Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τις κοινωνικές υπηρεσίες για συμπολίτη μας που έχει σοβαρή ανάγκη (μένει σε σκηνή χωρίς τρόφιμα και τα βασικά)

22
20712

Δήμαρχε μου καλή χρονιά εύχομαι με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Θέλω να σου αναφέρω ένα ανθρώπινο και πολύ δύσκολο περιστατικό που μου συνέβη στην πρωτοχρονιάτικη νυχτερινή βάρδια φύλαξης των ξενοδοχείων Δήμητρα και Michelangelo .
Εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο με έναν κύριο ταλαιπωρημένο που ζητούσε να γεμίσει νερό από την βρύση εγώ βέβαια του έδωσα εμφιαλωμένα νερά και τον άφησα να ξαποστάσει για να μου πει την ιστορία του.
Ο Dan λοιπόν είναι από την Σλοβενία ηλεκτρολόγος δηλώνει στο επάγγελμα όπου με τα τελευταία χρήματα μας ήρθε από Τουρκία περιπλανώμενος και για περίεργο λόγο αναζήτησε καταφύγιο στα θερμά όπου έστησε την σκηνή του και διαμένει.
Εγώ όπως ήταν φυσικό το γεγονός αυτό να έχουμε έναν άνθρωπο εκεί   χωρίς τρόφιμα και τα βασικά με έχει συγκλονίσει .
Μίλησα στο ξενοδοχείο να του βρούν κάποια εργασία του έδωσα και εγώ κάποια τρόφιμα και ένα μπουφάν αλλά σκέφτηκα να σας ενημερώσω και εσάς με τις κοινωνικές υπηρεσίες εάν μπορείτε να συνδράμετε.
Ο καιρός είναι ευτυχώς καλός προς στιγμήν αλλά για πόσο.
Σας στέλνω ένα βίντεο από το σημερινό τραπέζι.
(Δήμαρχε καταλαβαίνεις και εγώ υπάλληλος είμαι με λίγες δυνατότητες αλλά δεν πρόκειται να αφήσω έναν συνάνθρωπό που ήρθε στην πόρτα μου)
Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και είμαι σίγουρος για την θετική παρέμβαση σου.

Όποιος έχει την διάθεση και μπορεί να συνδράμει
(Ανάγκη σε κουβέρτες, μπουφάν, τρόφιμα, νερά.)

Γ.Σ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

    …ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,…ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..
    (σημειωση–δεν απευθυνομαι στην miranta….και την γνωμη της να ……..για το σιχαμερο βδελυγμα που λεγεται πρωθυπουργος..ναι ειμαι φασιστας ελληνας ρατσιστης κατα των ……..κυριολεκτικα και μεταφορικα οπως εσυ και το κομμα σου…με τον./././ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    • Και για τον κύριο από την Σλοβενία ο Μητσοτάκης φταίει βλάκα; Επιτέλους το παραδεχτηκες ότι είσαι φασίστας και ρατσιστής.Η …@ν@ θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.Οσον αφορά τον κύριο καλή η προσφορά των συμπολιτών αλλά μήπως θα έπρεπε να δούνε και οι αρμόδιες υπηρεσίες περί τίνος πρόκειται; Δύσκολους καιρούς περνάμε, ας είμαστε λίγο υποψιασμένοι.Οσο για τον φασίστα.. Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

    • Έχεις πρόβλημα με δουλειά;Πήγαινε στο τέλος της σελίδας έχει αγγελίες.Τον περασμένο μήνα δεν έβρισκα άτομο να μαζέψουμε τις ελιές.Παρακαλαγα δεν μπορέσαμε να τις μαζέψουμε όλες και μείνανε.Εσυ τι σκριβως έκανες;Απλά κάθεσαι εδώ να βρίζεις τη χώρα σου;Ντροπή σου.

      • Έχεις και ελιές έεε;; Καλή νύφη, με προίκα αλλά από τα γραφόμενά σου σε όλα τα σχόλια που κάνεις κάνει μπάμ ότι είσαι… Και γιατί δεν έπαιρνες τηλέφωνο τον φίλο σου τον Κούλη να ειδοποιήσει τον Μηταράκη να σου στείλει μερικούς λαθρομετανάστες από το Hot spot να στις μαζέψουν; Έτσι και αλλιώς πληρώνονται μηνιάτικο από εμάς για να λιάζονται που έλεγε και η άλλη η μούμια η Τασία. Και πού ξέρεις, ότι άλλο ήθελε προκύψει.

  2. Καλησπέρα χρόνια πολλά. Που μπορώ να βρω τον κύριο να του δώσω τρόφιμα και ότι άλλο μπορέσω ? Ας απαντήσει οπιος γνωρίζει ευχαριστώ.

  3. Η Σλοβενία ειναι στην ΕΕ. να μιλησετε με την πρεσβεία της Σλοβενιας να ενδιαφερθει για τον πολιτη της..

  4. Η πρόνοια ας ενημερωθει αυτες τις ημερες σκουσα οτι εδωσαν παρα πολλά και εψαχναν να δωσουν και σε αλλους

  5. Περίεργο έφυγε από τον παράδεισο του Ερντογκαν και ήρθε εδώ;Γιατί δεν του κάνουμε τα εισητηρια να πάει πίσω στη χώρα του;Από μια όμορφη χώρα είναι μέλος της ΕΕ με καλή οικονομία.Καλύτερη από εμάς όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ αφού εμείς είμαστε τελευταίοι.

  6. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  7. αντι να δεινετε εσεις η δημοτικη αρχη δεξια κ αριστερα σε δικουσ σας απευθειας αναθεσεις βοηθηστε εναν ανθρωπο που εχει πραγματικα προβλημα

  8. Οι υπεύθυνοι της πρόνοιας που βρίσκονται θα εμφανιστούν? Η να περιμένουμε το Πάσχα όταν έχει κάμερες πάλι???

  9. .. Αλλά αυτός έκανε το καθήκον του…. Της κοροϊδίας…. 10%εκπτωση στις αγορές μέσω κάρτας, hiv. , δήλωση πόσα ψωνίζεις.. (αν πιάσατε το νόημα της δήλωσης για να σου κάνει έκπτωση) . Και αν το δικαιούσαι…. Εντωμεταξύ σημερα αυτός μπορεί να είχε αστακό το μενού… Και μπακλαβά σιρόπια στο που θα του έδωσε την συνταγή ο φίλος του ο ερντογαν… Έτσι είναι η καθημερινότητα του πρωθυπουργού.. Ενώ ο πολίτης κοιμάται στα παγκάκια.. .και όποιος δεν κοιμάται… ΜΈΝΕΙ σε ΣΠΊΤΙ ..αλλα χωρίς τρόφιμα ΚΑΙ ΜΌΝΟ τα ΒΑΣΙΚΆ…

    • Τι προπαγανδα? Δεν υπηρχαν αστεγοι ποτε αλλοτε? Επισης, τι νομισατε? Θα πλουτισετε ολοι με την κυβερνηση Μητσοτακη? Τετοιες προσδοκιες ειχατε και συγκρινετε τα φραγκα σας με τον Πρωθυπουργο? Στο διαστημα εφτασε η ….. μην πω πια.
      Καλα σας τα λενε. Αγγελιες για δουλειες πολλες. Ποσο κοστολογειτε την εργασια σας? 340.000 ευρω το μηνα θελετε? Ουτε και τοτε καλο λογο θα λεγατε. Εδω βριζετε ασυστολα τους συντοπιτες σας, βγαζετε τα λυσσακα σας, η κυβερνηση θα γλιτωσει?

  10. η κυρια που βγαζει μονο φωτογραφιεσ και δεν ηξερε οτιθελει διαβατηριο για ΑΓΓΛΙΑ ας βοηθησει ας βρει λυση καλα η προνεια που ειναι του δημου κοιματε???

  11. ο δήμος Κω ενισχύει το σισίτιο της μητρόπολης και μπορεί να πηγαίνει εκεί για φαγητό. Εδώ πηγαίνουν στο γηροκομείο καθημερινά άτομα που έχουν δουλειά για να φάνε τζάμπα και κακώς δεν τα διώχνουν, ο άπορος δεν θα φάει;

  12. ΠΡΟς Καλα εσυ τι φαση? 8 Ιαν 2023 at 20:57:10 Και Αν δεν κάνω λάθος 8 Ιαν 2023 at 18:31:35 δηλα στην ΜΙΡΑΝΤΑ

    εισαι πολυ αστειος..μεχρι ηλθιοτητας!εγω τρωω αυτα που μαζεψα το 2019-2020 ..επι λοκνατουν.. αποταμιευσα εγινα πολουσιος..αφου αφησα και προικα για τα απιδια μου..τους εστειλα χρηματα να σπουδασουν..οχι δεν ειχα προσδοκια να γινω τοσο πλουσιος..μεσα σε 2 χρονια..αγορασα και 1 αυτοκινητο..πληρωνα ανετα τα δανεια μου..το ξεχρεωσα..εχω να πω..δεν ξερω οι αλλοι αν ζοριστηκαν..στο φαγητο στο ρευμα και ποσο ενοιαζε τις τραπεζες η την ΔΕΗ η τα φροντιστηραι των παιδιων αν δεν ειχες χρηματα
    μεσω λοκνατουν να επιβιωσες η να πληρωσεις ολα αυτα κλεινοντας χιλιαδες επιχειρησες..που απασχολουσαν εκκατομυρια υπαλληλους ανεργους ολοι αυτοι πεινασαν!!!!εγω ομως καθολου..!!!!!!
    μετα καπακι. ερχεται ο στημενος πολεμος..για παγκομια κριση στο ρευμα..στα τροφιμα εβαλε το χερι του ΤΟ ΝΑΤΟ..να ειναι η μοναδικη πηγη ΦΥΣΙΚΟΥ αεριου ..στις 27 χωρες..με τις κυρωσεις τουπουτιν στις 27 χωρες..και οταν μια κυβερνηση αναγκαζεται να δωσει food pass..καλαθι νοικοκυριου..

  13. οχι ρε βλαξ μιραντα..δεν περιμεναμε να γινουμε πλουσιοι..αλλα δεν περιμανεναμε να μας τα παρει ολα..το καθαρμα

    Υπάρχει αύξηση ποσοστού φτώχειας” τόνισε ο κ. Ψύχας- Διοικητικού Συμβουλίου του Εληνικού Δικτύου για την Καταπολέμηση της Φτώχειας -και υπογράμμισε ότι “όταν έχουμε μια στατιστική επιβεβαίωση, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν. Με την αύξηση της στατιστικής καταγραφής, ουσιαστικά φαίνεται μια συνολική επιδείνωση, Μεγάλο, επίσης, είναι το θέμα της διαβίωσης σε νοικοκυριά με χαμηλή ένταση εργασίας
    Εστιάζοντας στα θέματα διατροφής, σημείωσε ότι με βάση την ΕΛΣΤΑΤ πάνω από 600.000 Έλληνες αντιμετώπισαν πρόβλημα τροφής, ενώ 156.000 Ελληνες πεινάνε, δηλαδή, δεν τρώνε για μια μερα την εβδομαδα ή δεν έχουν φάει αν και πεινάνε.
    Επίσης σημείωσε ότι 3.090.000 είναι στα όρια της φτώχειας τονίζοντας ότι το όλο ζήτημα δεν είναι θέμα γενικού ενδιαφέροντος αλλά επείγουσας παρέμβασης. Παράλληλα υπογράμμισε στο 32% είναι ο κίνδυνος εισοδηματικής φτώχεια στα παιδιά που μάλιστα “βιώνουν περισσότερη φτώχεια σε σχέση με τους ενήλικες.”
    η φτωχοποιση συνεχιζεται. μεχρι .στο σημειο του συμπολιτη ..μας…

  14. δες ποσο φτωχυναν οι ελληνες επι μητσοτακη η..αλλα παλι αυτος δεν φταιει…οπως παντα..σε τιποτα..ο ατιμος.,..
    Εν ετη 2023
    1 στα 3 νοικοκυριά κινδυνεύει με φτωχοποίηση. οι οποίες και σήμερα εξοικονομούν πολύ οριακά τα προς το ζειν
    αυτα ειναι στοιχεια απο καθηγητες οικονομικων και εκπροσωπους κατναλωτικων οργανωσεων..

  15. Η πρόνοια του δήμου είναι δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη καθημερινά και το βλέπουμε γιατί μένουμε κοντά στο χώρο που έχει τα τρόφιμα. Βοηθάει όλο τον κόσμο που χρειάζεται τρόφιμα κ.α

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ