Τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θ.Νικηταράς στο Δημαρχείο | Εντυπωσιασμένος από την Κω και το Ασκληπιείο

7
4019

Επίσκεψη στο Δημαρχειακό Μέγαρο και το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά , πραγματοποίησε σήμερα ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα.
Στη σύντομη συνάντηση ο κ.Νικηταράς καλωσόρισε τον Πρέσβη ο οποίος επισκέπτεται πρώτη φορά το νησί μας, τονίζοντας που έχουν ξεκινήσει επαφές με την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το πρόγραμμα Κομφούκιος για επικείμενη συνεργασία για ξενόγλωσσο μεταπτυχιακό στην Κω.
Με τη σειρά του ο Πρέσβης δήλωσε ότι οι Κινέζοι αναγνωρίζουν την τεράστια ιστορική σημασία της Κω και δήλωσε προθυμία να κρατήσει επαφές με το νησί.

 

Εντυπωσιασμένος από το νησί μας και το Ασκληπιείο, ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα

 

Σε συνέχεια της επίσκεψης του στο δήμαρχο, ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με την αντιπροσωπεία του, επισκέφθηκαν το Ασκληπιείο, όπου έμειναν πραγματικά εντυπωσιασμένοι για τον ιερό αυτό χώρο.
Σε δηλώσεις του στο kos tv , ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο νησί μας, διέκρινε την ιδιαίτερη ομορφιά του και πως το Ασκληπιείο και γενικότερα ο Ιπποκράτης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Κινεζικό λαό.

 

πηγή: https://www.kostv.gr/

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ προβλημα με το νοσοκομειο θα στερησει στον Νικηταρα νεα 4ετια….ετοιμαζεται λυση που θα εκθεσει ολους οσους μας μπαφιασαν στα ψεμματα και στα μεγαλα λογια
    Κυριοι αποτυχατε ολοι στο ποιο βασικο στην παροχη υγειας για ολους τους Κωους

  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ή ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ