Η διανομή βρεφικών πακέτων υποστήριξης από τον Γενικό Διευθυντή της “Αποστολής” στην Κω σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη

0
5735


Χαρίκλεια Χριστοφή

Όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. στα Γραφεία της Αγαθοεργού Αδελφότητος «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» (Μητροπόλεως 4) πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κωστή Δήμτσα, Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η διανομή των βρεφικών πακέτων υποστήριξης στους δικαιούχους του Προγράμματος “Aντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα”.

Παρευρέθηκαν η κ. Αλεξάνδρα Διακαναστάση, πρόεδρος, και τα μέλη της Αγαθοεργού Αδελφότητος της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου,
καθώς και η κ. Δήμητρα Γιάχου, υπεύθυνη Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Κω-Νισύρου, Συνεργάτιδα και Υποστηρίκτρια της Ιεράς Μητρόπολης σε θέματα Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας και βέβαια αρκετοί δικαιούχοι του προγράμματος στήριξης.

 

«Αποστολή» και Eurobank στηρίζουν τους νέους γονείς της Κω και Νισύρου

«Αποστολή» και Eurobank στηρίζουν τους νέους γονείς της Κω και Νισύρου
Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και νέους γονείς

Στα Δωδεκάνησα συνεχίστηκε το πρόγραμμα στήριξης των νέων ζευγαριών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Eurobank.

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου χθες παραδόθηκαν βρεφικά πακέτα (baby kits), που περιλαμβάνουν βρεφική ένδυση, είδη υγιεινής του μωρού, σκεύη τροφών και αποστείρωσης, πάνες, κρέμες κ.λ.π., για να καλύψουν αυξημένες ανάγκες που έχει ένα παιδί στους πρώτους μήνες της ζωής του.

Το πλαίσιο στήριξης διευρύνεται και αγκαλιάζει τις ανάγκες των γονιών με τα νεογέννητα παιδιά τους, παρέχοντας στήριξη από ειδικούς επιστήμονες αλλά και τραπεζικές διευκολύνσεις, καθώς και δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για 2 χρόνια.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ