Η περιφορά και συνάντηση όλων των επιταφίων της Κω με πλήθος κόσμου ξανά στην πλατεία Ελευθερίας

15
17043

tafioi-kws

Με Μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των Ιερών Επιταφίων, μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας, έπειτα από τρία χρόνια λόγω πανδημίας.
Πλήθος κόσμου , από άκρη σε άκρη σε όλες τις ενορίες του νησιού μας, παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/21523-me-megaloprepeia-i-litanefsi-ton-ieron-epitafion

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτιάχτε τους δρόμους επιτέλους παραλίγο να σκοτωθούμε με της παλιό λακούβες κάθε 5μετρα λακούβες έλεος πια!!!!!!

    • Κ ιδικά όταν περπατάς νύχτα κ έχει κόσμο οπότε δεν βλέπεις κάτω !!!!!! Δεν μπορείς να δεις κάτω !!!! Εκείνα τα πεζοδρόμια που τα σήκωσαν τα δέντρα ,ξ δεν μπορείς να περάσεις αδιαφορούν εντελώς .Οι πλάκες έχουν σηκωθεί κ μπορεί να πέσει κάποιος .

    • Παντα απλος.Μας εφερες ομόνοια,αγάπη,και καλοσυνη.Ξεχασαμε τι θα πει διχόνοια.Εύχομαι ο κόσμος να σε βγάλει πάλι δήμαρχο,και ας μην σε ψήφισα τις προηγουμενες δημοτικες.

  2. ΛΑΚΟΥΒΕΣ Κ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ Κ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΗΜΙΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!!!!!ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ

  3. Συγγνώμη,τώρα το είδα στη φωτογραφία …προσέξατε το χρώμα στα σταφύλια πάνω στην δημοτική αγορά; Έλα Χριστέ και Παναγιά….Ποιός διάλεξε το χρώμα; Αλλά να μου πεις ασχολείται και κανείς;
    Φωτογραφίες και πάλι φωτογραφίες…..χαχαχχαχαχα

  4. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΓΕΜΑΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΟΚΡΑΤΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

    • Τι το θελετε το νοσοκομειο? Υπαρχει καμια ερευνα που να αποδεικνυει οτι εκτος νοσοκομειου οι ασθενεις πεθαινουν ευκολοτερα?

      • Θά ήθελες να ήσουν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, αλλά το μόνο που είσαι είναι προβοκάτορας.Αντιγραφεις και μάλιστα κάκιστα.Τυχαιο που το θυμήθηκες προεκλογικά; Αυτοί είστε ρε, κοτοΠΟΛΑΚΗδες με τρία λειρια…Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  5. ΓΙΑΤΙ. ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ??? ΤΟΣΑ.ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ. ΕΧΕΙ. ΤΟ ΝΗΣΙ …ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ