Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του εξαφανισθέντος 50χρονου Λ. Ντερβίσι | Εντοπίστηκε από πολίτες εξαντλημένος στο δάσος της Πλάκας και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο

12
40198

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του αγνοούμενου 50χρονου Ντερβίσι Λιρτζάν ο οποίος είχε  εξαφανιστεί και αναζητείτο από τους οικείους του από τις 25 Οκτωβρίου 2022.

Τελικά ο συμπολίτης μας εντοπίστηκε μετά από δέκα ημέρες ταλαιπωρημένος και καταβεβλημένος στο δάσος της Πλάκας στην Αντιμάχειας.

Σύμφωνα με τον αδελφό του Αλτίν ο 50χρονος εντοπίστηκε από πολίτες που είχαν μεταβεί στην περιοχή και ειδοποίησαν τις αρχές (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Πολιτική Προστασία) που πραγματοποιούσαν σχετικές έρευνες.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς ήταν εξαντλημένος και εμφανώς καταβεβλημένος από την πείνα, το κρύο της νύχτας και την πολυήμερη ταλαιπωρία.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στην Πυροσβεστικη και την πολιτική προστασία για τον συντονισμό και τις ενέργειες!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί ενημερώθηκε σωστά κόσμος σημ Αντιμαχεια και βρέθηκε ο Άνθρωπος!!!

  2. Συγχαρητήρια σε όλους Μπράβο για τις ενέργειες της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΟΔ και όλων των παιδιών που μοίραζαν εχτές φυλλάδια με την φωτογραφία και πραγματικά έψαχναν όλοι την ημέρα και νύχτα, συγχαρητήρια για τον συντονισμό!!!

  3. χαμενος ο ανθρωπος απο τις 25 Οκτωβριου στην ΚΩ και τον βρηκαν σημερα…………………… πολυ γρηγορα σαν χαλωνες……………..

  4. Η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστικη ενημερώθηκε επίσημα στις 1/11 το απόγευμα μόνο αυτό θα σας πω!!! Συγχαρητήρια!!

  5. Καλά τι έκανες εκεί πάνω όμως δεν μας είπαν; Πάω να φάω γιατί δουλεύω σκληρά το βράδυ

  6. Όλα καλά το θετικό ήταν ότι βρέθηκε ο άνθρωπος τα άλλα είναι για να λέμε. Μπράβο για τον συντονισμό των ομάδων, εγώ αυτό βλέπω!!

  7. Συγχαρητήρια και στον επιχειρησιακο συντονιστή της Πολιτικής Προστασίας κ. Καλημνιαναρη που μαζί με τα στελέχη του και την ομάδα διάσωσης επικεντρωθηκαν στην περιοχή και ήταν μέρα νύχτα στις έρευνες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανεύρεση του

  8. ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ