Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για το νέο Νοσοκομείο

31
3205

Με την ψήφο των συμβούλων της δημοτικής αρχής, στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, εγκρίθηκε η παραχώρηση δημοτικής έκτασης 34.600 τ.μ. στο Ν.Π.Δ.Δ. «Νοσοκομείο Κω – Κ.Υ. Κω» για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου, στην περιοχή Λινοπότη.

Πρόταση που είχε και την ομόφωνη σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

 

Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής απόφασης για το νησί μας, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς προέβη στην παρακάτω δήλωση:

 

«Με ικανοποιεί βαθύτατα η χθεσινοβραδινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση ακινήτου του Δήμου, όπου θα κατασκευαστεί το νέο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική απόφαση, ορόσημο για τον τόπο μας και τις νέες γενιές.

Μοναδική παραφωνία οι σύμβουλοι της μειοψηφίας που ψήφισαν παρών.

Ως δημοτική αρχή εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για την επίτευξη κοινής θέσης, όλων των παρατάξεων.

Η στήριξη της κοινωνίας μας στο μεγάλο στόχο, στο όνειρο γενεών Κώων, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Ξεκινά τώρα ένας μεγάλος αγώνας δρόμου για τη διεκδίκηση της κατασκευής του.

Η σκυτάλη περνάει στην κεντρική διοίκηση.

Διεκδικούμε καθημερινά και με ένταση, τόσο την ανέγερση του νέου νοσοκομείου, όσο και τη στελέχωση του υφιστάμενου.

Διαβεβαιώνω τους συμπατριώτες μας ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, όπως από την πρώτη μέρα αυτής της δημοτικής περιόδου.

Διεκδικητικά, συναινετικά, δημιουργικά.

Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης, μέχρι το νέο Νοσοκομείο να παραδοθεί στους συμπατριώτες μας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν κοιτατε να πιεσετε να ερθει κανενας γιατρος στο νοσοκομειο και αφηστε τα ονειρα για καινουριο

    • Δήμαρχε αγαπημένε του νησιού μας.Θελω να σε ευχαριστήσω για όλα τα καλά που κανεις για το νησί μας.Εαν δεν υπήρχες εσύ με τους δυναμικόυς συμβουλους θα είχαμε καταστραφεί σαν νησί.Ευτυχως που υπάρχει ο μεγαλοδυναμος,αλα και κωοι πατριωτες και στείλαμε στα αζήτητα τα απερχομενα @@@ουπιδια.Η ψήφος του κωακου λαου θα είναι δυναμικότερη από τις προηγούμενες δημοτικές.

  2. Θα σταθούμε μόνο στην πρόταση σου πλήρης στελέχωση του παλιού νοσοκομείου. Αυτό γίνεται εφικτό. όσο για τις αποφάσεις χιλιάδες έμειναν στα χαρτιά για να τις κληρονομήσουν οι επόμενοι.

  3. Δεν είχε άλλη παιδί… μόνο η Μαριώ τον Γιάννη!!!
    Διεκδικείτε..συναινείτε… δημιουργείτε…
    Τρείς ελιές σε έτοιμες πλατείες… και αυτές…. δωρεά!!!!
    Ηλί ηλί…. λαμά… σαβαχθανί!!!

  4. ειπα να κατσω να δω τη συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου.
    απογοητευτηκα με τη σταση της αντιπολιτευης.
    σαυτο το κορυφαιο για το νησι μας θεμα της ανεγερσης νεου νποσοκομειου,
    εδειξαν οτι ειναι κατωτεροι των περιστασεων.
    η εμπαθεια και η κακια, τους τυφλωνουν, και η σταση τους ειναι απαραδεκτη.
    δεν υπαρχουν λεξεις, για να χαρακτηρισει ενας πολιτης αυτη τη σταση.
    μονο για λυπηση ειναι και για φτυσιμο!!!
    και δε φτανει αυτο, μετα το πρωτο θεμα, πηγαν κατα την προσφιλη τους τακτικη, να πιουν τα ουισκακια τους, αδιαφορωντας για τα υπολοιπα (7) θεματα της συνεδριασης.
    δειχνοντας ετσι την περιφρονηση στους θεσμους αλλα κυριως την περιφρονηση στους πολιτες που τους ψηφισαν, και τους εταξαν να ασκουν σοβαρη, επικοδομητικη αντιπολιτευση!!!

  5. ΝΑΙ ΑΜΕ ΕΣΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟ Δ.Σ. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΓΑΑΑΛΟΟΟ ΨΕΜΑ ΜΟΝΟ

  6. Βγηκαν παλι οι υαινες να μιλησουν αντιθετα για οτι καλο παει να γινει στο νησι!!!!! Ευτυχως ειναι λιγοι!!!

  7. Είπε λοιπόν ο Δημαρχος.<>. Η συνέχει συνήθως παει κάπως ετσι.Αφου λοιπον η σκυτάλη περιπλανηθεί απο γραφείο σε γραφείο για μερικά χρονια θα καταληξει και αυτή (οπως τοσες άλλες σκυτάλες που εχουν προκύψει κατα καιρους) ξεχασμένη καπου σε καποιο συρτάρι . Μεχρι να προκύψει μια καινουργια που και αυτη κάνοντας πρώτα το κύκλο της θα εχει την ιδια τυχη με τις υπόλοιπες.

  8. Έχετε πολύ μεγάλο θράσος κύριοι της δημοτικής αρχής … πραγματικά αν και σας ψήφισα και εγώ και όλη μου η οικογένεια μας απογοητεύσατε . Δεν μπορείτε τα απλά να κάνετε και μου θέλετε νοσοκομείο. Φέρτε πρώτα γιατρούς, σουλουπώστε τους δρόμους, κάντε παιζοδρόμια . Στο κέντρο δε μπορείς να περπατήσεις πουθενά . Ούτε και να οδηγήσεις βέβαια με τόσες λακούβες παντού. Έχετε αφήσει γειτονιές ξεχασμένες . Γενικά όλο το νησί ξεχασμένο πλην γειτονιές δικών σας ανθρώπων . Σας ξεχνάμε λοιπόν και εμείς … τάξατε τάξατε ότι θα κάνατε όλο το χειμώνα γιαπί το νησί … μάλλον νομίζετε ότι έχουμε χαμηλή νοημοσύνη … νομίζετε όμως.

  9. Πρόσεξε τους συμβουλάτορες σου … ΠΡΌΣΕΧΕ … Κάνουν ρουσφέτια φουλ στους πελάτες τους και αδικούν κόσμο … θα βγουν ντοκουμέντα στη φόρα και θα γίνεις ρεζίλι εν αγνοία σου … Ο κόσμος δεν φοβάται κανέναν σας πια

  10. Με τα κλειστά γήπεδα μπάσκετ στο Πυλί στην Καρδάμαινα και στην Κέφαλο τι έγινε; Θα δαγκώνεις πάλι τα δάκτυλα σου μόλις σκάσει η επόμενη από τις δημόσιες διαμαρτυρίες…

  11. ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΖΑ ΡΟΜΑΝΑ,ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

  12. Η απόφαση να σταλεί η να κατατεθεί κατ ιδίαν στο ΔΣ του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Αν θέλουμε να γίνει κάτι.Σωστή παρουσίαση, ποιοι είμαστε, τι ζητάμε και από ποιόν τόπο είμαστε,..Βαρυ το όνομα μας. Δείτε τι νοσοκομεία φτιάχνει το ίδρυμα.Δεν περινενουμε την Κεντρική διοίκηση. Αλλιώς, άτολμοι…

  13. Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΨΕΥΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΙΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    • Ποιός είσαι ρε φίλε πού μιλάς εκ μέρους του λαού??
      Μιλά ο κλ@@@@ να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

      Θα φάτε το μαύρο της ζωής σας!!
      Επειδή λέτε μόνο αλήθεια…τρομάρα σας!

  14. Κύριε κότη να ξερής ότι αυτά που θέλει να κάνη ο Θεοδοσης και το συμβούλιο του η αντιπολίτευση δεν θέλει γιατί έτσι ήμαστε . Η ζήλεια δεν είναι ψώρα είναι κουσούρι γιατί δεν ήχαν τα κότσια να το κάνουν .Μπραβο θεοδοση και στο συμβούλιο σας μπράβο μπράβο παιδιά . Φωνάζετε για τους γιατρούς δεν έρχεται κανείς με το καινούριο όλες και όλη θα τρέχουν . Με καινούργια μηχανήματα και θα δουλεύουν ευχάριστα και όλα τα νησιά θα έρχονται στην Κω στο νησί μας . Ο Ηποκρατης αν ζούσε θα πήγαινε αλλού .

  15. Μεσα σε 10-15 χρονια μπορει να εχει γινει.μεχρι τοτε τι θα κανουμε? Θα πεσουν τα ντουβαρια στο παλιο ,λεω εγω.η θα κανουμε λυομενο

  16. Μια απάντηση στο ερώτημα που πλανάται εδώ και 2 μιση χρόνια στην ατμόσφαιρα.Δήμαρχε υπάρχει ανταποδοτικότητα για το Hot Spot?

    Σε κάποια μέσα ενημέρωσης στην Μυτιλήνη και Χίο ειπώθηκε ότι για να καμφθούν οι αντιδράσεις για τα νέα Hot Spot στα 5 νησιά ,η Κυβέρνηση δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην περάτωση κάποιων έργων που αφορούν μακροχρόνιες αιτιάσεις τοπικών Κοινωνιών.Μάλιστα σε μία απ αυτές αναφέρθηκε και η δέσμευση της Ν.Δ. προς τον τοπικό εκπρόσωπο της Κω να βοηθήσει στην κατασκευή του Νοσοκομείου ,ώστε να μην γίνετα τόσο αντιληπτή η ΕΠΙΒΟΛΗ του εκτρώματος στο Πυλί.
    Το θέμα έπαιξε σε γνωστό κανάλι,αλλά οι χειροκροτητές πιο πάνω κερνάνε παπαγαλίνη.
    Δεν μας λένε πως τα πλοκάμια των ιδιωτικών συμφερόντων θα το κρατάνε στελεχωμένο,ούτε πως χρησιμοποιείται σαν κράχτης παρά σαν ανάγκη.
    Επόμενο χτύπημα το υδροπλανοδρόμιο και η γέφυρα Μαστιχα-Ρίου—-Καλυμνα-Ρίου.
    Η Εκκλησία εορτάζει Τελώνη και Φαρισααίο είπαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ