ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΤΣΑΤΣΑΚΛΑ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Ευχαριστήριο προς Ιατρό κ. Τ. Μεταξά και ΚΥ Αντιμάχειας «Σώσατε τη ζωή τη δική μου & των παιδιών μου»

7
4209

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ Κ.ΜΕΤΑΞΑ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ  ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ!

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΤΣΑΤΣΑΚΛΑ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η κυρία μιλάει για ένα πολύ ωραίο κτίριο εξοπλισμένο αλλά χωρίς καταρτισμένο προσωπικό να λειτουργεί όλα αυτά τα μηχανήματα που υπάρχουν αλλά κυρίως για ένα εξαιρετικό επιστήμονα που με την θέληση και το πείσμα του καταφέρνει να λειτουργεί αυτό το κέντρο υγείας ,με την συνδρομή εθελοντών ,βοηθώντας όλους εμάς που μένουμε στις γύρω περιοχές και αντιμετωπίζοντας περιστατικά ,που άν περίμεναν να φτάσουν στο νοσοκομείο …….δεν θα έφταναν ποτέ .Ενα κέντρο υγείας που θα έπρεπε να είναι πρότυπο γιατί βρίσκετε στο τρίγωνο με πολλούς μόνιμους κατοίκους αλλά και δίπλα στο αεροδρόμιο με τόσους ταξιδιώτες καθημερινά αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να λειτουργεί με έναν ΑΝΘΡΩΠΟ – ΓΙΑΤΡΟ .

  1. ΕΝΝΟΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ