Φωτιά στο δρόμο μπροστά από το κοιμητήριο στο Μαστιχάρι | Την έσβησαν διερχόμενοι «Αν φυσούσε τα πράγματα θα εξελίσσονταν διαφορετικά…»

13
23377

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε ξερόχορτα στην άκρη του δρόμου και επεκτάθηκε σε διπλανό δέντρο, έξω από το κοιμητήριο στο Μαστιχάρι.

Ευτυχώς, επενέβησαν άμεσα διερχόμενοι πολίτες με λάστιχο από το κοιμητήριο και πυροσβεστήρες οχημάτων.

Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά ας είμαστε πιο προσεκτικοί, αν φυσούσε  τα πράγματα θα εξελίσσονταν διαφορετικά…

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΕ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.

  2. Ειδα ποιος εβαλε την φωτια.θα μαθετε και θα καταλαβε τε.Τον εχουν ηδη καλεσει στην δικαιοσυνη.Κυριε νικηταρα σας το λεμε προσεχετε ,αυτοι θελουν να κανουν κακο στο νησι.

  3. εμαθαν για τισ δημοσκοπησεισ και αρχισαν.Να ξερετε οτι εμεις της ισχυρης κως κανουμε περιπολιες.Μην τυχον και σας πιασουμε.Οπου δεν πεφτει ο λογος πεφτει

  4. Μπράβο ρε Γιώργο Καλά της τα είπες ξύλο θέλουν όλοι αυτοί και αυτοί που πετάνε σκουπίδια Μία από τα ίδια βούρδουλα

  5. Διαβαστε …και δειτε το IQ των γραφιαδων της ανισχυρης……..
    Εσεις τωρα εχετε δικαιωμα ψηφου??
    Και η δικη σας ψηφος θα μετρησει το ιδιο με την δικη μου??
    Ναι ξερω δημοκρατια εχουμε αλλα……..ποσο.. αδικο……..

  6. Πιο ασυνείδητοι είναι αυτοί που σε λίγο θα πάμε να ψηφίσουμε. Έχουν γεμίσει οι δρόμοι σκουπίδια και χόρτα. Και αυτοί που δεν έχουν ίχνος ντροπής και πετάνε τα πάντα έξω από τα μεταφορικά οχήματα, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

  7. Κανενας μονοκυτταρος οργανισμος που καπνιζε, θα το τελειωσε και θα το πεταξε στο προσωπικο του τασακι, το δρομο!

  8. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΟΟ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΤΙΚΤΟΚΣ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    • ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟΝ ΑΜΙΣΘΙ.70& τον εχουν.ο κυριτσησ παιζετε για δευτεροσ με την μακρη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ