ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο ΓΓ του Υπ. Δικαιοσύνης Π. Αλεξανδρής με Υψηλάντη – Παππά στην Κω για το Νέο Δικαστικό Μέγαρο δίπλα στο 2ο ΓΕΛ Κω

9
1658

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρουσία των Βουλευτών Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη και Ιωάννη Παππά πραγματοποιήθηκε  σήμερα η προγραμματισθείσα επίσκεψη στο νησί του ΓΓ του Υπουργείου Δικαιοσύνης  Πάνου Αλεξανδρή στην Κω.

Ο κ. Αλεξανδρής συνοδευόμενος από τους δύο βουλευτές, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Μ. Χατζηάμαλλο και τον Αντιδήμαρχο Π. Αβρίθη επισκέφτηκαν το χώρο των Δικαστηρίων Κω και στην συνέχεια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ (στον εξωτερικό χώρο της ιεράς Μητροπόλεως).
Επίσης, παρουσία του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο όπου πρόκειται να αναγερθεί το νέο δικαστικό μέγαρο, δίπλα στο 2ο ΓΕΛ Κω.

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γιατί δεν το εκμεταλλεύεται ο ΔΗΜΟΣ? Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει.

  1. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
    ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΑΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΣΙΠΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ .

  2. Ο λαλαΚουλης παει σε εκλογες απ οτι φαινεται…
    μοιραζουν εργα….νοσοκομεια-μουσεια-μεγαρα(με -η-χωρις τον παιδαρο)-παρκα…
    και ο κοψιμιος…
    κοιμαται ορθιος μαγειρευοντας..κοκορια…
    ΚΩΣ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Η Κυβέρνηση της αυτοψιας επι το εργον!Μετα το Νεο Νοσοκομειο σειρα ειχαν τα δικαστηρια.Τολμω να μαντέψω πως η επομενη αυτοψια που θα κανουν στο νησι θα ειναι για τις καινούργιές φυλακες.Τωρα αν απο την αυτοψια μεχρι την υλοποίηση μεσολαβήσουν 2-3 ακομη κυβερνήσεις ειναι αλλου… παπα ευαγγελιο ( και οχι του Ροδιτη βουλευτή)!

  4. ΚΩΣ
    Μπράβο Μπράβο Καντετα και η κω θα σας τιμήσει . Νοσοκομείο και δικαστικό Μέγαρο και αλλά θεοδοση μπράβο Κ Παπά θα ησε παιδί της κω ηδηκιμας ήταν θα θα θα θα θα

  5. Μοιρίστηκαν εκλογές και ψηφουλάκια απο την Κω το δίδυμο Υψηλάντης (φούμαρο) και Παπα-τζής και μοιράζουν υποσχέσεις και σχέδια Νοσοκομείου, Δικαστικό Μέγαρο, και να δούμε τί άλλο θα τάξουν για να πάρουν ψήφους.
    Ευχόμαστε βέβαια να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις τους και οι προσπάθειες τους εφ όσον η Κεντρική Κυβέρνηση σκύψη στα προβλήματα ης Κω.
    Ας είμαστε συγκρατιμένοι και να κρατάμε μικρό καλάθι στα φούμαρα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ