Η εκδήλωση Βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Κω με άρωμα παράδοσης στη Λέσχη Αξιωματικών

4
11917

Σε κλίμα εγκάρδιο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος, του Λυκείου των Ελληνίδων της Κω την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2023 στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων της ΛΕΘ Κω.

Η Πρόεδρος κυρία Τέτη Φάκκου και το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν για το καλό της καινούργιας χρονιάς. Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσαν το παρών επίσης μέλη, μαθητές, φίλοι και υποστηρικτές του Λυκείου, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, υπό τους ήχους των παραδοσιακών νησιωτικών ασμάτων, που απέδωσαν χορευτικά τα νεανικά χορευτικά συγκροτήματα του λυκείου Ελληνίδων Κω.

Την βασιλόπιτα του λυκείου Ελληνίδων Κω ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Αγκύρας κ.κ. Ιερεμίας ο οποίος μαζί με τον ιερέα και εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ, έψαλαν το αρχιμηνιά και αρχιχρονιά, και ευχήθηκαν σε όλους τους παριστάμενους υγεία και κάθε καλό για το νέο χρόνο.

Η κ. Φάκκου ως πρόεδρος του λυκείου Ελληνίδων από του βήματος έδωσε τις ευχές της για μία Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και προχώρησε στις τιμητικές βραβεύσεις γυναικών που προσέφεραν τα μέγιστα τις τελευταίες δεκαετίες στις επιδιώξεις και τις δράσεις του λυκείου Ελληνίδων!

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χώρους, ως είθισται και η πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη εκδήλωση του λυκείου Ελληνίδων για το νέο έτος!

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/26996-ekopse-tin-protoxroniatiki-pita-tou-to-lykeio-ellinidon-ko

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΣΤΑ
    ….. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ’

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ