Καταγγελία Γιωργαλλή- Απάντηση Δήμου Κω: Το έλλειμμα σοβαρότητας δεν δικαιολογείται σε εκλεγμένους Όλη η αλήθεια για το αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας

45
5694

Το έλλειμμα σοβαρότητας δεν δικαιολογείται σε εκλεγμένους

Όλη η αλήθεια για το αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω

 

Λυπηρό και συνάμα θλιβερό ρόλο εφευρίσκει ο πρώην Τεχνικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Γεωργαλλής, για να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Ο πραγματικός λόγος που τον οδήγησε σε παραίτηση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω, στις 2 Νοεμβρίου, δηλαδή πριν 40 ημέρες, έχει γίνει γνωστός.

Όπως γνωρίζει επίσης, αυτή η παραίτηση του δημιουργούσε αυτόματα σειρά υποχρεώσεων.

Η πρώτη, να επιστρέψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας που κατείχε (εξοπλισμός, ιματισμός, ασύρματος), προκειμένου να παραδοθούν στο στέλεχος που θα αναλάμβανε τις αντίστοιχες ευθύνες.

Όμως, παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές παραινέσεις, από τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, να επιστρέψει τα υλικά της Υπηρεσίας και παρά τις διαβεβαιώσεις του περί αυτού, δεν το έπραξε.

Επιπλέον, αυτοκίνητο τύπου τζίπ που οδηγούσε έως τότε, αγνοείτο.

Δεν ήταν σε λειτουργία, ούτε σε συμβεβλημένο συνεργείο ή σταθμευμένο σε εργοτάξιο του Δήμου.

Το αρμόδιο γραφείο διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων δεν γνώριζε που βρίσκεται, αφού δεν είχε καμία σχετική ενημέρωση. Μετά από αναζήτηση, βρέθηκε τυχαία στον περίβολο ιδιωτικού συνεργείου.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου δήλωσε στον προϊστάμενο του γραφείου διαχείρισης οχημάτων ότι, δεν γνώριζε αν έχει βλάβη αλλά και ότι δεν μπορεί να το επισκευάσει, αφού δεν έχει σύμβαση με το Δήμο Κω.

Κατόπιν τούτου, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Στις 29 Νοεμβρίου, πλατφόρμα της Express Service μετέφερε το αυτοκίνητο στο εργοτάξιο του Δήμου Κω, όπου, παρουσία 4μελούς υπηρεσιακής επιτροπής, κατεγράφησαν όλα όσα υπήρχαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όλο το υλικό της Πολιτικής Προστασίας, το οποίο παρανόμως ο κ. Γεωργαλλής δεν παρέδιδε. Ευρέθει επίσης ένα σακίδιο, το οποίο φυλάσσεται. Έχει ενημερωθεί αρμοδίως να το παραλάβει, χωρίς έως σήμερα να το έχει πράξει.

Το αυτοκίνητο τύπου τζιπ, με βάση τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, θα επισκευασθεί και θα παραδοθεί στην Πολιτική Προστασία.

Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι ο κ. Γεωργαλλής δεν έχει μείνει ούτε μια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, αφού χρησιμοποιεί άλλο όχημα του Δήμου.

Σήμερα, 40 ημέρες μετά την παραίτηση του, 15 ημέρες μετά την ανεύρεση του «αγνοούμενου» τζιπ και την επαναφορά του στην περιουσία του Δήμου, επιδιώκει με ανακοίνωση του, προφανώς καθ΄ υπόδειξη όσων των επηρεάζουν, να εκτρέψει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας από τα κορυφαία θέματα που την ενδιαφέρουν και την απασχολούν.

Όπως είναι το έργο ανάπλασης στο Τιγκάκι, η διάνοιξη του δρόμου πυροπροστασίας στη Ζια, αλλά και θέματα ευρύτερης σημασίας, όπως το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που για πρώτη φορά ξεκινά στο νησί μας.

 

Γραφείο Τύπου

45 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΑΤΑΝΙΑ, και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ οι ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΙ ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΝ ΜΗΝΙΆΤΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ...

      ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑΚΙΑ…. Ότι χειρότερο θα μπορούσε να μας λάχει, τα καλόπληρωμένα ζωντανά του Τριώροφου Κοψιμιού ΤΕΟ…

      • Δηλαδη αν καταλαβα καλα, ζητησε ο δημος να παραδοσει ο κυριος γιωργαλλης το αυτοκινητο, που ανηκε στην πολιτικη προστασια του δημου, αφου αυτος ειχε παραιτηθει.
        Ο κυριος γιωργσλλης το παρακρατησε για 40 μερες.
        Ο δημος το βρισκει και το παει στη φυσικη του θεση στο εργοταξιο.
        Ο γιωργαλλης αρχιζει να διαμαρτυρεται γιατι του το πηραν.
        Επρεπε δηλαδη να του το αφησουν να το παιζει μαζι με τις κουκλες του?
        Και δε φτανει αυτο ,βγαινει και απο πανω!!
        Ελεος ρε παιδια. Θα τρελλαθουμε τελικα!!!

    • ΕΙΠΕΣ ΨΕΨΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ.ΟΥΥΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΨΙΡΙΑΡΑ ΜΑΙΟΥΜΑ Ο ΨΙΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ……….

  1. Πραγματικα στα χαμενα ο Μιχαλακης. Ενω πηγε το αυτοκινητο σε ιδιωτικο συνεργειο λεει πως το εχασε. Μαλιστα ηθελε να το καταγγειλει στην Αστυνομια. Η Αστυνομια ομως δεν εχει χιουμορ. Γιατι πολλα απλα θα ρωτουσε τον ιδιοκτητη του συνεργειου. Ποιος εφερε το αμαξι; Τι ζημιά εχει; ποτε ηρθε; εχετε συμβαση με το δημο; πως θα πληρωνοσασταν για δημοσιο αυροινητο απο καποιον ιδιωτη; Τα κλειδια τα ειχαν στο συνεργειο αρα ειχαν προσβαση στα προσωπικα και πραγματα του. Αρα η Αστνομξα πρεπει να ερευνησει και το προσωπικο του ιδιώτη μηχανικου. Βρε Μιχαλακη παιδακι καλα δε νρεπεσαι λιγο να κατηγορεις μεροκαματιαρηδες ανθρώπους; ελεος!

  2. Εντωμεταξύ ο προεδρος με λιγο απο τις καλτσες του Μπαιντεν αφηνει υπονοουμενα για τον ιδιωτη μηχανικο και το υπηρεσιακο οχημα. Βαριες κατηγοριες απο προεδρο κοινότητας για ιδιωτη μηχανικο και το αμαξι που βρισκοταν εκει.

  3. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ;

  4. Πείτε και σε μας το λόγο που παραιτήθηκε με απλά λόγια καθαρά χωρίς υπεκφυγές να μάθουμε και εμείς οι ψηφοφόροι τι τελικά έχει γίνει.

  5. Δηλαδή μιχαλάκι το πήγες το αμάξι που σούδωσε ο δήμος σε ιδιωτικό συνεργειο για να πλερωσεις σπο την τσεπη σου 1000 ευρω ενω ο δημος τα φτιαχνει τζαμπα στο δικο του . Ρε μιχαλακι, για μακακες μας περνας; ρε συνελθε εχεις καταντήσει ο βασιλακης καϊλας και ο νικος ξανθοπουλος.
    Για να μην πω ο κωστας πρεκας

  6. Καλα τα λεει ο τιγκακιωτης. Θαταβαζε λεει ο μιχσλης τα χρηματα ο ανοιχτοχερης αντι να υο παει στον δημο να γινει τσαμπα. Ε τι να πω. Τοκαψες μιχαλη μου τοκσψες με τις λαλακιες που αραδιαζεις. Κσλα σου ναι γιε μου πιο

  7. εαν φερετε τον γεωργαλη,θα χασετε μεγαλες οικογενειες.Δεν μπορει και δεν γινετε αυτο το ατομο να μας πουλησε και να ξαναγυρισει για να μας αποτελειωσει.Μας κοροιδευει ο κοσμος γιατι μας θεωρει αδυνατους,την στιγμη που τον διωχνουν οι αλοι και τον παιρνει εμεις.Εαν μαθετε το τι λενε για τον γιωργαλη δεν θα μπαινατε στον κοπο να τον ξαναφερετε στην δυναμη αλαγης.ΜΑΣ Π-Ο-Υ-Λ-Η-Σ-Ε ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

  8. Μιχαλακι ξε……. για τα καλα.
    Σου ζητουσαν να παραδοσεις το αυτοκινητο και συ εκανες την παπια?
    Τι ρεζιλικια ειναι ρε φιλε?
    Αυτα ειναι περιουσια του καθε πολιτη και πρεπει να τα σεβεσαι. Ελεος!!

  9. Πολιτικη ανηθικοτητα, ειναι κυριε γιωργαλλη, να θελεις να γινεται το δικο σας… χατιρι, και επειδη δε γινεται , να βγαινεις στα καναλια και να γραφεις, μεχρι σημειου διασυρμου. Σταματα επιτελους, γιατι ειμαστε μικρη κοινωνια, και τα γνωριζουμε ολα!!!

    • Αμ…. ελα που ο περισσοτερος κοσμος δεν γνωριζει….
      Μακαρι να αποφασισει να πει αυτα που ξερει…
      Να σας μαθουν ολοι!!!

  10. Δεν ξέρω αν ο κ. Γιωργαλλης έχει δίκιο ή ο Δημος. Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να κάθετε κανένας σε τέτοιες καρέκλες για 300 ευρώ για να λέγετε απλά κοινοτάρχης σε ένα χωριο.
    Υ/Γ Το χειρότερο απ’ όλα είναι να μην υπηρετείς τον πολίτη του χωριού ο οποίος σε τίμησε με την ψήφο του και να μην ξέρεις να συμπεριφερθείς ούτε καν να μιλήσεις. Δυστυχώς ο καθένας στο τέλος θα πάρει αυτό που του αξίζει.

  11. Καλά έχει καταντήσει γραφικός, μια με το ότι καθαρίζει τώρα με το δήθεν χαμένο αμάξι, έχει θέμα δημοσιότητας… Άκυρος τέλειος

  12. δεν είναι εικόνα σοβαρής δημοτικής αρχής !
    Για Πρόεδρο της Δ.Κ. Ασφενδίου ο Δήμαρχος τον πρότεινε ????

  13. Κε Δήμαρχε ο κάθε πρόεδρος,η ο κάθε Δημοτικός η Κοινοτικός σύμβουλος που χρησιμοποιεί Δημοτικά αυτοκίνητα δεν πρέπει να τα χρησιμοποιει μόνο για υπηρεσιακούς λόγους; Από ότι έχουμε καταλάβει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ο κος Γεωργαλής το χρησιμοποιούσε και πέρα α.πο τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις. Μήπως πρέπει να γίνει μια ΕΔΕ πως χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο; Ευκαιρία δοθείσης κε Δήμαρχε μήπως πρέπει να επιβάλλεται τα υπηρεσιακά οχήματα να αφήνονται μπροστά από τις υπηρεσίες . Έτσι ο κάθε «Γεωργαλής» να μην το έχει και για προσωπική χρήση; Και να έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα!!! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΑΣΟΣ ΠΙΑ.

  14. ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

  15. Κοψιμιε…
    το πηγαδι εχει πατο??
    Εγινες αρνητης της πραγματικοτητας… ενος ακομα ολισθηματος…
    Απλα ξεφτιλα…..

  16. που κατάντησαν την Κω…, γιατί κάποιοι βολεμένοι ξεβολευτικαν , ή μάλλον απειλήθηκαν ότι θα ξεβολευτούν….Ο εργάτης που έγινε συγγραφέας.

  17. ….. σου ‘ρχετε στο μυαλό ο ορισμός της… !!!! Τ σκ…. ρε γ….., απο την αρχη, ποιος τον βρήκε και τον έβαλε εκει που τον έβαλε, αλλά και ποιός τον ψήφισε….

  18. Αντε πάλι …………..Εγινε θέμα συζήτησης πάλι. Μέχρι πότε θα ασχολείστε μαζί του; Ακόμα περιμένουμε τον λόγο της παραίτησης του. Έλεος πια. Παρεμπιπτόντως δεν υπηρετεί και σε μια υπηρεσία του δημοσίου; Πότε τα προλαβαίνει όλα; ς το δούνε οι υπεύθυνοι.

  19. Θυμηθείτε την ημερομηνία ώρα και λεπτό.
    Ανίδεοι, άσχετοι σε λάθος χρονική στιγμή για τον λαό…. ο κόσμος καίγεται και στην κυριολεξία αυτοί χτενίζονται…τ
    Η μόνη κερδισμένη η TUI,αυτήν υπηρετούν σωστά.

  20. Με τι κριτήρια στις καρέκλες τόσα χρόνια ? Τι υπομονή ! Ούτε για φυλλάδια στο Μοναστηράκι εν κάμνετε γιε μου!!!! Εδώ εδώ!!! Στην Κω μόνο βάζουν άτομα σαν εσάς ξανά στις παρατάξεις τι πληρώνουμε Χριστέ μου!!!! Πια παράταξη ειδιαλέξατε τώρα; a Ξέχασα ότι γλύφετε εκεί που φτύσατε Ράδιο Αρβύλες !!! Come back

  21. Tεχνικος σύμβουλος 15 Δεκ 2021 at 7:16:00
    Με πιστοποίηση από πού;
    πως εγεινε ο Γιωργαλης τεχνικος συμβουλος ερωτηση προσ τον Δημαρχαρα μαΣ

  22. ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ. ΌΤΑΝ ΚΡΙΤΉΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΜΈΛΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ, ΤΌΤΕ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΊΑ ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΉ, ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΒΆΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ. ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΣΩΣΤΆ ΤΟ ΑΡΜΌΔΙΟ ΌΡΓΑΝΟ ΜΕ ΌΣΑ ΛΈΓΟΝΤΑΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΑΡΎ ΑΔΊΚΗΜΑ, ΑΛΛΆ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΑΝΕΙ.

  23. Τελικά έχω μια απορία. Κ καταγγελών .. Πως κυκλοφορείς ελεύθερος

    Και δεν είσαι στην Λέρο…. Διότι χάνεις λάδια..!!! …κρατάς ένα όχημα που δεν το αγόρασες εσύ, κυκλοφορείς με ένα δεύτερο που ούτε αυτό αγόρασες εσύ με δικά σου χρήματα (εκτός αν αποφάσισες ερήμην ότι σου ανήκουν και τα δύο!… Και στα έκανε δώρο ο δήμος!
    Ευτυχώς που δεν παίρνεις και άλλων αμάξια… Με το έτσι θέλω!! Και μέτα θα τους κάνεις και καταγγελία που τα θέλουν πίσω..!..ακου να δεις ρε … Σου κλεψαν το αμάξι…πόσα το είχες πληρώσει?? Με δάνειο το πήρες..?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ