ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η Ευαγγελίστρια πριν & μετά – Ευχαριστήριο π. Ευτυχίου και Εκκλησιαστικής Επιτροπής

4
4067

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον σεπτό ποιμενάρχη μας κ.κ. Ναθαναήλ για την πατρική καθοδήγηση και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε σε αυτό το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε με πολλές επιφυλάξεις και αρκετή αβεβαιότητα, αλλά παράλληλα με την δική του αισιοδοξία και ευλογία που μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε.

Επίσης ευχαριστούμε όλο τον Κωακό λαό που μας εμπιστεύθηκε παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και πρόσφερε από το υστέρημα του βοηθώντας σε ένα μεγάλο μέρος στην αποκατάσταση των ζημιών του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας .

Εν συνεχεία ευχαριστούμε τους μηχανικούς κ.κ. Χατζηκαλύμνιο Μιχαήλ , Σοφό Μιχαήλ και Μυλωνά Νικόλαο για τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Τους μαραγκούς π.Νικόλαο Γρύλλη και τους κ.κ. Πετεινερή Κωνσταντίνο, Λαουμτζή Μιχαήλ και Ζαράφτη Χρήστο. Τον ελαιοχρωματιστή κ. Μυλωνά Χρήστο.

Για την προσφορά των σκαλωσιών τους κ.κ. Χατζηδαυίδ Σάββα και Σταμάτιο όπως και τον κ. Κατρά Παναγιώτη.

Τις επιχειρήσεις των κ.κ.: Γεροβασίλη Μαρία, Κώστογλου Εμμανουήλ, Κώστογλου Κυριάκου, Σπύρου Νικολάου.

Τους εργολάβους κ.κ. Παρβαντώνη Δημήτριο και Σταυρουλάκη Ευάγγελο.

Τον Αγιογράφο μας κ. Καρογιάννη Εμμανουήλ.

Τους κ.κ. Μπάρκα Ιωάννη, Χατζηγιακουμή Βασίλειο (φυτώριο), Χατζηπέτρο Δημοσθένη, τα αδέλφια Κιάρη Δημητρίου Ιωάννη και Μιχαήλ, Κούμπα Μαρία, Κασίου Μηνά, Καραθωμά Κωνσταντίνο, Πασανικολάκη Γεώργιο και Παπαποστόλου Απόστολο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης για την οικονομική συνεισφορά στους απόδημους μας στην Αυστραλία, που ενώ γεωγραφικά είναι τόσο μακριά, η ψυχή τους είναι εδώ στον τόπο που μεγάλωσαν κι έζησαν τα παιδικά τους χρόνια και τον θυμούνται καθημερινά.

Ευχαριστούμε  πολύ ακόμη για την εθελοντική τους εργασία και βοήθεια τους κ.κ.: Χατζηδαυίδ Γεώργιο , Κατρά Μιχαήλ,  Λιγομιάδη Θεόδωρο, Αγρέλλη Δημήτριο, Σαλαχώρη Αντώνιο, Ζαχαρίου Παύλο καθώς και τον π. Ιωάννη Σταυρόπουλο.

Για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τον κ. Καμπούρη Βασίλειο .

Για το καπάκι της οροφής  τους κ.κ. Τριανταφύλλου Σταύρο και Αλεξανδρή Σταύρο.

Και τέλος τους κ.κ. Τουμαρά Μιχαήλ και Χατζηδαυίδ Μηνά καθώς από πάνω τους πέρασε το μεγαλύτερο και δυσκολότερο κομμάτι των εργασιών μέχρι και το άνοιγμα του ιερού ναού .

Ευχόμαστε η Παναγία να σας σκεπάζει όλους με τη Χάρη της, να έχετε υγεία, ευλογία και όλα τα καλά του Θεού.

Με άπειρες ευχαριστίες, εκτίμηση και σεβασμό

η Εκκλησιαστική επιτροπή και ο πρόεδρος-Ιερατικός προϊστάμενος Οικονόμος π. Ευτύχιος Παπαγεωργίου

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΙΕΡΕΑ ΠΑΠΑ ΕΥΤΥΧΙΟ- ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ -ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ- ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-

  2. Πολλα μπραβο στον παπα μας και σε ολους τους πατριωτες που βοηθησανε απο την Κω και το εξωτερικο. Η Παναγια μας να ειναι βοηθεια τους και σε ολο τον κοσμο. Αμην

  3. Πηγαμε στην Ευαγγελιστρια ητανε πολυ ομορφα μπραβο και παλι μπραβο.Αξιος ο παπας και οσοι βοηθησαν να τους σκεπαζει η Παναγια.Καλη δυναμη σε ολους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ