Π. Χατζηχριστοφής – Θ. Νικηταράς – Σεβ. Παρβέρης: Άλλο ένα έργο ξεκινάει, αυτή την φορά στο Ζηπάρι

25
6713

Άλλο ένα έργο ξεκινάει, αυτή την φορά στο Ζηπάρι.

Ένα έργο συνολικού κόστους 250 χιλιάδων ευρώ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των έργων που αυτήν την τετραετία υλοποιήσαμε, για τον Αθλητισμό, για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που θέλουν και αξίζουν το καλύτερο.

Η αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα και η δημιουργία καναλιών για την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος ήταν μια δέσμευση που κάνουμε πράξη, μια δέσμευση που σήμερα η τοπική Κοινωνία του Ασφενδιού βλέπει να υλοποιείται.

Ευχαριστώ προσωπικά όσους είναι δίπλα μας και όσους δίνουν δύναμη, σε εμένα προσωπικά αλλά και σε όλη την ομάδα του τμήματος Αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ.

Ξεχωριστή μνεία θέλω να κάνω για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αλέξανδρο Χρυσόπουλο που στέκεται αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.

Με την προσωπική υπόσχεση ότι τα έργα δεν σταματάνε , συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω

Παναγιώτης Μ. Χατζηχριστοφής

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΓΙΩΡΓΑΛΗΔΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΔΕΣ,(ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ),ΡΟΥΦΗΔΕΣ

      ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΙΙ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΖΩΙΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΜΙΝΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ.

      • ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΝΟΥΝ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;

        • Μονο να τους τα βγαλουν στην φορα !!! Αυτο πρεπει …
          Να μην ξεχασει η αντιπολιτευση την λασπη… και να μην τους χαριστει!!
          ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

  1. Ανικανοι. Τρια χρονια φωτογραφιες και απραξια. Τωρα ο.τι και να κανετε το χασατε το τρενο.

  2. Το παλιό Ανταγορας το εγκαινιάσατε τελικά η εγκαταληφθηκε στη μοίρα του;Ούτε μικρούς ούτε μεγάλους αθλητές έχω δει εκεί;Εσείς;Άσχετο πήγα στην Alpha,Καλα βρε ανεπρόκοποι τις ελιές δεν θα τις μαζέψετε;

    • Καθημερινά στο δημοτικό γήπεδο Ανταγόρας δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο της Κω έρχονται και προπονούνται εκατοντάδες παιδιά όλων των ηλικιών και εννοείται προπονούνται και οι ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου.

    • Φαινεται ζωη δεν εχεις. Και δε θα έπρεπε καν να τολμάς να μιλάς για το παλαιο γήπεδο ούτε εσύ, ούτε της παράταξης σου γιατί δεν έκαναν ποτέ τίποτα για το παλιό. Υποσχοταν ο δήθεν Δήμαρχος των έργων το 2014 ότι θα το φτιάξει και έπρεπε να έρθει ο Νικηταράς για να πάρει μπρος το έργο…
      Αλλά και για το ζηπαρι εκανε τιποτα; Όχι
      Συνεχισε να κάθεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο με αυτό το γελοιο ονομα εκπροσωποντας την δύναμη αλλαγης που μόνο δύναμη για να αλλάξει τα πράγματα δεν είχε!

      • Έτοιμα σχεδια πηραν οι αχρηστοι. Ολα ετοιμα απ το Κυριτση.. και δε το τελειωσε ακομα. Ουστ.

  3. Μπράβο Σεβαστιανε που αγαπάς το χωριό μας και όχι μόνο , μπράβο Δήμαρχε !

  4. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,,!!!!!!ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΟΙΣ LED (ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! THE PARTY ITS OVER!!!!!!!(ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!!!)

  5. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ!! ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΨΙΜΙΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΡΑΝ …. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ *

  6. Κύριοι φτιάξτε τα φώτα στην Λάμπη.. υπάρχοτν.μεγαλα τμήματα σκότους

    και έτσι όπως μπαίνουν στον ποδηλατόδρομο οχηματαυ,θα παρασύρουν κάποιον ποδηλάτη,δρομέα,περιπατητή,αυλητή, συνοδό σκύλου.
    Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε .
    Σκοτεινιάζει απ τις 6 παρά και φοβάσαι να διασχίσεις αυτόν το παραλιακό δρόμο.

  7. Ακούστε τι κάνει ο κολλητος του Ψιτ.Με πήρε και εμενα τηλεφωνο οπως πολλους αλους για να πάμε μαζί του.Η απαντηση απο ολλους στο τηλεφώνημα του ήταν ΓΙΟΚ.Γνωρίζει ότι είναι χαμένος και καταντά σαν τους @υ@τους για ένα ψήφο.Αυτος είναι που παραμυθιασε τους κωους οτι αλαξε και έγινε χειρότερος.Ευτυχως που θα πάρει τον @ου@ο δια παντός και να γυρίσει πίσω από εκεί που μας κουβαληθηκε.

  8. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

    • Ρε ουστ και εσύ και ο κοψιμιος άντε να τον βοηθήσεις …… άχρηστοι αρπαχτρες……

  9. ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ.ΒΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΡΗΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ -ΜΕΛΛΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ (ΟΡΑΜΑ).ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.Η ΚΩΣ ΕΧΑΣΕ ΗΔΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ 4 ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ 4 ΝΙΚΗΤΑΡΑ-ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ?????????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ