«Πρασίνισε» η πλατεία Κονίτσης, με την τοποθέτηση μίας μεγάλης ελιάς

36
29994
«Πρασίνισε» η πλατεία Κονίτσης, με την τοποθέτηση μίας μεγάλης ελιάς, στο σημείο που παλιά έστεκε ένα συντριβάνι.
Ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι δηλώνουν στην κάμερα του Kos tv ,  επιχειρηματίες και κάτοικοι της πλατείας, για την άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, έπειτα και από την πρόσφατη συνάντηση τους για τη συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν την περιοχή.
Χορηγός της ελιάς, ο εργαζόμενος του Δήμου Σκεύος Κασίου, ο οποίος αισθάνεται υπερήφανος που ένα δέντρο δικό του, «πρασίνισε» κι άλλο την πλατεία και θα το απολαμβάνουν ντόπιοι και επισκέπτες, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη σημαντική προσφορά της ελιάς, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Σταμάτης Καμπουράκης.
Στις εργασίες παρέμβασης με το συνεργείο του Δήμου, παρών και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής.

Πηγή: https://www.kostv.gr

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τώρα που ανέβηκε η τιμή στο ελαιόλαδο η Κως θα έχει παραγωγή χάρη στην δημαρχαρα!Ο Δήμος θα έχει έσοδα! Abu Dhabi θα γίνουμε!

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΎΤΕΜΑ ΜΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ **
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ******

  3. Μπάβο στη δημοτική αρχή που συνεχίζει να είναι δίπλα στους πολίτες!!!Αφουγκράζεται τις επιθυμίες και αστραπιαία τις υλοποιεί!!!Μιλάμε για τις μικρές παρεμβάσεις!!!Την επόμενη πενταετία θα δούμε και τα μεγάλα έργα!!!Τώρα με τη συμβολή των τέως δημάρχων θα μπορέσει ο κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ γιατί μόνο αυτός ακούει να πάει την Κω ένα βήμα μπροστά!!!!

    • Μας έχουν κουράσει πια……..τσιχλα στο στόμα τους έχουν γίνει οι ελιές και τα λουλούδια!! Πραγματικά τους άρεσε το νησί μέσα στην βρώμα και χωρίς πράσινο???? Ντροπή!!!!!

  4. Δεν μπορεί πλάκα μας κάνετε.Ελιά πάλι;Δωρο λέει.Καθάρισε άλλος ένας το χωράφι του και ο δήμαρχος των έργων την έβαλε στη πλατεία.Απίστευτο ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω.Πάλι ελιά;Το λεω συνέχεια να το χωνέψω αλλά τίποτα.Θα μείνει τελικά σίγουρα στην ιστορία.Ο δήμαρχος των έργων ,Συγχνωμη της ελιάς ήθελα να πω.Ε δεν μας αξίζει πως να το κάνουμε.

  5. Το ειδικο Λυκειο που ειναι που θα φτιαχνατε; Καλα τα επικοινωνιακα σοου αλλα επι της ουσιας τι εχετε κανει αυτα τα χρονια για τα παιδια της Κω;

  6. Ποσο χαμηλα ο πηχης……
    Ευχαριστημενοι οι δυσαρεστημενοι της πλατειας με μια ελια!
    Συγνωμη αλλα εμεις αλλα ονειρα εχουμε για το νησι μας!
    Μεινετε εσεις στην ελια!!
    Τι ακουμε…..

  7. μάθε προτα ο άνθρωπος την έκανε δωρεάν γιατί επαρχία αθροπια κ προσπαθεί για κάτι ορεο για το Νιση του κ αν εσύ το βλέπεις έτσι ότι καθα ρίσε το χωράφι του μπράβο σου είσαι πόλη έξυπνη για αυτό πάμε μπροστά με κάτι τέτοιες σαν εσένα κ μάθε την η στοριας της ελιάς κ μετά μήλα γιατί αν δεν η πιρχαν κ η ελιές δεν θα είχαμε λάδι να φάμε κ να λαδοθει το έντερο σου έξυπνη που πάντα έχεις άποψη προς miranta

  8. Η ΕΛΙΑ θα ξεραθεί δεν μεταφυτεύονται έτσι οι ελιες και αυτήν εποχή .
    Ρωτήστε ένα γεοπωνο.

  9. Ελια κοστος 0(μηδέν)
    Αρπαγη 350.000 ευρω
    Ταξιδευτης 250.000 ευρω
    Το ποιοι ηταν στις επιτροπές το θυμάστε; θυμάστε ποσα χρήματα πήραν; Τι οχι;
    Ο κυρίτσης θα εβαζε το κλιματικό ως γλυπτό.

  10. Ξέρετε τι σημάδια (λαδιές) αφήνουν οι ελιές που πέφτουν και πατιούνται. Άσε που γλυστράνε λόγω των κουκουτσιών. Αυτά τα σκέφτηκε κάποιος;

  11. αυτές τις ελιές τις αγοράζουν?τις κάνει κάποιος δωρεά?αν τις πληρώνουν,πόσο τις πληρώνουν?σαν τα…..για γλάστρες που έχουν βάλει??!

  12. που γκρινιάζετε ,για όλα όμως, να ξέρετε ότι το ζήτησαν οι κάτοικοι και επαγγελματίες της πλατειας .Η μιζέρια που κουβαλάτε αηδειαζει πια.Μα για όλα μια γκρίνια?έλεος με την ανυπόφορη ψυχοσύνθεση σας!Κάνει κακό πρώτα σε σας και μετά στους γύρω σας!

    • Πελάτες έψαχναν οι μαγαζάτορες, να φύγουν τα σκουπίδια και να μπουν ταμπέλες. Για ελιές δεν θυμάμαι κάτι

  13. Θελω να μαθω ποιος ειναι ο πανεξυπνος που θεωρει οτι η ελια αποτελει στοιχειο αστικης δενδροφυτευσης. Ελεος γεμισαμε με ασχετους προισταμενους και συμβουλους. Με κουρασατε και σας βαρεθηκα. Τραβατε να κανετε κανενα μπανακι μηπως και ησυχασει η πολη απο τις ανοητες παρεμβασεις σας. Φευγοντας παρτε και τις ανθοστηλες μαζι σας.

  14. τυχεροι θα ερχονται απο παντου να θαυμασουν το μεγαλοπνοο εργο της κονιτσης και να το αντιγραψουν ουρα θα κανουν καιθα γεμισουν τα ταμια των καταστηματων

  15. ρε πατε καλά; αφήστε τον άνθρωπο να φυτευσει ελιές έρχονται άσχημες ημερες. Τον χειμώνα τι θα τρώμε; ψωμί και ελιά. Νικηταρα αντε στο σπίτι σου να ησυχάσουμε. Σε στηριξαμε αλλά τελικά αποδείχθηκες λίγος.

  16. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΟΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΙΡΑΝΤΕΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΣΟΥΛΗΔΕς,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.1 ΜΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ.

    • Εντάξει με πρόλαβες!!!!!!Αντε άμα δεν είναι ένας είναι δύο χαχαχαχαχα πραγματικά μας περνάνε για χαζούς???Αλλά μάλλον αυτός ή αυτοί είναι γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι πιάνονται χαχαχαχαχα

  17. Το έχω ξαναπεί.Μπαίνεις στη πόλη μας.Εκεί βλέπεις το συντρίβανι με την σύνθεση της αρπαγής της Ευρώπης,έργο Κυριτση και δίπλα ακριβώς μια ελιά.Έργο Νικηταρά.Ο καθένας ότι μπορεί .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ