Ανησυχία από φωτιά σε καλαμιές στο Αμανιού Κω | Άμεση επέμβαση ΠΥ και εθελοντών (ΒΙΝΤΕΟ)

47
48244

Ανησυχία προκλήθηκε σήμερα το πρωί από φωτιά που ξέσπασε  σε καλαμιές στο Αμανιού της Κω (ο καπνός έφτασε μέχρι το Πυλί…)

Όπως ενημερωθήκαμε άμεση ήταν η επέμβαση της ΠΥ και των εθελοντών, ενώ ευτυχώς υπάρχει άπνοια που βοηθά στο σβήσιμό της.

Προσοχή μεγάλη και μάτια χίλια δεκατέσσερα απ΄όλους μας…



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον ηλιθιο που άναψε φωτιά να κάψει ,ενώ γίνονται όλα αυτά,τον μάζεψαν να τον μπουζουριάσουν;Κυκλοφοράει ακόμα ελεύθερος;Γιατί;

    • Και αποφάσισαν να φύγουν.
      Πήραν τις ρίζες τους και βγήκαν έξω.
      Πίσω τους άφησαν μια τρύπα το κάθε ένα.
      Έμειναν σκέτες οι τρύπες.
      Τότε οι άνθρωποι αποφάσισαν να μπουν αυτοί μέσα μπας και φτιάξουν τα πράγματα.
      Έλα όμως που δεν βγάζανε ρίζες.
      Και επιπλέον πέσαν και χώματα και τους θαψανε μια για πάντα.

    • Miranta , νεοδημοκρατική λέπρα, ΣΚΑΣΕ επιτέλους, άσε τις προτροπές και ….γλώσσα και … βρωμόχερά σου, αυτά που μιλάνε και ψηφίζουν τους βιαστές μας.
      Το επιτελικό κράτος σας και ο επιτελικός πάντα βλακωδώς χαμογελαστός γουρλομάτης σας, υπηρέτης της λοβιτούρας , της υποκρισίας και του κάπηλου πατριωτισμού.
      ΑΥΤΟΙ φταίνε.
      ..και για πια επιχείρηση εκκένωσης μιλάτε ρε ΡΕΤΑΛΙΑ ΔΕΞΙΑ ;;;
      Ο απλός κόσμος βοήθησε βασικά για τις εκκενώσεις και τα μηνύματα του 112 με την προτροπή: » ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
      Αυτό το πορνείο το λες κράτος και κρατικό μηχανισμό.
      Και η μηχανισμοί πρόληψης των πυρκαγιών, που βόσκουν???
      Εσείς κυβερνάτε .
      Εσείς έχετε την ευθύνη της καταστροφής και όχι ο … στρατηγός άνεμος , κατά τον πανίβλακα πρώην νεοδημοκράτη υπουργός σας.
      Σκάστε επιτέλους δεξιά ανίκανα απόβλητα, που μονοπωλείτε κιόλας τον πατριωτισμό …ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΛΕΧΡΊΤΕΣ

      • Το οτι πολιτικοποιεις τετοιες καταστροφες δειχνει αρκετα για το συναφι σου.
        Συγχαρητηρια, γι αυτο ποτε δεν θα πατε μπροστα ουτε σαν ανθρωποι αλλα ουτε οι πεποιθησεις σας.

        υ.γ. Και οχι, μην πεις την καραμελα οτι ειμαι ακροδεξιος, εχασες ηδη.

    • ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ,ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟ.ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ.

    • εδώ κυκλοφορείς εσύ ελευθερος-η με τέτοιες αντιλήψεις.Μη σου πω ότι είσαι και πιο επικίνδυνη.

  2. Ας ελπίσουμε να είναι τυχαίο γεγονός και λάθος κάποιου που πήγε να κάψει καλαμιές. Πάντως τα τελευταία χρόνια οπότε καίγεται η Ρόδος μετά από λίγο έχουμε και πυρκαγιές στην Κω και μετά από λίγο στην Κάλυμνο.

  3. 6 η ώρα το πρωί δεν είναι τυχαία φωτιά ούτε κάποιος που πήγε να κάψει τα καλάμια, είναι οργανωμένο το Έγκλημα Ξυπνάτε επιτέλους, δεν είναι τυχαίοι όλοι αυτοί που έχουν έρθει στο Νησί μας.
    Ξύπνα Έλληνα επιτέλους και πάρε τα ηνία στα χέρια σου πριν να είναι πολύ αργά.

      • κι αυτούς που πιάσανε στην Ρόδο και πέρσι στην Εύβοια τι ήταν;;;επενδυτές οπαδοί του Κούλη,γιατί δεν τα λες όλα;;;Οι ανεμογεννήτριες που στήνονται;;ποιανού είναι και ποιος παίρνει μίζες για αυτά;;;;

      • αμμενα δαση, ζωα, αμαξια, υλικος εξοπλισμος, ξενοδοχεια, μαγαζια, η μιση ροδος καηκε, οι ανθωποι υποφερουν ψυχικα εχασαν την ζωη, κατω απο τα ποδια τους,, την περιουσια τους, τους εμεινε μονο το σωμα τους σαν κουφαρι… ναπεριφερουν…απο εδω και απο εκει αστεγοι,… … Η ψυχη τους εχει φυγει. .. Και λες για ανθρωπινη ζωη που προστατεψαατε..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΝΑ .ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΘΣ ΤΑ 100ΧΙΛ ΚΣΜΜΕΝΑ ΣΤΤΕΜΜΑΤΑ, ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΤΕ, ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΤΕ.. ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΘΑ ΗΝ ΜΙΣΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ. Οτι λενε οι δημοσιοκαφροι.. ΛΕΣ.. ??? ΤΑΧΕΙΣ …ΣΙΓΟΥΡΑ.. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ….. για τα νεα εργα στις καμμενες περιοχες. σχόλιο από άλλο άρθρο.Οταν γεννιέσαι ηλίθια και χίλιοι δικηγόροι λίγοι είναι για να σε συνεφέρουν

    • Η εξουσια δεν υπολογιζει ανθρωπινες ζωες.Βαλε φυλακες σε ολο το νησι.Δημοτικες και περιφερειακες ερχοντε.ΠΟΝΗΡΕΨΟΥ κυριε δημαρχε.Βλεπουν οτι ερχετε ηττα,και θα κανουν τα αδυνατα δυνατα.

  4. Ρεεεεε μάζεψε τον αυτόν που έβαλε την φωτιά!!! Δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος ,ανθρώπινη βλακεία υπάρχει!!! 7 ηωρα το πρωί έβαλε φωτια θα μας τρελανετε

      • κολοτουμπες απο κοντα του,αντρας,γυναικα.Φυλαγε τα ρουχα σου ναχεις τα μισα.Ολα μπορει να τα κανει το μισσος.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ απο εδω και στο εξης.Να η ευκαιρια να πεσει και λιγος βουρδουλας,μπας και συμορφωθουν.

  5. 7.20 φάνηκε η φωτιά. Ποσο τυχαίο ; Ποιος άρρωστος ξύπνησε σήμερα το πρωί κι είπε να μας κάψει ξεκινώντας από τα ξερόχορτα; Τυχαίο κι αυτό; Το θέμα με τους εμπρησμούς μας αφορά όλους. Πρέπει όλοι μας να παρακολουθούμε τους υπόπτους. Μας αφορά. Δε γίνεται μια ζωή να περιμένουμε τα πάντα από το επίσημο κράτος. Καλό η κακό δεν το εξετάζω. Δίκη μας είναι η πατρίδα μας πονάει την αγαπαμε τη γη που ζούμε. Τα μάτια μας 14 σε όλα.

  6. Μπορεί ο εμπρηστής να είναι Έλληνας μπορεί κι αλλοδαπός… κοντά είναι το Πυλι . Πάντως άρρωστος είναι σίγουρα. Το νου μας ολοι σε ύποπτες κινήσεις. Δεν ξέρω τι διάταξη υπάρχει αυτή τη στιγμή για τους εμπρηστές όμως σίγουρα πρέπει να είναι ισόβια για να μην πω τίποτε άλλο. Προς γνώση και συμμόρφωση. Επίσης, κάμερες παντού.

  7. Γιατί ή επικίνδυνα ηλίθιος είναι ή ήθελε να καεί και το δικό μας νησί

  8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΤΟΝΟΥ ΑΕΡΑ

  9. Βγάλτε περιπολίες, Αστυνομία, Δασοφύλακες, εθελοντές, Στρατό, προσεξτε και εμείς φιλαράκια κομμένες οι βλακειες, μη πω χειρότερα.

  10. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ . ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΖΩΔΙΟ ΜΠ…… ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΤ ΜΕΝΩ ΠΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ …….

  11. Εχουν βαλθει να τα κάψουν όλα, να μην μας μεινει τιποτα.
    Οποιες κι αν ειναι οι διαφορες μας, πρεπει να τις αφησουμε πίσω!
    ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ περισσοτερο απο ποτε, για το καλο των παιδιων μας και του τόπου μας που τοσο απαξιουμε.

  12. Ηταν άμεση πραγματικά και υπερβολικος ο αριθμός των οχημάτων μιας και δεν φυσούσε καθολου. Αυτό δείχνει όντως οτι είναι σε επαγρύπνηση. Όμως ένα μέτωπο μόνο και χωρίς αέρα είναι παιχνιδάκι. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει σχέδιο για διάφορες δασικές μας περιοχές (π.χ. Ζια) και για περισσότερα από ένα μέτωπα συν αέρα. Εκεί ελπίζω να υπάρχει άμεση και οργανωμένη παρέμβαση και όχι πανικόβλητες κινήσεις.

  13. Συμφωνώ με κάποιους εδώ μέσα,που προτείνουν συγκεκριμένα και άφοβα

    απαγόρευση εισόδου σε χώρους τέτοιους στις γουρούνες,δεν είναι μόνο οι ανθέλληνες και οι Πακιστανοί,ή οι τσοπάνηδες..η φωτιά στο Ασκληπιείο πριν δύο χρόνια φέρεται να ξεκίνησε από οδηγό γουρούνας..είχαν μπει 3-4 οχήματα τέτοια στην δύσβατη περιοχή για βίντεο και
    κόντρες

  14. Όσο δε το θέλουν οι φασιστες αριστεροί και ναζί τόσο πιο πολύ είναι σίγουρο ότι κάνει καλή δουλειά το 112.Έχουν σκάσει ,θέλουν θύμα οπωσδήποτε.Την κανονικότητα δεν την μπορούν και δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Απομονοστε τους και αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους.

  15. Μόνο μπράβο αξίζουν για τον συντονισμό και την άμεση κατάσβεση όσων συμμετείχαν στην φωτιά!!! Όλες οι φωτιές ξεκινάνε από το μηδέν και εξελίσσονται γρήγορα!!! Συγχαρητήρια σε όλους!!!1

  16. κολοτουμπες απο κοντα του,αντρας,γυναικα.Φυλαγε τα ρουχα σου ναχεις τα μισα.Ολα μπορει να τα κανει το μισσος.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ απο εδω και στο εξης.Να η ευκαιρια να πεσει και λιγος βουρδουλας,μπας και συμορφωθουν.

  17. στη Ρόδο πολυάριθμες μαρτυρίες πολιτών συνοδευόμενες από φωτογραφίες και βίντεο για εμπρησμούς από Πακιστανούς!
    ο δημοσιογράφος της Ρόδου Λ.Λοιζος έχει πλήθος στοιχείων. παρακολουθήστε τον

  18. Οι Έλληνες μάθαμε το 2023 πως οι δήμοι είναι ]]]]]δέλα και πως το γιουρούσι στις κρατικές δομές και χρηματοδοτήσεις από βύσματα και μιζαδόρους κοστίζει ζωές και υποδομές

  19. Τώρα αλήθεια το πιστεύετε ότι η φωτιά ήταν τυχαία η ότι κάποιος κάτοικος της περιοχής δεν ειχε τι να κάνει από τις 6.30 ,7 το πρωί κ πήγε μέσα μέσα στον ποταμό να καίει χόρτα??? δεν ήταν καν στον δρόμο έξω έξω..ήταν σε σημείο που δύσκολα υπάρχει πρόσβαση… πάμε καλά???? είναι ολοφάνερο πως είναι ανθρώπινο χέρι ας μην εθελοτυφλουμε στο οφθαλμοφανές..

  20. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ανθρώπους που γνωρίζουν από συντονισμό και εγρήγορση!!! Όλοι λένε σε όλα τα νησιά για την συνεργασία που υπάρχει στον Δήμο μας με την πυροσβεστικη και τους άλλους εθελοντές!!! μόνο έτσι σβήνουν οι φωτιές!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ