Με πολύ κόσμο και συγκίνηση η χοροεσπερίδα των αποφοίτων του ΕΠΑΛ Κω

0
10980


Θεσμός για τους τελειόφοιτους Λυκείου και στο νησί μας, είναι πλέον η χοροεσπερίδα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συγκινεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν φυσικά τα παιδιά, που θέλουν να θυμούνται για πάντα τα σχολικα τους χρόνια , επισφραγίζοντας τα, με μια βραδιά γεμάτη χορό, γέλια και δάκρυα χαράς.
Κάπως έτσι, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κω , το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου , διασκέδασαν στη χοροεσπερίδα τους στη Νέα Φαντασία, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες, χορεύοντας ταγκό, bachata, χασάπικο και ζεϊμπέκικο με αποκορύφωμα της βραδιάς ένα συγκινητικό μπλουζ ανάμεσα σε μπαμπάδες-κόρες και μαμάδες-γιους.
Παρόντες στην όμορφη βραδιά, φυσικά οι οικογένειες των νεαρών μαθητών, φίλοι καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Μεταξύ αυτών και η Αντιδήμαρχος Σταματία Κανταρζή, ο δημοτικός σύμβουλος Αριστείδης Μαραγκός, ο τοπικός σύμβουλος κοινότητας Κω και διευθυντής του ΕΠΑΛ ,Φίλιππος Παπανικολάου και ο απερχόμενος πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μάνος Μήτρου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σέβη Κουλάκη, εμφανώς συγκινημένη ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους τελειόφοιτους και κάλεσε στο βήμα για έναν σύντομο χαιρετισμό την Αντιδήμαρχο κα. Κανταρζή, το διευθυντή κ. Παπανικολάου και τον απερχόμενο Πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κ .Μήτρου.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/26984-sygkinitiki-i-xoroesperida-ton-apofoiton-tou-epal-ko

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ