μετά σας ήρθε η ταπεινή ιδέα του εθελοντισμού. Με μπαλώματα θα βγάλετε θητείες εσείς ; Ακατανόητα χαζα πράματα . Σοβαρευτείτε .

  15. Τι Ντου βρε σεις τι ρεζιλικια είναι αυτά δεν ντρεπόμαστε καθόλου , λες και είμαστε τριτοκοσμικό χωριό .ο δήμαρχος σας δεν ντρέπεται ούτε αυτός που βρωμάει όλο το νησί πόλη και χωριά . Για αυτό χρειάζεται ο πρόεδρος της πόλης μας; Να κάνει κίνημα εθελοντών που θα το λέει και από πάνω Ντου? ! Τι καραβλαχοι θεέ μου . Και έλεγε και για τους συνταξιούχους εθελοντές στο εξωτερικό . Τι λες βρε η μάνα μου παίρνει 320 εύρο και τόσοι άλλοι συνταξιούχοι που δεν τους φτάνουνε να φάνε θα κάνει και τον εθελοντή? Να τα κάνετε στη Σουηδία αυτά αστοιχειωτοι τι μυαλά κουβαλάτε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ