ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανελκύστηκε σήμερα το βυθισμένο σκάφος από την κακοκαιρία στο λιμάνι της Κω

11
3167

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Ανελκύστηκε σήμερα με δύτη, μηχανήματα του δήμου και ανθρώπους του λιμενικού ταμείου το βυθισμένο σκάφος στο λιμάνι της Κω, από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Πρόκειται για ένα από τα κατασχεμένα δουλεμπορικά σκάφη που οι γραφειοκρατικές διαδικασίες κρατάνε ακόμα στο λιμάνι της Κω και το οποίο είχε βουλιάξει προ ημερών από την κακοκαιρία.

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Για την διαδικασία ανέλκυσης μας μίλησε ο δύτης κ. Μιχάλης Καρακιόζης.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι μπράβο, επαγγελματισμός!!! Πρώτα ψαρεψαν με απόχη πριν δύο εβδομάδες ότι επέπλεε και τώρα με τη μπουλντόζα τραβούσαν τη βάρκα μέσα στο δρόμο!! Εύγε!!! επαγγελματικές δουλειές!!!

    • Καλά τα λες Μπακλαβά, πες τα στον μεσεγγυούχο και τον ΟΔΔΥ γιατί αλλιώς πάλι από την τσέπη του Δημότη θα πληρωθούν.!!!

  2. Το είπε ο δύτης: Βγάλτε τα και τα άλλα, είναι θέμα χρόνου να βυθιστούν… ακούσατε ή σε λίγο καιρό θα τον ξαναφωναξουμε για ανάσυρση???

  3. Τελωνείο με λιμεναρχείο και μεσεγγυούχο να βγάλουν άμεσα τα σκάφη, το Λιμενικό ταμείο να στείλει τελεσίγραφο για πρόστιμα στον μεσεγγυούχο άμεσα. Αυτά τα σκάφη είναι εκεί 6 χρόνια. Να τα πάρει στο χωράφι του

  4. Οι μποχαλοι και το μεγαλείο της κω , ο καθένας έχει μια γνώμη , ο καθένας θα το έκανε καλύτερα από τον κάθε επαγγελματία , ο καθένας είναι της φάσης « κάτι ξέρω εγώ παραπάνω και άκουσε με ξέρω εγώ» αλλά όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξερει.
    Οποίος θεωρούσε ότι θα το έκανε καλύτερα ας πήγαινε εκείνος αλλά όπως πάντα μόνο λόγια και πράξη τίποτα .
    Ξεχνάτε ότι αυτά που βουλιάξανε στο λιμάνι στο κάστρο κάνανε 2 χρόνια να τα βγάλουν . Και μιλάτε ότι τα τραβούσαμε πάνω στο δρόμο βρε μπουνταλα που ήθελες να σπάγανε 4 τόνους σκαρί.
    Ένα μπράβο μόνο σε όλους που ασχολήθηκαν και το βγάλανε τόσο γρήγορα τίποτα άλλο όλοι οι άλλοι απλώς με κάνετε και γελάω ❤️

    • Φιλε μου , προσφατα , δεν εχει πολυ καιρο γι’αυτο δεν το ξερεις , ανακαλυφθηκαν οι γερανοι και οι νταλικες,,,,googlαρε το και θα καταλαβεις…. Σκεψου δξλαδη στην Αθηνα να ανελκυσουν στο Φλοισβο και να τραβανε μεχρι την Ελευσινα….

      • Κατέδειξε τον ιδιώτη που στο νησί έχει γερανό ο οποίος αντέχει το συγκεκριμένο βάρος και μπορεί να ανελκύσει από το συγκεκριμένο σημείο και θα καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι.

        • Ρε παιδια ειστε χαζοι ή τους χαζους κανετε??? Ο γερανος του Κοκκαλάκη σηκωνει μεγαλύτερα σκαφη απο αυτο που τραβηξε η μπουλντοζα ,θυμαστε το maria star?

        • Θα ανοίξει εκεί τα πέδιλα ο γερανός του Κοκκαλάκη; Επιπλέον η δουλειά αυτή κοστίζει 3-5 χιλιάδες όπως ξέρεις, αφού καλά τα ξέρεις. Θα τα πλήρωνε ο μεσεγγυούχος; Ο Δήμος που δεν πλήρωσε κανέναν και το έριξε στον ιδιώτη ή εσύ;. Χωρίς να ξέρετε έχετε άποψη για όλα.

  5. συνεχισε να γελας πρωτευουσιανε και μην μας πρηζεις! Ετσι κι αλλιως , ολοι οι παλαβοι μονοι τους γελανε!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ