Στον κατάμεστο από κόσμο Ορφέα η ομιλία του Γιώργου Νικητιάδη στην Κω | Ισχυρό μήνυμα για ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την 1η Κυριακή – Πλήρης η εγκατάλειψη των νησιών και της υγείας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

37
18517

Στον κατάμεστο από κόσμο κινηματογράφο Ορφέα και με αρκετούς όρθιους η ομιλίσ του Γιώργου Νικητιάδη στην Κω

Την πλήρη εγκατάλειψη των νησιών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καυτηρίασε ο Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος απάντησε με ημερομηνίες για δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν με αφορμή όσα υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης από την Κω για το νέο νοσοκομείο και τόνισε πως μέχρι αυτό να υλοποιηθεί, πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικότητα το υφιστάμενο.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Γ. Νικητιάδης δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του σε όλες τις μητέρες με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα τρία χρόνια από τον θάνατο το Δαυίδ Καλούδη.

Παρουσίασε την τραγική εικόνα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στα Δωδεκάνησα, ειδικά με τα όσα συνέβησαν τελευταία με το «Πρέβελης», αλλά και την τραγική εικόνα των νοσοκομείων των νησιών, όπως της Καλύμνου, όπως και στις χαμηλές συντάξεις, που έχουν κάνει τους ανθρώπους να μην μπορούν να ζήσουν.

Στους όρους για την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας, αναφέρθηκε ο Γ. Νικητιάδης, τονίζοντας πως αυτοί θα πρέπει να είναι καταρχάς:

-η ενίσχυση του ΕΣΥ,

-η προστασία της πρώτης κατοικίας,

-η δίκαιη κατανομή των χρημάτων του ταμείου ανάκαμψης και όχι μόνο σε λίγους, τ

-η προστασία της γης και του πρωτογενή τομέα,

ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να μην δοθούν απαντήσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών που είχε στόχο κυρίως τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και φυσικά αναφέρθηκε στον τουρισμό, τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του υφυπουργού.

Ζήτησε τη στήριξη όλων για να υπάρχει ξανά η φωνή της Δωδεκανήσου στη Βουλή, ώστε να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για τα προβλήματα των νησιών μας.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Γιώργου Νικητιάδη στη Κω


Ισχυρό μήνυμα για ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή έστειλε και η Κως κατά την προεκλογική ομιλία του τ. υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου Γιώργου Νικητιάδη, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα την Κυριακή 14 Μαΐου.

«Στις 21 Μαΐου θα θέσουμε τέρμα στην απαράδεκτη κατάσταση με την πλήρη εγκατάλειψη των νησιών μας και στα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο τ. υφυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης, από το κατάμεστο και με αρκετούς όρθιους,  κινηματοθέατρο ΟΡΦΕΑΣ στην Κω, καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

Ο υποψήφιος βουλευτής, αναφέρθηκε στην περσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κω και τις ψεύτικες εξαγγελίες για την ανέγερση νέου νοσοκομείου, τονίζοντας πως από τότε έως σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Αναφέρθηκε στις τραγικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό σε ένα νησί με τεράστιο πληθυσμό, που υπερδιπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.  Όπως σημείωσε με νόημα ο κ. Νικητιάδης για το νοσοκομείο της Κω έχει σημάνει ώρα μηδέν και η κραυγή αγωνίας για τον τομέα της υγείας ακούγεται από όλα τα νησιά μας. «Σε όλα αυτά θα μπει ένα τέλος, με το τέλος της αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σε μερικές μέρες» τόνισε ο τ. υφυπουργός.

Ο Γιώργος Νικητιάδης υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ ζητάει στήριξη από την πρώτη Κυριακή για να μπορέσει να εφαρμόσει τις θέσεις του και να βάλει τέρμα στις χαμηλές συντάξεις, στην έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό και στο τεράστιο κόστος ζωής.  Ο τ. υφυπουργός αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που θέτει το ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή όπως είναι η στήριξη του ΕΣΥ, η ορθή κατανομή του ταμείου Ανάκαμψης, η προστασία της πρώτης κατοικίας, η προστασία των δανειοληπτών, η επαναφορά του ΕΚΑΣ αλλά και η μείωση του κόστους ζωής.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Νικητιαδης στη στήριξη της Ελληνοαμερικανικής και στη στήριξη της Ελληνογαλλικής συμφωνίας για τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, υπογραμμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ πάντα έβαζε πρώτα το εθνικό συμφέρον.

Πέρα από το φλέγον θέμα του νοσοκομείου, ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε και σε άλλα τοπικά ζητήματα της Κω που βαλτώνουν με ευθύνη της πολιτείας. Στόχευσε στην απαραίτητη κατάρτιση ενός στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό και υπογράμμισε πως η Κως θα πρέπει να αποκτήσει Μαρίνα 1.000 θέσεων καθώς και δεύτερο εμπορικό λιμάνι. Σημείωσε παράλληλα πως στην πατρίδα του πατέρα της ιατρικής, του Ιπποκράτη, θα έπρεπε να υπάρχει σχεδιασμός για πλήρη αξιοποίηση του συνεδριακού τουρισμού με προσέλκυση ιατρικών συνεδρίων καθώς και αξιοποίηση του όρκου του Ιπποκράτη με τη συνεργασία ιατρικών σχολών.

Για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Νικητιάδης αναφέρθηκε στην ανυπαρξία φωνής του ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή, που ζημίωσε τα Δωδεκάνησα. Παραλλήλως τόνισε, πως εάν το ΠΑΣΟΚ είχε εκπρόσωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, η κατάσταση στα νησιά μας δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα και ζήτησε ισχυρή στήριξη τόσο στο ΠΑΣΟΚ για μια ισχυρή κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή όσο και στο πρόσωπό του για να αποκτήσουν ξανά φωνή στη Βουλή τα Δωδεκάνησα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ Νικητιάδης στις μητέρες που την Κυριακή γιόρταζαν και φυσικά στη σύζυγο του Γιούλα Ιατρού Νικητιάδη.

Πριν την ομιλία του κ. Νικητιάδη χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου Γιάννης Χατζηγιακουμής και ο φοροτεχνικός – οικονομολόγος και πρόεδρος  της Ε.Φ.Ε.Ε Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου Μιχάλης Κώστογλου .

Ο κ. Γ. Νικητιάδης ολοκλήρωσε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή, για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ!

 

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ, Πω, πω, πω, κατάντια, δεν κατάφερε να γεμίσει τον Ορφέα των 120 καθισμάτων.

    και εάν αφαιρέσεις τους συνηθεις γραφικούς που στήνονται πάπαλα τα ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ για μια έδρα… Πάρε τα παπάκια του ΓΑΠ Αμερικάνε και καλή σύνταξη . Βρήκε ευκαιρία μετά τον ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ αλλά δεν του βγαίνει…

    • ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

    • ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΑ ΟΛΟΥΣ, 13 καθίσματα η σειρά Χ 9 σειρές =117 μείον τα ΆΔΕΙΑ =108 ΑΤΟΜΑ

      ΜΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ τα κατάφερες, εάν αφαιρέσεις τους βαμμένους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ θα σε ψηφίσουν καμιά πενηνταριά ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩ…. Περασμένα μεγαλεία Γιωργάκη μου….

  2. ΌΣΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ο ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΣ έπαιζε με το κόμμα του ΓΙΩΡΓΑΚΗ και τα ΠΑΠΑΚΙΑ του...

    ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΞ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΨΗΦΩ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ… ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ που ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

  3. Δηλαδή είμασταν καλύτερα το 2019 με λίγα λόγια.Σωστά;Τότε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ.Εσάς για πιο λόγο;

  4. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΑΣΟΚ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ Κ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ Κ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΔ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ Κ ΚΑΘΑΡΑ

    • ΑΦΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ…..ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ……ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ……….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    • ΚΟΣΚΩΤΑ….
      ξεχνας ποιος ηταν το συνεταιρακι σου στην ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΕ!!Ποιος αλλος απο τον Μπακογιαννη,πρωην γαμπρος της Αγιας Οικογενειας των Μητσοτακηδων,που τον εκαναν μεχρι και ηρωα…..Ιστοριες για σανοφαγους νεοΕλληνες…..
      Υ,Γ,και μονο που δηλωνεις περηφανος που ψηφιζεις νδ….πρεπει να δει ψυχιατρος..χεχεχεχεχεχεχ

  5. Καλύτερα το Κατερινάκι παρά τα Αμερικανάκια με το κίτρινα παπάκια...

    Μλα, μλα, μλα σε άδεια αίθουσα, αλλά και ο ίδιος δεν πιστεύει ακόμα τώρα, ότι μπορεί να προσφέρει κάτι στα νησιά μας…

  6. ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

    Οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΟΙ που θα αποστρατευτούν από τους νησιώτες χωρίς να αφήσουν τίποτα πίσω τους.

  7. Συγγνώμη,αναγνωρίζω άτομα,να παρευρίσκονται σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις ΟΛΩΝ των κομμάτων …τι συμβαίνει; Αλιεύουν φηφαλάκια;
    Δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος αγαπητοί/αγαπητές μου,λάθος μέγα

  8. Εάν αφαιρέσεις του ευκαιριακούς γραφικούς περαστικούς, τους έχοντες ανάγκη παρουσίας για φωτογραφίες και ψηφουλάκια θα βρεθούν καμία ογδονταριά που ίσως ψηφίσουν

    • Εγώ βλέπω ότι ο Κόνσολας στην πατρίδα του την Κάρπαθο μάζεψε 80 άτομα και ο Υψηλάντης καμάρωσε για τα 50 άτομα που μάζεψε στην Κάλυμνο. Ο Νικητιάδης στην Κω που έχει ανοίξει η σεζόν για τα καλά και όλοι τρέχουν, μάζεψε πάνω από 300 άτομα Κυριακή πρωί.Χάρη σαυτόν το ποσοστό του Πασόκ στα Δωδεκάνησα θα είναι από τα υψηλότερα Πανελλαδικά, να το θυμάσαι.

  9. Καλή επιτυχία φίλε Γιώργο. Αν κρίνω από τα πληρωμένα πληκτρολόγια που στάζουν χολή τους άναψες μεγάλη φωτιά και τρέχουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα δέντρα που έχουν τους καρπούς πετροβολούν. Πάμε δυνατά για να έχουν ξανά φωνή τα νησιά μας.

  10. Στις πρωτες εκλογες το ΠΑΣΟΚ θα βγαλει εναν βουλευτη. Στις δευτερες αν γινουν δεν θα βγαλει κανενα.

  11. Αντικειμενικά δεν το λες και κατάμεστο.Απο τα 169 καθίσματα: ήταν καθήμενοι 115,13 όρθιοι, σύνολο 128 άτομα.Απο αυτούς: 16 ΝΔ,,11 ΣΥΡΙΖΑ, όλοι δηλωμένοι.Δηλαδη στην κεντρική πολιτική ομιλία του ήταν 101 άτομα, αρκετοί οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν επί υφυπουργιας του (ξενοδόχοι).Εαν όλοι φυσικά είναι δικοί του, πιστεύω ότι στην Κω θα βγει πρώτος.Συγκρινομενος πάντα με τους συνυποψήφιους του.Αυτη είναι η εικόνα στην Κω, που πριν λίγα χρόνια έδινε 55%-65% στο ΠΑΣΟΚ.Καληνυχτα ΠΑΣΟΚ, με τον νεαρό γιδοβοσκο, και τα ψηφοδέλτια των 65 plus.Ας το ξανασκεφτούν οι νέοι ψηφοφόροι.Τα στοιχεία δεν είναι τυχαία, ήμουν εκεί…..7 και σήμερα….

  12. ΟΠΟΙΟΣ ΚΩΟΣ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΩΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ

  13. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 300-350 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

  14. Γιατι να παμε να ψηφισουμε αφου απο τωρα γνωριζουμε τα αποτελεσματα?
    Πρωτες εκλογες: Βουλευτες, κονσολας, παπας, καματερος γακης, νικητιαδης. Δευτερες, γιαννικουρης αντι νικητιαδη. Γιαυτο υποψιαζομαι οτι θα τρεξει το πασοκ να συνεργαστει με τον μητσοτακη, για να εχει πιο πολλους βουλευτες.

  15. Για να καταλάβουμε όλοι μας καλά, το ισχυρό μύνημα για ισχυρό ΠΑΣΟΚ το εδωσε το πολύ σε 100 χασομέρηδες , που τους περισσότερους τους πήγαν εκει με το ζόρι!!! Ρε γατάκια, οταν ο Παπανδρέου έκανε προεκλογικές ομιλίες, 100 ήταν μόνο οι ηλεκτρολόγοι για να απλώσουν τα καλώδια απο το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια!!! Πάρτε το χαμπάρι: Ειστε μια ξεπεσμένη γένια απο γέρους, ανίκανους και ανίδεους πολιτικούς μιας άλλης εποχής!!!

    • ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ