Αναστολή λειτουργίας Βρεφονηπιακού σταθμού Γ. Αβέρωφ λόγω κρουσμάτων covid-19 σε παιδιά και προσωπικό

39
3289

39 ΣΧΟΛΙΑ

    • …και για σένα άμεση επέμβαση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την μετάθεση σου για τον Έβρο!

      • Το θέμα είναι ότι εγώ μπορώ να σε πάω στον εισαγγελέα εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός αν είσαι χλαπατσας

      • Είσαι για κλο…….. Και σίγουρα είσαι από αυτούς (αν είσαι στρατιωτικός) πού δεν σου μιλάει ούτε ο ΑΜ όταν βγαίνεις. Μπαγλαμά

    • Κάποιος να βάλει ΘΕΡΜΌΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΥΣ ο ΤΕΟ, μόνο για επικοινωνία ενδιαφέρεται...

      ΈΜΒΟΛΙΟ ΒΡΕεεεεεεέ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ…

    • Για σένα πού είσαι βλήμα είναι βρεφονηπιακός σταθμός αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουν μικρά μωρά σελφ τέστ …. βλήμα ε βλήμα…

    • Σαν ΠΟΛΙΤΗΣ της ΚΩ, ντρεπομαι για ολες τις πιο κατω αναρτησεις.

      Αντι να επικεντρωθουν στο θεμα που θανατωνει 100 ατομα την ημερα, γραφονται ελεεινα πραγματα απο ΕΛΛΗΝΕς προς ΕΛΛΗΝΕΣ.

        • Και…;;;;;;;
          ….. αν βγει θετικο το εχεις κολλησει δυο τριε μερες προν και το εχεις μεταδωσει ΗΔΗ
          .. καληνυχτα!!

        • Το θετικό RAPID TEST ενημερώνει την υπηρεσία αυτόματα και επώνυμα.Οι θετικοί εμβολιασμενοι κρύβονται πίσω από ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού.

  1. Βρε καραβάνα μας τα έχεις ζαλίσει άιντε να ορίζεις τα φανταρακια κομπλεξικε και φύγε από την Κω αφού δεν μας γουστάρεις και ούτε σε γουσταρουμε

    • Φυσικά θα γιατί δεν σας γουστάρω αλλά όσο είμαι εδώ και ζείτε με τα λεφτά μου θα σας κράζω

      • Ζούμε με τα λεφτά σου; …ώπα ρε Καραβανά. Εσύ ρε Καραβανά πληρώνεσαι με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου!

        • Σιγά ρε φορολογουμενε μην πάθεις τίποτα που πληρώνεις βγάζεις 100 από τα λεφτά μου που σε ταιζω και δηλώνεις 10

        • Καραβανά, την πληρωμένη απάντηση την πήρες από τον ανώνυμο με τα κεφαλαία γράμματα!!

      • Εμείς ζούμε με τα λεφτά σου ρε ανηθικε? από τα λεφτά ποιών πληρώνεσαι?του μπαμπά σου ή της μαμάς σου? κάτι σαν και σένα ρεζιλευουν το στράτευμα και τις αξίες που πρέπει να έχει όποιος κουβαλά πάνω του την τιμή της πατρίδας του. Εσύ, πρέπει να ήσουν αποβρασμα και στον τόπο σου γι’αυτό δεν σέβεσαι ούτε τ’αντερα σου. Εμάς κράζεις βρε αγγουρα ή τα μούτρα σου? Βλάκα ε βλάκα.

      • συνάδελφε για μαζέψου λίγο. Αυτά που λές δεν αρμόζουν σε στρατιωτικό. Αν όντως είσαι στις Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να ντρέπεσαι. Και μάλλον είσαι από τους λίγους (ευτυχώς) ….. που //στηκ@ν από τον φόβο τους μην πεθάνουν και ετρεξαν να εμβολιαστούν. Ελπίζω να μην σε έχω δίπλα μου σε κάποιο επεισόδιο με τους απέναντι.

      • ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ??? ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ … ( ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ) ! ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ !!!

  2. με ανεμβολιαστους επου εχουν μαλωσει με τη μασκα και υπευθυνους που το επιτρέπουν αυτο, και απλα κοιτουν την προβολη τους στις τηλεορασεις κι οχι την ασφαλεια των παιδιων, θα δουμε κι αλλα………..

  3. Πρόεδρε Φύλακα Άγγελε έχεις χάσει τον έλεγχο αν και ποτέ δεν τον είχες. Τώρα που κλείνεις τον σταθμό και μάλιστα για δύο μέρες μόνο, το πρόβλημα δεν λύνεται . Τα κρούσματα θα φθάσουν στα ύψη. Εδώ και καιρό έπρεπε να λάβεις μέτρα για να προφυλάξεις παιδιά γονείς και εκπαιδευτικούς αλλά εσύ πέρα βρέχει.

  4. Τουρκόσπορος είσαι και φαίνεσαι, νομίζεις ότι έχεις το DNA του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, και του Σωκράτη μωρέ; Πήγαινε να κάνεις τεστ DNA …και πού ξέρεις μπορείς να έχεις συγγένεια με τον βουκεφάλα!!
    Άιντε Νεοέλληνα του καναπέ!!!

  5. Μίλησε ο Τουρκαλβανός των βορείων προαστίων. Λυγδιασμενα άντερα που έρχεστε και σας βγαίνουν τα μάτια, άντε στις κατσίκες του μπαμπά σου, άντε καλό μου πόνυ, άντε από κει που ρθες, εκεί που τα δύο βόδια δεν κάνουν κανένα ζευγάρι, μπορεί με ένα μουλάρι σάν και σένα να κάνουνε μισό.Πώς είπαμε σας λένε ακόμα και οι δικοί σας?σογαμπρους χαραμοφάηδες μήπως?

  6. όταν …….παρακαλούσαν να κολλήσουν για να μην εμβολιαστούν καταλαβένετε τι γίνετε … γιατί κύριε πρόεδρε δεν …….στέλνατε σπίτια τους ? Τώρα τα παιδιά μας και οι οικογένειες τους που κόλλησαν τι φταίνε ?

  7. Μελέτη: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τη μετάλλαξη Δέλτα στους οικείους τους

    «Με επαναλαμβανόμενες και συχνές δειγματοληψίες στις επαφές των κρουσμάτων της Covid-19 βρήκαμε ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να μολυνθούν και να μεταδώσουν τη μόλυνση στα μέλη του νοικοκυριού τους, ακόμη και στα εμβολιασμένα» εξήγησε η Δρ Ανίκα Σινγκαναγιάγκαμ, εκ των συγγραφέων της μελέτης.

    «Τα ευρήματά μας παρέχουν σημαντικές ενδείξεις για το γιατί η παραλλαγή Δέλτα εξακολουθεί να προκαλεί υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων σε όλον τον κόσμο, ακόμη και σε χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού», πρόσθεσε.

    .

  8. οι εμβολιασμενοι φταινε που νομιζουν οτι δεν μεταδιδουν τον ιο ενω εχουν το ιδιο και πολλες φορες περισσοτερο ιικο φορτιο και δεν κανουν και καθολου τεστ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ