Κορονoϊός – Παγώνη: Ποια Χριστούγεννα; Δεν θα κάνουμε ούτε Πάσχα

20
3641

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσειςΜόνα τα μέλη κάθε νοικοκυριού θα πρέπει να περάσουν τις γιορτινές ημέρες, τονίζει η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Όσοι μένουν σε κάθε σπίτι, θα βάλουν τα καλά τους, θα φτιάξουν ωραία φαγητά, θα βάλουν μουσική και θα περάσουν μόνοι τους το ρεβεγιόν και τις ημέρες των Χριστουγέννων», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», η Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας ότι οι διαμένοντες σε κάθε σπίτι θα περάσουν την γιορτινή περίοδο «χωρίς ανθρώπους από άλλες οικογένειες, παρά τα όσα είπε προ ημερών ο Πρωθυπουργός. Εμείς οι γιατροί θα πούμε αυτό που πρέπει να γίνει, βλέποντας και πόσο υψηλά παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων και την κατάσταση στα νοσοκομεία».

Όπως επεσήμανε η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών- Πειραιώς, «θα βλέπουμε από το μπαλκόνι τους γείτονες που με τον ίδιο τρόπο θα γιορτάζουν στο στολισμένο σπίτι τους και θα πούμε μέσω του διαδικτύου και του τηλεφώνου τις ευχές στους αγαπημένους μας ανθρώπους γιατί έτσι πρέπει να γίνει, λόγω των συνθηκών».

Μάλιστα, εκτίμησε ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί για μήνες έτσι, λέγοντας ότι ούτε τις Απόκριες ούτε το Πάσχα θα μπορέσουν να ενωθούν οικογένειες και φίλοι, αναφέροντας συγκεκριμένα «τις Απόκριες μπορούμε να βάλουμε την στολή μας, να φορέσουμε την μάσκα μας και να μείνουμε σπίτι μας».

Προσέθεσε δε ότι «δεν θα “κάνουμε” ούτε Πάσχα, καθώς ακόμη δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού, θα είμαστε μόνο στο 50-60% τότε που θα έχει εμβολιαστεί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρεμάστε όλους τους αρρωστημένους λοιμωξιολόγους. Αν αυτοι είναι ψυχικά άρρωστοι με τα μικρόβια και με το θάνατο ας είναι και ας αφήσουν τους υπόλοιπους στην ησυχία τους,ούτως ή άλλως η κυρία που μιλάει είναι με το ένα ……. τι τη νοιάζει για τους άλλους

  2. Ούτε ένα προαγορασμένο κανάλι δεν μετέδωσε αντικειμενικά τα γεγονότα. Άλλωστε στην Ελλάδα, στις ειδήσεις δεν μαθαίνουμε αυτό που συμβαίνει , αλλά τα καθοδηγούμενα σχόλια επί των γεγονότων..
    Την Χούντα του Σαμαρά ξαναζούμε.. Και αντι μνημονιων, τωρα το φόβητρο είναι η πανδημία. Η ΝΔ τα τελευταία 10 χρόνια, έχει εκφασισθεί. Και με πλήρως ελεγχόμενη την ενημέρωση, αγγίζει Οργουελική Δικτατορία…
    Όλο και πιο πολλοί θα το αντιλαμβάνονται.

    • ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
      Η ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
      Ή ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ

    • χρυσαυγίτες και αριστεροι, αυτό που αντιλαμβάνεται ο κόσμος είναι ότι έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις (για τη δημοκρατία, τον ίο, την πανδημία κλπ), ότι είστε το ίδιο επικίνδυνοι και τρομερά αστείοι.

      Να ρωτήσουμε την Ελληνίδα μάνα να μας εξηγήσει τον εκφασισμό:
      https://www.ethnos.gr/ellada/129243_antidraseis-gia-ti-mitera-toy-iliopoyloy-poy-katharizei-karampines-me-fonto-ti

      • Εσύ γεννήθηκες νεκρός και θα πεθάνεις -αμετακίνητα- νεκρός.

        Κάποιος πρέπει να σου το πει. Γράψε όσες μπούρδες θέλεις εδώ μέσα. Η νοημοσύνη σου, το πολύ να εντυπωσιάσει την μαμά σου. Ως εκεί.

      • Την φουκαριάρα την δική σου να ρωτήσουμε,τι δίκανο 'καθάριζε'

        και έβγαλε το μεγαλύτερο τρολ του Κωακού ίντερνετ,τον μεγαλύτερο μπετόβλακα,που όσα δίκανα και σβάστικες να σου βάλουν …,δεν χαμπαριάζεις και κελαηδάς…

        • Η χριστιανή Ελληνίδα μάνα-πρότυπο με τη σιδερένια σβάστικα στη λάντζα και τα καλογυαλισμένα δίκαννα (την οποία εξακολουθείτε να μη σχολιάζετε και να σνομπάρετε βλάσφημα), είναι τόσο σπάνια όσο και ο σχεδόν ανύπαρκτος, γκροτέσκ συνδυασμός «χριστιανός-ναζί». Είναι μοναδική (και ασχολίαστη από εσάς).

          https://www.ethnos.gr/ellada/129243_antidraseis-gia-ti-mitera-toy-iliopoyloy-poy-katharizei-karampines-me-fonto-ti

  3. Οι εβραιομασώνοι μας παίζουν και χορεύουμε! Τους μισούς μας έχουν πείσει ότι θα πεθάνουμε από τον κοροδοϊό και τους άλλους μισούς από το εμβόλιο. Διαίρει και κυβέρνα…
    Όλα γίνονται με στημένες επιτροπές και οργανισμούς, στημένους ειδικούς, στημένα κανάλια, στημένους κυβερνήτες που εμείς πληρώνουμε.
    Τα χειρότερα έρχονται.
    Για τους απόγονους του Δαβίδ το σόου τώρα αρχίζει…

    • θα σου πω κάτι που ίσως συγκλονίσει την πίστη σου και ταρακουνήσει την αδιαμφισβήτητη γαλήνη του ψυχικού σου κόσμου, αλλά ο Ιησούς μας ήταν από τη Ναζαρέτ, ήταν Εβραίος, μιλούσε Εβραϊκά (θες και άλλα?). Αυτός ο Εβραίος, λοιπόν, «μας παίζει και χορεύουμε» παιδιόθεν – τώρα σε έπιασε ο πανικός για τους υπόλοιπους?

      Όταν υπάρχουν άτομα σαν και εσένα, τί χειρότερα πια να περιμένει ο κατακαημένος τούτος τόπος? Τόσο σκληρός είναι ο θεός μας?

      [ ]–[«»»»»|»»»»»|»»»»»|»»»»»|]>———–

      • Ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία του Εβραίου…

        • είναι φαίνεται στο γονίδιό σας από παλιά.

      • Και νομίζεις πως κανείς δεν καταλαβαίνει, πως τα μισά σχόλια είναι δικά σου;;

        • «προβοκατόρικη» η ιστορία του Χριστού μας;

  4. …Τι ///// είσαι ,τι ηλίθιο άτομο,που τρολάρει συνεχώς και το παίζει έξυπνος..σκερβελέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ