Όραμα & Δράση: Ιδιωτικοποίηση καθαριότητας- Το deal με τον εργολάβο προχωρά: Αύριο στην οικονομική επιτροπή ψηφίζεται «η μελέτη» και η ανάθεσή της

26
1311

Αποκαλυπτική η συνέντευξη του συλλόγου εργαζομένων του δήμου μας!

Εντούτοις το deal με τον εργολάβο προχωρά:

Αύριο στην οικονομική επιτροπή ψηφίζεται «η μελέτη» και η ανάθεσή της.

Περιττό να πούμε ότι καμία εισήγηση δεν έχουμε λάβει ακόμα…

Είναι η σοβαρότητα με την οποία διαχειρίζονται τα θέματα του δήμου ή μήπως η στοχοπροσήλωσή τους στη συμφωνία- που φημολογείται ότι κρύβει και άλλου τύπου εργασίες- με θύμα την υπηρεσία καθαριότητας;;;

Θυμίζουμε τη στάση της δημοτικής αρχής σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου και τη θέση της για το άρθρο 179 περί ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του δήμου…

Θυμίζουμε την μνημειωδώς υποκριτική επιστολή του κυρίου Νικηταρά στις 12/11/2020 προς τους εργαζόμενους του δήμου…

Θυμίζουμε την απόφαση του κυρίου Νικηταρά περί «Σύστασης και Συγκρότησης Ομάδας Διοίκησης Έργου» με θέμα:

  1. Την τεκμηρίωση της σκοπιμότητας ανάθεσης τμήματος των παρεχόμενων υπηρεσιών

καθαριότητας σε εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα των

παρεχόμενων υπηρεσιών, κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

  1. Η συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων (τεχνοοικονομικών) που θα αποδεικνύουν μια τέτοια αναγκαιότητα. Στοιχείων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη σύνταξη ανάλογης μελέτης ανάθεσης μιας τέτοιας υπηρεσίας, τεκμηριώνοντας παράλληλα και το χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με τον κύριο Νικηταρά και τη εν λόγω απόφαση:

Οι εργασίες της επιτροπής θα έπρεπε να ολοκληρωθούν εντός είκοσι ημερών από την ημερομηνίας σύστασης της και  τα αποτελέσματα των εργασιών της επιτροπής θα έπρεπε να παρουσιαστούν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου και ακολούθως στην Οικονομική Επιτροπή και τέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα εγκρίνει και την εν λόγω μελέτη.

Που είναι το πόρισμα και τα στοιχεία αυτής της επιτροπής;;

Γιατί δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο όπως γράφει και υπογράφει ο κύριος Νικηταράς; (επισυνάπτουμε την απόφαση)

Τέλος θυμίζουμε τον υφιστάμενο κανονισμό λειτουργίας καθαριότητας ο οποίος προφανώς και παραβιάζεται από τις επιλογές του κυρίου Νικηταρά και αυτό είναι σαφώς ένα από τα όπλα που έχουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι του δήμου αλλά και όσοι αρνούνται, με συνέπεια, το ξεπούλημα του ίδιου του δήμου από ανθρώπους που προϊόντος του χρόνου αποσαφηνίζεται για ποιο λόγο και για ποια συμφέροντα επανήλθαν…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε κοπέλα μου κανε καμια αλη δουλεια,και άσε τον δήμο να κάνει την δικη του.Κουραζεις τους πολιτες με τα ίδια και τα ίδια,του γιαλού τα παραμύθια.Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή την δημοτική αρχή και αυτον τον δημαρχο,ο οποιος θα είναι για συνεχεια.

        • Ότι η φορδη του μεγακ@λου θα υπερασπιζόταν την Ρούφα εμμέσως πλην σαφεστατα, ζήσαμε να το δούμε! Το σχέδιο ήταν δική σας φαεινη ιδέα, τότε ήταν άριστο αν το κάνατε εσείς, τώρα που πάει να το κάνει άλλος είναι κάκιστο? Τα ξεχάσατε ή η επιλεκτική σας μνήμη κάνει για μια ακόμα φορά τα γνωστά παιχνίδια? Α ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται και νέφτι, μπόλικο νέφτι να τρέχετε και ποτέ να μην φτάνετε. Βρωμεροι πολιτικάντηδες και ουραγοί ψευτομαγκες.

        • Μάθαμε επιτέλους που εδρεύεις εσύ και το συναφι σου. Ο δε Τ.Κ. 853.00 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

        • Χαχαχα ρε ζωντανο με απειλεις;χαχαχαχαχ
          ακου φασιστακο….θελω…πολλους σαν και σενα!!!
          μοναχα να παρετε μεγαλη φορα….!!!!χαχαχαχχ

      • Η Ρούφα αγαπητέ μου ήξερε και ξέρει πάντα τί λέει, για αυτό δεν άρεσε. Είναι καθαρή γι αυτό η βρωμιά την πολεμά. Δυστυχώς για εκείνη και για μας,η πολιτική πρέπει να έχει παραδειγματική καθαρότητα και το»σύστημα»είναι βούρκος. Όλοι εμείς που θέλουμε δήθεν την διαφάνεια είμαστε οι ίδιοι που την πολεμάμε όποτε δεν εξυπηρετεί τα προσωπικά μας συμφέροντα. Φωνάζουμε για τα ρουσφέτια μέχρι να έρθει η ώρα να ζητήσουμε εμείς. Λαός καταδικασμένος σε κατάλοιπα. Αυτοί είμαστε.

        • Το να ασχολεισαι με το τοπικα προβληματα του νησιου σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…
          ειναι ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ…
          αντε σουργελα ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!!
          Τυχαιο οτι παμε κατα διαολου;

        • Ξέρεις, όταν δεν έχεις τί να πεις και γράφεις φαφαριες για να αιτιολογήσεις τον αντίλογο γίνεσαι γελοιοδεστερος. Το λατρεμένο σου είδωλο έγινε πολιτικός ή πολιτικάντης όταν ξεκίνησε την»επιφανή»καριέρα του λέγοντας πως το κάνει (το όποιο) επειδή αγαπά τον τόπο του? Ποιός είναι το σουργελο βρε αφθαδη της ίδιας της επιλεκτικής σκέψης σου? Τον αγαπούσε τον τόπο του και έγινε τελικά πολιτικός ή,κατά πώς εσύ ερμηνεύεις, παρέμεινε ένας πολιτικάντης σουργελο απέναντι
          σε»πραγματικούς»πολιτικούς που ως φαίνεται, μισούν αυτό τον τόπο λιγότερο από ότι αυτός τον αγαπά? Το μόνο που πάει κατά διαόλου με ιλιγγιώδη ταχύτητα είναι η βλακεία που θεωρείς εξυπνάδα όταν το παίζεις ειδήμων αναλυτής.

    • …να έχει ο ΔΗΜΟΣ τον πληρη έλεγχο και να μην διανοηθη να αύξηση τα τέλη καθαριότητος. Θα είναι και το ΤΕΛΟΣ κάθε τοπικού άρχοντα που θα τολμήση μετά την ιδιωτικοποίηση να βάλει το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη του ΔΗΜΟΤΗ.

      • Έχεις ΣΑΛΤΑΡΕΙ για τα καλά. Παντού βλέπεις ΝΔ, πολιτικάντηδες, φασίστες, κτλ κτλ. Πάε προς Λερο μπας και ισιωσεις. Ρε ο δικός σου σε ανέχεται ακόμα η πέρα βρέχει? η μάλλον είσαι ο ΕΣΧΑΤΟΣ που τον ακολουθεί και σε κρατάει ακόμα για συναισθηματικούς λόγους?

    • Έκανε πολλά χειρότερα και απείρως σοβαρότερα για αυτό είναι εκεί που θα παραμείνει.

  1. Απορία. Γιατί το Εγγλεζικο deal ; η ελληνική λεξη συμφωνία δεν μας κάνει; έλεος με την γελοια ξενομανια σας όλοι ξέρουν εγγλέζικα σήμερα . σωστα ελληνικά πόσοι ξέρουν ; και θέλετε και εξουσία.

    • Βλέπει πολύ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ. Η τηλεόραση κάνει πολύ ζημιά. Γιατί νομίζεις γέμισε και η κοινωνία ΝΤΙΚΙΝΤΑΚΗΔΕΣ. Γιατί και από αυτούς είναι γεμάτη. Κάθε κανάλι έχει από καμιά δεκαριά. Οποτε αλλάζεις κανάλι θα δεις μπροστά σου και έναν. χμμμ … μια.

  2. Αλήθεια που απευθύνεστε σε εγγλεζικη αποικία .; Άκου deal η συμφωνία. με αυτά τα παρδαλά αγγλοελληνικα θα διδαξετε τα παιδιά και θα σας πάρουν και στα σοβαρά αφού δεν τιμάται την πλουσιότερη γλώσσα την ελληνική;

  3. Σε επίσημο έγγραφο ανακοίνωσης επιτρέπονται τέτοια γελοία παρδαλο εγγλέζικα σε ελληνική γλώσσα; ύστερα αναρωτιεστε γιατί δεν σας ψηφίζουν. Αμα βγητε να καταργησετε την ελληνική να μας μάθετε την αγγλομαθεια σας.

  4. Ποιοί εργαζόμενοι αντιδρούν;Για ρωτήστε τι τραβάνε οι εργαζόμενοι της καθαριότητας κάθε καλοκαίρι;Ξέρετε τι βάρος φεύγει από τους λιγοστούς μόνιμους αφού δεν θα έχουν την ευθύνη των ξενοδοχείων;Εξάλου το σχέδιο δεν το είδαμε να λειτουργεί και αρχίσανε οι δήθεν προστάτες των εργαζόμενων τις αντιδράσεις!!

    • Σωστά! Όταν ο Καισερλης πλακωστρωνε την 25ης Μαρτίου, έπεσαν όλοι να τον φάνε. Μετά, ζητούσαν όλοι πεζόδρομους.

  5. μετα παλι στην βρωμια.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.παραβρωμισε το νησι.σομαλια γιναμε.

  6. Ιωαννα μου νομιζεις οτι θα κερδισεις με αυτη την επιστολη; σε πληροφορω οτι χανεις και μαλιστα πολυ. Να αφουγκραζεσαι την κοινωνια και μετα να γραφεις για γα μη σου γυρνα μπουμεραγκ.

  7. Ερωτήματα για την ανάθεση μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτη !!!

    o ιδιώτης θα χρησιμοποιεί τα απορριματοφόρα του Δήμου ή διαθέτει δικά του ?
    Ανακύκλωση θα γίνεται ?

  8. Εισαι ψευτρα, κοινη κουσελα συκοφαντις. Αν δεν πεις αμεσως ποιοι συνομιλουν και ετοιμαζουν ντηλ με συγκεκριμενο ιδιωτη. Αν δεν πεις ονοματα εισαι για φτυσιμο. Μονο που λυπαμαι το σαλιο μου!!!

  9. Ταχεις χασει καυμενη. Ο νικηταρας δουλευει για το καλο του νησιου, και συ πετας παντοφλες. Ποιοι ειναι αυτοι που κανουν ντηλ? Αφου θα γινει με δημοσια αναρτηση. Μας δουλευεις? Κατσε στο σπιτι σου κορη μου. Δεν κανεις για πολιτικη. Η κακεντρεχεια που βγαζεις, θα σε πνιξει την ιδια. Μη θαρεις οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ