Με παλμό η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Ανταγόρα Κω

19
9075

Με παλμό και συνθήματα η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Ανταγόρα το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου.
Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της τομεακής επιτροπής ΚΚΕ Κω Στέλιος Κριαράς, δίνοντας το λόγο στην υποψήφια βουλευτή ΚΚΕ Δωδεκανήσου Κική Μακρή.
Ακολούθησε η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΚΚΕ Δωδεκανήσου Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος κατέχει την ιδιότητα του Συνταγματάρχη εν αποστρατεία.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Στεφανάκης , Πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Ταχυμεταφορών, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/politiki/21915-me-palmo-i-anoixti-politiki-sygkentrosi-tou-kke-stin-plateia-antagora

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ορφανά του Στάλιν κοντραραν σε προσέλευση κόσμου τον αποπατο του ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια.Ευτυχως για τον τόπο η νεολαία και οι Κωοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη.Οι δύο συγκεντρώσεις μαζί,1 και 1/2 λεωφορείου.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  2. ΤΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ συντρόφια με ιδέες του περασμένου αιώνα...

    ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΤΙ ΠΛΑΣΤΉΡΑΣ, να μην ξεχνάτε κομπλεξικό κατάλοιπα, εραστές δικτατόρων και χουντικό καθεστώτων .

    • Φυσικά είναι, ακόμα και του πρόπεραμένου αιώνα μη σου πω. Το μοντέρνο είναι να έχεις εντρυφήσει στις διαφορές μεταξύ Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη. Έτσι;

  3. Ακούσατε την λέξη Ελλάδα η Έλληνες στη συγκέντρωση;Τι είπαν ότι θέλουν ψήφο για να κάνουν τι;Δεν θέλουν καμία συνεργασία απλά να πάρουν μεγαλύτερη επιχορηγιση .Αλήθεια είπαν πάλι έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ για το καλό μας;Είπαν κάτι για την εισβολή της Ρωσίας του Πούτιν στην Ουκρανία και τους ανθρώπους που Χανοντε εκεί η φταίνε οι Ουκρανοί που δεν παραδίνονται και το ΝΑΤΟ και η Δύση που δεν τους αφήνει στη μοίρα τους;Καληνύχτα .Αλήθεια έμαθε η νεολαία τους την απάντηση στο ερώτημα της εποχής;Καλύτερα Παπάγος η Πλαστηρας;

  4. συγκέντρωση ανθελληνικού πολιτικού σχηματισμού που μάχεται για την κατάλυση της δημοκρατίας

  5. Κολλημενα ατομα. Διαλυθηκε το 89 ολο το ανατολικο μπλοκ, γιατι αντι σοσιαλισμου, εκανε σκληρη δικτατορια, κυνηγησε καθε ελευθερη φωνη, και πλουτισαν τα στελεχη του κομματος. Ο κομμουνισμος, απαραιτητος τα πρωτα χρονια, για την διαλυση της σκληρης φεουδαρχιας, δυστυχως εξελιχτηκε σε δικτατορια οχι του προλεταριατου, αλλα των κομματαρχων. Ο λαος στο περιθωριο, και η συγκεντρωση πλουτου σε λιγα χερια. Σημερα ως μουσειακο ειδος συντηρειται, απο κολλημενους πολιτικα ανθρωπους που ζουν στον δικο τους μικροκοσμο!!

  6. Μια ερωτηση στην εκτοσ τοπου και χρονου σουπερ Κικη! αν υποθετικα βγει ο κουτσουμπας πρωθυπουργος εκλογες θα ξανα γινουν στην Ελλαδα? ενα ναι η ενα οχι θελω.

    • Όσο υπάρχουν οι ανόητοι βλάκες ιδεολόγοι του πr@ktou και τους ψηφίζουν έστω και με το 5%, βάζουν στο τσεπακι ένα 10χιλιαρο τον μηνα και δόξα τώ Στάλιν. Και οι άλλοι κάνουν πορείες, φωνασκούν και άλλα για γέλια και νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση. Τόση η βλακεία που τους βαράει. Βέβαια μεταξύ μας υπάρχουν και οι διαπλεκόμενοι που βολεύονται ποικιλοτρόπως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

  7. Σταματήστε να βάζετε πανό με διάφορες σαχλαμάρες Απεναντυ από το πάρκινγκ.Βαλτετο στο μπαλκόνι σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ