Η μουσική συναυλία για την υγεία από το Εργατικό Κέντρο στην πλ. Ανταγόρα Κω

35
16285

Μουσική συναυλία για την Υγεία διοργάνωσε σήμερα, το απόγευμα στην Πλατεία Ανταγόρα, το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της διεκδίκησης ενός δημόσιου συστήματος υγείας, με γενναία κρατική χρηματοδότηση και καμία επιχειρηματική δράση.

 

«Ενώνουμε τις φωνές μας…

Σε ένα μελωδικό ποτάμι διεκδίκησης….

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

Οι συγκλονιστικές απεργίες και τα μαζικά συλλαλητήρια του προηγούμενου διαστήματος σε όλη τη χώρα, µας δείχνουν το δρόμο! Η υπεράσπιση της ζωής µας και της υγείας μας, είναι στα χέρια µας και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το «πάμε κι όπου βγει».

Δεν μας αξίζει στην Κω, να απαξιώνεται το νοσοκομείο χρόνο με το χρόνο.

∆εν περιμένουμε άλλο! Επιστρέφουμε πίσω τις απαράδεκτες προτάσεις του Υπουργείου Υγείας, που θέλουν να µας γυρίσουν αιώνες πίσω, να βάζουμε όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να έχουμε την υγειά μας.

∆εν αντιμετωπίζουμε την υγεία µας µε… δόσεις, µε γιατρούς εκ περιτροπής.

∆εν θα επιτρέψουμε να παίζεται η υγεία μας και η υγεία των παιδιών µας κορόνα γράμματα κάθε μέρα.

Διεκδικούμε τη ζωή που µας αξίζει µε βάση τις δυνατότητες του 21ου αιώνα και της προόδου της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι! Με κλιμάκωση στην απεργία της 1η Μάη πλ. Ελευθερίας στις 11:00.

Παλεύουμε για:

· Μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

· Σύγχρονος ιατρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός στις δομές υγείας.

· Θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, με γενναία κρατική χρηματοδότηση. Καμία επιχειρηματική δράση στον χώρο της υγείας.

· Πλήρη στελέχωση σε ΕΦΚΑ, ΕΚΑΒ, κέντρο υγείας Αντιμάχειας.

Στην συναυλία συμμετείχαν:

§ Μάνθος Αρμπελιάς

§ Μανώλης Θαλασσινός

§ Μαρία Πουλιού, Λευτέρης Πουλιού, Αλέξης Παντελίδης

§ Κυριάκος Παππούλης, Ιπποκράτης Πατάκος, Μεχμέτ Τσελεπής

§ Νίκος Παριανός, Σάκης Πιλάτος, Αλέκος Κρητικός, Λευτέρης Ανδρουλής

§ Κώστας Ανδρουλής, Έφη Ζούκα, Αθανάσιος Θάνος

 

Πηγή: https://www.kostv.gr

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να στηρίξω τις προσπάθειες για το νοσοκομείο.Καθε φορά που γίνεται συγκέντρωση, συλλαλητήριο, πορεία, συναυλία έρχεται το ΚΚΕ με τα παρακλάδια του και καπελωνει την προσπάθεια.Για αυτό δεν ακολουθεί ο κόσμος,σας βαρεθηκε.Κανετε κάτι υπερκομματικό ή ακομματιστο.(Υ.Γ. με τα πανό που κατά διαστήματα ρυπαινετε το περιβάλλον,θα τα μαζέψει κανείς ή έχετε επιλεκτική ευαισθησία;).

  2. Όλοι σχεδόν οι κορυφαίοι μουσικοί του νησιού μαζεμένοι για ένα μείζον ζήτημα που αφορά τους πάντες! Πάντα πρωτοπόροι οι καλλιτέχνες!

  3. Ιστορική βραδιά για τα μουσικά πράγματα του τόπου! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Δεν το είχαμε πληροφορηθεί, τυχαία βρεθήκαμε εκεί και περάσαμε υπέροχα!

  4. Συγχαρητήρια πραγματικά…μας δίνετε μια ελπίδα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη σαπιλα τους…

  5. Η φωτογραφία με τον κόσμο δεν είναι ενδεικτική της συμμετοχής πάντως, εγώ κατά τις 8:30μμ που πέρασα η πλατεία ήταν φουλ και για καμία ώρα που μείναμε υπήρχε πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αν δεν ήταν κουρασμένο το παιδί θα καθόμασταν κι άλλο.

  6. Η απορία θα έπρεπε να είναι όχι γιατί είναι το ΚΚΕ στα συλλαλητήρια, αλλά που είναι οι υπόλοιποι

  7. Επειδή οι νέοι δεν ξέρουν και δεν ασχολούνται.Τι υποστηρίζει το ΚΚΕ;Φανταστητε μια χώρα έξω από το ΝΑΤΟ έξω από την ΕΕ.Δίπλα στη Τουρκία.Πως θα σταθεί;Στα οικονομικά;Απλά να καταργήσουν τους επιχηρηματιεδ και όποιον έχει σκοπό το κέρδος και να βάλουν κοματαρχες να ελέγχουν.Απλά όσο πιο πιστός είσαι πιο υψηλή θέση θα έχεις.Ασχετα με την ποιότητα σου σαν άνθρωπο η ικανότητες απλά να είσαι πιστός αρκεί.Ρωτάω εγώ η άσχετη τώρα.Ποιες είναι οι διάφορες του ΚΚΕ και αυτά που λέει από τους Φασιστες;Που διαφέρουν;Ποιος είναι στόχος τους;Για το λαό δεν αγωνίζονται ;Έναν άβουλο λαό που θα τον ελέγχουν για το καλό του.Οποίος δεν συμφωνεί θα τον βρίσκουν δηλητηριασμένο η κτυπημενο από αυτοκίνητο σε ατύχημα.Αλήθεια οι εργαζόμενοι σε χώρες που δεν υπάρχει ΚΚ είναι σε χειρότερη μοίρα από εμάς που έχουμε;

  8. Ρε αδέλφια το ΚΚΕ σας φταίει για τα χάλια του Νοσοκομείου. Που είμαστε οι υπόλοιποι? Τι κάνουν τα άλλα κόμματα, άλλοι φορείς, η τοπική κοινωνία? Για να ξυπνήσουμε λιγάκι, δεν είμαστε αθάνατοι. Χθές παιδάκι από το Καστελόριζο πήγε «απέναντι» γιατί δεν απαντούσε το ΕΚΑΒ. Ορε ξεφτίλα…………..

  9. Αυτή η παντοκρατορία του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο στο νησί μας είναι η απάντηση γιατί ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του.

  10. Δηλαδή πιστεύεις οτι αν την οργάνωση την έκανε η Νέα Δημοκρατία η ο ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαιναν οι οπαδοί του ΚΚΕ;

    • Η ΝΔ δεν πρόκειται να οργανώσει τίποτα άλλο πέραν της οριστικής διάλυσης του ΕΣΥ. Ο Αλέξης παλι μας είπε για τα ισοδύναμα. Αν ο Λαός δεν κατέβει μαζικά σε διαμαρτυρίες μην περιμένετε νοσοκομείο ποτέ. Μικρότητες τα περί ΚΚΕ και φτηνές δικαιολογιες να αποφύγετε τις ευθύνες της αδράνειας σας. Καθημερινά ζούμε από τύχη. Και παίρνουμε και στο λαιμό μας το μέλλον των παιδιών μας. Αν είναι να μεταφέρονται τα παιδιά μας στην Τουρκία για το παραμικρό και η δικαιολογία είναι ότι το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου Ρόδου δε λειτουργούσε, μήπως προτιμάτε να μας πάρουν οι Τούρκοι μπας και αποκτήσουμε νοσοκομεία;;; Ειδάλλως να διεκδικήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση αυτά που δικαιούμαστε. Φορολογουμαστε κι εμείς. Ξεπεράστε τα κόμπλεξ σας περί αριστερής ομπρέλας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές! Άξιοι!!!!

  11. πολυ αξιόλογη πρωτοβουλία!! μπράβο παιδια και σε διοργανωτες και σε καλλιτέχνες.
    Γιατι το θέμα του νοσοκομείου μας αφορά όλους.

  12. Μπράβο κι αν ήταν ΚΚΕ συγχαρητήρια. Καλά κάνουν μπας και ξυπνήσουμε οι υπόλοιποι!!

  13. Που είναι ο Κόσμος;;;; που είναι η Δημοτική Αρχή;;;; Αυτήν την Υγεία Θέλετε στην ΚΩ;;;; Τόσο πολύ σας Νοιάζει ;;;; Καλά σας κάνουν λοιπόν και σας αφήνουν χωρίς Γιατρούς στην Ψάθα όλοι.
    Ποτέ δεν θα φτιάξει η Υγεία στην ΚΩ.
    Ντροπή σε όλους σας.

  14. Μπράβο στους καλλιτέχνες!
    Μπράβο στους λίγους που διαμαρτυρήθηκαν γιορτάζοντας!
    Μπράβο στο εργατικό κέντρο που αναδεικνύει συνεχώς το πρόβλημα στο πολύπαθο νοσοκομείο Κω!
    Και δεν ήταν όλοι αυτοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ!
    Μπράβο!!!!!!!!

  15. Υπέροχη βραδιά για τον πιο σημαντικό σκοπό, την αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, όλοι και όλες είστε πολύ αγαπητοί στον Κωακο Λαό, προσφέρατε σπουδαίες μουσικές, από Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, μέχρι τσιφτετέλια, παραδοσιακά και hip-hop από τα παιδιά μας! Να σας έχει ο Θεός καλά όλους!

  16. Δλδ τώρα με το πανηγυρακι που στήθηκε έγινε χαμός και θα συγκινηθούν οι άρχοντες να φέρουν γιατρούς; Εάν θέλετε αποτέλεσμα για πηγαίνετε να κλείσετε το αεροδρόμιο τώρα που ξεκίνησε η σεζόν; αλλά εκεί παίζει χρήμα και δεν το αγγίζουμε τζιζ…….

    • Ξεκινήστε για το αεροδρόμιο κι ερχόμαστε! Όσο για το πανηγυρακι αν ήσασταν εκεί δε θα είχατε την ίδια γνώμη! Εκτός αν είσαστε συνηθισμένος κάθε μουσική εκδήλωση να την ονομάζετε πανηγύρι με την παιδεία που έχετε.

    • Εσύ φίλε τι έκανες για το νοσοκομείο;;;;;
      Τι φωναξες και τι έκλεισες στο όνομα της ανεπάρκειας του;;;;;;
      Δυστυχώς ούτε το στόμα σου!

  17. Κύρια Προπαγάνδα και όχι Μιράντα, ωραία τα βάζετε όλα σ ένα τσουβαλι.
    Καταλαβαίνω ότι θεωρείται τους νέους και όλους γενικά χειραγωγησιμους όμως ο λαός της Κω ζητάει το αυτονόητο σε εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες δηλαδή ένα νοσοκομείο με αξιοπρεπείς παροχές και ότι και να λέτε προπαγανδιστές επί χρήμασι εμείς εκεί έξω θα φωνάζουμε και θα γιορτάζουμε μαζί!!!!!!!
    Έτσι για να δείτε ότι δεν είναι όλος ο κόσμος παπαγαλάκια της ΝΔ κι άλλων υπόπτων για τον τόπο οργανώσεων……..

    • Είπε κανείς ότι δεν είστε για τα πανηγύρια;Μόνο γιαυτο .Δεν θέλει να συμμετέχει σε καμία κυβέρνηση το ΚΚΕ απλά να πέρνει την επιχορηγιση και να σαμποτάρει τους εργαζομενους.Πληρωμένους προπαγανδιστές έχει μόνο το ΚΚΕ .Όσο για τους νέους του ΚΚΕ τυχαίνει αλλά σπλα εινσι παιδιά κουμουνιστης.Τυχαίο;Υπάρχουν γιατροί άνεργοι που να θέλουν να έρθουν και δεν τους περνούν;Ξέρετε καμία πόλη στην Ευρώπη με το πληθυσμό της Κω και να έχει καλύτερο νοσοκομείο;Όλοι ξεχνάμε την νησιωτικοτητα της Ελλάδας .Αντί να βρούμε λύσεις ,προτάσεις κάνουμε πανηγύρια.Έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ να διαλυσουμε τη χώρα.Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ.Αλήθεια γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία η απλά το ΝΑΤΟ πολεμάει;Συντρόφια είστε άλλου για άλλου.

  18. Άσχετο.Μια χαρά ήταν οι καλιτεχνες.Απλά περιορίζουν το ακροατήριο τους συμμετέχοντες σε κοματικα πανηγύρια.

  19. Εργατικό κέντρο.Μεγάλο ανέκδοτο.Τι σχέση έχουν οι εργαζόμενοι με αυτό;Φωλιά του ΚΚΕ άβατο για όποιον θέλει να συμμετέχει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ