Έπεσε φοίνικας στην καφετέρια «Καμέλια» και έσπασε τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες | «Από τύχη» αποφύγαμε τα χειρότερα…

11
20196
Δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον συμπολίτη μας Τάκη Χατζηπυλιώτη, ιδιοκτήτη της καφετέριας «Καμέλια», στην Ακτή Μιαούλη, αφού νωρίς το πρωί  αντίκρισε στην αυλή του καταστήματος του, πεσμένο τον φοίνικα, που δέσποζε στο χώρο για πολλά χρόνια. Λόγω της βροχής και του αέρα, ο φοίνικας έπεσε και έσπασε τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες που υπήρχαν στο χώρο .
Ευτυχώς το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το πρωί, όταν η καφετέρια ήταν κλειστή και ευτυχώς δεν  θρηνήσαμε κάποιο θύμα.
Αξίζει να  σημειωθεί ότι ο κ.Χατζηπυλιώτης, είχε ενημερώσει  εγγράφως τον δήμο, τον Απρίλιο του 2023, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του δέντρου, αφού είχε διαπιστώσει πως το δέντρο είχε πάρει επικίνδυνη κλίση.
Ο κ.Χατζηπυλιώτης έχει καταγράψει με δικηγόρο, όλες τις καταστροφές και διεκδικεί από το δήμο της Κω, οικονομική αποζημίωση για τις υλικές ζημιές.

Πηγή: https://www.kostv.gr

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τί έχουν να πουν όλοι αυτοί που κάθε φορά που κόβει ο Δήμος επικίνδυνα δέντρα κάνουν μηνύσεις;Να μαζέψουν οι οικολόγοι, αριστεριστές και περιθωριακοί -γραφικοι και να αποζημιώσουν τον Τάκη.Λιγο πιο αργά και θα θρηνουσαμε θύματα μεταξύ των οποίων και μερικούς από αυτούς…..

  2. Ο μητσοτακης φταιει…. Ηθελε να βαλει ανεμογενητρια στο μαγαζι του κ χατζηπυλιωτη….. Φημες λενε οτι θα βγαλει και τους φοινικες του καστρου..

    • Ψεύδεσαι ασυστόλως και κατηγορείς λάθος ανθρώπους πιθανόν από εμπάθεια.
      Αν το ψάξεις καλύτερα, είναι από τον τοπικό του ΣΥΡΙΖΑ που εγκατέλειψε τον ΛΟΑΤΚΙ και σήκωσε ΘΥΕΛΑ αντιδράσεων και την πλήρωσε ο gay finikas που συνεχώς κουνιόταν πέρα δώθε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ