Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Στη θάλασσα έφτασε η φωτιά στη Ρόδο – Καίγονται σπίτια, ξενοδοχεία, beach...

Στη θάλασσα έφτασε η φωτιά στη Ρόδο – Καίγονται σπίτια, ξενοδοχεία, beach bar | Πρωτοφανής επιχείρηση διάσωσης: Οργανωμένες εκκενώσεις 30.000 ανθρώπων με όλα τα μέσα

22
20434

Η κατάσταση που βρίσκεται εδώ και ώρες εκτός ελέγχου και καίει ο,τι βρει στο πέρασμά της, πλησιάζει τώρα τα χωριά Πεύκοι, Λίνδο και Κάλαθο και για τον λόγο αυτό ζητείται τώρα η εκκένωση τους. 

 

 

Η φωτιά καίει σπίτια στο χωριό Λάερμα

Το χωριό των Λαέρμων καίει αυτή την ώρα η φωτιά, όπου σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ. Πατούνα στη «Ροδιακή», έχει ήδη ξεκινήσει να καίει τα πρώτα σπίτια. 

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος είπε οτι όλοι οι κάτοικοι έχουν φύγει από το χωριό και βρίσκονται σε ασφαλή σημεία στα τριγύρω χωριά.

Αυτή τη στιγμή εκκενώνεται και το Γεννάδι.

Μήνυμα από το 112 για το χωριό Γεννάδι εστάλη από την πολιτική προστασία πριν από λίγη ώρα. 

Η φωτιά συνεχίζει ν μαίνεται και να σαρώνει ό,τι βρίσκει στο πέρασμα της. Μετά το χωριό των Λαέρμων στο οποίο ήδη έχουν αρχίσει να καίγονται τα πρώτα σπίτια, το Κιοτάρι και το Ασκληπειό, εκκενώνεται και το Γεννάδι, προς το παρόν για προληπτικούς λόγους.

Τουλάχιστον 500 άτομα στην παραλία στο Γεννάδι – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Φωτιά στη Ρόδο: Τουλάχιστον 500 άτομα στην παραλία στο Γεννάδι – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτητών και χειριστών σκαφών έχουν λάβει εντολή από το Λιμενικό για να απεγκλωβίσουν πολίτες από παραλίες στο Κιοτάρι και στο Γεννάδι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ένας χειριστής σκάφους, τουλάχιστον 500 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία Γενναδίου, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Νίκος Αλεξίου, δήλωσε πως έχει δοθεί εντολή στα σκάφη να μεταβούν στην περιοχή ώστε να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και εφόσον χρειαστεί απεγκλωβισμός δια θαλάσσης να παρέμβουν άμεσα.

«Τα πρώτα σκάφη έχουν φτάσει αν απαιτηθεί να γίνει απεγκλωβισμός δια θαλάσσης θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά

Υπενθυμίζεται ότι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου έχουν επιταχθεί όλα τα τουριστικά σκάφη που ελλιμενίζονται στο Μανδράκι και με αυτά μεταφέρονται οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία που εκκενώνονται.

Πάνω από 7.000-8.000 οι τουρίστες που απεγκλωβίστηκαν

Όπως είπε νωρίτερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος μέχρι στιγμής οι μετακινήσεις πολιτών και τουριστών έχουν ξεπεράσει τις 7.000-8.000, ενώ υπογράμμισε ότι το νησί έχει κοπεί στα δύο καθώς το οδικό δίκτυο στη νότια Ρόδο είναι αποκομμένο

«Πάνω από 2.000 μεταφέρθηκαν με σκάφη και από εκεί με λεωφορεία για να μεταφερθούν στο ασφαλές βόρειο κομμάτι. Έχουμε πολύ κόσμο, έχουμε κλειστό οδικό δίκτυο. Τώρα μετράει να πάνε όλοι ασφαλείς», κατέληξε.

Συμβαίνει τώρα: Τρία ξενοδοχεία καίγονται στο Κιοτάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η πυρκαγιά που εξακολουθεί να μαίνεται στο νησί της Ρόδου έφτασε στις εγκαταστάσεις τριών ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή «Κιοτάρι». 

Και τα τρία ξενοδοχεία έχουν εκκενωθεί από τουρίστες και γίνονται προσπάθειες να περιοριστούν στο ελάχιστο οι ζημιές από την πυροσβεστική, τους εθελοντές και το προσωπικό.

 

Ρόδος: Ο στρατός συνδράμει στη μεταφορά τουριστών σε πιο ασφαλή σημεία

Ρόδος: Ο στρατός συνδράμει στη μεταφορά τουριστών σε πιο ασφαλή σημεία

Η κατάσταση στις πληγείσες περιοχές του νησιού είναι πλέον εκτός ελέγχου, με τους τουρίστες να έχουν βγει στον δρόμο και να προσπαθούν να βρουν τρόπο να μετακινηθούν σε ασφαλή σημεία.

Ο στρατός ήδη από αργά το απόγευμα βρίσκεται στις επάλξεις προσπαθώντας να βοηθήσει τουρίστες και συμπολίτες μας και να τους μεταφέρει όσο πιο μακριά από τη φωτιά γίνεται.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης  είναι το βίντεο που δημοσιεύει η «Ροδιακή»

 

 

 

Δύο C-130 με δασοκομάντος μεταβαίνουν στο νησί!

Λίγο μετά τις 21.00 αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα και πλέον τις προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζουν μόνο οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής του στρατού και οι εθελοντές τους οποίους συνδράμουν μονάδες και μηχανήματα των ΟΤΑ. Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Φωτογράφια: Κάηκε γνωστό beach bar στη Γλύστρα

Η πύρινη λαίλαπα που θερίζει τα πάντα από Λάρδο προς νότια, έκαψε και την περιοχή της Γλύστρας μαζί με γνωστό beach bar, σύμφωνα με το verena.gr.

Μηταράκης: «Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον επιχειρησιακό σχεδιασμό στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς»

«Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον επιχειρησιακό σχεδιασμό στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στο νησί της Ρόδου. Ήδη για τη #Ρόδο έχει αναχωρήσει ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης. Στη Ρόδο έχουν διατεθεί αστυνομικοί των ΟΕΠΤΑ και ΟΠΚΕ, και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με C 130. Αστυνομικοί και οχήματα των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Α’ Δωδεκανήσου ενισχύονται συνεχώς από υπηρεσίες όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων καθώς και Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Α.» αναφέρει ο Νότης Μηταράκης στο Facebook.

Λέκκας: Οι 5 παράγοντες που συνέβαλαν στην πύρινη λαίλαπα της Ρόδου

Λόγω υφιστάμενων 5 ιδιαίτερων γεωπεριβαλλοντικών παραγόντων αναπτύχθηκε ιλιγγιωδώς τις τελευταίες μέρες και ώρες, η μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο που αφανίζει τον κεντρικό δασικό πυρήνα της νήσου, αναφέρει ο Δρ. Ευθύμης Λέκκας.

Οι παράγοντες είναι οι εξής:

– Το υφιστάμενο δασικό περιβαλλοντικό πλαίσιο: η υφιστάμενη δασική περιβαλλοντική σύνθεση που περιλαμβάνει πολύ πυκνό δασικό ιστό, ψηλά δέντρα και συσσωρευμένη καύσιμη ύλη.

– Οι υφιστάμενες μορφολογικές συνθήκες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ένα επίμηκες μορφολογικό βύθισμα μεταξύ του όρους Αττάβυρος και του Προφήτη Ηλία, και το οποίο αντιστοιχεί σε τεκτονικό βύθισμα με διεύθυνση Α-Δ εγκάρσιο στην επιμήκη ανάπτυξη της Ρόδου.

-Οι ιδιαίτερα αρνητικές πυρομετεωρολογικές συνθήκες, δεδομένου ότι στο τεκτονικό βύθισμα αναπτύσσονται τόσο καταβατικοί, όσο και αναβατικοί άνεμοι πυροδοτώντας τις υφιστάμενες εστίες.

– Η αδυναμία προσέγγισης στο βασικό κορμό του δάσους λόγω των υφιστάμενων μορφολογικών χαρακτηριστικών και η αδυναμία προσβολής της φωτιάς από αεροσκάφη λόγω των εντόνων μορφολογικών εναλλαγών.

– Η σύνθετη μίξη του δασικού ιστού με αγροτικού οικισμούς, αστικές περιοχές και τουριστικές μονάδες, σύνθεση που επιβάλλει ειδικά και δύσκολα σχέδια διαχείρισης έκτακτης ανάγκης.

Εν κατακλείδι επαναλαμβάνεται για μία ακόμα φορά η τεράστια ανάγκη σχεδιασμού πρόληψης και διαχείρισης εκτάκτων αναγκών σε ειδικές περιοχές με σύνθετο γεωδυναμικό, περιβαλλοντικό και χωροταξικό πλαίσιο και η εφαρμογή του σχεδιασμού αυτού ιδιαίτερα σε περιοχές κομβικές για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

* Δρ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών,
Διευθυντής Εργαστηρίου Διαχείρισης Καταστροφών, Διευθυντής ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων», Πρ. Πρόεδρος Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η φωτιά έχει διανύσει κατά πλάτος το νησί, ότι έγινε και στην Εύβοια πάνω κάτω, θα σβήσει στην θάλασσα…

Δεν έχουν καταγραφεί, μέχρι στιγμής, περιστατικά σοβαρών προβλημάτων υγείας από την πυρκαγιά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ

@forecastweathergreece 🙏 Αποκαλυπτικό βίντεο από την Ρόδο προσπαθούν να εκκενώσουν τουλάχιστον πάνω από 2000 κόσμο ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ Πηγή : Rhodes Ρόδος #πυρκαγια #Ροδος #greece #ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ #Rodos ♬ πρωτότυπος ήχος – ForecastWeatherGreece

Με λεωφορεία και πλωτά σκάφη εγκαταλείπουν την περιοχή – Εκατοντάδες τουρίστες έχουν φτάσει ήδη στη Λίνδο – 2.000 έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής το Λιμενικό

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από τις περιοχές Κιοτάρι και Λάρδο στη Ρόδο όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και των τοπικών αρχών που έχουν επιστρατεύσει δεκάδες λεωφορεία αναμένεται να μετακινηθούν πάνω από 30.000 άτομα σύμφωνα με τον Τέρη Χατζηϊωάννου, Πρόεδρος ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου.

Ήδη στη Λίνδο έχουν φτάσει τα πρώτα λεωφορεία που μετέφεραν εκατοντάδες τουρίστες που διέμεναν στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής ενώ η Αστυνομία αναφέρει ότι περίπου 15.000 άτομα έχουν διαταχθεί να εκκενώσουν.

(2) Facebook

https://www.youtube.com/shorts/tdOLhNoAA08?feature=share

 

Στην μετακίνηση εκατοντάδων τουριστών στην Λίνδο αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Νατάσσα Παμπρη.

Ο Αντώνης Μπέρδης πρόεδρος ΚΤΕΛ Ρόδου αναφέρει ότι διατέθηκαν 15 λεωφορεία για την μεταφορά των εγκλωβισμένων τουριστών

Η επιχείρηση του Λιμενικού

Σε εξέλιξη είναι ταυτόχρονα και επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων υπο το συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος από τις παραλίες των περιοχών Κιοτάρι και Λάρδο στη Ρόδο μετά από την εκδήλωση πυρκαγιάς.
Στο κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος που συντονίζει τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων ατόμων από περιοχές της Ρόδου όπου μαίνεται πυρκαγιά, βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Έως αυτή τη στιγμή έχουν απεγκλωβιστεί περισσότερα από 2.000 άτομα σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου του Λειμινικού Νίκου Αλεξίου στο OPEN.

Οι επιχειρήσεις του Λιμενικού γίνονται από το Κιοτάρι όπου οι τουρίστες μεταφέρονται στον Κάλαθο.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων γίνεται και από την περιοχή Λάρδο. Στην επιχείρηση του λιμενικού σώματος συμμετέχουν τέσσερα πλωτά του λιμενικού ένα ναυαγοσωστικό περισσότερα από 30 ιδιωτικά σκάφη πλοίο του πολεμικού ναυτικού και ελικόπτερο του λιμενικού σώματος. Επίσης δεσμεύτηκε και διατίθεται πλοίο της Blue Star για να φιλοξενήσει πολίτες.

Από το Λιμενικό Σώμα/Υπουργείο Ναυτιλίας:

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Λιμενικού Νίκο Αλεξίου «ο μεγαλύτερος όγκος των ανθρώπων έχει ήδη απομακρυνθεί».

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση εκκένωσης

WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_14_30
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_18_55_27
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_18_55_19
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_18_55_02
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_54a
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_53
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_14_44_2
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_14_30_2
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_14_44
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_14_38
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_14_30
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_25_37
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_25_27
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_25_20
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_57c
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_56a
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_57
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_57a
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_57b
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_55
WhatsApp_Image_2023-07-22_at_19_21_55a

Από το ΓΕΕΘΑ έχουν διατεθεί:

6 Λεωφορεία

4 STEYER

6 πλωτά ειδικων δυνάμεων

και η Τορπιλάκατος ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ.

Τζέιμς Καφετζής.

*Πηγή φωτογραφίας: Instagram @jamie.kaf

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που ειναι η πολιτικη προστασια της Περιφερειας;
    Που ειναι η πολιτικη προστασια του Δημου;
    Πουθενα! Αξιοι!

    • που να σας πάρει η ευχή !!! Δεν μπορείτε μωρέ να έχετε ανοίξει δρόμους με μπουλντόζες στα δάση ?? Δεν μπορείτε να περιπολιτε μέσα στο δάσος για να μην γίνονται εμπρησμοί ????? Τι κάθεστε μέσα κ όταν πάρει φωτιά πάτε να σβήσετε τιιιιι όταν γίνει ανεξέλεγκτοι ???????? Τι στα κομμάτια σας μαθαινουν ?????

  2. Το επιτελικό κράτος πληρώνει την αλαζονεία,την έπαρση,την έλλειψη ορίων

    τα Νησίά μας έχουν κορεστεί,τα υπερφορτώσατε,αλλάξτε πολιτική..η φύση εκδικείται.Ολα έχουν ένα όριο,το στήσιμο κώλου στις πολυεθνικές φέρνουν πόνο στους Ιθαγενείς… διαβάστε ιστορία..λίγος Θουκυδίδης μελέτη,λίγο Ηρόδοτος..τα έργα αυτά επαναμβανονται χιλιετίες τώρα

  3. ολα καλά γκρεκόνια αυτους που ψηφίζετε αυτους εχετε…..τοσο θεωρουν οτι αξίζεται.

    • Στάχτη στην ψυχή σου,ΑΝΟΗΤΕ, ΑΝΩΜΑΛΕ, ΨΥΧΑΚΙΑ, που εύχεσαι τραγωδία για κομματικό όφελος.Ο κόσμος υποφέρει, καίγεται και εσύ σκέφτεσαι πολιτικά.Ποσο άρρωστο μυαλό έχεις; Πόσοι σαν εσένα κυκλοφορούν ανάμεσα μας και κάθε μέρα μας καλημεριζουν,μας συναναστρέφονται; Τί χαλασμένα μυαλά κυκλοφορούν Θεέ μου; Πώς γίναμε έτσι;Που πήγε η αγάπη για τον συνάνθρωπο; Άντε και έβγαινε τό κόμμα σου, τότε σε μια τέτοια καταστροφή θα λυποσουν; Τώρα επειδή είναι οι άλλοι καταριέσαι; Εύχομαι να πονέσεις κάποια στιγμή πολύ για να μάθεις ότι δεν είναι όλα πολιτική, ούτε εκδίκηση, ούτε μίσος…. Άντε αρρωστε…Βουλωσε το και μην προκαλείς μέρα που είναι….

    • Προς γκρεκονια...Βγήκαν τα τ..τσεκια να ...νιστούν μέσω πληκτολογιου.

      Ρε άχρηστα τομάρια, είστε που είστε ανεγκεφαλοι, μην γίνεστε περισοτερο.
      Αυτή είναι η απαρχή των χειρότερων.
      Ουδείς μπορεί παγκοσμίως να τα βάλει με την φύση που ξεσκισαμε 2 αιώνες τώρα.
      Καμία κυβέρνηση, καμία ανθρώπινη δύναμη δεν μπορεί να αντιστρέψει πλέον τα γεγονότα.
      8 δις άνθρωποι νομίζουν οτι θα την βγάλουν «καθαρή»?
      Καλά κρασιά.

  4. Απο Ροδο προς τους μη ανθρώπους γκαιμπελισκιυς της ομάδας αληθειας της ΝΔ

    Είμαι περίεργος να ακούσω τι θα εφεύρουν να πουν για το τι δεν πηγε καλα και καιγεται η Ροδος απο το επίσημο προπαγανδιστικο μηχανισμό της κυβέρνησης που αποτελεί και τροφοδότη των περισσότερων ΜΜΕ. Έφταιξε ο κακός συντονισμός της αφρόκρεμας των αριστων Χατζημαρκου – Καμπουρακη ; Έφταιξε η επικοινωνιακη αρχικά διαχείριση της κρίσης; Εφταιξε το Υπουργειο πολιτικης προστασίας και ο άριστος Κικιλιας ; Τι εφταιξε παιδιά και καίγεται το πιο ωραίο νησι της χώρας μας μια εβδομάδα τωρα;

  5. Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.

  6. Τι μυαλό μπορεί να κουβαλάει κάποιος που πιστεύει ότι οι φωτιές είναι θέμα πολιτικής και κάποιο κόμμα εδώ η σε όλο το κόσμο έχει τι λύση αλλά δεν την λέει;Ανθρωπσκια για τον εμπρηστή ούτε κουβέντα;Από βλακεία η εσκαμμένα ξεκίνησε η φωτιά αυτός είναι εγκληματίας.Έπρεπε να τον ψάχνουν όλοι και εκτός από τιμωρία έπρεπε να γίνει δημόσιος διασυρμός του και να στιγματίζεται .Εδώ έχουμε ανθέλληνες που χαίρονται να παθαίνει η χώρα καταστροφές για να κάνουν πολιτική.Ξευτηλες.

    • Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά τις ελληνικές λέξεις και μετά προσπάθησε να εξηγήσεις γιατί κοπτεσαι τόσο πολύ για το ρουσφετοκομμα σου.Προφανως καθένας που κάθεται να συζητήσει μαζί σου αποχωρεί….καμενος

      • Ναι με τα κόμματα που βρίζεις η Ελλάδα έχει κερδίσει το σεβασμό .Γράφε ωραία λόγια εσυ να περιγράψεις το σκοτάδι.Τι να κάνουμε είστε μειωψηφια γιατί απλά ζητε άλλου.Στα ωραία λόγια.Ελάτε στη πραγματικότητα.Πράξεις .Δεν μου αρέσει αυτό γιατί θέλω το άλλο.Πιο;Έχει κάτι καλό η χώρα μας;Σκέψου λίγο;Έχεις βρει κάτι καλό;

        • ανορθόγραφε μήπως πρέπει να ξαναπάς στο δημοτικό,μπας και γράφεις καλύτερα;;;;Να πουλάει πνεύμα ο πλέον ανορθόγραφος εδώ μέσα πάει πολύ

  7. δεν θα ακούμε την κάθε μ… α που θέλει να περάσει ο καθένας, ξεκάθαρα η ανυπαρξία πρόληψης έφταιξε, και είναι ευθύνη Δήμου και περιφέρειας, τα εκατομμύρια που πήραν φέτος για πρόληψη οι Δήμοι είναι τα πιο πολλά από κάθε άλλη χρονιά, γι αυτό βγήκε ο εισαγγελέας να ψάξει που πήγαν. Μετά φταίει ο κρατικός μηχανισμός που καλείτε να διαχειριστεί ταυτόχρονα 90 πυρκαγιες όλες σε δύσβατες περιοχές κατά περίεργο τρόπο. Αυτός όμως ο κετικος μηχανισμός εκενωσε μόνο στη Ρόδο (δε βάζω τα υπόλοιπα μέρη) σε 4 ώρες 30000 άτομα, οργανωμένα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Και είναι νωπο ακόμη το Μάτι και αντί να λέμε μπράβο, λέμε τις …αριες μας

    • ότι είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα… αυτό λες, εκτός αν σε πείραξε ο ήλιος..βάλε αντηλιακό και στο κρανίο σου.

    • Κοπριτη στις 8 το βράδυ ο γενικός γραμματέας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

      μιλώντας στο Κόντρα είπε ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος συντονισμός Εναέριων μέσων..όταν καιγόταν το μάτι ήταν όλα τα ΜΜΕ σε ζωντανή σύνδεση,τώρα απ την Παρασκευή το αποκλειστικό ειδησεογραφικό κανάλι της ΕΡΤ,που μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή έλεγε ειδήσεις,χθές και σήμερα μεταδίδει όπως και όλα τα βοθροκάναλα το Μουσικό κουτί και Ελληνικές ασπρόμαυρες ταινίες,στο ξανά ότι είσαι αχαΐρευτος.

  8. Έλα με τις σαχλαμάρες επιτέλους.Η Ελλάδα δέχεται επίθεση με τις φωτιές και εσείς κάνετε αντιπολητευση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ