Ι. Παππάς για Δικαστικό Μέγαρο Κω: Ένα ακόμα μεγάλο έργο ξεκινάει

22
9789

Ι. Παππάς για Δικαστικό Μέγαρο Κω: Ένα ακόμα μεγάλο έργο ξεκινάει.

 

Σήμερα, παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές, κ. Κατσίπο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ.Γιάνναρη, η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω.

Ένα όνειρο δεκαετιών, τόσο του Δικηγορικού Συλλόγου όσο και των Κώων, παίρνει σάρκα και οστά.

Πιο συγκεκριμένα, το οικόπεδο βρίσκεται στο ΟΤ 308, επί των οδών Θεοφράστου, Εθνικής Αντίστασης και Αργυρόκαστρου του Δήμου Κω, το οποίο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στο ΤΑΧΔΙΚ.

Το κτίριο υπολογίζεται στα 1400τ.μ και θα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα.

Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται στα 3.500.000€, η χρηματοδότηση του οποίου θα προέλθει από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων και η δημοπράτηση του θα υλοποιηθεί από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Η συνεχής διαδικασία συνεργασίας και επικοινωνίας του Βουλευτή Δωδεκανήσου, Ιωάννη Παππά, με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κω και την Δημοτική Αρχή, απέδωσαν καρπούς και έτσι ξεκινά το έργο της υλοποίησης.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στον Δικηγορικό Σύλλογο Κω και την Δημοτική Αρχή για την συνεχή στήριξη και προώθηση του έργου ως προς την υλοποίηση του, όσο και στον Γενικό Γραμματεία Δικαιοσύνης κ. Αλεξανδρή Πάνο για την καίρια συμβολή του.

Για ακόμα μία φορά η Ελληνική Κυβέρνηση δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη νησιωτική Ελλάδα αλλά πραγματοποιεί και τη δέσμευση της για την συνεχή ανάπτυξη των υποδομών της χώρας μας.

Σύσκεψη για την αλιεία, πραγματοποίησε ο Ιωάννης Παππάς στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 

Σύσκεψη πραγματοποίησε, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών Καλύμνου, κ. Γεώργιος Κατσοτούρχης, η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας του ΥΑΑΤ, κα Μαρίνα Πέτρου.

Συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν στον κλάδο της αλιείας ενώ ο κ. Παππάς από κοινού με τον κ. Κατσοτούρχη έθιξαν το θέμα των επιδοτήσεων και των αποζημιώσεων των αλιέων, λόγω της κρίσης των τελευταίων μηνών, από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ένα σημαντικό συμπέρασμα από την σύσκεψη και το οποίο αποτελεί ουσιαστική στήριξη για των κλάδο, είναι το γεγονός της έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, της χρήσης αποθεμάτων από κοινοτικούς πόρους, ώστε να χρησιμοποιηθούν για την αποζημίωση των αλιέων, ενέργεια που αφορά και τους 3 κλάδους της αλιείας.

Ήδη κινούνται οι απαραίτητες διαδικασίες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παρακολούθηση και αξιολόγηση όσον αφορά την κατανομή των πόρων.

Τέλος, οι αποζημιώσεις που αφορούν το πρόγραμμα ΕΠΑΛΘ 2014-2020, βρίσκονται σε κατάσταση ολοκλήρωσης, αφού όπως έγινε γνωστό έχει πληρωθεί το 98% των δικαιούχων, ενώ αναμένεται να πληρωθούν και οι υπόλοιποι.

Τέλος ο κύριος Παππάς, ζήτησε από τον  Υπουργό, κ. Γεωργαντά, όσο και τα στελέχη του επιτελείου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την επιτάχυνση των διαδικασιών  και την  ουσιαστική στήριξη στον κλάδο των αλιέων.

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παπατζηδες….
    Ο ενας το λεει οτι το ξεκιναει..(Παππας)
    Ο αλλος το ψαχνει και ρωτα για την τυχη του..(Υψηλαντης)
    Ρε κουτοπονηροι τι ψηφισατε????
    χαχαχαχαχ
    Υ,Γ, οπου γαμος & παπατζιλικι ο Κοψιμιος..πρωτος!!!

  2. Όνειρα Θερινής Νύχτας, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ φλομώσει ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑααααά…

    Παραμονές εκλογών ΤΑΖΟΥΝ ΦΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑ ΣΤΑ ΖΑααααά… ΠΟΥΝΤΩ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ;;;;;; ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑ και ΚΟΨΙΜΙΕ;;;;;; Τι θα γίνει με τον Ναυτικό Όμιλο;;;;; ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;; Βρε ΟΥΣΤτττττττ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ….

  3. ΧΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΠΠΑ. ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ.;ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ!!!!

  4. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ……………………..ΕΧΕΙ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΥΤΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ’.

  5. Ρε Γιάννη σ αγαπάω αλλά εκτίθεσαι όπως και με το νοσοκομείο και πάλι βγενει ο Βασίλης από πάνω γιατί ακόμα στα χαρτιά είμαστε!!

  6. o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αβρίθης είναι σε απόσταση και προβληματισμένος τυχαίο ???
    Ο Δήμαρχος κατέληξε η μαριονέτα των βουλευτών της ΝΔ !!!
    Ευτελίζουν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης !!!

  7. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΔΥΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΘΝΩΝΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ!!
    ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ..

  8. Με λίγα λόγια : ο παπάς έφτιαξε το νοσοκομείο ο παπάς φτιάχνει και το δικαστικό Μέγαρο. Ρε τι ζούμε με τον Νικηταρά και τον Αβριθη.τι αλλά θα δούμε θεέ μου……

  9. Θα ήθελα να ήμουν μύγα στο πέτο του γιακά του Παππά και του Υψηλάντη να ακούω τι λένε κατ’ ιδίαν.

  10. Βάλτε ξυλόβεργες, βάλτε υψίσυχνες συσκευές να μπουν κουτσουλούν το μαγαζί καμάρι της Κω.
    Ακόμα και ο Σπανός θα βγάλει γένια με τέτοιους αιρετούς.

  11. Μαυρογιαλουροι 2022 !!! Φωτογράφησεις, ανακοινώσεις, πρώτη θέση! Έργα και δουλεία τελευταίοι?σοβαρευτείται!!? Ρεεεεε με το νοσοκομείο τι γίνεται???

  12. Νικηταρα οταν επαιρνες τους ψηφους του ΣΥΡΙΖΑ καλα ηταν?
    Εμεις σε καναμε Δημαρχο εμεις θα αποσυρουμε την στηριξη μας στο προσωπο σου.
    Σε βλεπουμε ολο φωτογραφιες με αυτους που μεχρι χθες τους κοροιδευες και τους χλευαζες
    Δεν εμαθες οτι σε πιατο που φτυνουν δεν τρωμε?
    Εσυ μας ελεγες κατ ιδιαν οτι η ΝΔ ειναι οτι χειροτερο και δεν προκειτε να τους κανεις αβαντες τι σου υποσχεθηκαν και αφησες ολα οσα πρεσβευες μεχρι χθες?
    Το νοσοκομειο που ειναι γιατι δεν ζητας να μαθεις ποτε θα ξεκινησουν διαδικασιες σε κοροιδευουν κριμα και σε στηριξαμε με ολη μας την δυναμη.

    • Συνηδητα τον στηρίξατε υπονομεύοντας ανθρώπους που ομολογούσαν την αλήθεια. Το ηθικό σας πλεονέκτημα σκέπασε τις δολοπλοκίες και τα νταλαβερια με τους δεξιούς της αρπαχτης και της δικολαβιας. Μοιρασατε τις θέσεις, ανοίξατε δουλειές με εργολάβους και μηντιαρχες,, ψωνίστε πόζες και γίνατε τα τρολ του καθεστώτος. Τώρα τι;;;;

  13. θεμελινα, ο δημαρχος, κυνηγα να λυσει προβληματα του νησιου.
    δεν τον ενδιαφερουν ουτε οι βουλευτες ουτε τα κομματα. αλλωστε τα προβληματα δεν εχουν χρωμα!!
    κανενας πολιτης δεν επιθυμει ο δημαρχος να ασχολειται με τα κομματα.
    αυτα μενουν εξω απο το δημαρχειο!!
    πανω απο ολους και απο ολα η ΚΩΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ