Σοβαρό τροχαίο στον επαρχιακό (στη στροφή του Δημοτικού εργοταξίου): Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα, στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα ο οδηγός της

33
15434

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο 4ο χλμ της επαρχιακής οδού, στο ύψος της στροφής του δημοτικού εργοταξίου.

Το ΙΧ ερχόταν από τη συγκεκριμένη διασταύρωση κι επειδή λόγω τοιχίου δεν είχε ορατότητα βγήκε λίγο πιο έξω με συνέπεια να συγκρουστεί με τη διερχόμενη μοτοσυκλέτα η οποία είχε κατεύθυνση από χωριά προς πόλη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε στα πλευρά (με σοβαρά κατάγματα) ο νεαρός οδηγός της. Ευτυχώς, φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να έχει γρήγορη αποκατάσταση.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ήμουν εκεί για να δω τι έκανε το συγκεκριμένο ΙΧ,το σίγουρο είναι πάντως πως στο συγκεκριμένο σημείο κανείς σχεδόν δεν σταματάει…Προχωράνε κανονικά μέχρι να δουν πότε μπορούν να χωθουν στην ευθεία!!!!

  2. Έχουμε βγη χιλιάδες φορές από κει και ποτέ κοντά στον τοίχο. Ανοιγομαστε πολύ προς τα δεξιά που έχει άπλετο χώρο και πλέον έχουμε πολύ καλύτερη ορατότητα για το ποιος έρχεται από χωριά. Μάλλον αφηρημαδα η αιτία.

  3. Η οδήγηση πολλών από εμάς στους δρόμους είναι απλά επικίνδυνη. Προσπεράσεις σε κλειστές στροφές, έξοδος από διασταυρώσεις χωρίς έλεγχο, ξεπερασμένα όρια ταχύτητας…και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει συνείδηση ούτε οδική παιδεία ανεξάρτητως τόπου καταγωγής. Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, δε σεβόμαστε ούτε την ίδια μας τη ζωή! Το φαινόμενο είναι πλέον καθημερινό στο νησί.

  4. Μ αρέσει που λέτε βγήκε λίγο ποιο έξω ενώ το αμάξι ειχε περάσει ιδεί στο αντίθετο ρεύμα.. απλα παραβίασε στοπ… Γτ απλά δεν ξέρουν να οδηγούν..

  5. Περαστικά στο παιδί αλλά όσοι με τις μηχανές πάνε με 180χλμ είναι τυχεροί που δεν…. σαν καρπούζι 🍉 το όριο είναι από 50 έως 70χλμ όσοι τρέχουν δεν φταίνε η άλλοι που βγαίνουν να δουν…. Εσύ που γράφεις Άννα μλκ ξέρουμε ποιο όργιο είσαι προσεχε

    • Για πες μας ποιος εισαι κι εσυ που με απειλεις να προσεχω; Ρωταει ενας θειος μου εισαγγελεας.

  6. Κάποιοι με τα ΙΧ τρέχουν σα δαιμονισμένοι με προσπέρασε ενας στην στροφή προς Μεσαριά ήταν χωρίς πινακίδες δυστυχώς λέω αυτός θα προκαλέσει ατύχημα…. νομίζουν ότι το γκάζι στους δρόμους είναι εύκολο παιδιά προσοχή μεγάλη μην τρέχετε εύχομαι περαστικά στον οδηγό της μοτοσυκλέτας.

  7. Η μηχανή με ποσό έτρεχε? Με τη νόμιμη ταχύτητα που λέει στην πινακίδα πριν το σημείο σύγκρουσης ή με 120?

    • και με 70 που είναι το όριο ταχύτητας εκεί δεν σταματάς παρ μόνο πάνω στον άλλον που σου έκλεισε τον δρόμο. να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε. παραβίαση στοπ . τελεία και παύλα.

  8. Εσύ ρε μπάμια που λες για μποχαλους για πες μας από που είσαι γιατί σίγουρα καραβανοσκυλο είσαι να δούμε στο κατσικοχωρη σου οδηγατε νορμάλ;

  9. Τί βγήκε λίγο να δεί αυτό είναι σταματημένο στη μέση του δρόμου για την άλλη λωρίδα.Ρε εάν δεν ξέρετε να οδηγάτε αφήστε το μην γίνεστε δολοφόνοι!

  10. πόσο έξω βγήκε το ιχ ? τόσο που έφτασε στην διπλή διαχωριστική γραμμή του οδοστρώματος. περαστικά στον οδηγό της μηχανής.

  11. Με την ευκαιρία να πω ότι στην Κω απόψε επικρατούσε οδική αναρχία

    Απ την μία οι δικοί μας που βγήκαν και παραβίαζαν όρια ταχύτητας εθνικής οδού,απ την άλλη ξένοι, ενοικιαζόμενα, επαγγελματικά..αλοίμονο στους οδηγούς δίτροχων, αλλά και στους νόμιμους που πηγαινοέρχονται απ την δουλειά…ένα κίτρινο όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα μετά από προσπέραση και παραλίγο μετωπική στο Ποσειδώνια, έχει κρατηθεί ο αριθμός του φονιά.. απίστευτες καταστάσεις, πραγματικά ζούγκλα το νησί.

  12. ΤΟ 99% ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚ, ΚΑΙ ΤΟ 98% ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

  13. Όντως ισχύει το ότι αν πηγαίνει ένα όχημα με πάνω από 100 χιλιόμετρα σε εκείνο το σημείο, είναι δύσκολο να τον δει κάποιος έγκαιρα όταν προσπαθεί να περάσει απέναντι. Αυτός με το αμάξι μάλλον είδε ότι δεν έρχεται κανείς από δεξία και βγήκε μέσα στη λωρίδα περιμένοντας να περάσουν από αριστερά για να χωθεί, όπως κάνουν αρκετοί αγανακτησμένοι ρωμιοί, λόγω της απίστευτης κίνησης αυτή την περίοδο. Όπως αυτοί οι εγκληματίες που σε βλέπουν που έρχεσαι και για να προλάβουν βγαίνουν λίγο πριν σε χτυπήσουν για να μπουν κατευθείαν από πίσω σου. Επίσης, πέρα από όλα τα άλλα που έχουν χιλιοειπωθεί, έχετε προσέξει ότι άρχισαν να αυξάνονται αυτοί που ανάβουν μόνο τα μικρά φώτα το βράδυ, ίσα ίσα να φαίνονται; Προχτές, 10 το βράδυ, και πέτυχα τουλάχιστον 6-7 τέτοιες περιπτώσεις, ο ένας μάλιστα δεν είχε καν αναμένα φώτα και πήγαινε κολλητά πίσω από έναν άλλο. Μεγάλοι εγκληματίες όχι αστεία. Πέρα από σαμαράκια για την ταχύτητα χρειάζεται να υπάρχουν μονίμως 2-3 κρυφά περιπολικά της τροχαίας που να γυρνάνε όλη τη μέρα τον επαρχιακό, όπως γίνεται στην Αμερική. Θα έχουν δουλειά ασταμάτητα.

  14. Έτσι που έγινε η Κως δεν μπορείς να κινηθείς στους δρόμους τρέχουν όλοι πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και στους μονόδρομους κάνουν προσπεράσεις με ταχύτητες φόρμουλας 1 παραβιάζουν στοπ και κόκκινα φανάρια πετάγονται ξαφνικά.

  15. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ Κ ΛΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ? ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚ. ΑΣ ΞΕΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ .. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΤΡΕΧΕ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ? ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ