Με τη δέουσα επισημότητα η κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου στην Κω

9
15947


Φωτογραφίες από μνημείο Ηρώων

(Φωτογραφίες από μνημεία Αρχιερέων και Ριμινιτών)

Με τη δέουσα λαμπρότητα και τιμή πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατάθεση στεφάνων και στα τρία μνημεία της πόλης μας, Ηρώων, Αρχιεραίων και Ριμινιτών για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Την Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ενώ η κατάθεση στεφάνων έγινε από μαθητές, Προσκόπους, Οδηγούς, εκπροσώπους του Λυκείου Ελληνίδων, Ιδρυμάτων, Σωματείων, Συλλόγων της πόλης με τη παρουσία των Τοπικών Αρχών και των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων.

Πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βγηκαν τα ελληναρια σαν α σκουλικια να τιμ’ησουν αυτους που ξεφτιλιζουν καθε μερα με τις πραξεις τους…. μια χωρα που ζει με το «εμεις καποτ娻….. αθλια απλα αθλια!!!

    • Αφού πούλησε την Μακεδονία μας, απαγόρευσε το «Μακεδονία ξακουστή» απέβαλε μαθητές της σχολής Ευελπίδων και μαθητές λυκείων που τραγούδησαν τον ύμνο αυτό και δεν σταματάει εκεί.
      Προσέλαβε ένα «εργαλείο» για να διαλύσει το κύτταρο της δομής της Ελλάδος μας, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και τον ανεκυρηξε… ΠΡΟΕΔΡΟ.
      Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Ένα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ στην ελληνική ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΔΟΜΗ.

  2. Ας ενημερώσει κάποιος ότι στις καταθέσεις στεφάνων ντυνομαστε ευπρεπως και δεν μασάμε τσίχλες.

  3. η απολυτη ξεφτιλα στην παρελαση. 500 μετρα το ενα σχολικο τμημα απο το αλλο. ο στρατος αργησε 10 λεπτα. καποιοι πρεπει να απολογηθου. επαρχειο κσι διοικητες.

  4. ΤΟ ΚΚΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ Ο ΚΑΣΣΕΛΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ Η ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ Κ ΕΝΑΣ ΠΙΝΕΙ ΦΡΕΝΤΟ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ