Τέλος εποχής – Κόπηκαν τα δύο γηραιά δέντρα στην μικρή πλατεία δίπλα στο δημαρχείο Κω

33
5805

Τέλος εποχής – Κόπηκαν τα δύο γηραιά δέντρα στην μικρή πλατεία δίπλα στο δημαρχείο Κω

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

33 ΣΧΟΛΙΑ

    • Προχωράτε δήμαρχε καλά τα πάτε.Παρα να γίνει κανένα κακό σε άνθρωπο,καλά κάνατε και τα κόψατε.Η προστασία των ανθρώπων πρώτα.

  1. Ποιά γκρίνια?Ποιά μεμψιμοιρία?
    Τι να ξεχαστει??
    Να απολαύσουμε την Κω?
    Πως θα γίνει αυτό που έχετε καταστρέψει τα πάντα?
    Η ΣΕΖΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ……ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!
    Τι έχουμε ψωνίσει….

  2. ΤΡΙΩΡΟΦΑ, ΦΥΤΕΨΤΕ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ... και τραβάτε φωτογραφίες για τα κατορθωματά σας...

    Ά βρε Κωστούκο Κ, ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ τις ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. Δεν έβρισκες κανένα με περισσότερο μυαλό στην ΛΑΐΚΗ που τον προμάζεψες;;;;; Δεν σου έφτασε η πρώτη σου επιλογή με τον ξεχασμένο πού έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, που δεν άφησε ούτε ένα έργο σε τέσσερα χρόνια ;;; Με την Δεύτερη επιλογή σου μας έχωσες το ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ Τριώροφο ΚΟΨΙΜΙΟ που θα ξεκουμπιστεί αφήνοντας 2 ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. Ελπίζουμε Η ΤΡΙΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, που ψήνεις όπως λέγετε στο καφενεδάκι με τους ακόλουθους σου, να βγεί καλύτερη….

    • σε καιει μωρη μαιμουνα, γιατι κοπηκαν τα δεντρα οπου ο κοπανατζης πρωην πηγαινε για καφε, και αφησε πεντε χρονια τον δημο στον αυτοματο?

  3. Φύτεψαν οι καματεροι για να ξεριζώνουν οι ακαμάτες. Τα αιωνόβια δέντρα δεν ξαναγίνονται εύκολα και αποτελούσαν κομμάτι της φυσικής ιστορίας του νησιού.

  4. Προχωράτε δήμαρχε καλά τα πάτε.Παρα να γίνει κανένα κακό σε άνθρωπο,καλά κάνατε και τα κόψατε.Η προστασία των ανθρώπων πρώτα.

  5. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΗΡΑΙΑ. ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΠΛΑΤΑΝΟΣ. ΞΥΛΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ.

  6. Εγώ λεω πάλι καλά που δεν έχει καμία υποχρέωση στη πλατεία πλάτανου.Άξιοι είναι αυτοί να έκοβαν και τον πλάτανο.Εξαλου είναι παλιό Δένδρο και επικυνδινο.Ωχ λέτε να τους έβαλα ιδέες;

  7. Όπως είπε ο Καμπουράκης σε δηλώσεις του η απομάκρυνση των δέντρων έγινε να εξυπηρετηθούν οι επιχειρηματίες και δεν θα ήταν ωραίο για τις επιχειρήσεις να έβαζαν σίδερα . Εύχομαι να μην μπουν πέργκολες

  8. Η ασχετοσυνη, η μιζέρια και η κακομοιριά ορισμένων μόνο και μόνο για να κάνουν αντιπολίτευση είναι φοβερή. Όλοι οι άσχετοι ανεύθυνοι σχολιάζουν δίχως να σκεφτούν τι θα γίνει όταν σπάσει ένα τόσο παλιό δέντρο και σκοτώσει κάποιον από εμάς. Όπως έπεσε το χειμώνα στην Αγία Παρασκευή και πριν λίγο καιρό στην καζερμα

    • Κόπηκαν για να μην κινδυνεύουν ζωές,ας κοπούν και τα δέντρα Ασκληπιείο και Ζιά μην γίνουν ποτέ πυρκαγιές,αν θυμάμαι καλά και η στατικότητα του κάστρου ήταν εκτός ορίων,για αυτό ας το… ενοικιάσετε και αυτό.
      Αυτογκόλ Θεοδόση…σε σέρνουν στην ήττα 5-10 …άκες.

  9. Όπου και αν ταξίδεψα,όταν έβλεπα το λιμάνι,οι φιγούρες των δένδρων αυτών έδιναν φινέτσα, αρχοντιά.. πρόσφατα σε οθόνη στο αεροδρόμιο του Μονάχου,λες και ήταν κύκνειο…χατήρι .
    Και σ άλλα πόλεις δεν κόβουν ιστορικές αναφορές.
    Μπερδεμένος ο Δήμαρχος,προσπάθησε να ταυτιστεί με το νέο νοσοκομείο και δυστυχώς έχασε πολλούς δικούς του ανθρώπους.
    Για τη συγκεκριμένη απόφαση υπάρχει και άλλο παρασκήνιο,θα κοινοποιηθεί και αυτό.
    Δικαίωσε όσους φώναζαν.. κρίμα…έχω καρτ ποστάλ μαυρόασπρο από παρέλαση την Χούντα…ούτε αυτοί θα έδιναν άδεια να κοπεί,όσο για τον γεωπόνο πιο πάνω ας μας πει που πήρε το πτυχίο στην ‘διακόσμηση’; Ξέρει αυτός τι λέω…

  10. Συγχαρητήρια επικράτησε το παρασκήνιο…………. Για ψάξτε να δείτε ποιος …………………..??

  11. Υπάρχουν δυστυχώς δένδρα, που έχουν γίνει αιτία ατυχυμάτων, και άλλα, που είναι θέμα χρόνου, να προκαλέσουν νέα, και θα έπρεπε να κοπούν χθες. ‘Οταν χρειάζεται να κοπούν κάποια δένδρα, αυτό θα πρέπει να γίνεται με ευθύνη των αρμοδίων, Δασαρχείου, Εισαγγελείας, Δήμου, και Αστυνομίας, και εκπροσώπων των οικολόγων αν υπάρχουν. Τότε είναι βέβαιο, ότι, το οδικό δίκτυο θα γίνει καλύτερο, τα τροχαία από αυτή την αιτία θα αποφευχθούν, και οι αυθαιρεσίες των «επιτήδειων» θα σταματήσουν. Η ζωή δυστυχώς αλλάζει, τίποτε στο διάβα του χρόνου δεν μένει το ίδιο. Το θέμα είναι, με πόση φειδώ ικανοποιούνται οι ανάγκες μας, και πόσο οργανωμένα, προσεκτικά, και διάφανα, με την λιγότερη ζημιά, γίνονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις ακόμη και στην φύση, για την βελτίωση της ζωής μας, και το μικρότερο αρνητικό αποτύπωμα!!!

  12. εγω εζησα στη γερμανια.
    οι γερμανοι οπου εκοβαν δεντρα παλια και επικινδυνα,φυτευαν αλλα μικρα.
    αυτο εκανε και η δημοτικη αρχη κσι μπραβο της!!!

  13. Προβλέπω να φυτρώνει στη θέση τους σάλα με τζάμια σε λίγο και όροφος !!!μείνετε συντονισμένοι να τα δείτε

  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝΔΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΈΨΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΑΓΟΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΧΑΛΟΥΣΑΝ.

  15. Αν έπεφτε και σκότωνε κάποιο,τότε πάλι ο δήμαρχος θα εφτεγε,τώρα που τα έκοψε πάλι ο δήμαρχος φταίει,

    • Αν πέσει ο πλάτανος; Τι λες να τον κόψουμε;Φίλη μου έχει διαφορά το να κλαδέψεις ένα Δένδρο και να το κανείς να μην είναι επικυνδινο ,από το να το κανείς….καυσόξυλα.Μπορείς να το καταλάβεις αυτό η να στο ζωγραφίσω;

  16. Προς Ψιτ και φυσιολατρη:Πολύ καλή δουλειά και συγχαρητήρια στην υπηρεσία του Δήμου. Συνεχίστε και στην Αρτεμισιας, Γρηγορίου Ε, τράπεζα Πειραιώς με Βενιζέλου, και όπου αλλού χρειάζεται. Αν νομίζετε ότι κάνετε αντιπολίτευση, είστε πολύ γελασμενοι. Τα δέντρα έχουν κλείσει το κύκλο τους και είναι επικίνδυνα. Αν δεν έπεφτε Σάββατο στο νηπιαγωγείο (άγαλμα Κολοκοτρώνη) θα είχαμε θύματα. Το ίδιο και στην Αρτεμισιας (έπεσε) πολύ πρωί. Τότε, θα ζητούσατε ευθύνες. Έτσι κάποτε, κάποιοι μ@λ@κες σαν εσάς, στέρησαν από την νεολαία της Κω ένα κολυμβητήριο, με δικαιολογία ένα είδος κρινων που ευδοκιμούν στην περιοχή του ναυτικού ομίλου. Σήμερα βόσκουν αγελάδες στο σημείο. Αντε ανέραστοι, με τις αναρχοκομμουνιστικες ιδέες σας. Κάντε έρωτα γιατί σας έχει βαρέσει στον εγκέφαλο…..

    • Κοκοβιε..
      να σου θυμησω οτι δεν ειναι πρωτη φορα που αυθαιρετα ο Κοψιμιος κοβει δεντρα…
      σου λεει κατι για τα δεντρα που» πεθαναν» γυρω απο το 3f???
      Μηπως και εκει υπηρχε κινδυνος????χαχαχαχαχ

  17. Όταν ο Δήμαρχος της 4ης τουριστικής πύλης της χωρας φωνάζει κάμερες να ξαναδώσει για την κοπή αιωνόβιων δέντρων ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει καν έτοιμα τα δέντρα απληρωσης ενα πράγμα αποδεικνυει χωρις προγραμματισμό με βάρκα την ελπίδα…ανεπαρκής για τα μεγάλα ικανός για τα καθημερινά μεχρι τα 2 πρώτα χρόνια άστο Θεοδόση παραίτησου το χασες εισαι λιγος Τελικά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ