ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η επίσκεψη Α. Ξανθού – Ν. Σαντορινιού στις δημόσιες δομές υγείας Κω – Πολλά τα προβλήματα που δεν αντιμετώπισε ως έπρεπε η κυβέρνηση | Να δοθούν κίνητρα σε γιατρούς | Όχι μέσω ΣΔΙΤ το νέο Νοσοκομείο

26
1296

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τις δημόσιες δομές υγείας στο νησί της Κω (ΓΝ-ΚΥ Κω- 1η ΤΟΜΥ-ΚΥ Πλατανίου & ΚΥ Αντιμάχειας) επισκέφτηκαν σήμερα ο πρώην Υπ. Υγείας, βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό Ναυτιλίας και Νησ. Πολιτικής βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Ναυτιλίας, Ν. Σαντορινιό, τον πρώην Βουλευτή Η. Καματερό, τον τέως Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Κω Νεκτάριο Γεωργαντή και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αρχικά επισκέφτηκαν το ΚΥ Αντιμάχειας, όπου συνομίλησαν με τον γιατρό κ. Α. Μεταξά και τους ιατρούς του εμβολιαστικού κέντρου και την υπεύθυνη της επιτροπής εμβολιαμσών κ. Ν. Κομίνη. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του ΚΥ Αντιμάχειας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία Οργανισμού που μέχρι σήμερα… δεν έχει προχωρήσει.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους 1η ΤΟΜΥ Κω στο Πλατάνι, την οποία είχε εγκαινιάσει επί Υπουργίας του ο κ. Ξανθός και το 2ο εμβολιαστικό κέντρο Πλατανίου.

Στο Νοσοκομείο Κω, λόγω απουσίας του Διοικητή Στ. Βασιλειάδη εκτός Κω, τους υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Χρυσόπουλος με την εκπρόσωπο των Ιατρών στο ΔΣ Έ. Καρανίκα.

Στον εξωτερικό χώρο συναντήθηκε επίσης με τους Ιατρούς και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο έχοντας αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Ξανθός, τόνισε ότι η Κυβέρνηση, έχασε την ευκαιρία, μέσα στην πανδημία, να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Ανέφερε ότι πρέπει να συζητηθεί η αύξηση του μισθολογίου, όλων των εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας, αλλά και να δοθούν επιπλέον κίνητρα, ώστε να έρθουν γιατροί στις παραμεθόριες περιοχές όπως είναι  η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όσον αφορά το νέο νοσοκομείο, τόνισε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν τα πρώτα βήματα, με την μελέτη σκοπιμότητας, όμως τώρα υπάρχει μία στασιμότητα.

Δήλωσε την αντίθεσή του στην δημιουργία του νέου νοσοκομείου μέσω ΣΔΙΤ, καθώς με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιώτης, όπως είναι φυσικό, θα θέλει να έχει λόγο στην διαχείριση του νοσοκομείου με σκοπό το κέρδος του, ενώ υπογράμμισε ότι εάν προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, τότε μπορούν να βρεθούν και τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου.

Αργά το μεσημέρι συναντήθηκε επίσης με τον Έπαρχο Ι. Καμπανή και τον Δήμαρχο Θ. Νικηταρά στο Δημαρχείο Κω έχοντας αναλυτική ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και ειδικά για το θέμα του νέου Νοσοκομείου.

Επίσκεψη Α. Ξανθού – Ν. Σαντορινιού στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κω

Επίσκεψη Α. Ξανθού – Ν. Σαντορινιού στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που είχαμε τον Τσίπρα στην κυβέρνηση και έστειλε γιατρούς και νοσηλευτές που είναι ακόμα στο νοσοκομείο και μας έσωσαν μέσα στον κοβιντ. Ετούτοι οι άχρηστοι που κυβερνάνε τώρα δεν έχουν φέρει ούτε ένα γιατρό. Μας έβαλαν και στο πορτοκαλί τώρα να μην πατήσει τουρίστας. Αι στο …. δηλαδή

    • ΝΑΙ, ΝΑΙ… ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…………….ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  2. δΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΕΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΙΜΩΔΗ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ….ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!!!

    • ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ. ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.!!!

  3. Όλα καλά στο Πυλί;στις παραλίες που κατουρούν,στο αυλές που αφοδεύουν,όλα καλά με τους δεκάδες γύφτους και Ρομά που κατέβηκαν στο νησί;

  4. ΝΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΖΑΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    • Αυτά που λέτε για τη Μακεδονία να τα πείτε στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Γεωργιαδη που σας κορόιδευαν με τα ψέματα τους. Για το Αιγαίο να τα πείτε στον κ. Μητσοτάκη, στον κ. Γεραπετριτη και σε αυτούς που άφησαν τους Τούρκους να κόβουν βόλτες ανενόχλητοι ή επειδή τους παρέσυρε ο αέρας. Ο Τσίπρας συμφώνησε να φυλάξει η πολεμική αεροπορία μας τη Βόρεια Μακεδονία και τους Τούρκους από τα νησιά μας τους κυνήγησε με τις φρεγάτες. Για αυτό μην αναμασατε λόγια της προπαγανδας. Σκεφτείτε και λίγο, αν μπορείτε

  5. τα εκατομμύρια η κυβέρνηση τα δίνει σαν στραγάλια για αποζημίωση στη Fraport,για το E.Bενιζέλος
  6. αλήθεια σε πια εποχή ζουν και σε ποιους απευθημοντε;Περάσαμε σεισμό μεταναστευτικό και δεν φάνηκε ψυχή.Ήρθαν τώρα να κάνουν τι;Να κτυπισουμ τα νταούλια να φύγει ο ιός!

  7. καλως τους πολιτικους απατεωνες, οι τιποταδες ξαναθυμηκαν την κω.
    αυτοι που με εγκληματικα λαθη κατεστρεψαν το νησι,επειδη διαλυονται λογω της παντελους ανυπαρξιας τους
    επιστρατεψαν αυτο που εχουν μαθει απο μικρη στην προπαγανδα που τους γινετε στο φασιστικο κομμα τους..
    να λενε ψεμματα και να κανουν το ασπρο μαυρο.
    σε λιγο θα πηγαινουν ενας ενας στην φυλακη για τις βρωμιες τους.
    δειλοι ανθρωποι που δεν δισταζουν να σπιλωσουν αθωους πολιτικους τους αντιπαλους, που δεν δισταζουν να ξεπουλησουν την μακεδονια και παρα λιγο να μοιραζαν και το αιγαιο και την αν. μεσογειο.
    να θυμισω γιια να μην ξεχνιομαστε….ο μεγαλος καραγκιοζης κοτζιας ειπε ..μην ειμαστε μονοφαγαδες,ο αντικαταστατης του καραγκιοζης κατρουγκαλος ειπε..η τουρκια εχει την μεγαλυτερη ακτογραμμη , βεβαιως δικαιουται, το αλλο νουμερο ο τσιρωνης ειπε ..το καστελοριζο δεν ανηκει στο αιγαιο….και το εγχωριο κωο παπαγαλακι ειπε …μακαρι στο αιγαιο να κανουμε συμφωνια τυπου πρεσπων…
    την ιδια ωρα που ο χωρις τσιπα αρχηγος τους μιλαγε 3 ωρες με τον ερντο..κλαν και δεν μαθαμε τι μοιρασμα ειχε κανει..ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

  8. NA YΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ . ΜΑΖΙ ΜΕ Ν.Δ. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

  9. ΟΞΩ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ…
    ΨΕΥΤΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥ 3% ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΣΑΣ ΕΚΕΙ.

  10. Ολοι εκει μεσα στο ιδρυμα που τους υποδεχτηκαν τι πηγαν να πουν και να ακουσουν????τι δεν εχουν καταλαβει τοσα χρονια απο δαυτους???ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ…..

  11. Μόνο να βρίζεις έχεις μάθει και να φτύνεις το χυλό από το κούφιο κεφάλι σου. Όσο για τους πρώην πασοκους όλα τα λαμόγια είναι στη ΝΔ και φωνάζουν οι γνήσιοι φασίστες ότι τους πήραν τις καρέκλες

  12. Ξεκολλάτε λίγο γιατροί στο νοσοκομείο πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να δουλεύουν, πριν γίνει το καινούργιο νοσοκομείο πρέπει να διαλυθεί Το παραμάγαζο που έχει στηθεί, για παράδειγμα ο αξονικός δε δουλεύει πήγαινε έξω να κάνεις αξονική το οποίο δεν ισχύει, όταν λέμε ότι γιατροί εφημερεύουν πρέπει να είναι στο νοσοκομείο και όχι σπίτι τους.

  13. o Δήμαρχος με τον κ. Παππά πάνε στην ΚΤΥΠ για κατασκευή νοσοκομείου μέσω ΣΔΙΤ.
    Η Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων συνοδεύει τον κ. Ξανθό και τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και λένε όχι κατασκευή νοσοκομείου μέσω ΣΔΙΤ !!!
    Βγάλε άκρη στο Δήμο !!!!
    Απορώ πως θα το φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ