Αλλεπάλληλα τα σοκ στην τοπική κοινωνία (όπως και πανελλαδικά): «Έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή ο δημοτικός υπάλληλος Σταμάτης Πετρής`

36
35523

Απίστευτα όσα συμβαίνουν τοπικά και πανελλαδικά μέχρι να συγκινηθούν κάποιοι αρμόδιοι και να μιλήσουν…

Άλλο ένα μεγάλο ΣΟΚ με πολλά ερωτηματικά (που δυστυχώς θα μείνουν αναπάντητα) έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός θάνατος του αγαπητού συμπολίτη μας και στελέχους του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, Σταμάτη Πετρή.

Σύμφωνα με τους οικείους του «έφυγε» τα μεσάνυχτα από ανακοπή, σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Πολλοί συνάδελφοί και φίλοι του είναι σοκαρισμένοι μιας και χτες ήταν μαζί, μιλούσαν και αστειευόντουσαν.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, πατέρας ενός πολύ αξιόλογου παιδιού, δραστήριος, καλόκαρδος, φιλότιμος, εργατικός, με πάρα πολλούς φίλους. Ιδιαίτερα αγαπητό μέλος και στη μεγάλη οικογένεια του δήμου της Κω, ως υπάλληλος (εναερίτης) στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού.

Διατηρούσε επίσης ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην πόλη της Κω, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Φίλε Σταμάτη είναι αδύνατο να το πιστέψουμε, όπως είναι αδιανόητα και ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν…

Καλό παράδεισο!

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι το Σάββατο 23/07/2022 στις 14:00 στον ΙΝ Αγίων Πάντων Κω (η σορός θα βρίσκεται στο ναό μια ώρα νωρίτερα). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Κω.

Ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει ο ίδιος στον Στέργο Χατζηστέργου για τη δουλειά του ως εναερίτης:

 

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απίστευτο χθες το πρωί ήταν κεφαλο …. δεν το πιστεύω….. κρίμα τόσο νεος συλλυπητήρια στην οικογένεια του

  2. Προφητική ομιλία του π.Σάββα Αχιλλέως το 2007, που μιλάει για τα εμβόλια και τους τεχνητούς ιούς της γρίπης. Ένας προορατικός Άγιος που έδιωχνε δαιμόνια, μιλάει από το 2007 για όσα συμβαίνουν σήμερα. Να έχουμε την ευχή του
    https://www.youtube.com/watch?v=n50SiLQjQVU

    • Καλό παράδεισο στον άνθρωπο και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια

      Ο πατήρ Σάββας ,κ τώρα άγιος Σάββας όπως τα λέτε μιλάει κ τα λέει αυτά από το 2007 , ο κόσμος όμως κ το λέω με βαθιά λύπη ,δεν είναι κοντά στον Θεό ,αλλά θεωρεί πως είναι κάτι ξεπερασμένο .Αυτοί όλοι οι άνθρωποι κ άγιοι της εκκλησίας μας , που έχουν το σωστό δόγμα κ είναι καθαροί ορθόδοξοι κ όχι κοσμοκαλόγεροι κ μασονοι ,ο θεός τους χάρισε το προορστικο ,κ διορατικό χάρισμα ,αυτό σημαίνει ότι μπορούσαν να δουν πράγματα που θα γινόντουσαν μετά από χρόνια .Όσοι αφιερώνουν χρόνο για τον Χριστό προσευχόμενοι κ ψάχνω τας τους σύγχρονους αγίους τα γνωρίζουν όλα αυτά εδώ κ καιρό .Γι’αυτό τον λόγο δεν έκανε η μισή Ελλάδα κ η μισοί υγειονομικοί το εμβόλιο αυτό .

  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ… ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…..

  4. Καλό παράδεισο Σταμάτη ειμασταν τόσα χρόνια στην εργασία ,,,,,μου φαίνεται ότι είν’ ψέμα δεν το πιστεύω,

  5. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ.
    .ΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΣΑΜΟ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ.

  6. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΤΛ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΟΥΜΕ !

    • Γιατί σας εμπόδισε κάνεις;Η αλήθεια είναι πικρή και δυστυχώς θα φύγει πολύς κόσμος κυρίως από τα εμβόλια και μετά από τις συνέπειες του μακροχρόνιου εγκλεισμού και της πολύωρης χρήσης μάσκας.Ολα έχουν επίπτωση στην υγεία μας! Αρνητικές ειδήσεις, άγχος, χρέη, πρόστιμα, καταπίεση, υποταγή…. Εσείς αν θέλετε να κλείσετε τα μάτια στην πραγματικότητα συνεχίστε

    • Σε ποιους αδούλωτος αναφέρεσαι;Σε αυτούς που θρησαυριζουν εκμεταλευόμενοι τύπους σαν εσένα;

      • Εμείς που ¨¨θησαυρίζουμ娨 σου υποσχόμαστε να κάνουμε ένα έρανο να δώσουμε και σ τα φτωχαδάκια σας κάτι τι. Δείτε συμβάσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ: «Σπάνε συνεχώς τα ρεκόρ οι “ειδικοί”: Ν. Τζανάκης πήρε πάνω από 2 εκ. ευρώ, ο Θ. Βασιλακόπουλος πήρε 759.259 €, ο Γκ. Μαγιορκίνης 15.579.627 € και ο Σ. Τσιόδρας βγαίνει ..πρώτος! με 33.795.550 €!»

  7. Καλό Παράδεισο νά έχεις Σταμματη Μου, νά θυμάσαι πως εδώ κάτω φίλε άφησες το αποτύπωμα σού, πάντα χαμογελαστός, πρόσχαρος, ευγενικός και πάντα με τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης τών πραγμάτων εργατικός, καί τίμιος, σέ Ευχαριστώ φίλε για την Συνεργασία.
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

  8. Σταμάτη μου κρατάω για πάντα την λέξη σου: Είμαστε το φως πρόεδρε!!! Εμείς είμαστε το φως στο ξαναλέω να το ξέρεις ήταν η κουβέντες σου οπότε ερχόσουν Ασφενδιού..Καλό παράδεισο καλή Αντάμωση»και με τους καιρούς πάλι μαζί θα είμαστε σε μια άλλη διάσταση της πραγματικής ζωής του Χριστού μας!!!!

  9. Σταμάτης μου χαρά μου άγγελε μου ψυχή μου μας λείπεις γιατί έφυγε νωρίς γιατί Σταμάτη μου

  10. Καλό παράδεισο Σταμάτη, μας στεναχώρησε πολύ η απώλεια σου.Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

  11. Γιατί φεύγουν έτσι εύκολα νέα παιδιά …πρέπει να το δούνε οι γιατροί… αμαρτία ο Σταμάτης μας …. λόγια δεν υπάρχουν

  12. Έτρεχε πάντα ψυχαρα μου πάντα ναι έλεγες εσύ βοηθούσε αλλά επερνες αγάπη κανένας δεν μπορεί να σε αντικατάσταση θα μας λείψει εκεί ψηλά να μας προσεχείς σε αγαπάμε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε μου.

  13. Σας το είπαν δεν ακούσατε της προφητείες του Παϊσίου ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΑΑΑ ΣΤΟΠΠΠ κρίμα και πάλι κρίμα Θεέ μου συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν αγνοούν κάθε προφητεία λυπάμαι πολύ γιατί ο κόσμος δεν ακούει είναι είναι αυτή η μέθη στα αυτιά που σκόρπισε ο διάβολος και τους παρακινεί να κάνουν όλες του της επιθυμίες πίστα σε αυτόν ΞΥΠΝΑΤΕ ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε η προφητείες είναι αληθινές όσο κι αν σας φαίνεται σαν ψέμα όλα θα γίνουν κατά λέξη!!!! Εκτός αν μετανοήσουμε και ο Θεός μας συγχώρεση και μας βοηθήσει σαν χριστιανοί που είμαστε βαπτισμένοι απλά πρέπει να ξυπνήσουμε από το βαθύ ύπνο ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

  14. παποράκια των φαρμακοβιομηχανιών δεν θα σας περάσει… Καλό παράδεισο Σταμάτη καλέ μας άνθρωπε

  15. Δεν συμφωνω με τη λεξη σοκ φιλε Γιαννη. Σοκ θα ηταν αν ειχαμε ενα η δυο το χρονο τετοια περιστατικα. Βλεπεις ομως οτι ειναι 10 με 20 μονο αυτα που δημοσιευονται και βλεπουμε καθημερινα. Δηλαδη επιδημια κανονικη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ